Dodaj do ulubionych

Testy EPA na administratorow po angielsku

05.01.05, 19:51
Czy ktoś dysponuje może ubiegłorocznymi testami i zadaniami z konkursu na
administratorów w dziedzinie European Public Administration, w języku
angielskim? Chciałabym wziąć udział w konkursie i mniej więcej zorientować
się czego mogę się spodziewać (to mój debiut ;).

Bardzo proszę o kontakt na adres: perra-azul@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: april27 Re: Testy EPA na administratorow po angielsku IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 06.01.05, 10:20
      chcialaby sie przyłączyć do prośby perra-azul i prosic o przeslanie testow
      rowniez na moj adres effka.maj@wp.pl
      czy ktos moglby podpowiedziec, czego mozna sie spodziewac na czesci pismnej,
      jak wyglada ta praca, tematy, itd...
    • integration Re: Testy EPA na administratorow po angielsku 06.01.05, 10:34
      mam wszystkie testy dla EPA po angielsku. Niestety w formie wydrukowanej, a na
      skanowanie nie za bardzo mam czas. Jestem osiagalny w Warszawie i Piasecznie.
      Wyslijcie mi maila na priva lub gadu-gadu 3671392
      • eurokratka Re: Testy EPA na administratorow po angielsku 06.01.05, 15:16
        A mozesz podac adres mailowy?
        Dzieki bardzo z gory.
    • Gość: Gosc Do Perra-Azul IP: *.wol.be.prserv.net 09.01.05, 17:13
      Czy Ty jestes nie normalna ze Twoje dziecko jest na internecie ??? Czy wiesz co
      ludzie moga robic z takimi zdecjami ?
      • Gość: Mama Kamilka Re: Do Perra-Azul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:14
        Drogi Gosciu, proponuje spojrzec tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621

A wlasciwie to co moga robic?
    • marguerite2003 Re: Testy EPA na administratorow po angielsku 10.01.05, 12:57
      Posiadam te testy w formie zeskanowanej. Chętnych proszę o wysłanie maila na
      marguerite2003@gazeta.pl Jest tego sporo, coś koło 6 Mb, no ale myślę, że jakoś
      przejdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka