Gość: dorota IP: *.cec.eu.int 17.06.05, 10:12 Wlasnie Prosiaczek mi nadal, ze Kubus skonczyl dzisiaj 18 lat i nieco, nieco ! Wiec zycze Kubusiowi 100 lat i wszyskiego najlepszego ! Epsotek , mozesz cos zaspiewac ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiunia.lux Re: 100 IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 17.06.05, 10:35 no to 100 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: urodziny Kubusia Puchatka IP: *.consilium.eu.int 17.06.05, 10:39 100 lat i wychylmy do dna!! Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: urodziny Kubusia Puchatka 17.06.05, 10:41 ee tam 100 lat , niech mu bedzie 200lat , a co mam miec lepiej , niech sie meczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aerinn Re: urodziny Kubusia Puchatka IP: *.consilium.eu.int 17.06.05, 10:56 Stu szczęśliwych lat:) I przeprowadzki do Brux. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: urodziny Kubusia Puchatka IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 17.06.05, 11:33 Ja tez sie dołączam do życzeń , wszystkiego naj naj najlepszego Hala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: urodziny Kubusia Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:05 LA LA LA LA LA LA LA LA!!! ;) jak mi poszło? ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: urodziny Kubusia Puchatka 17.06.05, 17:19 Niech mu baryłeczka pomyślności, nigdy puuuusta będzie, nigdy puuusta będzie. A kto z naaaami, nie zamiodkuuuje niech na ofertę oczekuje... a kto znaaami, nie zamiodkuuuje, niech na ofrete oczekuje. I jak mi poszło? Dwieście lat pracy w Kimisji i trzysta baryłeczek miodku (pitnego?). Pozdrawiam Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymbi Re: urodziny Kubusia Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:25 sie dołączam stolatstolatstolatstolatniechajżyjenam! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: urodziny Kubusia Puchatka 17.06.05, 23:04 Gość portalu: dorota napisał(a): > Wlasnie Prosiaczek mi nadal, ze Kubus skonczyl dzisiaj 18 lat i nieco, nieco ! a to swinia i kabel w jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: PUCHATEK DZIEKUJE!!! IP: 141.91.240.* 20.06.05, 09:39 Aaaa, dzien dobry wszystkim! Nie zagladalam na forum od kilku dni, a tu niespodzianka. Serdeczne dzieki za zyczenia, mile slowa i wsparcie (wszelkiego rodzaju):) Trudno przewidziec jednak, czy informacja Prosiaczka nie stanie sie niedzwiedzia przysluga ;), bo co na to dzieci, ze Puchatek juz pelnoletni...? Wyniki sprzedazy moga spasc na leb, na szyje ;))) No, ale Kubus jest optymista i, zamiast zajmowac sie blahostkami, wraca do liczenia sloikow z miodem. Na czym stanalem...? Czternascie, pietnascie... Milego dnia! Kubus PS. Halu, na forum mowia, ze jestes wlascicielka przepisu na dobrego murzynka. Podeslalabys mi go w ramach prezezntu ururodzinowego na priva? Bede dzwieczna ;) urmel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: PUCHATEK DZIEKUJE!!! IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 20.06.05, 10:07 Własnie wyslalam, baw się dobrze pozdrawiam Hala Odpowiedz Link Zgłoś