vargtimmen 02.10.09, 00:13 Stare Dobre Małżeństwo: "Dla wszystkich starczy miejsca" https://www.youtube.com/watch?v=MvEKc7zy3Fc Tak mi się jakoś pozytywnie skojarzyło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Ponoć łagodzi obyczaje... :) 02.10.09, 06:43 vargtimmen napisał: Re: Muzyka > Stare Dobre Małżeństwo: Ponoć muzyka łagodzi obyczaje, ale pamiętam, że na różnych naszych 'wilkowych' forach zwykle przyszpilony był wątek muzyczny, i jakoś obyczajów nie łagodził... )) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Ponoć łagodzi obyczaje... :) 02.10.09, 18:00 No, też mnie to naszło post-factum Ale piosenka tak ładna, że postanowiłem Ci ją wrzucić na "Forum dla Wszystkich" Odpowiedz Link
taziuta Re: Ponoć łagodzi obyczaje... :) 02.10.09, 18:02 vargtimmen napisał: > Ale piosenka tak ładna, że postanowiłem Ci ją wrzucić na "Forum dla Wszystkich" Dzięki, jedna nie powinna zaszkodzić. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Ponoć łagodzi obyczaje... :) 02.10.09, 18:24 taziuta napisał: > vargtimmen napisał: > > > Ale piosenka tak ładna, że postanowiłem Ci ją wrzucić na "Forum > dla Wszystkich" > > Dzięki, jedna nie powinna zaszkodzić. > Chyba Cię trochę wystraszyłem Wobec tego, postaram się zachować umiar )) Odpowiedz Link
humbak To ja mam jedno do dania... a nawet dodania! 02.10.09, 18:18 www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow Zero skojarzeń, ale jakie to ma znaczenie w tym przypadku? Odpowiedz Link