ex.mila 22.05.10, 20:32 pan Taziuta twierdził, ze wypływa na rok. i wszystkie zakochane w nim czirliderki płakały. i nie wyjechał. Kiedy oszukał? Przed? Czy po decyzji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bikej5 Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 20:39 ex.mila napisała: > pan Taziuta twierdził, ze wypływa na rok. i wszystkie zakochane w nim > czirliderki płakały. > > i nie wyjechał. > > > Kiedy oszukał? Przed? Czy po decyzji? chcesz wszystkie detale dlaczego jeszcze nie wyjechał? daruj sobie ten sarkazm-wyjedzie. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 20:57 > > chcesz wszystkie detale dlaczego jeszcze nie wyjechał? > > daruj sobie ten sarkazm-wyjedzie. A ja mam z nim swoje porachunki. Mogę? przez kilka miesięcy obrażał mojego stryja i cała moją rodzinę. I słowem się nie odezwałam. ale juz sie nie boję. Już się go nie boję. wasz słodki Tadeuszek od słodkości i żabich udek. Odpowiedz Link
bikej5 Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:29 ex.mila napisała: > > > > > chcesz wszystkie detale dlaczego jeszcze nie wyjechał? > > > > daruj sobie ten sarkazm-wyjedzie. > > A ja mam z nim swoje porachunki. Mogę? przez kilka miesięcy obrażał mojego > stryja i cała moją rodzinę. I słowem się nie odezwałam. ale juz sie nie boję. > > Już się go nie boję. > > wasz słodki Tadeuszek od słodkości i żabich udek. > "żabich udek"chyba coś ci się pomieszało...ale okej,wal śmiało,bajdełej-odzywałaś się i to nie raz. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:39 a ja jestem jak ten chłop robotnik na wałach. i możecie sobie tu całego stirlitza zacytować, puszczając do siebie oczko bo ta głupia bab nie zroumie. Naprawdę macie wygórowane mniemanie o sobie. Ale oby wam się szczesciło, i żeby wam się dzieci dobrze chowały. u mnie to jest tak, że ja zawsze występuje solo, a atakuje mnie grupa. Nigdy odwrotnie. I bardzo to sobie cenię. Odpowiedz Link
humbak Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 22:03 No to jednak będzie jeszcze jeden post, bo nie lubię takich insynuacji. Jak ja cuś do kogoś mam to tej osobie to wprost mówię, albo się do niej w ogóle nie odzywam, więc proszę mnie tu nie pomawiać o dwulicowość. I to by było na tyle. Dobranoc mimo iżem wkurzony. Odpowiedz Link
tytanya Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 20:39 Nie płaczę po Taziucie, bo wróci. I nie na rok, ale na pół roku niedługo popłynie. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:00 tytanya napisała: > Nie płaczę po Taziucie, bo wróci. nie wątpię, ze nie bedziesz płakała wiedząc że wróci. > > I nie na rok, ale na pół roku niedługo popłynie. > jeszcze się tam żagiel bieli,chłopców którzy odpłyneli co za tandeta Odpowiedz Link
tytanya Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:09 Słuchasz Alicji Majewskiej???? Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:16 tytanya napisała: > Słuchasz Alicji Majewskiej???? Bezustannie. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 21:20 tytanya napisała: > No to miłego. Tobie również. Miłego. Ziutyzmu. Odpowiedz Link
taziuta Ależ proszę bardzo :) 22.05.10, 20:41 ex.mila napisała: Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji > pan Taziuta twierdził, ze wypływa na rok. i wszystkie zakochane > w nim czirliderki płakały. > > i nie wyjechał. > > > Kiedy oszukał? Przed? Czy po decyzji? Jak jeszcze trochę pomyślisz, to na pewno przyjdzie Ci do głowy jeszcze co najmniej jedno rozwiązanie. Podpowiem - wybieram się na nowy statek, który odbierany jest w stoczni w Chinach, i okazało się, że stocznia próbowała mojemu armatorowi wcisnąć niedokończone dzieło. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ależ proszę bardzo :) 22.05.10, 20:44 przeecież to był żart))) widziałam jak się dusisz w wianuszku wzajemniuejadoracji i postanowilam podłozyc głowe pod topór. Nie dziękuj:_) taką mam wolontariacką naturę no ale wykonałam swoje zadanie więc fik i znik) Odpowiedz Link
taziuta Re: Ależ proszę bardzo :) 22.05.10, 20:54 ex.mila napisała: > przeecież to był żart))) Hmm... > no ale wykonałam swoje zadanie więc fik i znik) Czemu, nie znikaj. Dzisiaj pijemy w intencji mojego szczęśliwego powrotu, jak mi się w końcu uda wyjechać... Odpowiedz Link
ex.mila Re: Ależ proszę bardzo :) 22.05.10, 20:59 taziuta napisał: > ex.mila napisała: > > > przeecież to był żart))) > > Hmm... > > > no ale wykonałam swoje zadanie więc fik i znik) > > Czemu, nie znikaj. Dzisiaj pijemy w intencji mojego szczęśliwego > powrotu, jak mi się w końcu uda wyjechać... Wolałabym umrzeć z pragnienia niż się z tobą napić. Nadal nie wiesz dlaczego? Może ktoś ci to kiedyś wytłumaczy. Odpowiedz Link
ex.mila dobra 22.05.10, 21:01 koncze z nabijaniem ci postów na tym twoim sekciarskim forum by Odpowiedz Link
humbak Re: dobra 22.05.10, 21:14 Zgubiłaś e. Nie zapytam, bo wyjdzie że próbuję podstępem nabić Ziutkowi postów, ale zasugeruję że wniosek jest taki że ja również wyznaję ziutyzm. No cóż, jest w rodzinie gnostyk, może być i ziutysta Odpowiedz Link
ex.mila Ziutyzm? Tak to się nazywa? 22.05.10, 21:17 już wiem co mam omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link
humbak Re: Ziutyzm? Tak to się nazywa? 22.05.10, 21:23 Niaha... Najlepiej zapytać wyznawców zazwyczaj. Odpowiedz Link
tytanya Re: dobra 22.05.10, 21:20 Skoro się pojawileś Ziutysto, to proszę.: Stirlitz budzi się koło drugiej i mówi do siebie: – Pierwsza też była dobra... Odpowiedz Link
humbak Re: dobra 22.05.10, 21:27 Stirlitz wyskakuje z nienacka jak behapowiec zza roga. Osobiście byłem wdzięczny tej serri za wprowadzenie mnie w klimat: Stirlitz wyszedł z baru mocno pijany. Nagle ktoś walnął go w tył głowy. Stirlitz błyskawicznie obrócił się w poszukiwaniu napastnika. To był asfalt. Odpowiedz Link
tytanya Re: dobra 22.05.10, 21:30 One są tak głupie, ze aż mądre. Szedł nocą Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy. "Dolby surround" - pomyslał Stirlitz Odpowiedz Link
tytanya I jeszcze jeden:) 22.05.10, 21:31 Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki: - Cenzura - pomyślał Stirlitz. - Walka z piractwem - pomyślał Gates. Odpowiedz Link
humbak Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:34 Polecę coś co właśnie ciapię. Znalezione na blogu Kwestia Smaku przepis. Pizza, sos śmietanowo cebulowy i szpinak. Nawet bez sera koziego (w wersji oryginalnej też sprawdzone) bardzo fajne, choć nieco zbyt delikatne i słodkie. O: www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/pizza/ze_szpinakiem_bialym_sosem/przepis.html Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:41 humbak napisał: > Polecę coś co właśnie ciapię. > Znalezione na blogu Kwestia Smaku przepis. Pizza, sos śmietanowo > cebulowy i szpinak... Jak pizza to tylko w pensjonacie La Sirenella, w Trappato, koło Palermo, na Sycylii. Odkąd jej skosztowałem, przestałem jeść. Tj., po powrocie przestałem jadać pizzę, bo nigdzie już tak dobrej nie spotkałem. Odpowiedz Link
humbak Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:52 Jeśli chodzi o domową, to temperaturka jest do bani. Jest coś na ratunek- Siorka testuje (jak sądzę zaczęła już) taki fajniasty piecyk elektryczniasty do tego celu co ponad 400 stopniów uzyskuje. Powinien dać radę, bo ponoć fanatycy nawet mówią że o ile elektryka je dupa, to ten model daje radę. A poza tym, to Panie! Składniki! Odpowiedz Link
tytanya Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:41 Czyli trzeba jakoś osłabić tę słodkość. Pizze moge codziennie. Odpowiedz Link
tytanya Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:52 Jeżeli koSi to tylko Cosi: www.youtube.com/watch?v=RwOBSbP4iZ4&feature=related Odpowiedz Link
humbak Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:55 Ja tam wolę starsze rzeczy. I mniejsze składy Ale fakt, nie jest źle. Poza tym przypomniałaś mi że wciąż nie obejrzałem Człowieka co się na kozy gapił. Spadam z foruma Dbrnc Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobra, starczy, a teraz Pizza:) 22.05.10, 21:58 humbak napisał: > Dbrnc Dbrnc Odpowiedz Link
bikej5 Re: dobra 22.05.10, 21:32 ex.mila napisała: > koncze z nabijaniem ci postów na tym twoim sekciarskim forum > > by to po cholerę wlazłaś? jak zwykle po to samo-dowalić i namieszać...niestety. Odpowiedz Link
ex.mila Re: dobra 22.05.10, 22:04 bikej5 napisała: > ex.mila napisała: > > > koncze z nabijaniem ci postów na tym twoim sekciarskim forum > > > > by > > to po cholerę wlazłaś? A co? to też forum zamknięte wymagające zaproszeń? Na wasze piSmo nie wlazłam (tak, wiem, wiem - nie dałabym rady tam wleźć). to tez jest zamknięte? A może tylko otwarte dla tych którzy wyznają Ziutyzm? co? jak zwykle po to samo-dowalić i namieszać...niestety. Odpowiedz Link
ex.mila Re: dobra 22.05.10, 22:06 > > jak zwykle po to samo-dowalić i namieszać...niestety. > > No przecież macie tyle kłódek i zabezpieczeń, że pozbycie się mnie to kwestia chwili. Wiec nie łkaj. Odpowiedz Link
taziuta Re: dobra 22.05.10, 22:15 ex.mila napisała: > No przecież macie tyle kłódek i zabezpieczeń, że pozbycie się mnie > to kwestia chwili. Wiec nie łkaj. Ale dlaczego mielibyśmy się Ciebie pozbywać? Nudziłaś się, stęksniłaś za tymi, którym kazałaś spadać z Twojego forum, to i jesteś. To i bądź. Też się czasami nudzimy. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Chciałabym zaczerpnąc informacji 22.05.10, 20:44 A nie mogłaś otwarcie?? Odpowiedz Link