Gość: Milena IP: *.onocable.ono.com 13.07.06, 22:04 Czy jest na forum ktos z EMSA? Zostalam wpisana na liste rezerwowa i chcialabym dowiedziec sie jak sie pracuje w tej agencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: EMSA Lizbona IP: *.ipt.aol.com 03.08.06, 08:57 Witam, Ja ciagle czekam na wyniki. Egzamin byl w czerwcu. A Ty, na jakie stanowisko sie dostalas? Jak sie do Ciebie odezwali? Zwrocili Ci juz pieniadze za podroz?? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: EMSA Lizbona IP: *.onocable.ono.com 04.08.06, 01:17 Zdawalam w czerwcu na stanowisko sekretarki, tydzien po rozmowie przyszlo pismo poczta ze zostalam wpisana na liste rezerwowa i w tym tyg zadzwonili zebym przyjechala ponownie na rozmowe z ewentualnym szefem wiec jutro po poludniu mam kolejne spotkanie w Lizbonie. Niestety pieniedzy jeszcze nie oddali, mam nadzieje ze w ciagu najblizszych dwoch tyg dostane zwrot bo musialam kupic kolejny bilet. pozdrawiam, Milena Odpowiedz Link Zgłoś