Gość: baton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:34 Witajcie czy ktoś wyjechał już z firmy Bakker Detachering na polski paszport? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:20 Czy ktoś teraz w najbliżym czasie wyjeżdża z tej firmy na polski paszport, proszę o wypowiedzi na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
batimma Re: kto wyjechał z bakker detachering 27.09.06, 15:26 Ty wyjeżdzasz czy dopiero się zastanawiasz nad wyjazdem? Jak długo u nich czeka się na wizę i czy trzeba tam coś wpłacać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:48 Z tego co wiem nie trzeba nic wpłacać, czeka sie koło miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
batimma Re: kto wyjechał z bakker detachering 28.09.06, 13:05 tyle samo powiedziano mi w innej firmie a czekam juz drugi miesiac i jak sie okazuje wiz moze nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:12 zastanawiam się czy konieczne sa wizy na wyjazd do Holandii?co Ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
batimma Re: kto wyjechał z bakker detachering 28.09.06, 13:34 to tak jakbyś się zastanawiał czy chcesz pracować na czarno czy legalnie ;) CHcesz spróbować bez wizy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:05 Czytałem ze do Holandii można jecheć bez wiz tylko trzeba mnieć pozwolenie na prace które załatwia pracodawca.A w tej firmie mówią że czekają na wizy, żeby Polacy mogli wyjechać na polski paszport, nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:00 Proszę napiszcie czy cos wiecie o tej firmie czy jest wiarygodna.POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:01 Jest ktoś, kto wie że jest na liście i czeka tylko na pozwolenie i spodziewa sie wyjazdu na dniach na polski paszport do Holandii z tej firmy Bakker Detachering.Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:03 ja tez czekam na wize na polski paszport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:10 Witaj dżony.A jak długo czekasz już na pozwolenie wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:19 siema baton. tydzień temu zadzwonili do mnie ze otrzymałam wize.mam czekać do ośmiu tygodni na wyjazd.a ty ile czekasz myslisz ze to wałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:30 do mnie dzwonili na początku września mówiła ta babka że do 3 tygodni będę czekał ale troche sie to przeciąga czekają na papiery możliwe że na drugi tydzień to wypali.Myśle że to może wypalić.Poczytaj sobie jeszcze wszystkie posty pod tytułem Firma Bakker Detachering poniżej znajdziesz pisała benita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do dżony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:37 ja też tak myśle że wypali.za mało kasy chcą od nas,ja sie decyduje na ten wyjazd,bo co mam robic w polsce.kończe bo jestem w kafejce jutro zajrze.narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:40 Ty musiałas cos zapłacić mówili cos o kasie ile trzeba wpłacić nic na ten temat nie wiem odpisz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:21 Witaj jak bedzie na kompie proszę napisz czy coś musiałes zapłacić za pośrednictwo pracy? ja na ten temat nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENITA Re: do dżony IP: *.cucoo.com 03.10.06, 09:21 JA TEZ SIE DECYDUJE BO NIE MAM WYJŚCIA.NA ROZMOWIE KTÓREJ BYŁAM,BABKA MÓWIŁA ,ŻE WYJAZD BĘDZIE W POŁOWIE PAŹDZIERNIKA,JA CZEKAM NA TELEFON OD NICH TRZECI TYDZIEŃ I NIC A WY PISZECIE ŻE TRZEBA CZEKAĆ JESZCZE 8 TYGODNI CZEGOŚ TU NIEROZUMIEM.I JESZCZE JEDNO,CZY WIADOMO WAM ŻE PIERWSZA WYPŁATA MA BYĆ DOPIERO PO OKOŁO 2 -CH MIESIĄCACH ?TO TEŻ MNIE ZASTANAWIA.CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do benity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:33 Witaj.To prawda wypłata jest po 2 miesiącach na konto dopiero a co tydzień zaliczki 100 euro.Ja tez czekam 3 tygodnie wczoraj dzwoniłem czekają na przesłanie pozwoleń i wyjazd moze być albo teraz w piątek albo w następny piątek 13.10.2006r. tak ta babka mówiła.Teraz czekam już na ich telefon.Napisz proszę czy trzeba coś im płacić za pośrednictwo pracy przed wyjazdem? czy tylko za przejazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENITA Re: do BATONA IP: *.cucoo.com 03.10.06, 10:42 PYTAŁAM NA ROZMOWIE JAKIE SĄ KOSZTY I POWIEDZIAŁA MI ŻE ZA PRZEJAZD 60E,10E TYG NA UBESPIECZENIE I TO WSZYSTKO.MAM PYTANIE;BYŁEŚ NA ROZMOWIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:36 NIEBYŁEM NA ROZMOWIE TYLKO TELEFONICZNIE UZGODNIŁEM I CV WYSYŁAŁEM NA E- MAIL.DOSTAŁEM NAWET SZYBKO ODPOWIEDŹ ZE SIE KWALIFUKUJE I TERAZ BEDA ZAŁATWIAĆ POZWOLENIE DO 3 TYGODNI MAM CZEKAC NA TELEFON, WŁASNIE MINĘŁY 3 TYGODNIE ALE MAJA JESZCZE JAKIES KŁOPOTY Z PAPIERAMI ALE ZAPWENIAŁA MNIE TA BABKA ŻE PRACA JEST NA BANK PEWNA I LEGALNA.MÓWIŁA ŻEBY SIĘ UZBROIĆ W CIERPLIWOŚĆ ŻE WYJAZD MOZE BYĆ TERAZ W PIĄTEK LUB W NASTĘPNY 13.10.2006R.A TY COS WIECEJ WIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do BENITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:22 wlaśnie dzisiaj dzwonili do mnie ze wyjazd ma być w ten czwartek lub piatek.narazie nic nie płacilam,byłam na rozmowie i też mam zaplacic 60 jurków za przejazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do DOŻONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:50 ale masz super czyli juz wiesz że wyjeżdżasz w tym tygodniu.Napisz jak mozesz co ta babka mówiła ze już pozowolenia mają a skąd masz wyjazd z jakiego miasta? jezeli mozesz napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do DOŻONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:57 podobno dzisiaj mają zadzwonic o której godzinie i z kąd, natomiast przeczytałam na forum że wyjazd jest 13 pażdziernika.nic z tego niewiem.aty baton dałeś paszport do skanowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do DOŻONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:03 tak wysyłamem e-mail paszport skanowany i CV.Ja wczoraj tam dzwoniłem i mówiła babka że wyjazd może byc teraz w piatek lub w nastepny piątek 13.10.2006r. bo czekaja tylko na te pozwolenia.Napisz czy mówiła ta babka czy pozwolenia już mają i kompletują grupe do wyjazdu.Ja nie miałem jeszcze telefonu dzisiaj denerwuje się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do DOŻONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:30 podobno pozwolenia już są i mówiła o jakiejś grupie ludzi.nic niewiem mają zadzwonić do mnie.więc jutro ci przekaże co mówili.nie denerwuj się napewno zadzwonią, jestem nieprzygotowany do tego wyjazdu,niewiem co zabrać ze sobą,ile bagażu, spiwór, jak ztym kontem bankowym jakie dokumenty.to jest za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do DŻONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:39 Przepraszam Cię czekałem na Twoja odpowiedź.Wiem że trzeba mieć konto albo w Polsce albo w Holandii, na stronce ich pisze żeby zabrać poduszke spiwór ubranie robocze i koniecznie buty do kostki WAŻNE skórzane lub cos w tym stylu ale nie trampki.Dzięki daj znac jak do Ciebie zadzwonią kiedy dokładnie jedziesz i skąd.Ja jak dostane telefon to też Ci odpisze co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do DŻONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:31 Dżony czemu nic nie piszesz proszę odpisz.Wczesniej do Ciebie pisałem o godz. 14:03 odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do DŻONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:52 niemam internetu w domu i pisze z kawiarenki,te kompy są mułowate ja dostałem teraz wiadomośc nielogowałem się.też to czytałem na stronie ich firmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do DŻONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:55 Ok bedziemy w kontakcie jutro znów pogadamy.Szkoda ze nie masz internetu w domu ale poradzimy sobie powodzenia życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do Baton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:59 ok to do jutra.narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:56 Witaj Benita.Czytałaś dżony miał dzisiaj telefon w sprawie wyjazdu już w tym tygodniu ma wyjechać.A do Ciebie już dzisiaj dzwonili? czekamy w sumie tyle samo czasu 3 tygodnie.Ja się troche denerwuje nie miałem jeszcze dzisiaj telefonu.Czekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do batona IP: *.cucoo.com 03.10.06, 16:58 Witam Cię!właśnie zajżałam na forum a już tyle postów jak nigdy,ja tez doslownie pare minut temu dostałam telefon od tej babki i jestem taka roztrzesiona mam wyjazd w ten piątek a wieczorem ma dzwonić do mnie kierowca żeby ustalić miejsce igodz wyjazdu z jednej strony sie ciesze a zdrugiej troche obawiam jak to wszystko będzie ,tak szybko i nagle się to potoczyło że zupełnie ni wiem od czego zacząć nie mam jeszcze konta myślisz że dam rade tak szybko je załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Benity IP: 62.233.185.* 03.10.06, 18:18 Witaj Benita.Ciesze się że już miałas telefon ja jeszcze czekam może zadzwonią.Konto spokojnie załatwisz w jeden dzień.Napisz proszę co ta pani mówiła dokładnie jak to bedzie wygladać tam na miejscu już w Holandii czy poruszała ten temat? Ta babka kazała Ci założyć konto w Polsce? Czyli dzisiaj czekasz na telefon od kierowcy ale Ci zazdroszcze ale ciesze się może do mnie też usmiechnie sie los.Nie martw się jakoś to bedzie na pewno bedzie jakas grupa Polaków nie bedziesz sama.Proszę odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 03.10.06, 21:25 nic nie mówiła a ja martwie sie czy to nie jest jakis kant bo nigdzie nie ma zadnych info o firmie oprócz ich strony na której nie ma żadnych aktualizacji tylko od 2-ch miesięcy to samo nie mam żadnych dokumentow w rece nic i to mnie martwi mam jechac w ciemno? cos tu jest nie tak!nie wiem już co mam myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do batona IP: *.chello.pl 03.10.06, 21:30 bede jutro w necie od rana to popiszemy mam jeszcze troche robótek to do jutra,narka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:53 Witaj Benita.Dzwonił wczoraj do Ciebie ten kierowca w sprawie wyjazdu już w piątek? Wiem że nie ma nic więcej o tej firmie ja tez mam mieszanewrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 10:21 witaj!nie dzwonił i denerwuje się co dalej,wacham się czy jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:39 Witaj.Do mnie nikt nie dzwonił wczoraj.Wiesz jak masz wątpliwości zadzwon do tej babki i zapytaj jeszcze czy to legalna praca powiedz że ten kierowca nie dzwonił co jest grane.Potem odpisz mi co mówili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:28 I co Benita dzwoniłas do tej babki co jest grane.Pogadaj jeszcze z dżony jak bedzie w necie on też ma jechać w tym tygodniu.Pisał wczoraj ze bedzie dzisiaj w necie.On tez miał miec wczoraj telefon od kierowcy, ciekawe czy dzwonili do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:12 jeszcze nie dzwoniłam zastanawiam sie o co ją zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:19 czesc.pisałem Ci wczesniej zapytaj że czekałaś wczoraj na telefon od kierowcy nikt nie zadzwonił.O umowy zapytaj czy dostaniesz przed wyjazdem czy kiedy o dokumenty jakie zabrać.Pytaj o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:29 cześć!umowe powiedziała że dostaniemy w busie żeby sie zapoznać co mnie dziwi że tak póżno poprosiłam więc żeby pszesłała meilem powiedziała że zadzwoni do Holandii i zapyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:33 I co dzwoniłaś teraz to Ci powiedziałam dzisiaj o tych umowach? jakies to wszystko niejasne dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do baton IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:38 nie rozumiem ,co mi powiedziałas o umowach?przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś przed chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:45 sory chodzi o to czy Ty już dzisiaj dzwoniłas do tej babki i ona powiedziała Ci dzisiaj że umowy dostaniecie w busie.To dzisiaj dostałeś taką odpowiedź o tych umowach czy już wczesniej wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 12:57 tak pytałam wcześniej,ale jakie to ma znaczenie skoro nadal nie mam nic czarno na białym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:01 Ja na Twoim miejscu zadzwoniłbym do tej firmy i zapytał o wszystko a szczególnie o tego kierowce zapytaj o numer telefonu.Pamiętaj że sama tam nie pojedziesz bedzie dużo Polaków,zobaczymy co napisze dżony jak bedzie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:49 Nic nie piszesz myslisz nad tym wszystkim co zrobić wiem to trudne tym bardziej że sporo jest nieczytelnych spraw i konkretów.Napisz jaka podejmiesz decyzje proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 13:57 eszcze nie wiem.A dlaczego Ci tak na tym zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:28 wiem że masz ciężki orzech do zgryzienia.Ja też będę musiał podjąć decyzje na wyjzdu ale to na drugi tydzień bo teraz w piątek nie pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do Batona IP: 82.160.239.* 04.10.06, 14:09 witam ja też nic niewiem,nie dzwonili do mnie.wydaje mi sie ze ta firma to wałek.benita twierdzi ze umowy w busie niewiadomo w jakim języku nic niewiadomo na temat wiz.gdyby była wiza wcześniej to by sie sprawdziło tą firme w polsce.ze stron internetowych tej firmy też nic wynika.ludzie czekają myśle że jest ich bardzo dużo ja byłem na rozmowie w hotelu w katowicach 3,4 tygodnie temuludzi było z 15 a potym nastepna rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do dżonego IP: *.chello.pl 04.10.06, 14:20 Witaj dżony! to chyba bylismy tam razem,na którą byłes umówiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:23 Witaj dżony.Czyli nie dwonił do Ciebie ten kierowca ciekawe o co im chodzi.Ja mysle że dzisiaj będziesz miał telefon od kierowcy w końcu wyjazd masz już w piątek.To jest holenderska agencja pracy czasowej tu mają tylko przedstawiciela w Polsce tylko to wszystko jest takie tajemnicze brak umów innych dokumentów.A jak zadzwoni do Ciebie kierowca to co decydujesz sie na wyjazd? Wypytaj tego kierowce o szczegóły tej pracy on bedzie na pewno wiedział więcej ponieważ wozi ludzi do pracy to zna szczegóły co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do BENITY IP: 62.233.185.* 04.10.06, 13:47 Trzeba się liczyć z tym, że nie jedzie się na wczasy tylko do pracy więc pewne obawy są gdzie się trafi ! Ja czekam na telefon w sprawie wyjazdu równy miesiąc,właśnie dzwoniłem do tej Babki czy już jest coś wiadomo w mojej sprawie. Mówiła, że prawdopodobnie w przyszły piątek moge się spodziewać telefonu bo na chwile obecną już jest grupa na wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Joszko IP: *.chello.pl 04.10.06, 13:55 ale wymyśliłeś,Tobie wszystko jedno gdzie Cię wywiozą?Chyba normalną rzecza jest to że chce mieć pewność gdzie jade ,a to że oni tak mówią wcele tej pewności nie daje ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Joszko IP: *.chello.pl 04.10.06, 14:04 troche to dziwne,że Ty wcześniej zacząłes to załatwiać i jeszcze nie masz nic,a ja odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do Benita IP: 62.233.185.* 04.10.06, 14:15 Hmmm. też mnie to troche zastanawia co w tym wszystkim jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: wszystkich IP: 82.160.239.* 04.10.06, 14:24 ja się tak szybko nie decyduje ten piątek odpada muszę to sprawdzić jak dokumenty bede miał w ręce.kilkadziesiąt osób razy 60 euro to ładna suma.pracowanie przez prawie 2 miesiące bez zapłacenia też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: wszystkich IP: *.chello.pl 04.10.06, 14:31 słusznie,ja też tak sądze za dużo niewiadomych poza tym to ponaglenie jak mozna informować ludzi że za 3 dni wyjazd przynajmniej powinien to być tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: wszystkich IP: 82.160.239.* 04.10.06, 14:39 a co ma mi powiedziec kierowca.zgadzam się z betiną że to za szybko i nic nie wiadomo co zabrać nie będe się sugerował tą stroną internetową.baton tobie łatwo mówić bo ty nie prawdopodobnie nie jedziesz w ten piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: Joszko IP: 82.160.239.* 04.10.06, 14:45 To mówilły co wszyscy wiedza.poczytaj wypowiedzi.rozmowe prowadziły 2 kobiety.teraz to niezły bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:33 super podejście.Pytaj kierowce on na pewno duzo wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do baton IP: *.chello.pl 04.10.06, 14:37 tak pod warunkiem że zadzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:41 Myśle że zadzwoni ponieważ mają już ustaloną grupe do wyjazdu.Musi zadzwonić wypytaj kierowce o prace i dokumeny i szczegóły on duzo musi wiedzieć co jest grane z tą firmą czy to kit czy ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:46 sory pisałem do Ciebie a wyszło do dżony o tym co mnie pytałaś czy zadzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do BENITY IP: 62.233.185.* 04.10.06, 14:09 Sorry nie chciałem Cię urazić moją wypowiedzią, ale życie to nie bajka zawsze jest jakaś niepewność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: IP: 62.233.185.* 04.10.06, 10:25 Jeszcze nikt nie dzwonił do mnie a czekam już miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do DŻOny IP: 62.233.185.* 04.10.06, 14:36 Cześć ! Mam do Ciebie prośbę czy możesz mi powiedzieć co mówili Ci na tym spotkaniu ? J wysyłałem swoje DOK. e-maill-em więc nie miałem okazji poznania tych osób z którymi miałeś rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do DŻOny IP: 62.233.185.* 04.10.06, 14:46 Cze te osoby lub osoba z którą rozmawiałóeś była wiarygodna twoim zdaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do joszko IP: 82.160.239.* 04.10.06, 14:49 no pewnie ze były wiarygodne.przecież do prowadzenia rekrutacji nie biorą byle kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do wszystkich IP: 82.160.239.* 04.10.06, 15:20 jutro zajrze jak będe coś wiedział to dam znać.lepiej żebym nic nie pisał to wszyscy myśleli pozytywnie,a tak wszyscy mają dołek.cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:28 Ok do jutra dżony, moze bedziesz miał dobre wieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do joszko IP: 62.233.185.* 04.10.06, 15:21 Więc jak były wiarygodne to w czym jest problem ? Wydaje mi się,że strach w portkach siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do joszko IP: *.chello.pl 04.10.06, 15:33 no jasne,a w Twoich nie siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: do wszystkich IP: 62.233.185.* 04.10.06, 15:41 Żeby coś w życiu osiągnąć trzeba mieć jaja to tyle na dziś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do wszystkich IP: *.chello.pl 04.10.06, 15:43 powiedział co wiedział,to tyle hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:46 życze powodzenia, może jeszcze dzisiaj się czegoś dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 15:48 wzajemnie,mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:50 Gdybyś dzisiaj miała jakąs wiadomośc proszę napisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:16 Pamietasz benita był taki temat juz na forum pisała ania338 temat: Firma Bakker Detachering ania dobrze sie wypowiadała o tej firmie była w pracy z tej firmy pisała o zakwaterowaniu poczytaj sobie we wczesniejszych dniach tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 16:27 ja już wszystko czytałam na forum na ten temat i dlatego mam mieszane uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:34 rozumiem Cię ja też czytałem wszystko na ten temat, te babki z tej firmy są takie tajemnicze nie chcą zauważyłem za duzo powiedzieć, może e-mail wysłac do Holandii jest tam na stronce moze ktoś umie po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 04.10.06, 16:42 dobry pomysł,wyślesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Benity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 08:43 Witaj.Masz jakieś wieści dzwonili wczoraj do Ciebie? Sama musisz napisać e-mail i wypytać o szczegóły jeżeli masz wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 05.10.06, 09:55 Witaj!Wszystko jest ok,sorry ale mam tyle spraw do załatwienia że nie mam czasu pisać.pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:03 Proszę odpisz jeszcze czyli jest wszystlo w porządku jedziesz? dzwonił kierowca? wiesz coś więcej jak z tymi papierami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benita Re: do Batona IP: *.chello.pl 05.10.06, 10:09 musi być w porządku nie przyjmuje do wiadomości że mogłoby być inaczej zdecydowałem że jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:16 Super ciesze się napewno sobie poradzisz, pojedziesz nie sama tylko z innymi Polakami życze powodzenia ja mysle że pojade za tydzień,ale dzwonił do Ciebie ten kierowca napisz co mówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:37 Proszę odpisz jeszcze co mówił ten kierowca jak to ma wygladać z papierami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:44 Witaj.Napisz proszę czy miałes telefon od kierowcy wczoraj i co mówił, decydujesz się na wyjazd? Benita podjęła decyzje jedzie do Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:46 siema.u mnie cisza nikt nie dzwonił.betina podobno masz kontakt od firmy.czy możesz napisac coś więcej.ja też jestem zdecydowany ale za tydzień lubie nowe przygody.ale to moje pierwsze doświadczenie z pośrednikiem.jestem zielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:50 Witaj Dżony, Benity chyba już nie ma pisała dzisiaj że ma jeszcze dużo spraw do załatwienia.Nie odpisała mi czy wczoraj dzwonił do niej kierowca tylko pisała że podjęła decyzje że jedzie.Mozliwe że miała telefon.Dżony zadzwon do firmy zapytaj co z Tobą, że nikt do Ciebie nie dzwonił co masz robić czy możesz to przełożyc za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do Baton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:59 ja dzwoniłem tam.a one mówiły że nic niewiedzą kiedy ma być wyjazd.po co dzwonią że jest wyjazd skoro tak naprawde nic niewiedza.może mają problem z transportem.ale jedna rzecz mnie zastanawia,dlaczego to wszystko takie niepoukładane.mądry oszust by miał wszystko zapięte na ostatni guzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:05 To prawda jest wiele niedomówień dziwne że nie wiedzą nic o transporcie to mogli chociaż podac numer tel. od kierowcy żebyś mógł zadzwonić, czytałeś co dzisiaj pisała Benita? teraz jej juz chyba nie ma, na forum bo nić nie pisze.Ale z tego co przeczytałem to Benita jedzie.Odważyła się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do baton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:15 tak to prawda.trzeba sprawdzić co to za kierowca czy ma uprawnienia na przewóz osób.i w jakiej firmie pracuje.wszystko by było ok.gdyby ta firma miała certyfikat Ministra pracy w polsce.w internecie jest pełno firm o nazwie Bakker Detachering po holendersku.ja też się odważe wyjechać bo co mam robić w polsce za 700 złotych.he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:22 ten telefon stacjonarny tej firmy oni sa zarejestrowani w Polsce pod nazwą POLNED Sp. z o.o. siedziba w Żorach jako Pośrednictwo pracy sprawdziłem to już maja pozwolenia.Decyduj sie też na wyjazd sam nie pojedziesz tylko w grupie dasz sobie radę, tylko zadzwoń sobie jeszcze raz do nich niech Ci podadzą numer tel. tego kierowcy żebys mógł sie z nim skontaktować.Ja jeszcze wchodzilem na stronkę www.niedziela.nl tam też znalazłem Bakker Detachering jako agencje pracy czasowej Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiuszkk wszyskich.. 05.10.06, 11:54 hej ja tam mam jechac z dziewczyna.. moze w przyszly piatek.. i tez sie zastanawiamy czy to konkretna firma.. ona ma kuzyna policjanta mial to sprawdzic ale nie ma na to pozwolenia :P najlepiej by bylo jakby ta osoba co teraz w piatek jedzie dala znac czy tam jest ok itp. np. na tym forum lub do kogos na tel. kom. pozdro dla wszystkich.. ale ta firma nie zorganizowana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: wszyskich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:58 Witam to dobry pomysł z tym tel. komórkowym, ale czy ktoś sie zgodzi napisać trzeba podac swój numer komórkowy, żeby ktos odpisał ale to tez kasa jeden sms koszuje 2,00zł brutto z Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: wszyskich.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:02 no i mamy nastepną osobe.ciekawe ile ich jest?musimy sie informować nawzajem,kto pierwszy pojedzie czy ta firma to wał.szkoda ludzi i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: Klaudiusz IP: 62.233.185.* 05.10.06, 12:35 Klaudiusz mam pytanie kiedy składałeś dok. w tej firmie i jak długo czekałeś na tel. z tej firmy że jedziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEBITO Re: wszyskich.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:55 NIE BYLISIE A GADACI SAME BZDURY NIE JEST ZLE JAK NA POLSKI PASZPORT PRZEKONALEM SIE SAM WROCILEM W NIEDZIELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Re: do batona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:57 Jadę sprawdzić firmę polned.zmywam sie.może zajrze wieczorem.pozdrawia cie baton oraz betine.bedzie ok.jak nie holandia to gdzie indziej trzeba jechac za chlebem no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:00 Ok jedź do Żor i sprawdź to, daj znać co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:07 Zastanawiam sie czy jeżeli oni załatwili to pozwolenie na pracę, czy można załatwiać pracę z innej agencji pracy czy już jest blokada wiesz cos na ten temat?zapytaj sie tych babek jak pojedziesz do Żor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:08 To prawda trzeba sie trzymac razem ale jak się kontaktowac potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiuszkk Re: ALL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:38 no... wyslalismy nasze cv i kopie paszportow ok. 8 wrzesnia.. i prawdopodobnie mamy jechac 13 lub 20 pazdziernika czy cos takiego.. ciekawe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do klaudiuszkk IP: 62.233.185.* 05.10.06, 16:19 Ja wysłałem 4 września swoje dok. i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu mam mieć telefon w sprawie wyjazdu też jestem ciekawy czy coś z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do klaudiuszkk IP: 62.233.185.* 05.10.06, 16:33 Spróbuje się czegoś dowiedzieć na gg. do osób którzy są w Holandi może się czegoś dowiem to dam znać. Mam nadzieje, że coś wiedzą lub słyszeli o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiuszkk Re: do shrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:54 no to daj pozniej znac na forum pozdro hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: DO Wszystkich IP: 62.233.185.* 05.10.06, 19:05 Hej jesteście: benita, dżony macie nowe wiadomości w sprawie wyjazdu jutro? skąd wyjeżdżacie i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Benity IP: 62.233.185.* 05.10.06, 21:50 Cześć jesteś w necie czy sie pakujesz? napisz jak możesz jak z tym wyjazdem.Jeżeli pojedziesz mam prośbę do Ciebie czy moge Ci podać numer mojej komórki napisałabyś mi smsa jak z tą pracą i w ogóle czy jest w porządku legalnie oczywiscie jeżeli się zgodzisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Benity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:44 Witajcie jesteście? co tam u Ciebie jak z wyjazdem napisz proszę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do klaudiuszkk IP: 62.233.185.* 06.10.06, 09:04 Cześć! Rozmawiałem z jednym polakiem na gg.który mieszka na stałe w Holandi. Pytałem się go czy zna lub słyszał coś na temat Bakker Detachering, niestety wyczerpującej informacji na ten temat mi nie udzielił. Mówił mi tylko, że bardzo trzeba uważać bo zdarzają się oszuści wśród Holendrów jeżeli chodzi o pracodawców. J mam taką nadzieje, że firma okaże się wiarygodna. Jeszcze będę próbował się czegoś dowiedzieć na ten temat, narazie niczego konkretnego się nie dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiuszkk Re: shrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:15 dzieki. ja tez mam nadzieje ze to w miare porzadna firma.. mam nadzieje ze nas gdzies nie wywioza i zostawia.. hehe no jak wogole pojedziemy :) ale dzieki za informacje jak bedzie sie cos wiedzialo to piszmy ok pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Dżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:47 Witaj jesteś w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do BENITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:48 Cześc jesteś w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.06, 12:20 Ja czekam już 3 tygodnie na wyjazd z Bakker Detchering.Z tego co mi powiedzieli okres oczekiwania na wyjazd trwa 6 tygodni.Nie pobierają żadnych opłat.Jedynie koszt własny to kupienie biletu.Prace oferują w miastach Hoorn i Amsterdamie.I to by było na tyle.Praca niby ma być przy sałatkach.7 euro na czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:18 Chyba pomyliles firmy.co ty piszesz, jakie 7 euro?? ja tam pracowalam i stawka wynosi 6,10 na czysto a za mieszkanie sie nie placi. nie maja firm w amsterdanie, tylko w okolicach hoorn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.adsl.xs4all.nl 23.10.06, 09:56 Czesc ja jezdze juz od 4 lat do tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Pieniadze zawsze wyplacaja, godzin jest sporo i prace sa ciekawe. Jestem na niemieckim paszporcie ale od niedawna firma bakker detachering zalatwia wizy dla osob z polskim paszportem i maja takie same warunki ja my na niemieckich paszportach. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzzler Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.rybnet.pl 07.11.06, 02:22 niejedzcie tam własnie wróciłem po 14 dniach syfu jaki tam przezyłem naprawde gorszej firmy niema na swiecve chyba ale zur straszny naprawde niepolecam nawet wrogowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.adsl.xs4all.nl 13.11.06, 11:24 ciekawe czemu zjechales? zjezdzaja tylko osoby, ktore robia problemy nie chodza do pracy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.adsl.xs4all.nl 13.11.06, 11:36 Dziwne ze wyjezdzaja tylko osoby, ktore same sprawiaja problemy i robia syf a ci porzadni zostaja. No to jak to jest? Moze byles wlasnie tym gorszym co sam sprawia problemy Odpowiedz Link Zgłoś
batimma Re: kto wyjechał z bakker detachering 29.09.06, 15:04 Mając tą wize masz automatycznie pozwolenie na prace ale tylko na konkretnego pracodawcę. I nie możesz takiej wizy zalatwać na dwie prace w Holandii przez różne firmy. Niestety :( Na temat tej firmy nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do wszystkich IP: 62.233.185.* 06.10.06, 10:37 Jeżeli ktoś ma dzisiaj wyjechać Napiszcie o której godzinie i skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:30 i co nikt nic niewie?? niewiadomo co z tamtymi co i czy pojechali?? jak bedzie ktos cos jeszcze wiedzial niech pisze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: klaudziusz IP: 62.233.185.* 07.10.06, 15:52 Witaj. Nikt sie nie odezwał ani benita ani dżony oni mieli jechać wczoraj nic nie napisali przed wyjazdem szkoda.Ja też nic więcej nie wiem wszystko już było tu na forum napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:34 hej wie ktos cos na temat tej pracy??? macie jakies info ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:55 Witaj Klaudiusz dostałes telefon z tej firmy o wyjeździe? Radzę Ci nie jedź tam pisałem chłopakiem co tam był i 2 dniach wrócił do Polski ani papierów ani umowy nic nie dostał.To jest firma kit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:28 ?? zartujesz.. niemam pytan.. napewno? a dawno to bylo? jeszcze nie dostalem zadnego telefonu.. a TY jak tam dali Ci znac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:04 Nie miałem telefonu ,ale mówie poważnie chłopak był w Holandii z tej firmy 2 tygodnie temu i zjechał po dwóch dniach pracy.Woda była na żetony, 2 prysznice na 50 osób a żeby skorzystać z pralki musisz zapłacić 3 euro.Ja nie jade z tej firmy nawet gdy zadzwonią odmówię.Częsć Polaków została tam i co jeszcze zaskakujące na miejscu sie dowiedział że zaliczki sa po 100 euro co tydzień a wypłata dopiero po 6 MIESIĄCACH TO JEST KANAŁ.OSTRZEGAM CIĘ NIE JEDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do wszystkich IP: 62.233.185.* 10.10.06, 12:13 Zgadzam się z Batonem ja też słyszałem na temat tej firmy, że to K...w mać KIT to co pisze Baton to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:14 no teraz sam niewiem co mam o tym myslec.. moze sie jeszcze ktos odezwie co tam byl :D ale dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:30 Jak przyjechali do Holandii to w tym biurze nie było nikogo, ten chłopak miał pracowac przy cebulkach a robił przy skręcaniu mebli ,warunki mieszkaniowe w internacie okropne, ale nie dziwi Cie to że ta baba tu w Polsce mówiła że wypłata jest po 2 miesiącach a okazało sie że rozliczenie dostaną dopiero po 6 miesiącach w żadnym kraju nawet w Polsce nikt nie płaci po 2 czy 6 miesiacach z czego to żyć tyle czasu.Ja nie jade szukam innej agencji legalnej i wiarygodnej.Te baby dużo wiedzą ale Ci nie powiedzą kierowca tez duzo wie ale nie powie bo on na tym zarabia na przejazdach.Ten chłopak mówił jeszcze że niektórzy wylądowali w polu i sniadanie też jedli w polu.Teraz pootwierało sie duzo takich agencji ale to sa oszuści wykorzystują Polaków.A jeszcze dzwine że nawet swoich pozwoleń nie widzieli nic nie podpisywali zero papierów kompletnie nić praca na czarno.A jak pracujesz w Holandii bez pozwolenia to mozna zapłacić kare.Gdybys wyjechał z tej firmy to odezwij sie kiedys na forum z kafejki gdzieś. Decyzja należy do Ciebie co zrobisz.A jeszcze jedno ten chłopak mówił że zależy gdzie wylądujesz u jakiego pracodawcy to moze warunki sa lepsze jemu sie nie powiodło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: do Baton IP: 62.233.185.* 10.10.06, 12:46 Zgadzam się z Tobą Baton ja też miałem informacje na temat tej firmy, że to lipa Nie ma co już pisać szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: do Shrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:51 Tak, nie ma co pisać i zawracać sobie ta firmą głowę.Ja nie jadę do tego szamba.Firma kogucik nie mają dobrych ofert pracy tylko najgorsze takich co żaden obcokrajowiec się nie podejmie.Warunki pod psem nie jest dobra ta agencja bardzo słaba na rynku holenderskim.Ludzie sie przekonają i wszyscy zjadą.Dobrze że mnie to nie spotkało szkoda tylko kasy na przejazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:53 Witaj Klaudiusz. Wczoraj miałem telefon w sprawie wyjazdu teraz w piatek 13.10.2006r.do Holandii ale zrezygnowałem. Napisz czy Ty też miałeś telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:16 czesc baton. nie nkt mi nic nnie dzwonil.. :) ale fajny meczyk wczoraj co :D szukasz czegos jakiejs innej pracy za granica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:34 Tak mecz był wczoraj super.Tak szukam w innych agencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:05 Klaudziusz myśle że do Ciebie zadzwonią, sporo ludzi bedzie rezygnować z ich oferty.Gdyby do Ciebie zadzwonili to co pojedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiuszkk Re: kto wyjechał z Bakker Detachering 12.10.06, 17:58 nie.. raczej nie pojade... :) tez szukam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 17:59 wlasnie dostalem telefon z bd na wyjazd :D chyba zrezygnuje z dziewczyną ale kto tam jest to co o tym mysli haha smieszna ta firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:16 co ci szkodzi jechać i samemu sie przekonać może dobrze trafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:18 no tylko na tym forum jest kilka nie pochlebnych recenzji na temat tej firmy chcialbym uzyskac jakies pewne info od osob ktore tam byly lub sa... jak najszybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:18 a ile czekałeś na tel.od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:20 wyslalismy na poczatku wrzesnia a dzis dopiero dostalismy telefon o wyjezdzi.. prawdopodobnie w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:22 opinie nie są zadawalające ale nikt z nich tam nie był i nie wie jak to wygląda naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:25 no wiesz ale jak sa takie opinie to chyba sobie tego nie wymyslili i jakas obawa sie pojawia co nie ?? jedz sprawdz i daj znac :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:28 na początku tego forum dziewczyna sie wypowiadała co tam była i nie najgorszą miała opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:25 a byłeś na jakimś zebraniu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:28 niektorzy byli niektorzy nie.. mnie akurat nikt nie zaprosil.. niektorzy byli ale poczytaj sobie pare komentarzy wczesniej batona i shreka co oni on tej firmie slyszeli.. szczerze szukam innego posrednika.. jakby ktos mial pewna firma to niech da znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:29 a jaka dziewczyna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:30 przeczytaj od początku to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:32 jesli CI chodzi o benite to ona pisala jeszcze przed wyjazdem... wiec?? to jest nowa firma i malo kto tam byl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:32 ale że ta firma kręci to masz rację chciałem żeby mi przysłali na skrzynkę wzór umowy i jakoś sie nie mogę doczekać a przez tel mówili że nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.06, 18:34 no widzisz naprawde.. to Twoja decyzja moze CI sie poszczesci ja rezygnuje powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.06, 18:38 a o wizie coś ci mówili czy już ci wyrobili czy dopiero jak wyjedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:27 Co ty chlopie gadasz, normalnie az mi sie zle robi jak to czytam. Nie wiesz jak jest a takie glupoty piszesz. Ja wlasnie wrocialem z tej firmy i jest ok. Wiec chlopie zanim wypiszesz jakies bzdury to sie zastanow albo pogdaj z kims kto tam byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:32 to powiedz cos wiecej o tym jak tam podobno byles ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.rybnet.pl 23.10.06, 16:21 tak właśnie !! PROSIMYYY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.rybnet.pl 23.10.06, 16:22 Pawle napisz jak tam jest !! kiedy pierwsza wypłata ? jechałeś na polski paszport ? gdzie mieszkałeś ? w domku - czy hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:09 Buzzler napisz proszę czy miałes pozwolenie na pracę czy dostałes to pozowlenie do ręki oraz czy umowe podpisywałeś? Czy na dziko pracowałeś.Co mówili o wypłatach po jakim czasie mieli płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:37 no to co jedzie ktos z bakker d. czy nie a moze ktos tam jest lub wrocil z tamtad ? niech napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek1234 Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:50 tez chcialbym sie dowiedziec czegos o tej firmie,tez planuje z nimi wyjechac ale nic konkretnego nie moge znalezc o tej firmie.jezeli ktos tam byl to bardzo prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:22 www.bakkerdetachering.com/pools.htm tu masz strone domowąż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: kto wyjechał z Bakker Detachering IP: *.strong-pc.com 10.11.06, 11:59 cześć Paweł ja mam zamiar wyjechac z tej firmy i chciałbym porozmawiac o warunkach tej pracy jesli masz ochote to odezwij sie na gg 2961871 lub napisz swój nr smsem 663-511-145 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:35 Nie jedzcie z tej firmy!!! Oni wyrabiają pozwolenia nie informując zainteresowanych, a potem nie dają pracy i w takiej sytuacji osoba, która ma wyrobione pozwolenie jest zablokowana i nie może dostać pracy przez inną firme przez przynajmniej rok! Można sobie egzekwować prośbą lub groźbą a oni mają to gdzieś, bo to można odkręcić tylko w Holandii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:50 Ja właśnie wróciłam z Holandii. Też pracowałam na Visie i przed uzyskaniem Visy byłam na spotkaniu gdzie musiałam złożyć dokumenty, dzięki który mogłam dostać tą Vise, więc osoba która pisała wcześniej opowiada totalne bzdury. Dzięki tej firmie mogła pracować w Holandii z czego jestem bardzo zadowolona. Nie dobrze mi się robi jak czytam takie bzdury bo sama miałam doczynienia z mieszkańcami, którzy zachowywli się okropnie, i wiecznie robili problemy za co zostali wyrzuceni z pracy - tak powinno się z taki ludźmi postępować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:53 Właśnie wróciłam z Holandii. Pracowałam właśnie dlafirmy Bakker Detachering. Za kilka tygodni wybieram się ponownie. Osoba która pisała ostatni post jest chyba niepoważna. Firma nie może wyrobić pozwolenia na pracę bez dokumentów, czyli np. paszportu na podstawie którego wystawia się wizę. Każda osoba zainteresowana wyjazdem do Holandii do pracy z tej firmy musi zgłosić sie na spotkanie informacyjne, na którym sama decyduje czy chce wyjechać do pracy z tą firmą, czy rezygnuje. Jeżeli dana osoba decyduje się na wyjazd to przekazuje dokumenty na podstawie których wyrabiane jest zezwolenie. Dopiero od tego momentu możliwe jest rozpoczęcie procedury pozwalającej na wyjazd. Ciekawe jak firma mogłaby otrzymać wizę, jeżeli nie znałaby numeru paszportu i innych potrzebnych danych????? Chyba jeśli przychodzisz na spotkanie, na nim potwierdasz, że chcesz jechać, przekazujesz dokumenty to chyba logicznym jest, że od tego momentu rozpoczyna się procedura załatwiania wizy. A jeśli ktoś nie potrafi się zdecydować czy chce jechać czy nie to niech lepiej odpuści sobie pracę za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.centertel.pl 14.11.06, 17:07 Słuchaj dziewczyno, nie musisz tutaj tak się wydzierać. Fajnie że wyjechałaś, i że firma nie robi problemów bo Ci ludzie po to tu są, aby się czegoś dowiedzieć o nich. Z wizą jest tak jak mówisz, wyrabia się ja na podstawie paszportu, ale nawet jeśli powiedzmy ktoś taki jest zdecydowany wyjechać a firma nawali, nie wywiązując się z warunków umowy to ktoś taki się wycofa, a wiza jest już wyrobiona i ma problem potem z uzyskaniem pozwolenia na pracę w innej firmie w Holandii. Pozwolenie tam możesz chyba mieć na jedną firmę prawda, a nie na dziesięć. Twoje informację z pewnością im pomogą, ale nie krzycz! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 17:20 Iw to tak dokladnie tez nie jest jesli masz zezewolenie na prace ograniczone to znaczy mozesz tylko w tej firmie ,a nie innej pracowac.W tym wypadku wiza tez Ci nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw78 Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.centertel.pl 14.11.06, 18:37 O to mi chodziło, jesli sie źle wyraziłam...trudno. Dzięki, ze mnie poprawiłaś.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: kto wyjechał z bakker detachering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:54 To wszystko nie wygląda tak pięknie jak ci sie wydaje i twoje madrości mają się tu nijak do realiów. Tak się składa, że to nie są żadne bzdury. Bardzo się cieszę, że tobie sie udało, miałaś dużo szczęścia. Firma bakker detachering zablokowała mojego chłopaka i jego kolege.Wyrobili im pozwolenia, a nie dali pracy. Mój chłopak miał tyle szczęścia, że trafił na inną, nieco porządniejszą firmę, która przeniosła mu to pozwolenie na siebie, ale jego kolega dalej ma kłopoty przez BD. Prosił ich najpierw, potem groził sądem, bo owszem mieli skany ich paszportów (to był jeden z warunków: CV, kopia paszportu i dowodu, ale nie mieli ich zgody na wyrobienie pozwolenia i nikt nikogo nie zapraszał na spotkanie informacyjne, zapomnij! Nikt nie zadzwonił i nie zapytał czy chcą jechać do pracy, nie podał żadnych informacji, tylko od razu wyrobili pozwolenia, a nie mieli dla nich żadnych ofert! Uwierz, nie zmyślam, bo niby po co, sama staram się wyjechać i nigdy w życiu przez BD!!! Odpowiedz Link Zgłoś