czerwip 28.06.04, 20:22 w lipcu wyjezdzam do pracy jako opiekun w BUPA Care Homes , moze ktoś ma jakies informacjie na ten temat ( atmosfera pracy , itp..)może ktoś pracowałz ta firma , ewentualnie wyjezdza tam wkrótce???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Celine Re: BUPA Care Homes IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 29.06.04, 21:07 Prawdopodobnie ja wyjade z innej firmy ale na takie samo stanowisko.Jak chcesz pogadać to gg1487782 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzebień Re: BUPA Care Homes IP: *.rtk.net.pl 02.07.04, 15:25 Cześć ja tez pojade w lipcu pewnie z tej samej firmy co ty, tez mi zaoferowali pracę jako care assistant w BUPA Care Homes. Też zupełnie nic nie wiem, może ty już coś wiesz, bo narazie jak na "czeskim filmie";) jakbyś coś wiedziała to proszę o kontakt ze mną na adres: grzeebyk@interia.pl. pozdrawiam i pa /grzebień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BUPA Care Homes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:46 a czy mozecie mi podac namiary na polsliekgo posrednika tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzebień Re: BUPA Care Homes IP: *.rtk.net.pl 02.07.04, 19:13 Jak już wspominałem, a może nie, pracę tą oferuje ITC intercen, firma działająca w krakowie. Proszę o kontakt osoby, które już może wyjechały za pośrednictwem ITC, które obecnie pracują. Najlepiej na adres: grzeebyk@interia.pl Pozdrawiam /grzebień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: BUPA Care Homes IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.07.04, 12:58 do BUPY też wysyła Personality z Warszawy, ja od nich wyjeżdżam, przetestowałam dużo firm i uważam, że są ok, przynajmniej się przejmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: BUPA Care Homes IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.04, 23:14 malo znana firma Odpowiedz Link Zgłoś