kasa1923 04.09.09, 23:59 prosze pomóżcie, potrzebuje dobrego prawnika najlepiej zeby był z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wdowa120309 Re: PRAWNIK-Poznan 05.09.09, 11:20 Ja jestem z Poznania...ale niestety nie znam żadnego prawnika...do tej pory nie był mi potrzebny ( raz korzystałam z usług kancelarii prawnej i myłam zadowolona...ale nie wiem czy są godni polecenia bo nie znam ich dobrze) Przykro mi...((( ale jak chcesz mogę podać ci namiary na poczte to sobie najwyżej zadzwonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawarszawa Re: PRAWNIK-Poznan 05.09.09, 11:30 Bardzo mi przykro ja jestem z Wawy i z tąd mogłabym Ci dać namiary na super prawników ale w Poznaniu niestety nie znam.... Jeśli nikogo nie znajdziesz to mogę w poniedziałek zadzwonić do moich Prawników i podpytać czy znają jakąś godną polecenia kancelarie w Poznaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasa1923 Re: PRAWNIK-Poznan 05.09.09, 14:56 Bede bardzo wdzieczna.Do czwartku jestem poza zasiegiem kompa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkarolinkax Re: PRAWNIK-Poznan 05.09.09, 15:33 nie wiem w jakiej sprawie ten prawnik jest potrzebny. ja korzystałam ze wzgledu na wypłate polisy, ale może bedzie w stanie i Tobie pomóc. To Jego namiary (jest z Poznania): Biuro Doradcze Gestor Rafał Kołodziński tel. (o61)8-472-316 kom. 603-408-021 Jego siedziba mieści się na ul. Słowackiego 13/29. Odpowiedz Link Zgłoś
inkara Re: PRAWNIK-Poznan 05.09.09, 16:03 Jestem z Poznania. I myślę,że mogę Ci pomóc.. Na skrzynkę wysłałam Ci adres wraz z nr kontaktowymi do prawnika. Jest to mój znajomy i wierzę, że ci pomoże. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: PRAWNIK-Poznan 06.09.09, 12:55 Zależy w jakiej sprawie potrzebny ci prawnik. Jestem z Poznania, może mogłabym pomóc, ale podaj proszę chociażby w jakim prawie ma się specjalizować, jedni specjalizują się w prawie karnym, inni w rodzinnym, jeszcze inni w gospodarczym. To naprawdę istotne. Jeśli nie chcesz pisać szczegółów na forum napisz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja1236 Re: PRAWNIK-Poznan 23.01.17, 10:42 Najlepszy prawnik, szczególnie jeśli chodzi o rozwody poznań to mec Siwek. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: PRAWNIK-Poznan 09.03.17, 08:19 Alicja, ty gnoj...wo, inaczej tego nie nazwę. Kobiecie zmarł mąż, a ty spamujesz adwokatem od rozwodów? Nic tylko powiadomić twojego szefa Odpowiedz Link Zgłoś