dakota28 22.08.08, 14:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=41083&w=78245403&a=78245403 poczytajcie sobie to wypowiedz dziewczyny z sasiedniego forum. I jak myslec pozytywnie? przeciez nasze dzieci beda czuly to samo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiula74 Re: Dołujące 22.08.08, 14:42 Zazdroszczę tej dziewczynie ,ze pamięta swojego tatę .Moja córka jest za mała ( we wtorek kończy dwa latka) i napewno nie będzie pamietała tatusia. Teraz bardzo za nim tęskni chociaż minęły dwa miesiące ( już ,a w sumie to dopiero) .bardzo płacze i woła go. była serduszkiem swojego taty ,jego największym cudem. Mam jeszcze syna z poprzedniego zwiazku dla którego Adam był ojcem , Oskar ma 11 lat i tez widzę ,ze często jest mu źle i tęskni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Dołujące 22.08.08, 14:42 masz rację Dorotko, nasze dzieci będą czuły to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dakota28 Re: Dołujące 22.08.08, 14:45 moje dziecko bedzie znało swojego tate ze zdjęć i moich opowieści i mysle ze bedzie czuło podobnie- tak samo bedzie mu brakowało Ojca, bo bedzie wiedział że tata go bardzo kochał i bardzo na Niego czekał Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiamarcin Re: Dołujące 22.08.08, 14:51 boze jakie to jest niesprawiedliwe...kiedys czekalismy razem na nasze maluchy, zrobil mi zdjecie w 9tym mcu ciazy i napisal na brzuchu imiona dzieci,tak bardzo je kochal! Nie ma jego, jak je mam wychowac,zeby chociaz palily znicz na jego grobie,zeby chcialy do neigo tam chodzic... Dorora-przykro mi z powodu utraty pracy! cholera bo malo masz problemow, zmartwien to jeszcze to1.... Odpowiedz Link Zgłoś
ika.66 Re: Dołujące 22.08.08, 21:35 niesprawiedliwe.............ile razy brakowalo Taty,stalam sama i plakalam jak szedl do szkoly,jak przyjmowal Komunie Sw,jak zdawal egzaminy.Nie umiem Mu zastapic ojca i nawet sie nie staram bo Piotr moj syn i tak swoje wie i czuje.Zycze z calego wszystkim naszym dzieciom aby w zyciu nie mialy zadnych zmartwien.TATO to slowo .....tak wazne w zyciu dziecka.pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Dołujące 27.08.08, 22:13 witajcie dziewczyny właśnie wróciłam z wakacji i od razu forum. Często zastanawiałam się jak to to będzie gdy przede mną i nimi bedą ważniejsze wydarzenia. cóż w poniedziałek mała do pierwszej klasy nowy ważny etap w jej zyciu a mały po raz pierwszy do przedszkola. Nie wiem czy dam radę. Widziałam ich tęskny wzrok na wakacjach na pełne rodziny, na dzieci na barana u taty. Dwa dni temu mała załapała doła. Nie wiem czy dam radę Odpowiedz Link Zgłoś