Dodaj do ulubionych

Dzień Dziecka

01.06.09, 14:17
dla zrównoważenia nastrojów coś bardziej optymistycznego :)
Dziś Dzień Dziecka więc życzenia dla waszych pociech żeby były
bardzo radosne i szczęśliwe
A wy co robicie dziś? Jakieś lody, wycieczki, prezenty?
Ja zaraz jadę po młodego do szkoły a potem idziemy na... łyżwy :D
uwielbia to a od piątku mamy w Koszalinie lodowisko ze sztucznym
lodem więc frajda będzie wielka, a potem jeszcze jakaś specjalna
zbiórka zuchowa no i wieczorem wypad na rower :)
Miłego dnia
M.
Obserwuj wątek
    • aniawdowa Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 17:59
      I Ja dołączam sie do zyczeń dla naszych pociech aby były zawsze radosne i szczesliwe :-)
      U nas synek 29 maja skonczył 8 latek a dzis ma podwójne świeto bo Dzień dziecka i imieniny :-)(taki to ma fajnie ma prawie w jednym czasie 3 okazje a córeczka tylko jedną do świetowania :-) w szkole nie mieli lekcji byli w pobliskim miescie na jakims przedtawieniu, a tak konkretnie świetowac będziemy w przyszłą niedziele bo jest festyn rodzinny w szkole wiec zjedzie sie rodzinka najpierw tam a pozniej wszyscy do nas na torta no i oczywiscie będą prezenty :-)
      • dusia75 Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 18:55
        Tak dzisiaj święto tych naszych najważniejszych małych człowieczków:)) Moja córa
        była z tej okazji w piątek na wycieczce, a młody dzisiaj. Super wyjazd bo do
        takiego gospodarstwa agroturystycznego, gdzie były kozy, krowy, konie. Super
        odmiana dla "miastowego" dziecka. Poza tym oczywiście prezenty i wspólnie
        spędzony czas, choć pogoda trochę nie dopisała i pokrzyżowała plany;)
        Buziaczki dla naszych wszystkich forumowych dzieci, aby miały tylko radosne dni:))
        • aniawdowa Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 19:46
          Edytko my mieszkamy na wsi ale nasze jedyne zwierzątko to kot :-) aleee za to
          choc raz w tygodniu musze robic wycieczke do sąsiada przez pole zeby poogladac
          krówki, świnki, kurki itp. bo moja mała uwielbia wszystkie zwierzatka :-) a za
          płotem koło podwórka są dwie kózki wiec mała porywa chleb i ucieka do nich zeby
          je karmić przez płot :-)
          • wdowa120309 Re: Dzień Dziecka 01.06.09, 22:42
            Wszystkim maluszkom dużym i małym.....zdrówak i radosnych buzi, a na co dzień
            słoneczka. Maluszki napewno juz śpią bo późna pora ale wszystkiem przesyłam
            buziaki...cmmmmok....)
            Ja niestety nigdzie nie by łam z Madzią....wróciłam późno z pracy, podarowałam
            prezencik i przyjechała siostra męża na kawusię i dzień dziecka do Madzi...i tak
            nam ten dzień zleciał. A poza tym u nas przepaduje stale deszcz...(((
            • dario5555 Re: Dzień Dziecka 25.05.10, 19:15
              synek z przedszkola idzie koina myslalem by ow dzien spedzil ze mna
              ale z ruwiesnikami tez zapwne bedzie mu dobrze najwyzej popoledniu
              gdzies sobie pojedziemy moze za miasto albo na ogromne lody ;)
              • trelka10 Re: Dzień Dziecka 01.06.10, 11:22
                W Dniu Dziecka wszystkim tym większym i tym mniejszym życzę samych pogodnych i
                radosnych dni i zawsze uśmiechniętej buźki:)
                • dario5555 Re: Dzień Dziecka 03.06.10, 10:44
                  Dzieki Elu Tobie rowniez duzo usmiechu i radosci coby kazdego dnia
                  wychodzilo dla Ciebie jak rowniez dla nas wszystkich sloneczko by
                  nasze smutki powoli znikaly i aby bylo coraz wiecej powodow do
                  radosci i zadowolenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka