arturo0770 22.06.09, 17:36 czy ktos wie cos wiecej o tej pracy,moze ktos dzwonil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senhaji Re: almeria-jozef kozakiewicz 24.06.09, 15:56 również szukam informacji o tym Panu Odpowiedz Link Zgłoś
tyberiusz72 Re: almeria-jozef kozakiewicz 29.06.09, 19:41 dzwonilem 100razy i dzisiaj powiedzial ze nie aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
bartek0515 Re: almeria-jozef kozakiewicz 01.07.09, 10:13 Ja też wydzwaniam do tegp Pana,ale nie mam szczęścia! A to już nieaktualne,szkoda,Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
pracahiszpania Re: almeria-jozef kozakiewicz 10.07.09, 15:09 Skontaktowałem się z Lucyną Kozakiewicz. Z początku wszystko było dobrze. Po kupieniu biletów kazała wysłać z góry 380 euro na mieszkanie. Zacząłem się zastanawiać i odwołałem wyjazd. nie wiem czy to nie oszustwo. Szukam kogoś kto już wyjechał dzięki tej pani lub wie czy ta oferta jest prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
pracahiszpania Re: almeria-jozef kozakiewicz 10.07.09, 19:59 pracahiszpania napisał: > Skontaktowałem się z Lucyną Kozakiewicz. Z początku wszystko było dobrze. Po > kupieniu biletów kazała wysłać z góry 380 euro tytułem kaucji za mieszkanie. Zacząłem się > zastanawiać i odwołałem wyjazd. nie wiem czy to nie oszustwo. Szukam kogoś kto > już wyjechał dzięki tej pani lub wie czy ta oferta jest prawdziwa? Posiadających informacje na ten temat proszę o kontakt nr tel: 698518821 606582308 Odpowiedz Link Zgłoś
eerraa Re: almeria-jozef kozakiewicz 14.07.09, 10:54 TO SĄ OSZUSCI.....mnie równiez obiecywali wspaniałe warunki i zapewniali o tym,że jest wszystko ok! do momentu kiedy powiedziałem,że mam z kolega kupione bilety.....wówczas kazali mi wpłacic 400 euro na mieszkanie......ale to nie wszystko.....równiez oszukuja tym,ze mówią o kupnie biletu na samolot i równiez każa wpłacić euro na konto......może warto zgłosic ten proceder na policję????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darasss1234 Re: almeria-jozef kozakiewicz 29.07.09, 10:42 UWAGA , ja zostałem oszukany , zaryzykowalem z kolegą i wyslalismy 400 euro , wiecej juz nie odebrali telefonu , wczesniej rozmawiałem z Lucyną Kozakiewicz , prawdopodobnie to jakas para , a nazywają sie Barcik , bo jak wysylalem pieniadze przez western union to pieniądze odbieral Tadeusz Barcik numer tel do nich 0034633348944 , o mieszkaniu poinformowali mnie dopiero po kupnie biletów , adres ich zamieszkania to CALLE ALTAMIRA 2 , Almeria 04005 , gdzie mozna takie cos zglosic oprócz policji ? dowód wplaty mam , jak dzownilem po wplacie pieniedzy nikt nie odbierał , jak napsialem smsa ze i tak tam przylecimy i ją znajdziemy pod tym adresem to napsiała smsa zeby absolutnie nie przyjezdzac , bo wyjazd jest przelozony o 2 tygodnie i ze zadzwoni w niedziele wieczorem i wszystko wyjasni (wieczorem w niedziele miałem wylatywac ) bała sie ze ktos przyleci tam i ją znajdzie , w koncu adres jest , 400 euro czyli ponad 1800 zł poszlo z dymem i bilety kupione za 300 zł , tak to jest jak człowiek jest naiwny i niedoswiadczony ;( Odpowiedz Link Zgłoś
redloki Re: almeria-jozef kozakiewicz Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 16.08.09, 13:31 Mój mąż przyjechał dzisiaj do Alicante gdzie miała czekać na niego ta pani Lucyna ale nikt się nie zgłosił. Wpłacił prowizję na mieszkanie 350euro na nazwisko TADEUSZA BARCIKA rzekomego pracownika pani lucyny. stracił tez pieniadze na bilet 850 złotych - tam i z powrotem. Ta pani mu mówiła zeby nie kupował powrotnego biletu bo praca jest na 10 miesięcy. może dopiero uda mu się wrócic we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
miku24 Re: almeria-jozef kozakiewicz Uwaga !!!!!!!!!!!!! 02.09.09, 16:54 ogłoszenie z gazety wyborczej z dnia 24 sierpnia kobiety i mężczyzn do pracy przy przetwórstwie ryb w Hiszpanii. Refundujemy dojazd, mozliwosc otrzymania stalego kontraktu po trzech miesiacach pracy. atrakcyjne wynagrodzenie.W moim przypadku osoba z ktora rozmawialem podala inne dane niz Lucyna Kozakiewicz. Po wykonaniu tel. pada nazwisko Tadeusza Barcika na konto ktorego mam wplacic 400 euro jadac z kolegą rowniez przez western union na poczet kaucji za mieszkanie praca w miejscowosci Dénia miedzy Valencia a Alicante, nie wiem co o tym myslec czy to ma cos wspolnego z waszymi przypadkami ??? mam aktualny numer do tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
miku24 praca hiszpania ogloszenie z gazety tadeusz barcik 02.09.09, 16:40 ogłoszenie z gazety wyborczej z dnia 24 sierpnia kobiety i mężczyzn do pracy przy przetwórstwie ryb w Hiszpanii. Refundujemy dojazd, mozliwosc otrzymania stalego kontraktu po trzech miesiacach pracy. atrakcyjne wynagrodzenie.W moim przypadku osoba z ktora rozmawialem podala inne dane niz Lucyna Kozakiewicz. Po wykonaniu tel. pada nazwisko Tadeusza Barcika na konto ktorego mam wplacic 400 euro jadac z kolegą rowniez przez western union na poczet kaucji za mieszkanie praca w miejscowosci Dénia miedzy Valencia a Alicante, nie wiem co o tym myslec czy to ma cos wspolnego z waszymi przypadkami ??? mam aktualny numer do tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
bob1.pl Re: praca hiszpania ogloszenie z gazety tadeusz b 02.09.09, 20:15 denia przetwornia ryb to lipa mam 3 bilety na samolot oddam za 10 pln wyjazd 4.09 Odpowiedz Link Zgłoś
emce120 Re: praca hiszpania ogloszenie z gazety tadeusz b 16.09.09, 12:00 JA też prawie wpadłem w te przetwórnie wykupiłem dwa bilety poczym pani oznajmila mi że mam jej przesłać 410euro zastanowiło mnie to i tak trafilem na to forum ,dzięki temu straciłem tylko kase na bilety ponieważ RYANAIRniewraca kosztów . Pytanko moze jest ktoś zainteresowany dwa bilety do Alicante dwa w cenie jednego info djp2@wp.pl.POLAK POTRAFI Odpowiedz Link Zgłoś
slawaas Re: praca hiszpania ogloszenie z gazety tadeusz b 23.11.09, 19:24 miku24 napisał: > ogłoszenie z gazety wyborczej z dnia 24 sierpnia kobiety i mężczyzn do pracy pr > zy przetwórstwie ryb w Hiszpanii. Refundujemy dojazd, mozliwosc otrzymania stal > ego kontraktu po trzech miesiacach pracy. atrakcyjne wynagrodzenie.W moim przyp dzien dobry mnie tez chcieli oszukac ale sie nie dalem powiedzialem im to przez telefon a oni powiedzieli ze tadeusz barcik zostal zwolniony za alkohol rzekomo > adku osoba z ktora rozmawialem podala inne dane niz Lucyna Kozakiewicz. > Po wykonaniu tel. pada nazwisko Tadeusza Barcika na konto ktorego mam wplacic 4 > 00 euro jadac z kolegą rowniez przez western union na poczet kaucji za mieszkan > ie praca w miejscowosci Dénia miedzy Valencia a Alicante, nie wiem co o tym mys > lec czy to ma cos wspolnego z waszymi przypadkami ??? mam aktualny numer do tyc > h ludzi Odpowiedz Link Zgłoś