jerjar 25.02.10, 08:06 A nie można by go za wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavik222 Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 08:09 Lenin powiedział: Kadry decydują o wszystkim...:) Normalne. Przychodzi nowy szef. Dostaje zadanie do wykonania. Dobiera sobie kadry. Nielojalni na bruk. Takie sa zasady i PSL i w PO i PiS i SLD(PZPR)i w USA... No a jesli Radio jest panstwpowe i Panstwo o nie dba, opłaca, troszczy siemmmm to moze swojego człowieka tam postawić jako krawężnikowego, coby dobił firme... Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Mam nadzieję, że żartujesz albo ironizujesz ;) 25.02.10, 09:22 Od kiedy to zbójecka Koalicja PISLD to Państwo?! Bandycki skok w celu uzyskania partyjnej tuby propagandowej i napełnienia kabzy "wiernym, wypróbowanym towarzyszom" za pieniądze podatnika jest zbrodnią, a nie działaniem zgodnie z prawem i logiką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Mam nadzieję, że żartujesz albo ironizujesz ; 25.02.10, 10:03 Rozumiem, że wszystko co napisze Gazeta ma rangę prawdy objawionej Nie rozumiem jednak skąd amnezja- to przyjście Magdaleny Jethon spowodowało zmianę ramówki na gorszą i upolitycznienie radia Skowroński się nie podobał POMIMO że tworzył dobre radio. Trójka jest polityczna bo jest państwowa. Z resztą KAŻDE radio w Polsce jest, bo ramówkę zatwierdzają polityczni z KRRiTV. Nie dociera do mnie czemu każde radio w Polsce MUSI raczyć mnie 'serwisami informacyjnymi' co pół godziny- chociaż nazwę by zmienili na 'serwisy propagandowe' lub 'seanse nienawiści' jak z Orwella. Widać obywateli trzeba utrzymywać w nieustannym stanie napięcia politycznego, bo od muzyki w głowach by im się poprzewracało i przestaliby chodzić na wybory.Albo w ogóle wyszli na ulice. A tak- wpaja się ludziom konieczność określenia wobec tej czy innej sitwy polityków - ludzie utożsamiają swoje poglądy z określoną partią, kłócą się, a politycy dzielą między siebie stanowiska. Pozorowanie zmian po to aby się nic nie zmieniło- majstersztyk polskiej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Mam nadzieję, że żartujesz albo ironizujesz ; 26.02.10, 01:47 zapraszam na Trójkowe Forum ::) forum.polskieradio.pl/trojka/threads.aspx?f=67 Odpowiedz Link Zgłoś
fanmc Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 08:11 Zdjęcia pokazują obiektywizm Wybiórczej-jak zwykle.Tak się tworzy wroga!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 11:20 To co fotoshopa mieli użyć,naprawdę czuwacie nad istnieniem waszej nienawiści do wszystkiego co nie po waszej myśli,napiszą źle ,nie napiszą źle,zdjęcie złe,to co co mają tylko przepraszać i prosić o wasze wskazówki nieomylnych,bezpruderyjnych świecących miłosierdziem i bezstronnością fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
odyn777 Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 08:16 Czytałem wywiad z tym facetem w rzepie. Co za bufon? Masakra! No i na dodatek wprowadzenie tego nudnego Karnowskiego. Nie lubię tego Pana i chciałbym Panią Magdę z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Może być Jethon, ale III bez propagandy GW 25.02.10, 08:18 Aż mnie odrzuciło z obrzydzenia, gdy ostatnio w przeglądzie prasowym w III cytowali kublikację tandemu Kublik-Czuchnowski. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Może być Jethon, ale III bez propagandy GW 25.02.10, 09:54 "Aż mnie odrzuciło" Uwazaj to objaw padaczki zwanej "Tancem Swietego Witta" Zglos sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Może być Jethon, ale III bez propagandy GW 25.02.10, 11:00 Coś ci się poplątało. Raczej sam uważaj, bo twój komentarz może być objawem znacznie gorszej choroby, na którą lekarz niekoniecznie znajdzie lekarstwo. Tak się kończy pranie mózgu przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
man345 Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 08:18 Rząd i PO nie potrafią wyrzucić PiS ani z KRRiT ani z RN PR więc niech się potem nie dziwią że nie mają mocy na ustawianie zarządu... Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Koronny dowód, iż PiS i SLD nie powinny rządzić 25.02.10, 08:25 Trzeba być skończonym idiotą, aby wrzucać typów pokroju Sobali do takich stacji jak Trójka. Toż to polityczne harakiri. A ci durnie bez wyobraźni jednak się na to zdobyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 08:48 kolejny argument aby nie płacić abonamentu.LUDZIE-NIE PŁAĆCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Ciącie kosztów zatrudniając 7 pisowców? 25.02.10, 08:56 Pani Hasiński - słuchacze trójki to nie ciemnota wyborców pisu! Oszcządności pisowskiego dyrektora to nie zwolnienia tylko wymiany na partyjnych klakierów....pis zapłaci za to wielką przegraną w wyborach a pan z nimi utonie mimo świetnej odprawy... "Dyrektor Jethon była świetna na tzw. pokój, a nie na czas kryzysu, kiedy drastycznie trzeba ciąć wydatki i zwalniać pracowników. - W momencie kiedy wychowywała się z Trójką przez kilkadziesiąt lat, dzisiaj nie może dokonać pewnych zmian strukturalnych - ona sobie tego nie wyobraża - powiedział Hasiński." Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_zielone Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:00 Karnowski - to co on opowiada to skandal braku obiektywizmu...DZis powiedział mniej wiecej tak: "To co najbardziej podnieca dziennikarzy to sprawa rozliczen z przeszloscia" NIECH TEN PAN MOWI ZA SIEBIE - I to wsrod swoich znajomych a nie na antenie Trójki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goove Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:12 A wczoraj w jego programie pojawił się pan Wildstein co by się ludzie powoli przyzwyczajali. A dziś pierwszy raz od wielu lat zmieniłem kanał gdy pojawił się przegląd prasy pana Michała. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:17 niestety, to prawda. przeglad a´la karnowski przyprawia o wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
ashurbanipal Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 17:13 Zgadza się - nigdy wcześniej nie miałem nieprzyjemności słuchać Karnowskiego. Jednak niedawno przed ósmą rano po raz pierwszy go usłyszałem w "przeglądzie prasy". I od razu bez żadnych wstępów zaczął na maksa: "prezes Kaczyński to i tamto, pis skrytykował..., po straciła w sondażach..., bla bla...". Pomijając już kwestię tego, że wydaje się, że ten człowiek ma wiadome skrzywienie, to czy już nie ma innych wiadomości do zaanonsowania, niż tylko polityczne, podane jeszcze w tendencyjny sposób?! Ten przerywnik powinien się nazywać "krótki kurs czytania prasy wg pis". Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Pis i sld to koalicja zbójecka! 25.02.10, 09:16 Oto mamy w pigułce obraz koalicji PIS i SLD. Logika takiego "sojuszu" jest klasycznie bandycka: współpraca przy zdobywaniu łupów, a potem skakanie sobie do gardeł przy ich podziale. Porażające przy tym są ich tupet i bezczelność. Np. inwazja PISlamistów medialnych na Trójkę jest nie do zdzierżenia. "Obiektywny" goguś Karnowski zaprasza prawie wyłącznie PISiorstwo (w Salonie Politycznym wczoraj Siemka z Rzyćpospolitej, dziś kaczystka Jadźka Staniszkis, a potem Wróblewski Z Rzyćpospolitej i Janecki "z nikąd"). Przegląd prasy to: 60% - Rzyćpospolita, 20% - Nasz Dziennik, 10% - Polska The Times. Durne PISdzielce nie są w stanie zrozumieć, że swoim nachalnym jazgotem i przemądrzalstwem jedynie umacniają w wierze swoich PISopatycznych wyznawców, ale raczej nowego poparcia nie zdobywają! A w Trójce tę PISuarową inwazję trzeba przeczekać, bojkotując te ich pseudopublicystykę! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonasukienka1 Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:17 Zawiesili człowieka, który prowadzi jedna z fajniejszych audycji?! Mam nadzieję, że do piątku go przywrócą. Pozdrawiam z Female.pl Odpowiedz Link Zgłoś
loureed Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:29 Please, porannego salonu nie da się słuchać - patrz wypowiedzi jak wyżej; przegląd prasy zaczynający się od artykułów z Naszego Dziennika (druga w kolejce Rzepa) też jest symptomatyczny... rozumiem, że można mieć pewne preferencje polityczne, ale żeby aż tak jaskrawo wpływało to na sposób prowadzenia audycji??; no, w sumie można gorzej, patrz "warto rozmawiać" Odpowiedz Link Zgłoś
kawos09 Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:30 A może by tak wszyscy słuchacze jakoś wspólnie zareagowali..? bo chyba coraz nas więcej, którzy o 8.13 zmieniamy stację.... Karnowski jest w tak otwarty sposób stronniczy... I tak się Trójka podniesie, ale szkoda pracy tego fajnego zespołu.... Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Zapraszamy na forum Trójki 25.02.10, 10:15 Np. do tego wątku: forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?od=41&t=6606#76873 Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:22 Protestować to trzeba było jak wyrzucali Skowrońskiego, a Gazeta z radością witała upolitycznienie anteny przez Jethon. Kiedy Trójka stawała się tubą propagandową PO i Gazety a'la Tok FM jakoś nikomu z wyjątkiem dziennikarzy to nie przeszkadzało a Skowroński został sam. To WTEDY odbył się skok władzy na niezależne radio, teraz po prostu radio zostało 'odbite' przez drugą stronę i mamy huśtawkę politycznych klakierów. Akcja wywołuje reakcję. Z fatalnym skutkiem dla jakości audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:39 Polityczny Skowroński zostal sam? A gdzie jeso towarzysze niedoli: Sakiewicz, Wildstein, Pospieszalski, Janke??? Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:51 Ja jestem jak najbardziej za jakąś akcją słuchaczy ,przecież tak nie może być.Trójki słuchają ludzie, którym Karnowski Wildsztein , Semka i Janecki nie muszą tłumaczyć świata w ramach podziału łupów PIS- SLD. Niech p. Kuba dzisiaj w południe wbrew pisowcom zrobi audycje z udziałem słuchaczy na ten temat.To nam się należy zwłaszcza, że wielu wpłaciło pieniądze na ratowanie swojej trój ki.wos09 napisała: > A może by tak wszyscy słuchacze jakoś wspólnie zareagowali..? bo > chyba coraz nas więcej, którzy o 8.13 zmieniamy stację.... Karnowski > jest w tak otwarty sposób stronniczy... > I tak się Trójka podniesie, ale szkoda pracy tego fajnego zespołu.... Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_p Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:31 Zara, zara, Jethon to chyba wsadzili na miejce wywalonego Skowrońskiego? Czy jakiś "nawrócony" na III RP gościu z Samoobrony nie maczała w tym łapek?? Ahahahahahaha, to mi dopiero apolityczny fachowiec ta Jethon. Odpowiedz Link Zgłoś
revelka Jacek Sobala 25.02.10, 09:32 jakiś czas temu udzielił wywiadu dla rzepy - wynika z niego, że chce zrobić lepiej - niż w jedynce - która daje sobie radę - świetnie - co jest jego zasługą ... - żeby trójka zaczęła zarabiać - wprowadzi Bronka W. i chciałby żeby Michnik z nim rozmawiał - chce wprowadzić więcej newsów tak jak w radiu Zet chyba - i kopnąć w dupę wszystkich tych którzy mówią niewyraźnie dla J Kaczyńskiego - a jest dyrektorem dlatego bo żył w trudnych czasach i ukrywał się żeby skończyć studia ... prywatnie - jeżeli usłyszę błogosławionego Bronka faszystę na mojej 3 - to oznacza koniec świata i płacenia abonamentu - a ja już do końca życia pozostanę POkręconym chamem - Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:37 Zarzynają jedyną dobrą stację. Za czasów p. Jethon Trójka była przyzwoitą, bezstronną stacją na wysokim poziomie intelektualnych. I zapewne tej bezstronności szmaciarze zwani politykami nie mogli znieść. Nabyłem ostatnio naklejkę na samochód "jadę z Trójką", ale po zatrudnieniu owych "komentatorów" przez p. Sobalę waham się czy ją przykleić. Niby argumentem za odwołaniem p. Jethon było to, że nie będzie umiała zrobić cięć personalnych w redakcji. A nowy dyrcio zamiast ciąć - zatrudnia i to na najkosztowniejszych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:38 Nie wiem co to jest 'wysoki poziom intelektualnych', wida do 'intelektualnych' nie należę. Za Pani Jethon PrIII został upolityczniony przez lewą stronę. To co teraz się dzieje to reakcja-odbicie wahadła w drugą stronę. To Pani Jethon popsuła dobre apolityczne radio Skowrońskiego i straciła na słuchalności. Tak się kończy kiedy jakość radia nie ma dla nikogo znaczenia, a chodzi o wpływy i tubę propagandową. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_rurke To jest jakieś nieporozumienie 25.02.10, 09:41 Trójka była zawsze moją ulubioną stacją. Co się dzieje!? Czemu politycy robią wszystko żeby to zepsuć?! Co chwila odwoływanie prezesów i powoływanie nowych. Nie macie co robić? Grad - nie wpieprzaj się tam gdzie cię nie chcą. Wara politykom od ingerowania w strukturę i przekaz mediów. To zalatuje cenzurą! Odpowiedz Link Zgłoś
micksnow Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:43 Usunalem Trojke z listy zaprogramowanych stacji w odbiorniku. Szkoda, ze potencjalnie jedyna, obok Dwojki, antena ktora nie musiala byc w jakikolwiek sposob uwiklana w doslownosc polityki, i zamiast tego zajmowac sie kultura, publicysyka etc - tak jak to paradoksalnie udawalo przez pierwsze 35 lat istnienia tej stacji, wlasnie zostala zmieszana w blotem.... PiS na ksiezyc, z biletem w jedna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:43 Tak po prawdzie to Trójka zyskała na słuchalności za p.Skowrońskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_p Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:55 awitold napisała: > Tak po prawdzie to Trójka zyskała na słuchalności za > p.Skowrońskiego... Nie za Pani Jethon????? Chyba żartujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:11 Raczej, niestety, za Laskowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
borman60 Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 09:45 Dzisiaj Karnowski ze Staniszkis dali popis manipulacji propisowskiej.Tego nie da się słuchać.Ta malowana profesor dałaby nam spokój.Trzeba pomyśleć o proteście słuchaczy Trójki,Pis ma radyjo,Trójka niech zostanie niezależna,komu przeszkadzał Kwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 RTV-środkiem masowego przykazu 25.02.10, 09:45 ...tak pisaliśmy na murach za komuny, tak będziemy pisać teraz, po zgwałceniu mediów publicznych przez PiS w 2006 roku. A gwałt to wyjątkowo odrażająca zbrtodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Niech Trójka wróci do Trójki. 25.02.10, 09:53 Wystarczy już politykierstwa w tej stacji, ten program ma inne cele i niech daje słuchaczom to, do czego przyzwyczaili się przez lata, a nie prawicową papkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: Niech Trójka wróci do Trójki. 25.02.10, 09:59 Ja tez cierpie strasznie patzrac na to co sie dzieje z moja stacja. Od lat slucham trojki, choc miala i zle dni. Ale teraz ten Karnowski, z wylacznoscia na stronniczy przeglad prasyzamiast podac bezstronnie wiadomosci z roznych gazet, to robi felieton na wybrany przez siebie temat. Tak jak i przedmowcy-zaczne chyba wylaczac na ten czas, bo za bardzo sie denerwuje. Efekt bedzie odwrotny do zameirzonego, zamiast propagandy spadnie sluchalnosc, trojka pograzy sie a i tak nikt nie da sie zmanipulowac, bo "trojkowcy" sluchacze maja za duzo oleju w glowie. Tylko legendy zal..... Monia Odpowiedz Link Zgłoś
osmokach Panu sobali juz dziekujemy 25.02.10, 09:58 tu mozna wyrazic swoje zaniepokojenie manewrami wokol trojki: forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?od=41&t=6606#76871 Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueeyed Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:00 1. Jak Pani Jethon zastępowała Skowrońskiego, też wszystkie mameje darły paszcze. 2. Sobala za czasów pierwszego TokFM był ok, teraz zbiera mi się, kiedy go widzę i słyszę. 3. Słuchajcie Radia Maryja :D Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:25 Moim zdaniem,sami dziennikarze 3-ki wprowadzaja autocenzurę np.p.zastepująca Artura Andrusa,odkopała nijakiego Adama Nowaka, zlokalizowanego w kruchcie...i takich przykładów mozna więcej znależc,nawet u Kuby Strzyczkowskiego.Ech! do bani z takim dziennikarstwem niezależnym. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Co z "Trójką"? Rada nad przywróceniem Jethon 25.02.10, 10:34 Mozna bezboleśnie teraz zniszczyć te 3-ke.Wystarczy nie płacić abonamentu i nie wspierać datkami.Sam Sobala zdechnie i nie wyżywi ani Wildsteina i Sakowicza i karnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś