99venus 21.12.23, 18:37 ten prostaczek na dzisiejszym posiedzenie Sejmu pokazał sławny gest Kozakiewicza. Taki jest poziom pisiej elity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 18:38 pbs.twimg.com/media/GB40ZduW4AAFWvv?format=jpg&name=small Padnie Tusk dlaczego ten kryminalista jest w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 19:25 99venus napisał: > Sejmem rządzi marszałek. Nie. Sejmem rządzi prawo. A przynajmniej powinno. Hołownia je łamie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 19:42 Pracami Sejmu kieruje marszałek zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Marszałek Hołownia do tej pory nie naruszył prawa. Specjalistami od łamania prawa są między innymi 2 kryminalisci z PiS -Wąsik i Kamiński w otoczeniu podobnych im prostaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:18 Hejka ~99venus, zgadzam się z Twoim wpisem, Marek Suski niby zarzucił Hołowni łamanie regulaminu a to niby łamanie prawa. Bzdura. Hołownia mnie fascynuje, wcale nie ora PiSowców, tylko po prostu prowadzi obrady Sejmu tak jak należy i nie dopuszcza chamstwa, łamania regulaminu Sejmu i prostactwa, które widzieliśmy w tej izbie przez ostatnie 8 lat, a to że PiS nie potrafi się dostosować do tak prostych zasad to inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion666 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:54 najlepsza jest Witek..jak ja byłam marszałkiem.....Ona nadal się nie ocknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:16 snajper55 napisał: > Nie. Sejmem rządzi prawo. A przynajmniej powinno. Hołownia je łamie. Nie jestem fanem Hołowni, ale dajmy mu szansę. Przewaga koalicji nad PiS-im bydłem bazuje na starym przysłowiu "Mądry głupiemu ustępuje, a głupi się z tego raduje". A na rozliczenia przyjdzie czas. PiS-i nie mają czasu bo bankrutują finansowo, prestiżowo i moralnie. Stąd to ich zachowanie przystające bardziej wściekłemu, osaczonemu psu, niż istocie z gatunku homo sapiens. Jeśli już chcesz komuś dokopać, kolego wyborowy, to zlustruj Schetynę. Ten łamiąc w koalicji zasadę ogólnej zgody, zaczyna opus dei-ować. wiadomosci.onet.pl/kraj/schetyna-ostrzega-w-sprawie-zmian-w-tvp-chodzi-o-prezydenta-dude/zxslj2v Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:22 > Nie jestem fanem Hołowni, ale dajmy mu szansę. D>>dzisiaj wieczorem Hołownia stracił u mnie tych kilka plusików, które zarobił. Skończyło się jego rumakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:39 pies.na.czarnych napisała: > D>>dzisiaj wieczorem Hołownia stracił u mnie tych kilka plusików, które > zarobił. Skończyło się jego rumakowanie. Jeździsz BMW? Pytam bo oni lubią rumakowanie, co często kończy się mandatem, na słupie, rozprawie w sądzie, albo robią pogib. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 23:34 BMW i Audi są dla gówniarzy. Dawno z tego wyrosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:17 Hołownia się wczoraj szczegółowo wypowiadał, co zamierza zrobić w sprawie i dlaczego chce, żeby procedury były czyste jak żona Cezara. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 21:32 Moim zdaniem w tej kwestii ma rację.Wcześniej czy później obydwu zaorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: kamiński - chamskie gesty 22.12.23, 02:21 snajper55 napisał: > Nie. Sejmem rządzi prawo. A przynajmniej powinno. Hołownia je łamie. Mógłbyś to jakoś uzasadnić? Uzasadnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: kamiński - chamskie gesty 22.12.23, 11:14 snajper55: > Nie. Sejmem rządzi prawo. A przynajmniej powinno. Hołownia je łamie. kawa_poranna11: > Mógłbyś to jakoś uzasadnić? On chyba ma na myśli, że Hołownia nie wezwał straży dla wyprowadzenia z sali plenarnej Kamińskiego i Wójcika. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:13 szwampuch58 napisał: > pbs.twimg.com/media/GB40ZduW4AAFWvv?format=jpg&name=small > Padnie Tusk dlaczego ten kryminalista jest w Sejmie? > Tusk jest szefem Straży Marszałkowskiej? Już podczas samotnej walki Brauna z gaśnicę był wyraźny sygnał aby jak najszybciej przeprowadzić audyt tej służby i wypierdolić ich szefostwo na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion666 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:15 co skazani robia na na sali obrad? Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion666 Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 20:37 Hołownia nikonskwentny Odpowiedz Link Zgłoś
bknbknbkn Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 21:48 gesty jakby był nachlany Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 22:03 bknbknbkn napisał: > gesty jakby był nachlany Nic z tych rzeczy. On się panicznie boi i ten strach odbiera mu rozum. Nie kontroluje się. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: kamiński - chamskie gesty 21.12.23, 23:36 + Kac Gigant, stąd te lęki. Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion666 Re: kamiński - chamskie gesty 22.12.23, 07:59 zły sygnał dla społeczeństwa -PIS nie respekuje prawa i wyroków sądów Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Czemu się dziwisz? 22.12.23, 08:16 Nie wiesz, ze PiSia ferajna ma chamstwo wyssane razem z mlekiem matki. Popatrz na zachowanie takich PiSiorów jaj Terlecki ( absolutne mistrzostwo świata chamstwa), Kwaczyńskiego , Witek, Pawłowicz, Suski, Kłeczek, Klarenbaum, czy Ruchoń...to też mistrzowie w tej materiii Odpowiedz Link Zgłoś
bknbknbkn Re: kamiński - chamskie gesty 24.12.23, 00:37 No tak , ale rodzinka : www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/prokurator-kierepka-donosi-na-siostre-ktora-jest-zona-skazanego-ministra-z-pis/s4tnqg1,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: kamiński - chamskie gesty 24.12.23, 10:52 do Rudego watażki jezykienm miłości byłej oPOzycji sp*** dziadu Odpowiedz Link Zgłoś