Dodaj do ulubionych

Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarzą ...

24.05.10, 17:20

Pani Borys i jej Puczybut maja szczęście i powinni do Cz-wy na kolanach prosić
od długie życie Luki
Obserwuj wątek
    • ksenos66 Porzadek musi byc 24.05.10, 17:30
      DOBRA DOBRA NIGERYJCZYKOW TO JA ZNAM B.DOBRZE 22LATA NA EMIGRACJI .ONI JAK
      CYGANIE NIGDY NIE SA WINNI,TO BEEEE POLICJA JEST.....TE SMIERDZACE NIEROBY
      NIGDY DO PRACY NIE POJDA ,A CI CO CHODZA TO DLA NICH SA GLUPSI OD
      KOBIET....CYTAT TEZ NIGERYJCZYKA.BRAVO POLICJA NIE DAJCIE SIE LAICKIM DEMAGOGOM
      • na100procent psy glodne krwi 24.05.10, 17:46
        wyszkolone agresywnie psy sa glodne krwi, nieraz widzialem ich zachowanie, sa gorsi niz krzyzowka kibica z
        miesniakiem
        • glos_europy Murzyńskie gangi zaczynają się panoszyć !!! 24.05.10, 18:05
          Brawo Policja, nie pozwólmy, że Murzyni, Arabowie, czy Azjaci zrobili z Warszawą
          to co zrobili z Paryżem czy Londynem !!!
          • noducks czemu "zony" nie pokazuja twarzy??? 24.05.10, 18:26
            wstyd???
            • tukafon a ja słyszałem w kolejce w warzywniaku 24.05.10, 18:41
              że to żony tych mężów (w nawiasie pisząc typowe przygłupki z marginesu z 75 IQ) zamordowały tłuczkiem do mięsa pięć niemowląt a potem zrobiły z nich kotlety i zjadły

wiem to z całą pewnością, bo ta pani, która opowiadała to drugiej pani zna brata siostry szwagra gościa, który o tym słyszał

prokuratura musi zacząć je ścigać z urzędu
              • alejajaniemaco zdjecia zon czarnoskorych handlarzy 24.05.10, 20:03
                czy mozna wrzucic tu jakies ?
                • naczelny_troll_forum [...] 24.05.10, 20:30
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • jola.331 Re: a ja słyszałem w kolejce w warzywniaku 26.05.10, 09:39
                tukafon napisała:

> że to żony tych mężów (w nawiasie pisząc typowe przygłupki z marginesu z 75 IQ)
                > zamordowały tłuczkiem do mięsa pięć niemowląt a potem zrobiły z nich kotlety i
                > zjadły
                >
                > wiem to z całą pewnością, bo ta pani, która opowiadała to drugiej pani zna brat
                > a siostry szwagra gościa, który o tym słyszał
                >
                > prokuratura musi zacząć je ścigać z urzędu
                Wiesz, co? Nawet nie wiem po odpisuje, ale szlag mnie trafia na takich wlasnie
                przyglupow jak Ty.Jak nie wiesz o czym pisac to po prostu zamilknij.Masz za
                duzo czasu nierobie jeden?! A twoje IQ jest ponizej tego 75. Nie obrazaj
                ludzi!!! To wlasnie tacy jak Ty zatruwaja czarnym zycie w naszym kraju.Kobiety
                przez takich jak Ty musza opuszczac kraj zeby zyc z czarnymi mezami w
                spokoju.Wsydze sie za WAS!!! RASISCI!!! I jeszcze jedno:Jestes zwykla, ochydna
                plotkara - jedna pani powiedziala drugiej pani, ze........
                • frankas Re: a ja słyszałem w kolejce w warzywniaku 26.05.10, 10:58
                  jola.331 napisała:

> tukafon napisała:
                  >
                  > > że to żony tych mężów (w nawiasie pisząc typowe przygłupki z
                  marginesu z
                  > 75 IQ)
                  > > zamordowały tłuczkiem do mięsa pięć niemowląt a potem zrobiły z
                  nich kot
                  > lety i
                  > > zjadły
                  > >
                  > > wiem to z całą pewnością, bo ta pani, która opowiadała to
                  drugiej pani zn
                  > a brat
                  > > a siostry szwagra gościa, który o tym słyszał
                  > >
                  > > prokuratura musi zacząć je ścigać z urzędu
                  > Wiesz, co? Nawet nie wiem po odpisuje, ale szlag mnie trafia na
                  takich wlasnie
                  > przyglupow jak Ty.Jak nie wiesz o czym pisac to po prostu
                  zamilknij.Masz za
                  > duzo czasu nierobie jeden?! A twoje IQ jest ponizej tego 75. Nie
                  obrazaj
                  > ludzi!!! To wlasnie tacy jak Ty zatruwaja czarnym zycie w naszym
                  kraju.Kobiety
                  > przez takich jak Ty musza opuszczac kraj zeby zyc z czarnymi
                  mezami w
                  > spokoju.Wsydze sie za WAS!!! RASISCI!!! I jeszcze jedno:Jestes
                  zwykla, ochydna
                  > plotkara - jedna pani powiedziala drugiej pani, ze........

UUUUU Joluś.....z tym IQ to prawda ani chybi.....skoro szastając
                  lekko "nierobami" na prawo i lewo ironii nie zrozumiałaś.....
            • bachczysaraj Bo bezczelnie łżą! Nie potraficie czytać? 24.05.10, 18:53
              "Jak wynika z ich relacji policjant, z którego broni został śmiertelnie
              postrzelony Nigeryjczyk strzelił do handlarza w chwili, gdy ten leżał już
              BRZUCHEM DO ZIEMI. - Tak nam opowiedział chłopak, który był na miejscu i
              wszystko widział - mówi jedna z kobiet".

"W tym czasie, kiedy do tej sytuacji doszło moja siostrzenica razem ze swoją
              mamą, siostrą i narzeczonym, byli tam. Padł strzał. Człowiek z raną POSTRZAŁOWĄ
              BRZUCHA leżał na ziemi i coś mówił, wołał. Koledzy rzucili się na tamtego
              policjanta i go pobili."

Innymi słowy zgodnie z opowieściami "świadków" to ziemia a nie policjant
              postrzeliła go w brzuch.
              • malkontent6 Re: Bo bezczelnie łżą! Nie potraficie czytać? 24.05.10, 19:00
                bachczysaraj napisał:

> to ziemia a nie policjant postrzeliła go w brzuch.

Tak właśnie było. :)
              • ssmentek Re: Bo bezczelnie łżą! Nie potraficie czytać? 24.05.10, 21:34
                Po postrzale robi sie taki bajzel, że bez dokładnych oględzin nie sposób ustalić
                wlotu kuli (która mogła zresztą przejść na wylot). Więc twoje wnioski są pochopne...
                • frankas Re: Bo bezczelnie łżą! Nie potraficie czytać? 24.05.10, 23:20
                  Przejść na wylot betonu....o ile się nie myle tak czy owak musiała zostać....ale
                  gdzie mi tam do ciebie eksperta....
              • jcohen [...] 25.05.10, 02:17
            • tomekatomek999 [...] 24.05.10, 18:53
              • boykotka Re: czemu "zony" nie pokazuja twarzy??? 24.05.10, 19:24
                Jakby klientela tych "Pań" dowiedziała się, że te "Panie" mają za
                męzów murzynów, chyba bysię trochę wykruszyła :)) I chyba nie tylko
                ze względu na zagrożenie zarażenia się AIDS
                • anonym_anonym No cóż widać po komentarzach ze rasistów nadal jak 24.05.10, 20:14
                  much pełno w naszym kraju. Szkoda że i w policji znaleźli swój dom. Może jak by
                  Pana komendanta wywalić na zbity pysk to następny by przemyślał sprawę rasizmu w
                  swoich szeregach. Był kiedyś taki program o handlarzach na stadionie i co raz
                  jakiś policjant rzucał rasistowskimi tekstami. Od tego czasu minęło z 10 lat i
                  nic się nie zmieniło. Testy rekrutacyjne widać impotentów umysłowych wcale nie
                  eliminują.
                  • malkontent6 Re: No cóż widać po komentarzach ze rasistów nada 24.05.10, 20:27
                    anonym_anonym napisał:

> Może jak by
                    > Pana komendanta wywalić na zbity pysk to następny by przemyślał
                    sprawę rasizmu
                    > w swoich szeregach.

Aaa, to znaczy, że jeśli policjanci nie będą rasistami to nie będzie
                    już w Polsce żadnych problemów. Co za naiwność!
                  • tomekatomek999 to normalne 24.05.10, 20:33
                    kazda proba ukarania czarnych wywoluje fale oskarzen o rasizm i
                    dyskryminancje.
                    Dlatego czarnym zawsze wolno wiecej niz bialym bo wszyscy boja sie ich
                    dotknac.
                    • feurig59 Re: to normalne 24.05.10, 22:09
                      tomekatomek999 napisał:

> kazda proba ukarania czarnych wywoluje fale oskarzen o rasizm i
                      > dyskryminancje.
                      > Dlatego czarnym zawsze wolno wiecej niz bialym bo wszyscy boja sie
                      ich
                      > dotknac.

Od karania są sądy, a nie uliczne strzelaniny. Gdybym był złośliwy
                      napisałbym, że piszesz jak
                      Prawdziwa Polska dzicz - nie pojmująca czym jest prawo i demokracja.
                      :)
                  • radar1 Re: No cóż widać po komentarzach ze rasistów nada 24.05.10, 20:38
                    A może kolega wstrzyma się z tak stanowcza oceną i wyskoczy troszkę na zachód Europy (byłem), troszkę z ludźmi porozmawia a nie tylko polega na jedynie słusznych stwierdzeniach politycznie poprawnych publikatorów ? Albo, jeszcze lepiej, wyskoczy do Nigerii(nie byłem, ale trochę słyszałem), tylko radze przedtem testament napisać bo na ubezpieczenie nie ma co liczyć. A może kolega zada sobie pytanie, dlaczego jakoś nie słychać narzekań na np Wietnamczyków, Ukraińców czy Białorusinów ? Odpowiedź jest prosta - oni uznają panujące u nas układy, robią coś sensownego (handel, gastronomia, praca na czarno itp). , może nie zawsze zgodnie z prawem, ale za to z pożytkiem dla nas. Niestety pełno jest także emigranckiej hołoty, jeżeli ich się TERAZ za mordę nie weźmie, to szybko sprowadza nasz kraj do realiów u nich panujących. I nie ma co myśleć, że głoszenie pięknych acz naiwnych haseł coś tu pomoże - tu tylko brute force może pomóc.
                    • lotus2008 Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przytaknac 24.05.10, 21:01
                      Kiedys tez bylem wielkim antyrasista, bronilem wszystkich i
                      wszystkiego. Poki nie wyjechalem, i nie zobaczylem. Nie bede
                      opisywal, bo szkoda czasu. Moge tylko powiedziec, ze TO sie zacznie,
                      i byc moze wtedy niektorzy przejrza na oczy. Czym jest TO? TO beda
                      ogolnoeuropejskie zamieszki przeciwko Afrykanom i Azjatom. Europa
                      zdaje sobie juz doskonale sprawe z zagrozenia, wiec tylko oczekiwac
                      gdy to sie zacznie. Oni fantastycznie realizuja plan "zalewania"
                      Europy. Zjezdzaja i sciagaja rodziny, i znajomych. Do
                      tego "przemyslowo" plodza dzieci, na ktore dostaja pozniej wszelakie
                      zasilki i benefity. Wiadomo, ze im wiecej dzieci, tym wieksza kasa.
                      Nawet jesli placa podatki, to panstwa europejskie musza do nich
                      doplacac. Tak wiec, Europa jest w zagrozeniu. Jednak, juz niebawem
                      mozemy sie spodziewac "powstania". Skala bowiem juz przybiera
                      niebezpieczne rozmiary. Niemcy - z ktorych juz opowiada sie kawaly,
                      ze Turcy ich wyrzuca z ich wlasnego panstwa. Francuzi, ktorych zabil
                      przepis dotyczacy obywatelstwa dla mieszkancow dawnych kolonii.
                      Wlk.Brytania, ktora rowniez placi za swe zamorskie podboje, przede
                      wszystkim za Indochiny (ponoc w Bolton, ponad 50% mieszkancow miasta
                      to...Pakistanczycy). Do tego Belgia i Holandia, ktore zagubily sie w
                      tolerancji. Ewentualnie do tego Wlosi i ich "plazowi" Afrykanie,
                      przez ktorych stragany nie mozna sie przepchnac do wody, i
                      ewentualnie poludnie Irlandii, choc tu ten problem jeszcze tak mocno
                      nie narosl. Osobiscie stawiam na to, ze zacznie sie w Belgii albo
                      Anglii. Niemcy, z wiadomych wzgledow nie moga, Francuzi tez nie
                      bardzo. Anglicy niby tez nie powinni, ale sa najbardziej porywczy i
                      negatywnie nastawieni do imigrantow. Najszybciej Belgia. Oni nigdy
                      nie byli potega kolonialna, nie maja jakichs zobowiazan. Po prostu
                      wpuscili na swoj teren, i moga zapragnac wyrzucic. p.s. do osob,
                      ktore moga zarzucic, ze ja tez jestem imigrantem. Tak - ok. Tylko ze
                      pracuje i place podatki. Nie zeruje na panstwie, w ktorym mieszkam.
                      To kolosalna roznica.
                      • feurig59 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 24.05.10, 22:27
                        Ha, ha - "Zalewanie Europy" - przez 65 lat liczba "obcokrajowców"
                        osiągnęła w porywach do 10% zintegrowanych (wspomniani przez ciebie
                        Azjaci)społeczności, ale są państwa, gdzie nie ma nawet procenta.

Ja się nie dziwię, że oni przyjeżdżają, że chcą żyć jak ludzie,
                        handlować, pracować. Wielu z nich wyrwało się z piekła, a stąd mogą
                        pomóc swoim rodzinom i nareszcie pieniądze nie lądują w kieszeniach
                        kacyków (tak jak państwowa "pomoc dla IIIświata")

Mylisz się gruntownie, bo to nie oni żyją na Twój koszt TY żyjesz na
                        koszt Afryki i reszty "III świata". To Ty jesteś beneficjentem
                        tzw."wolnego rynku" na który oni w ogóle nie są wpuszczani, a jako
                        producenci czegokolwiek - wykańczani przez politykę pieniążną
                        państw, które jako obywatel współtworzysz i chroniąc własne rynki
                        (choćby żywnościowe) generujesz ich milionową śmierć głodową i
                        wojny domowe. Oczywiście, że to nie jedyny powód, jeszcze są inne:
                        Preferowanie takich a nie innych kacyków przez Twój rząd,
                        sprzedawanie mu broni wyprodukowanej w Twoim kraju, katastrofy
                        ekologiczne sprokurowane przez firmy z Twojego regionu, i w zamian
                        łupienie zasobów naturalnych i zalewanie rynków swoimi
                        subwencjonowanymi towarami, z którymi żaden producent miejscowy nie
                        może konkurować.
                        Ja też jestem przekonany, że się zacznie już niebawem i przyjdzie
                        nam słono za to zapłacić...:(
                        • tomekatomek999 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 00:16
                          Ja zyje na koszt Afryki i reszty "III świata". ?
                          Cos chyba troche nie tak masz w glowie.
                          • wujekzielarz Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 00:40
                            To poczytaj sobie człowieku, co by było gdybyśmy przestali dotować
                            rolnictwo w Europie. O hiszpańskich owocach tańszych niż krajowe na
                            targu w Senegalu pewnie nie słyszałeś... Zanim zaczniesz obrażać
                            gościa, który chciał zwrócić twoją uwagę na poważny globalny problem
                            spróbuj pogrzebać trochę w informacjach
                            • tomekatomek999 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 02:18
                              te owoce czy zboze z krajow cywilizowanych sa tansze, albo nawet za darmo.
                              Ale to dlatego ze USA i inne cywilizowane kraje musza caly czas dozywiac
                              czarnych w afryce.
                              Bo im oczywiscie nic nie oplaca sie robic i tylko czekaja na nastepne
                              dostawy darmowej zywnosci.
                              Bo oni sa akurat bardziej zajeczy mordowanie swoich sasiadow albo
                              prowadzeniem kolejnej wojny domowej.
                              • feurig59 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 10:05
                                tomekatomek999 napisał:

> te owoce czy zboze z krajow cywilizowanych sa tansze, albo nawet
                                za darmo.
                                > Ale to dlatego ze USA i inne cywilizowane kraje musza caly czas
                                dozywiac
                                > czarnych w afryce.
                                > Bo im oczywiscie nic nie oplaca sie robic i tylko czekaja na
                                nastepne
                                > dostawy darmowej zywnosci.
                                > Bo oni sa akurat bardziej zajeczy mordowanie swoich sasiadow albo
                                > prowadzeniem kolejnej wojny domowej.

Jak uważasz, skąd mają na to broń i kto im ją sprzedaje?
                                Darmowa żywnośś to cios w plecy miejscowych producentów. Jak
                                myślisz - kto ten cios zadaje? Tylko USA? Nie rozśmieszaj mnie.

Zobacz taki film (to nie propagandówka w stylu M.Moora, tylko
                                prawdziwy dokument) nazywa się "Dawins Nightmare" i można go
                                zobaczyć na youtube.
                              • jola.331 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 26.05.10, 09:53
                                tomekatomek999 napisał:

> te owoce czy zboze z krajow cywilizowanych sa tansze, albo nawet za darmo.
                                > Ale to dlatego ze USA i inne cywilizowane kraje musza caly czas dozywiac
                                > czarnych w afryce.
                                > Bo im oczywiscie nic nie oplaca sie robic i tylko czekaja na nastepne
                                > dostawy darmowej zywnosci.
                                > Bo oni sa akurat bardziej zajeczy mordowanie swoich sasiadow albo
                                > prowadzeniem kolejnej wojny domowej.
                                Powiedz mi co Ty wiesz na temat gospodarki ekonomicznej,rolniczej itp. w
                                krajach afrykanskich.Mozesz wymienic (ulgowo)jeden tylko kraj.Tylko pisz prawde,
                                poparta faktami a nie twoimi domniemaniami.Zaloze sie ze nie masz na ten temat
                                nic do powiedzenia.
                          • sandruska6 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 02:18
                            ty, ja, wszyscy. kolega dobrze ci poradzil poinformowac sie troche o kierunku dzialan globalizacyjnych. sprostuje jeszcze jedno Twoje bledne stwierdzenie:
                            "Najszybciej Belgia. Oni nigdy
                            nie byli potega kolonialna, nie maja jakichs zobowiazan."

Dzisiejsze DRK, dawny Zair, byla jedyna kolonia belgijska w Afryce (niemala kolonia, wystarczy spojrzec na mape), przy czym bez watpienia najbrutalniejsza i nastawiona na okrutny nieludzki wyzysk. niejeden naukowiec moze potwierdzic ze piekno architektoniczne stolicy belgiskiej zawdziecza sie glownie zlotym dochodom osiagnietym w XIX w. dzieki handlowi kauczukiem m.i.

obecnie zbrojne konflikty w Kongu sa po czesci spowodowane kwestia zachodniego monopolu na wydobycie i handel mineralami dzieku ktorym ty i ja m.i. dzwonimy sobie z komoreczek i piszemy te wspaniale posty na naszych laptopach.

Troche szerszej perspektywy potrzeba jasnie wyemancypowany emigrancie.
                          • feurig59 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 10:01
                            tomekatomek999 napisał:

> Ja zyje na koszt Afryki i reszty "III świata". ?
                            > Cos chyba troche nie tak masz w glowie.

Tak. Ty szczególnie jako Polak, czyli pobieracz pieniędzy UE żyjesz
                            na koszt III świata.
                            Zobacz co powodują w trzecim świecie dotacje produktów rolnych UE, a
                            potem pogadamy co kto ma w głowie.:)
                      • tw52 Re: Ja jestem na Zachodzie, i moge Ci tylko przyt 25.05.10, 14:13
                        lotus2008 napisał:
                        > Najszybciej Belgia. Oni nigdy
                        > nie byli potega kolonialna, nie maja jakichs zobowiazan.

nie jestem bynajmniej zdania, ze dawne relacje kolonialne powinny byc
                        "odkupione" obecnie przez tolerowanie najazdu na Europe, ale dla porzadku musze
                        sie odniesc do tego zdania.

o ile kolonie brytyjskie, francuskie, holenderskie itd byly w jakims zakresie
                        miejscem wyzysku - to jednak tubylcy tez zyskiwali cywilizacyjnie i byli
                        traktowani jako ludzie.
                        nie dotyczylo to kolonii belgijskich jak Kongo - ktore byly prywatna wlasnoscia
                        krola Belgow. te mozna bylo porownac do obozow koncentracyjnych z niewolniczym
                        wyzyskiem i bez uznania tubylcow za ludzi. krol Leopold byl wg dzisiejsych
                        standardow niemal ludobojca.
                    • erg_samowzbudnik Re: No cóż widać po komentarzach ze rasistów nada 24.05.10, 23:02
                      radar1 napisał:

> A może kolega wstrzyma się z tak stanowcza oceną i wyskoczy troszkę na zachód E
                      > uropy (byłem), troszkę z ludźmi porozmawia a nie tylko polega na jedynie słuszn
                      > ych stwierdzeniach politycznie poprawnych publikatorów ? Albo, jeszcze lepiej,
                      > wyskoczy do Nigerii(nie byłem, ale trochę słyszałem), tylko radze przedtem test
                      > ament napisać bo na ubezpieczenie nie ma co liczyć. A może kolega zada sobie py
                      > tanie, dlaczego jakoś nie słychać narzekań na np Wietnamczyków, Ukraińców czy
                      > Białorusinów ? Odpowiedź jest prosta - oni uznają panujące u nas układy, robią
                      > coś sensownego (handel, gastronomia, praca na czarno itp). , może nie zawsze zg
                      > odnie z prawem, ale za to z pożytkiem dla nas. Niestety pełno jest także emigra
                      > nckiej hołoty, jeżeli ich się TERAZ za mordę nie weźmie, to szybko sprowadza na
                      > sz kraj do realiów u nich panujących. I nie ma co myśleć, że głoszenie pięknych
                      > acz naiwnych haseł coś tu pomoże - tu tylko brute force może pomóc.

Ot co.
            • jcohen [...] 25.05.10, 00:11
      • jcohen [...] 24.05.10, 18:38
        • anty-idiot Przemka Czaję pamiętamy!!! 24.05.10, 20:17
          STOP rasistowskim bandytom w policyjnych mundurach!
          • radar1 Ty jesteś pożyteczny idiot, zastanów sie człowieku 24.05.10, 20:40
            co piszesz.Jak Ci kochani emigranci pożenią kosę też pewnie będziesz ich bronił ?
            • anty-idiot Re: Ty jesteś pożyteczny idiot, zastanów sie czło 24.05.10, 21:13
              Na razie to policyjni bandyci mordują handlarzy, nie odwrotnie. Jak Nigeryjczycy
              zasztyletują z zemsty jakiegoś psa, to może wtedy i za psem się ujmę, na razie
              jednak - prokurator!
              • malkontent6 Re: Ty jesteś pożyteczny idiot, zastanów sie czło 24.05.10, 21:33
                anty-idiot napisał:

> Na razie to policyjni bandyci mordują handlarzy, nie odwrotnie.

Nie słyszałeś o przypadku zabójstwa policjanta przez pijanego
                małolata na Woli w Warszawie kilka miesięcy temu? Policjant zwrócił
                mu uwagę żeby nie rzucał koszem na śmieci w tramwaj i zginął od
                ciosów nożem.
                • dyngos Re: Ty jesteś pożyteczny idiot, zastanów sie czło 24.05.10, 22:59
                  malkontent6 napisał:

> anty-idiot napisał:
                  >
                  > > Na razie to policyjni bandyci mordują handlarzy, nie odwrotnie.
                  >
                  > Nie słyszałeś o przypadku zabójstwa policjanta przez pijanego
                  > małolata na Woli w Warszawie kilka miesięcy temu? Policjant
                  zwrócił
                  > mu uwagę żeby nie rzucał koszem na śmieci w tramwaj i zginął od
                  > ciosów nożem.

Nie zwrocil mu uwagi, tylko sie na kolesia rzucil i koleś ten
                  odwinal mu kosą.

Jakby było na odwrót, to powiedzieliby ,że policjant działał w
                  obronie własnej i puszczą go do domu, ale, że było jak było, to
                  koleś może już właściwie szykować się do grobu.

• malkontent6 Re: Ty jesteś pożyteczny idiot, zastanów sie czło 24.05.10, 23:08
                    dyngos napisał:

> Nie zwrocil mu uwagi, tylko sie na kolesia rzucil i koleś ten
                    > odwinal mu kosą.

Byłeś tam?
    • prezesik007 [...] 24.05.10, 17:31
      • feurig59 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 17:56
        dejavu?
        czytając taki shit, to jakbym słyszał mojego byłego berlinskiego
        ciecia - jak mówi o Polakach. Co do słowa - ten sam prymitywny
        jazgot. :)
        • sharn1 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:28
          To w Niemczech też handlowałeś narkotykami i podrabianymi ciuchami oraz
          próbowałeś wyrywać policji broń?
          • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:34
            Naprawdę wolałbym żeby policja strzelała do autorów rasistowskich
            komentarzy na gazeta.pl
            • fagusp [...] 24.05.10, 18:41
              • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:45
                Jeśli nie wyczułeś sarkazmu, to jesteś głupszy niż myślałem
                • bachczysaraj Co do głupoty do dajesz jej niezłe popisy na forum 24.05.10, 18:57
                  Wyluzuj człowieku. Nie każdy musi mieć poglądy identyczne z twoimi.
                  • wujekzielarz Re: Co do głupoty do dajesz jej niezłe popisy na 24.05.10, 19:02
                    Masz rację, chyba wpadłbym w depresję, gdybyś miał takie poglądy jak ja
                    • bachczysaraj I do tego jasnowidz! 24.05.10, 19:03
                      Bo chyba tylko dzięki czynnikom nadprzyrodzonym możesz znać moje poglądy.
                      • wujekzielarz Re: I do tego jasnowidz! 24.05.10, 19:06
                        Wystarczy mi ta mała próbka popisu twojej inteligencji na forum
                        • bachczysaraj Cytaty z artykułu? 24.05.10, 19:08
                          Plus kometarz, że "świadkowie" łżą? Bo tyle zdołałem wysłać przed twoim
                          nadprzyrodzonym objawieniem. Ani chybi, jasnowidz. Albo idiota.
                          • wujekzielarz Re: Cytaty z artykułu? 24.05.10, 19:10
                            Sam jesteś idiotą, jeżeli myślisz, że inni nie dostrzegają intencji
                            wstawianych przez ciebie postów.
                            • bachczysaraj Jasnowidz. Jasnowidz, albo idiota. 24.05.10, 19:16
                              Zauważyłem, że "świadkowie" podają sprzeczne ze sobą informacje, innymi słowy
                              kłamią. I tak to przedstawiłem. Tobie wystarczyło to by:
                              - uznać mnie za rasistę (to akurat jasne - rasistą jest z definicji każdy kto
                              nie zgadza się w pełni z panem zielarzem)
                              - poznac moje poglądy (ambitnie!)
                              - ujawnić moje intencje (jakie?)
                              Nieźle...

• wujekzielarz Re: Jasnowidz. Jasnowidz, albo idiota. 24.05.10, 19:22
                                W porządku, przyjmij, że jestem jasnowidzem. Fakt, że nie przeszkadzają
                                ci jawnie rasistowskie komentarze, ale przeszkadza ci za to moja
                                reakcja na nie, został mi objawiony przez ducha Martina Luthera Kinga.
                                Nie znam twoich poglądów, ale z kolei Matka Boska Kodeńska zdradziła
                                mi, że jakiekolwiek by nie były, z całą pewnością nie są moimi
                                poglądami.
                                • bachczysaraj Proszę o zacytowanie przykładu mojego 24.05.10, 19:32
                                  rasistowskiego komentarza.
                                  • wujekzielarz Re: Proszę o zacytowanie przykładu mojego 24.05.10, 19:36
                                    Rany boskie, ile ty masz lat? Udajesz dzieciaka, czy co? Całe to forum
                                    kipi od jadu i nienawiści rasowej, ale ty się przyczepiasz do mnie. Czy
                                    nie mogę na tej podstawie stwierdzić, że bardziej ci po drodze z
                                    autorami tych komentarzy niż ze mną?
                                    • bachczysaraj Ale to ty twierdzisz, że znasz moje poglądy 24.05.10, 19:49
                                      i intencje i twierdzisz, że poznałeś je na podstawie moich uzewnętrznień. Może i
                                      forum kipi od jadu, nie wiem. Ale ja nie jestem całym forum. No i w ostatnim
                                      zdaniu podsumowujesz pięknie swoją postawę - kto nie z nami ten rasista.
                                      Doprawdy słodkie.
                                      • wujekzielarz Re: Ale to ty twierdzisz, że znasz moje poglądy 24.05.10, 19:53
                                        Tylko coraz bardziej mnie upewniasz, że się nie pomyliłem co do ciebie
                                        :)
                                        • bachczysaraj To przykre i bardzo źle o tobie świadczy. 24.05.10, 19:57
                                          Ale to typowe dla osób o totalitarnej mentalności...
                                          • wujekzielarz Re: To przykre i bardzo źle o tobie świadczy. 24.05.10, 19:59
                                            Coraz lepiej :)
                                            • bachczysaraj Cóż... Na szczęście tacy jak ty 24.05.10, 20:04
                                              już w Polsce nie mają władzy. Teraz pozostaje wam jedynie podniecać się na
                                              forum. Obozy reedukacji dla wsteczników, reakcjonistów, rasistów i innej
                                              zacofanej hołoty raczej w najbliższych czasach nie powstaną.
                                              • wujekzielarz Re: Cóż... Na szczęście tacy jak ty 24.05.10, 20:08
                                                Nie wiem co powiedzieć - kiedy tacy jak ja mieli władzę?
                                                • radar1 Re: Cóż... Na szczęście tacy jak ty 24.05.10, 20:48
                                                  Z tego co piszesz wynika, ze nigdy z kochanymi emigrantami nie miałeś do
                                                  czynienia. Napisze jedno - poprzebywaj trochę z nimi wtedy się wypowiadaj. Ja
                                                  akurat muszę bo mieszkam koło ośrodka z Czeczeńcami i wiem co się tam wyprawia.
                                                  Nie sądze aby opisani Nigeryjczycy w czymkolwiek byli lepsi od moich sąsiadów.
                                                  • wujekzielarz Re: Cóż... Na szczęście tacy jak ty 24.05.10, 21:34
                                                    Z tego, co ty piszesz, to oglądasz imigrantów tylko zza płota. Tak się
                                                    składa, że od dwóch lat współpracuję z IOM-em i wiem, o czym piszę.
                                                  • woland_er Re: Cóż... Na szczęście tacy jak ty 24.05.10, 23:12
                                                    Nie stary. Tak się składa, że faktycznie jesteś dość inteligentny, ale
                                                    zaślepiony poprawnością polityczną. Jesteś gotów bronić czarnoskórego, który
                                                    napluł na policjanta, bo wywodzi się z afrykańskiego piekła. Ekstremistyczna
                                                    poprawność polityczna jest tak samo zła jak rasizm.
                                    • erg_samowzbudnik Re: Proszę o zacytowanie przykładu mojego 24.05.10, 23:12
                                      wujekzielarz napisał:

> Rany boskie, ile ty masz lat? Udajesz dzieciaka, czy co? Całe to forum
                                      > kipi od jadu i nienawiści rasowej, ale ty się przyczepiasz do mnie. Czy
                                      > nie mogę na tej podstawie stwierdzić, że bardziej ci po drodze z
                                      > autorami tych komentarzy niż ze mną?

No to idź się zbrataj z nimi , może dożyjesz jutra .
                                      • wujekzielarz Re: Proszę o zacytowanie przykładu mojego 24.05.10, 23:23
                                        Prędzej z nimi niż z tobą
                    • daretom Re: Co do głupoty do dajesz jej niezłe popisy na 24.05.10, 20:07
                      > Masz rację, chyba wpadłbym w depresję, gdybyś miał takie poglądy
                      jak ja
                      A co? depresję leczysz towarem od bambo?
              • defunt Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 21:47
                fagusp napisał:

> Policja strzelająca do rozrabiającego bambusa - be. Policja strzelająca do
                > komentującego Polaka - cacy. Lewackie rozdwojenie jaźni?

Nie tylko lewackie rozdwojenie jaźni, ale też jawny antybiały rasizm.
                Ponieważ powyższy Pan uważa, że Policja powinna strzelać do rasistów, ta Policja powinna powyższego Pana zastrzelić :)

Ale inteligencji od antybiałych rasistów za bardzo wymagac nie można.
                Niestety forum GW jest przepełnione antybiałymi rasistami :(
                • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 25.05.10, 00:47
                  Zastanawiam się tylko czy rozumiesz słowa, których używasz.
                  Przyzwyczaiłem się już do faktu, że rasiści nie mają poczucia humoru, a
                  ironii nie rozpoznają nawet gdyby miała odpowiednią karteczkę z
                  wyjaśnieniem. Rozumiem też, że każdy przyzwoity człowiek, któremu obce
                  są takie słowa jak "bambo czy "czarnuch" jest lewakiem. Ale gdzie ty
                  się doszukałeś "antybiałego rasizmu" to nie mam pojęcia.
            • malkontent6 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:55
              wujekzielarz napisał:

> Naprawdę wolałbym żeby policja strzelała do autorów rasistowskich
              > komentarzy na gazeta.pl

A kto będzie kwalifikował komentarze jako rasistowskie? Ty?
              • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 19:04
                Tak, ja. A ty będziesz strugał kretyna i udawał, że teksty o małpach i
                dzikusach nie są rasistowskie?
                • malkontent6 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 19:16
                  I za to należy się kula w głowę?
                  • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 19:26
                    Najpierw to miał być sarkazm, ale jak czytam te komentarze, to zaczynam
                    się radykalizować
                • woland_er Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 23:15
                  Raz jeszcze to napiszę. Ekstremistyczna poprawność polityczna niczym nie różni
                  się od rasizmu. Polecam pod rozwagę to twierdzenie.
                  • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 23:22
                    Jaka ekstremalna poprawność polityczna? Po prostu zwykła normalna
                    ludzka przyzwoitość. Ja rozumiem, że poprzez niektóre przesadne
                    działania tępiące językowe nawyki tak zwana polityczna poprawność się
                    nieco zdewaluowała, ale nie można tolerować najzwyklejszego na świecie
                    podłego rasizmu.
            • erg_samowzbudnik Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 23:09

wujekzielarz napisał:

> Naprawdę wolałbym żeby policja strzelała do autorów rasistowskich
              > komentarzy na gazeta.pl
              No to może idź do kolegów z Nigerii i powiedz im to na wizji .
              Ciekawe o czym będziemy jutro pisać na forum GW.
          • feurig59 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 22:04
            Nie komentuję tego co się stało pod stadionem, bo to nie jest
            jeszcze wyjaśnione.
            Komentuje prymitywny rasistowski post.

A jeżeli już się czepiasz, to weź pod uwagę, to co napisałem i sam
            sobie odpowiedz na pytanie, czy choć pięć procent ludzi jeżdących
            wtedy na handel do Niemiec działało zgodnie z prawem tak polskim,
            jak niemieckim, zanim zaczniesz szczekać na "czarnuchów", "bambusów"
            etc.:)
    • sselrats Wygonic dzicz 24.05.10, 17:47
      Polakow z UK
      • snake.plissken Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 18:25
        Różnica między Polakami w UK, a Nigeryjczykami gdziekolwiek w
        Europie polega na tym, że nasi rodacy w 95% LEGALNIE ciężko pracują
        i płacą podatki, w przypadków obuwateli Nigerii jest dokładnie na
        odwrót.
        • wujekzielarz Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 18:37
          Ty się chyba wczoraj urodziłeś. A co robili Polacy zanim dostali
          legalną możliwość zarobkowania w Europie? A te amerykańskie wizy
          turystyczne to są pewnie wykorzystywane do zwiedzania Niagara Falls i
          Grand Canion? Sam się weź do roboty.
          • aguares Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 18:41
            wujekzielarz napisał:

> Ty się chyba wczoraj urodziłeś. A co robili Polacy zanim dostali
            > legalną możliwość zarobkowania w Europie? A te amerykańskie wizy
            > turystyczne to są pewnie wykorzystywane do zwiedzania Niagara Falls i
            > Grand Canion? Sam się weź do roboty.

zielarz nie bakaj tyle bo ci sie mozg rozmiekczyl... polaczki z Łomzu i Nowego
            Targa tyrajace w juesej maja w zwyczaju kilkudziesiecioosobowymi grupami rzucac
            sie na jankeska policje???
            moze podeslij mi linki do takich wydarzen...
            • wujekzielarz Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 18:48
              Aquares, a tu odstaw już gorzałę, bo ci szare komóry pali. Piszę o
              legalnym zarobkowaniu, więc nie odwracaj kota ogonem. A co do
              zachowania policji i imigrantów - widziałeś to na własne oczy?
              • 3miastoorg Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 18:54
                aguares to miłośnik Ku-Klux-Klanu, nie ma sensu dyskutować.
                • bachczysaraj Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:01
                  oczami wyobraźni widząc w Polsce tłumy rasistów w kapturach stawiających płonące
                  krzyże i masowo wieszających czarnych na drzewach.
                  • wujekzielarz Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:14
                    Nie muszę sobie wyobrażać płonących krzyży - wystarczy poczytać
                    komentarze oświeconych polaków o małpach, bananach, palmach, dzikusach,
                    dziczy, bydle itp. Najwyraźniej ci to odpowiada bachczysaraj.
                    • malik777 Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:47
                      Mam 21 lat (żebyś zaraz nie zrobił aluzji do mojej ewentualnej
                      przeszłości) i z niecierpliwością czekam na czasy, kiedy tego typu
                      posty w Internecie nie będą bezkarne i oświeceni jak Ty poniosą
                      odpowiedzialność. Może wtedy znikną kompleksy innych nacji.
                      • wujekzielarz Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 20:02
                        Malik, o czym ty piszesz do cholery? Nie podoba ci się mój sprzeciw
                        wobec rasistowskich komentarzy? Jeżeli nie zatrybiłeś, to chciałem ci
                        wyjaśnić, że pisałem ironicznie o oświeconych inaczej :)
                    • bachczysaraj Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 20:06
                      Odpowiada mi, że największe nawet świry z obu stron barykady mogą bezkarnie pluć
                      się na forum i nikt ich z tego powodu nie zamyka.
                      • radar1 Re: Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 20:54
                        Znam wielu takich pozytecznych idiotów jak wujekzielarz. Ich głupota mnie
                        przeraża - zastanawiam się czy dalej by trwali przy swych pogladach jakby
                        troszkę bliżej kochanych emigrantów poznali. I jeszcze raz tu napiszę - nie mam
                        NIC przeciwko emigrantom jako takim, wielu normalnie pracuje na czarno albo
                        nawet i na biało, mają swoje małe interesiki i to jest jak najbardziej ok. Ale
                        dzicz wprowadzającą tu swe obyczaje trzeba wziąść za pysk, inaczej popłyniemy
                        wszyscy, włacznie z wujkiemzielarzem.
                        • 3miastoorg Re: Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 21:09
                          a jakie zwyczaje wprowadzał zastrzelony handlarz?
                        • wujekzielarz Re: Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 21:49
                          radar1 napisał:
                          "dzicz wprowadzającą tu swe obyczaje trzeba wziąść za pysk, inaczej
                          popłyniemy wszyscy, włacznie z wujkiemzielarzem."

Za pysk to trzeba trzymać takich rasistowskich propagandystów jak ty
                          jeśli nie chcemy żeby w Polsce nie miały miejsca pogromy imigrantów.
                          • aguares Re: Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 22:41
                            wujekzielarz napisał:

> Za pysk to trzeba trzymać takich rasistowskich propagandystów jak ty
                            > jeśli nie chcemy żeby w Polsce nie miały miejsca pogromy imigrantów.

oki wuja ale powiedz mi co my mamy z tego ze wpuszczamy imigrantow?
                            siedza w osrodkach i tylko kombinuja jak z nich spierdolic do reichu.
                            czeczeni sa na przegranej na wejsciu..nikt ich nie wpusci. beda tu tkwic do
                            usranej smierci chyba ze uda sie im zwiac na west albo wrocic do domu.
                            kolorowi z afryki - masakra... maja jeszcze bardziej przerypane z racji koloru
                            skory. pojedyncze osobniki charakteryzujace sie determinacja i wyksztalceniem
                            maja szanse na przetrwanie...reszta out.
                            azjaci - wietnamce itp... oni sie najszybciej asymiluja,sa cisi nikomu nie wadza
                            nie wchodza w droge...
                            Arabowie- oni wiedza ze maja w polsce abw i cia i mossad na glowie wiec sie do
                            nas nie pchaja drzwiami i oknami...bo po chuj? kolejny kebab zaopenic?

tak wiec wuja kogo tu gromic?
                        • aguares Re: Owszem, odpowiada mi. 24.05.10, 22:32
                          radar1 napisał:

inaczej popłyniemy
                          > wszyscy, włacznie z wujkiemzielarzem.

wujek to wybakal 1 blanta za duzo dzisiaj i poplynal:P
                  • 3miastoorg Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:25
                    > oczami wyobraźni widząc w Polsce tłumy rasistów w kapturach stawiających płonąc
                    > e
                    > krzyże i masowo wieszających czarnych na drzewach.

nie dalej jak 2 godz, temu wymieniony wyżej rasista, aquacośtam, uzewnętrzniał
                    swoje fantazje związane z palącymi się krzyżami i ludźmi w białych kapturach.
                    Pod innym artykułem dotyczącym tego samego tematu.
                    • aguares Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:32
                      3miastoorg napisał:

> > oczami wyobraźni widząc w Polsce tłumy rasistów w kapturach stawiających
                      > płonąc
                      > > e
                      > > krzyże i masowo wieszających czarnych na drzewach.
                      >
                      > nie dalej jak 2 godz, temu wymieniony wyżej rasista, aquacośtam, uzewnętrzniał
                      > swoje fantazje związane z palącymi się krzyżami i ludźmi w białych kapturach.
                      > Pod innym artykułem dotyczącym tego samego tematu.

agua rasista robil sobie jaja podpuszczajac cie smutasie o ograniczonym
                      komunizmem mozdzku pierwotniaka .
                      idz i sie przewietrz bo oczadziales od tego sleczenia nad kompem poryty
                      syndykalisto od 7 bolesci.
                      FNORD xDDD
                  • aguares Re: Wy nie dyskutujecie. Wy dostajecie orgazmu 24.05.10, 19:29
                    bachczysaraj napisał:

> oczami wyobraźni widząc w Polsce tłumy rasistów w kapturach stawiających płonąc
                    > e
                    > krzyże i masowo wieszających czarnych na drzewach.

cooollll , mozesz to narysowac? powiesilbym na scianie nad łozkiem i wpatrywal
                    sie przed snem......rotfllll
                • aguares Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 19:19
                  3miastoorg napisał:

> aguares to miłośnik Ku-Klux-Klanu, nie ma sensu dyskutować.

3miastoorg to fan bakunina i kropotkina.. dyskusja bezcelowa.
                  na dodatek dotkniety klatwa szarej twarzy i poczucie humoru na poziomie furmanki
                  samoobrony w stepie.
                  FNORD XDDDD
              • bachczysaraj Skup się. 24.05.10, 19:00
                To ty, nie on twierdzisz, że Polacy w USA zachowywali się be. To na tobie
                spoczywa ciężar dowodu. Bez dowodu rzucasz jedynie chamskie potwarze.
                • wujekzielarz Re: Skup się. 24.05.10, 19:08
                  Sam się skup i pomyśl od kiedy Polacy pracują w Europie legalnie i ilu
                  Polaków w Stanach wyjeżdżających na turystyczną wizę ogląda tam
                  turystyczne widoczki. Najlepiej zapytaj na Podhalu.
                  • bachczysaraj Powtarzam: skup się. 24.05.10, 19:10
                    Policja interweniowała bo chłopaki handlowały nielegalnym towarem. Nie dlatego,
                    że są czarni ani nawet dlatego, że są nielegalnie czy że po prostu handlowali.
                    Gdyby Polacy w innym kraju handlowali nielegalnym towarem oraz stawiali opór
                    policji i wyrywali broń zasługiwaliby na odpowiednią reakcję.
                    • wujekzielarz Re: Powtarzam: skup się. 24.05.10, 19:17
                      Nie wiem czy udajesz ślepego czy po prostu ignorujesz fakty. Nie chodzi
                      mi o to, jak naprawdę przebiegała akcja, bo nikt z nas tego nie wie i
                      musi to wyjaśnić prokuratura. Piszę o przesiąkniętych rasizmem
                      komentarzach i zawstydzających reakcjach na śmierć imigranta.
                    • shymoons Re: Powtarzam: skup się. 24.05.10, 19:21
                      bachczysaraj napisał:

> Policja interweniowała bo chłopaki handlowały nielegalnym towarem. Nie
                      dlatego, że są czarni ani nawet dlatego, że są nielegalnie czy że po prostu
                      handlowali.

Wg mnie to po prostu przestali płacić. Przecież pod stadionem nie kupuje sie
                      "legalnych" Nike i Pum :) i wszyscy dobrze o tym wiedzą, policmany też.

----
                      Od urodzenia umieram i jakoś z tym żyję.
                    • kolander Re: Powtarzam: skup się. 24.05.10, 22:15
                      jasne dopisz historię, że murzyni handlowali dragami i rzucili się na biednego
                      polskiego stróza prawa. Jakby policjanci nie prowokowali do śmierci by nie doszło.
                      • frankas Re: Powtarzam: skup się. 25.05.10, 17:52
                        Policjanci prowokowali????Co za bzdury....lepiej ty opowiedz
                        historie o tym jak to biedny umęczony emigrant dziergał całymi
                        wieczorami sweterki na drutach a później mimio chłodu i głodu pędził
                        na rynek sprezedawać je aby zapewnić byt swojej rodzinie.Tyle ,że
                        zamiast dziergania sweterków wpisz paserkę, zamiast samych sweterków
                        podrabiany towar, rynku- stadion XX-lecia, a zamiast bytu lansowanie
                        sie w tanich klubach.
                  • malkontent6 Re: Skup się. 24.05.10, 19:18
                    wujekzielarz napisał:

> ilu
                    > Polaków w Stanach wyjeżdżających na turystyczną wizę ogląda tam
                    > turystyczne widoczki.

A ilu szarpie się z policją?
                    • wujekzielarz Re: Skup się. 24.05.10, 19:28
                      Jeden się szarpał na lotnisku, to potraktowali paralizatorem - afera do
                      tej pory.
                      • malkontent6 Re: Skup się. 24.05.10, 19:35
                        Na lotnisku było czterech policjantów na jednego wymęczonego
                        pasażera. Użyli paralizatora i Polak zmarł. To jest tragedia.

Na stadionie było kilku policjantów i ponad 30 nielegalnych
                        handlarzy, niekoniecznie przyjaźnie nastawionych do świata. Doszło
                        do szarpaniny w wyniku które zginął człowiek. To jest tragedia.
                        • wujekzielarz Re: Skup się. 24.05.10, 19:40
                          Przynajmniej się zgadzamy, że w obu przypadkach mamy do czynienia z
                          tragedią
                          • malkontent6 Re: Skup się. 24.05.10, 19:43
                            Tak, nagła śmierć człowieka jest tragedią. Ale poczekajmy na wyniki
                            śledztwa zanim zaczniemy zwalać całą winę na policjantów.
                      • shymoons Re: Skup się. 24.05.10, 20:54
                        To było w Kanadzie ... masz jakieś przykłady ze Stanów?
          • erg_samowzbudnik Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 23:15
            wujekzielarz napisał:

> Ty się chyba wczoraj urodziłeś. A co robili Polacy zanim dostali
            > legalną możliwość zarobkowania w Europie? A te amerykańskie wizy
            > turystyczne to są pewnie wykorzystywane do zwiedzania Niagara Falls i
            > Grand Canion? Sam się weź do roboty.

Na pewno nie mnożyli się jak króliki i nie oglądali za socjalem.
        • sandruska6 Re: Wygonic dzicz 25.05.10, 02:30
          hahahaha!! ciezko - nie przecze. i to nie tylko "nasi rodacy Polacy" ale kazdy emigrant ekonomiczny haruje jak wol.
          LEGALNIE - ja znam inne realia. ukrainki w polsce sprzataja bogatszym polkom (na czarno), polki w hiszpanii sprzataja w domach klasy sredniej (na czarno), faceci trzepia kase wozac paczki w ta i z powrotem i rozne towary mniej lub bardziej legalne. oczywiscie sa ludzie ktorzy pracuja na umowe - ALE DOSTAC LEGALNA PRACE BEDAC EMIGRANTEM NAPRAWDE JEST CIEZKO, CZASEM WRECZ NIEMOZLIWE (m.i. ze wzgledu na polityki antyimigracyjne prowadzone przez kraje zachodnie - patrz Wlochy).
          pewnie dlatego ludzie haruja na czarno.

tak mi sie wydaje ze pan nigdy z rodzinnej wsi nosa nie wytknal...bo tacy zawsze wiedza najlepiej ;)
        • agngrz Re: Wygonic dzicz 25.05.10, 10:44
          snake.plissken napisał:

> Różnica między Polakami w UK, a Nigeryjczykami gdziekolwiek w
          > Europie polega na tym, że nasi rodacy w 95% LEGALNIE ciężko pracują
          > i płacą podatki, w przypadków obuwateli Nigerii jest dokładnie na
          > odwrót.

snake.plissken (nie)stety ma rację. Jasne, że Polacy też pracowali nielegalnie i
          część pewnie nadal z nich tak pracuje, ale my mówimy o czasie TERAŹNIEJSZYM, a
          nie o tym, co było 10 lat temu. W UK na pewno jest mniejszy odsetek Polaków
          pracujących nielegalnie niż w PL Afrykańczyków (a już Nigeryjczyków na pewno).

Wybaczcie mi, ale nie cieszy mnie, że Czarni robią grubą kasę na nielegalnym
          handlu. I nie jestem rasistką. Znam Afrykańczyka, który pracuje w Auchan za
          naprawdę marne grosze (na magazynie), ale chce pracować legalnie, mieć wizę i
          nie bać się, że jutro go deportują. A Ci, czemu tak spieprzali? Nie dość, że nie
          mają wiz, są w Polsce nielegalnie (duża część), dorabiają na podróbach etc. to
          jeszcze się panoszą.

Co do żon, to aż żal na to patrzeć. Znam 3 dziewczyny, które wzięły ślub z
          Afrykańczykami. Jednakowo głupie, miłość po 2-3 tygodniach, ślub po 2-3
          miesiącach, a zaraz potem gromadka dzieci. I po co? Tylko po to, żeby mężusiowie
          dostali papiery i mogli handlować na stadionie butami z przyszywanymi napisami
          "NIKE". Oni są bezpieczni, bo ich nie deportują, a one są wniebowzięte, bo ślepo
          zakochane. Oni bzykają dziwki na stadionie i szlajają się po klubach, a one im
          bezgranicznie ufają. Oni wracają do domu i mają obiad jak gdyby nigdy nic, a one
          się podniecają, że im smakuje. Ręce opadają. A po 4 latach rozwód, bo on już ma
          obywatelstwo - dopiął swego, to nara. Typowa łapanka "na serducho". Po co płacić
          za ślub dla obywatelstwa, skoro można za darmo go dostać od tych naiwniaczek. No
          i jeszcze pobzykać! A tak BTW, często to jeszcze one ich utrzymują... Bez obrazy
          dla żon Afrykańczyków, ale niestety tylko takie przypadki znam. I skąd one w
          ogóle wiedzą jak było? Mężowie im powiedzieli? Śmiech na sali. To oczywiste, że
          Czarny Czarnego broni. Żonom naopowiadali swoje wersje, a one oczywiście im
          uwierzyły! I teraz powtarzają jak papugi za nimi. A przecież żadna NIC nie
          widziała. Znają relację tylko od swoich mężusiów. I na dodatek poznały ją na
          komisariacie, bo przecież ich tam zabrali, a one od razu poleciały z płaczem za
          nimi, bo przecież są niewinni :)

I DUŻĄ przesadą jest to, że niby policjant zastrzelił tego mężczyznę tylko
          dlatego, że jest Czarny.

Polecam lekturę Ifiego Nwamany - Stadion. Diabelskie igrzyska. Sama prawda,
          niestety.
        • ilonka45 Re: Wygonic dzicz 27.05.10, 16:31
          To ty chyba w UK nie byles, tak kiedys pracowali, teraz kombinuja i
          co drugi na zasilkach siedzi.
      • huncworth Re: Wygonic dzicz 24.05.10, 21:49
        sselrats napisał:

> Polakow z UK

Co? Mama wyjechała? :)
    • washner Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 17:53
      Tylko takie reakcje policjantów skutecznie mogą ukrócić bandytyzm.
      Nigeryjczyków i ich żony odesłać do Nigerii. Nie potrzeba w Polsce bandziorów.
      • hart5 Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 18:02
        Szybko niektórzy zapomnieli jak większość handlarzy na bazarach w
        połowie Europy stanowili nasi rodacy. Wyrazy współczucia dla rodziny.
        • aguares Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 18:07
          hart5 napisał:

> Szybko niektórzy zapomnieli jak większość handlarzy na bazarach w
          > połowie Europy stanowili nasi rodacy. Wyrazy współczucia dla rodziny.

nie zapomnieli, ale nie wydzierali sie polacy na polizei nigdzie .
          zal ci jego rodziny? to zaadoptuj dzieci po nim i wez pod swoj dach .
        • malkontent6 Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 18:29
          hart5 napisał:

> Szybko niektórzy zapomnieli jak większość handlarzy na bazarach w
          > połowie Europy stanowili nasi rodacy.

A szarpali się z policjantami?
        • bachczysaraj Gdyby handlowali nakotykami i nielegalnym towarem 24.05.10, 19:06
          oraz atakowali gliniarzy i wyrywali broń to w pełni zasługiwaliby na adekwatną
          reakcję policji.
      • mocarabia Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 18:17
        Dokładnie, Washner!
        Zgadzam się z Tobą: wszystkie bandyckie czarnuchy łamiące prawo - wypad z
        naszego kraju do siebie! tam łamcie prawo do woli!
        • wujekzielarz Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 18:38
          Właśnie łamiesz prawo wypisując rasistowskie brednie. Won z mojego
          kraju internetowy bandyto.
          • daretom Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 20:18
            > Właśnie łamiesz prawo wypisując rasistowskie brednie. Won z mojego
            > kraju internetowy bandyto.
            Zamknij się, kochasiu czaruchów. Tu jest Polska, nie Afryka.
            Poczytaj sobie tutaj
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7928120,Nigeryjskie_MSZ_potepia_zastrzelenie_Nigeryjczyka.html
            • wujekzielarz Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 20:36
              Daretom, czy naprawdę fakt, że twoi nieodpowiedzialni rodzice
              postanowili cię począć, w związku z czym urodziłeś się tu a nie gdzie
              indziej i masz mniej pigmentu od tych, którzy urodzili się w Afryce,
              sprawia, że czujesz się kimś lepszym?
          • deniro2 Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 22:46
            zielarz skad ty sie urwales ? Obcujesz w wirtualnym swiecie chlopie.
            Zapraszam Cie do Londynu, wpadnij na Hackney albo do Elephant &
            Castle i wtedy sie przekonasz co to znaczy czarna dzicz.Bedziesz
            szybciutko spierrrdalal.Zobaczysz jak sie ta masa dzikusow zachowuje
            na ulicach i dowiesz sie ile przestepstw popelnia kazdego dnia, a w
            szczegolnowsci w nocy. Widzialem niejedno tutaj kmiotku (jestem w UK
            od 2003 roku - pracuje i tylko to mnie tutaj trzyma) i daruj sobie
            te smieszne texty obronco Afrykanow. To nie sa ludzie do obcowania
            pomiedzy bialymi ludzmi - to jest DZICZ ktora sie mnozy w setkach
            tysiecy. Musisz wiedziec,ze dla czarnego jestes NIKIM, SMIECIEM -
            jestes 'whitee' Te wszystkie 'Polki' puszczajace sie z ta kolorowa
            dzicza niech nie wracaja do Polski - miszkajcie sobie z 'mezami'
            Afrykanami, Kurdami,Pakistanczykami, Arabami - ale nie w Polsce.
            To,ze ciagacie czarnym fajki nie interesuje nikogo - smacznego
            miotly.
            • wujekzielarz Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 23:02
              Po pierwsze to sam jesteś kmiotkiem. Po drugie imigrantem i
              przynajmniej to powinno cię skłonić do odnoszenia się z większym
              szacunkiem do tych, którzy wyjeżdżają za lepsza przyszłością. Po
              trzecie ty masz do czego wracać - oni nie. Po czwarte wydarzenia,
              których dotyczy artykuł miały miejsce w Polsce, a nie w UK. Po piąte
              twój problem z czarnymi najwyraźniej ma podłoże seksualne - nie wiem
              tylko czy masz kompleksy z tego powodu, że niektóre dziewczyny
              pociąga egzotyka a nie tępy zakompleksiony Polak, czy też dlatego, że
              sam po cichu marzysz o czarnym kochanku. Po szóste w Polsce też mamy
              dzielnice, które nie należą do bezpiecznych i z tego co zauważyłem,
              zagrożeniem nie są imigranci, tylko stadionowi bandyci, dilerzy,
              pospolici osiedlowi gangsterzy - wszyscy biali jak mleko, normalnie
              prawdziwa "biała elita". Na koniec prośba: nie wracaj, zostań tam i
              zarabiaj sobie pieniążki, zżymaj się na kolorowych i marz dalej o
              panienkach, które nigdy nie będą twoje.
              • deniro2 Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 23:13
                Jednak jestes debilem...
                • wujekzielarz Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 24.05.10, 23:25
                  Z twoich ust/klawiatury to jak komplement buraku z Londona
            • ilonka45 Re: Nareszcie policjanci zareagowali zdecydowanie 27.05.10, 16:38
              co Musisz wiedziec,ze dla czarnego jestes NIKIM, SMIECIEM -
              > jestes 'whitee' Te wszystkie 'Polki' puszczajace sie z ta kolorowa
              > dzicza niech nie wracaja do Polski - miszkajcie sobie z 'mezami'
              > Afrykanami, Kurdami,Pakistanczykami, Arabami - ale nie w Polsce.
              > To,ze ciagacie czarnym fajki nie interesuje nikogo - smacznego
              > miotly.

Jak na niezainteresowanego to sie za bardzo podniecasz tymi Polkami,
              zostawila cie dla czarnego, bo mial wiekszego?
    • framberg W Polsce obowiązują polskie standardy zachowania 24.05.10, 17:57
      To, że w Afryce się wrzeszczy, wygraża i szarpie to nie oznacza, że i w Polsce
      mamy zaprowadzić afrykańskie zwyczaje. Żal, że tak skończyła się ta sprawa, że
      zginął człowiek. Jednak powoływanie się na obce standardy może tłumaczyć
      sytuację tam, a nie tu. Tu, do polskich standardów winni przystosować się
      przyjezdni.
      • aguares Re: W Polsce obowiązują polskie standardy zachowa 24.05.10, 18:05
        framberg napisał:
        Tu, do polskich standardów winni przystosować się
        > przyjezdni.

Dokladnie!!! jak wchodze do meczetu to zdejmuje buty, jak do synagogi to
        zakladam mycke. jak jestem na wakacjach w Maroku czy Tunezji to moja żona nie
        lata w bikini po ulicy tylko zaklada dluzsza kiecke albo spodnie do kostek. I
        podobnie ja nie zycze sobie muslimek w czadorach na polskich ulicach ani
        wrzeszczacych do policji afrykanczykow.
      • mpp29 Re: W Polsce obowiązują polskie standardy zachowa 24.05.10, 19:28
        To pojedz chocby do czech cwaniaczku, powiedz jedno ze slow wieloznacznych w
        obecnosci policjanta a pozniej miej pretensje, zes po gebie dostal. Czy moze
        przyjalbys z godnoscia, mimo, ze g*** wielkie bys zawinil?
        Sprzedawal nielegalnie - ale z tego co wiem, to KK nie przewiduje za to kary
        smierci, na dodatek wydanej zaocznie.

Zazwyczaj popieram policjantow - bronic sie musza, ale czytajac wszelakie
        relacje z tego zdarzenia smiem powatpiewac, czy owemu policjantowi
        przeprowadzono wszystkie badania psychologiczne przed wydaniem mu broni...
        Szkoda czlowieka, zal jego dzieci, zal jego zony.

Tak btw, krzykacze zza neostrady: za szerzenie w miejscu publicznym tresci
        nawolujacych do nienawisci na tle rasowym bodaj grozi jakas kara....
      • mpp29 Re: W Polsce obowiązują polskie standardy zachowa 24.05.10, 19:29
        @Framberg - do Ciebie skierowana wylacznie pierwsza czesc posta o tlumaczeniu
        sie "kultura". Reszty nie odnos w zadnym wypadku do siebie.
    • miller_1417 Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarzą ... 24.05.10, 17:57
      Leżał twarzą do ziemi i został postrzelony w brzuch...
      Albo był strasznie poskręcany, albo policjant strzelał spod ziemi...
      Sprawa jest mocno skomplikowana i nie można ferować wyroków na podstawie tego,
      że ktoś coś rzekomo widział. Już były wersje o postrzale w głowę, w bok, w
      leżącego, w gościa który podszedł jako tłumacz, w czasie wyrywania broni,
      wszystkie są "naocznych" świadków, albo przekazane przez "naocznych" świadków.
      Wszystkie strony mogą mieć powód żeby kłamać... Ocena kto mówi prawdę będzie
      zależała od wielu czynników, przede wszystkim od wyników sekcji (powinna
      ustalić tor lotu pocisku) oraz od innych badań przeprowadzonych na miejscu
      zdarzenia.
      • newyorkopen Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:14
        Policja twierdzi, że dostał w tętnicę na udzie i się wykrwawił. Jest
        to prawdopodobne. Gorzej z dalszym przebiegiem wydarzeń, bo facet
        się wykrwawił z braku pomocy. Policja twierdzi, że agresywny tłum
        nie dal pomóc. Pewnie coś jest na rzeczy.
        Tylko dlaczego broń była na wierzchu. Uciekał, gonili go, złapali to
        powinien być koniec, niezależnie od innych okoliczności. Jeżeli tłum
        chciał go odbić to spodziewałbym się, że ranny będzie ktoś z tłumu.
        Rykoszet ?
        • miller_1417 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:25
          Postrzał w tętnicę udową oznacza zazwyczaj śmierć w ciągu 3-4 minut. Niemniej
          tłumaczenie, że "bronili przed policjantami postrzelonego człowieka" jest co
          najmniej głupie. Mogli go jeszcze za kioskiem schować...
          • aguares Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:28
            miller_1417 napisał:

> Postrzał w tętnicę udową oznacza zazwyczaj śmierć w ciągu 3-4 minut. Niemniej
            > tłumaczenie, że "bronili przed policjantami postrzelonego człowieka" jest co
            > najmniej głupie. Mogli go jeszcze za kioskiem schować...

nie wymagaj myslenia od stada dzikusów ktorzy dopiero sa w 2 pokoleniu od
            zejscia z palmy.
            • wujekzielarz Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:42
              aquares, nie oszukuj się - ty ze swoim sposobem myślenia jeszcze
              rzeczonego drzewa nie opuściłeś.
      • boykotka Brawo za spostrzegawczość !!! 24.05.10, 18:16
        miller_1417 napisał:

> Leżał twarzą do ziemi i został postrzelony w brzuch...
        Brawo za spostrzegawczość !!!
        Choć zaraz się okaże, że tłumacz źle zrozumiał i przetłumaczył....
      • zdzisiek66 w głowę mu strzelli 6 razy 24.05.10, 18:31
        Naprawdę, szwagra kolegi dziewczyna widziała na własne oczy.

Tak nam opowiedział chłopak, który był na miejscu i wszystko widział
    • pablopic Leżał twarzą do ziemi, ma ranę postrzałową brzucha 24.05.10, 17:58
      Czegoś tu nie rozumiem?
      • radon13 Re: Leżał twarzą do ziemi, ma ranę postrzałową br 24.05.10, 18:07
        Bo on leżał twarzą do ziemi ale na plecach . Nie widziałes takiego filmu "Ze
        smiercią jej do twarzy " ? Relacja jakiegoś koleżki tegoż Nigeryjczyka jest dla
        mnie malo wiarygodna. Deportować całe towarzystwo i następni będą znacznie
        grzeczniejsi.
    • czesiekkk Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 17:59
      Nie wiem, czym on handlował, jeżeli butami, to popełnił wykroczenie, jeżeli nie
      zarejestrował działalności gospodarczej. W każdym bądź razie ten gość dostał
      karę śmierci za to co robił. I mam nadzieję, że sprawą zajmie się prokurator i
      sprawdzi, czy policja wymierzając karę śmierci za wykroczenie nie przekroczyła
      swoich uprawnień.
      • miller_1417 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:04
        Nie został ukarany za to co robił. Popełnił błąd za który drogo zapłacił. Nie
        wiemy dokładnie jak było, ale zapewne stawiał opór uzbrojonym policjantom w
        stresowej sytuacji. To trochę jak jeździć 200 km/h po drogach, niby wykroczenie
        a zapłacić można życiem.
        • kolander Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 21:41
          stary, tak reagować w stresowej sytuacji to może niezrównoważony 12-latek, a nie
          policjant na stadionie. Mam nadzieję, że udupią kata w mundurze na dożywocie.
          • aguares Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 23:25
            kolander napisał:

Mam nadzieję, że udupią kata w mundurze na dożywocie.

nadzieja jest matka głupich.... a ty wygladasz mi na niezlego pojebanca...
    • aguares Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarzą ... 24.05.10, 18:00
      Opinie żon tych nigeryjczykow odrzucam od razu jako stronnicze i niewiarygodne.
      "cyganie-masz swiadki??
      mam! żona i dziatki" ..to by bylo na tyle.
      • 3plabc Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:06
        opinie policji odrzucam jako stronnicze, czego by nie zrobili zawsze się
        zapierają, że winni nie są i to nie oni zaczęli. I złote hasło polskiej policji:
        "policjant ma zawsze racje".
        • malkontent6 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:35
          3plabc napisał:

> opinie policji odrzucam jako stronnicze,

I w ten sposó dyskwalifikujesz się z grona dyskutantów.
          • kolander Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 21:44
            to tylko symetryczna odpowiedz na zarzut o stronniczość żon, jak nie rozumiesz
            ironii dupku to zamilcz.
            • malkontent6 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 21:48
              kolander napisał:

> to tylko symetryczna odpowiedz na zarzut o stronniczość żon, jak
              nie rozumiesz
              > ironii dupku to zamilcz.

Aaaa, to Twoim zdanie zeznania żon (których tam nie było) są
              wiarygodne? Masz rację, takiej ironii nie rozumiem, dupku.
              • kolander Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 22:23
                a zeznania policjanta, któremu grozi 8 lat i jego kumpli sa wiarygodne?
                • malkontent6 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 23:09
                  Dlatego twierdzę, że powinniśmy poczekać na wynik dochodzenia.
      • wszechpastor policyjne ścierwo to wróg największy!!! 24.05.10, 21:06
        opinie policyjnych ścierw odrzucam od razu jako stronnicze i niewiarygodne....
        tyle w temacie
        • malkontent6 Re: policyjne ścierwo to wróg największy!!! 24.05.10, 21:35
          wszechpastor napisał:

> opinie policyjnych ścierw odrzucam od razu jako stronnicze i
          niewiarygodne....
          > tyle w temacie

No i co z tego? Kogo to obchodzi?
    • m-durst [...] 24.05.10, 18:06
      • kot_ikkk Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:24
        mysle ze tu nie chodzi o to ze sprzedaly sie za buty. niektore kobiety lubia
        eksperymentowac i pewnie w wyniku takiego eksperymentu daly sobie zrobic
        czarnemu dziecko. Jaki facet potem chcialby za zone Polke ktora puscila sie z
        czarnym? żaden. wiec kobiety te nie mialy juz wyboru i musialy zostac z tymi
        murzynami.
        • bruner23 Kure...o i tyle... 24.05.10, 20:01
          za buty? Fajnie, ale mi się wydaje, ze to nie chodzi o buty, tylko o falusa -
          taki fajny CZARNY, a jeszcze o gotowanie, taki "bambusek" umie zupę (zdrową
          zupę) zrobić z samej wody + Kucharek i laseczka zadowolona, bo dieta, no i
          wspomniany Czarny Olek (kurna Olek). Mój Tatuś (ŚP) mówił (oczywiście nie
          byłrasistą) "Asfalt powinien leżeć na swoim miejscu" i tyle w temacie.
          • 3miastoorg Re: Kure...o i tyle... 24.05.10, 20:37
            tatuś (SP) leży zapewne pod jakimś asfaltem?
        • ilonka45 Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 27.05.10, 16:48
          Dlaczego zakladasz, ze te kobiety chcialyby kogos takiego jak ty? Ja
          sie toba brzydze za twoje podejcie do kobiet(i nie mam czarnego
          meza), wybor to one maja, a ty nie, bo na glupote i chamtwo nikt
          lekarstwa nie wymyslil.
      • nad_oceanem Nadinterpretacja zachowan wynikajaych z roznic... 24.05.10, 18:27
        ... kulturowych.
        Czyli jesli nigeryjscy handlarze sie dra i wymachuja lapami to jest ok. Jesli to samo zrobia policjanci to jest be.
        W Nigerii dosc popularne jest ganianie jeden za drugim z maczeta, zapewne jako forma ekspresji. Powinnismy to zrozumiec i zaakceptowac.

Absurd multi-kulti w czystej formie. Mam nadzieje ze Europa sie z tego wczesniej czy pozniej obudzi, jesli pozniej... Tym gorzej dla Europy.

A pani przechodzila tam przez przypadek. ;).

• malkontent6 Re: Nadinterpretacja zachowan wynikajaych z rozni 24.05.10, 18:33
          nad_oceanem napisał:

> A pani przechodzila tam przez przypadek. ;).

Bo jest psycholożką międzykulturową. :)
    • zippp84 [...] 24.05.10, 18:12
    • czesiek_katolik_patriota [...] 24.05.10, 18:12
      • 3plabc Re: Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarz 24.05.10, 18:20
        żeby ciebie faszysto ktoś kiedyś nie odstrzelił.
    • naprawdetrzezwy Toż to arcyważny dowód!!! 24.05.10, 18:14
      "Udało nam się porozmawiać z żonami ciemnoskórych handlarzy(...) Ich
      wersja jest zupełnie inna, niż ta którą przedstawia policja.(...)
      Jak wynika z ich relacji policjant, z którego broni został
      śmiertelnie postrzelony Nigeryjczyk strzelił do handlarza w chwili,
      gdy ten leżał już brzuchem do ziemi. - Tak nam opowiedział chłopak,
      który był na miejscu i wszystko widział - mówi jedna z kobiet."

Więc zeznają, że im ktoś coś powiedział?
      Czyli mamy do czynienia z zeznaniem naocznych świadków tego, że
      żonom handlarzy rzekomo ktoś coś powiedział!

SENSACJA!
      Ale z magla...
      • bufoniasty Czy sa na swiecie uczciwi Nigeryjczycy ? 24.05.10, 18:22
        Kiedys pracowalem w firmie w USA, ktora prowadzial interesy z
        ludzmi z calego swiata. Doslownie, zadnej w tym przesady, z calego
        swiata.
        Mielismy jasny zakaz pprowadzenia transakcji powyzej $ 1000.00 z
        obywatelami Nigerii.
        W USA juz wtedy przywiazywano wielka wage do tego by nikogo nie
        dyskryminowac , wiec do zagadnienia podchodzono tak ,ze manager
        prowadzil ustna rozmowe z kazdym z pracownikow po kolei, w
        zamknietym pokoju, bez swiadkow. Nikt nic nie podpisywal, nie bylo
        zadnyc instrukcji na papierze.
        Po prostu- jak Nigeryyjczyk to ostroznie bo wiadomo ze oszust albo
        zlodziej , najlepeij zeby sobie poszedl do konkurencji.
        • silverlondyn Re: Czy sa na swiecie uczciwi Nigeryjczycy ? 24.05.10, 21:40
          tez mialem do czynienia z nigeryjczykami gdy handlowalem na
          ebayu...otrzymywalem od nich czasmi wyjatkowo korzystne propozycje
          handlu....nazywaja to...nigeryjskim przekretem
    • 3plabc Szablonowe działanie policji... 24.05.10, 18:14
      Znając szablonowe działanie policji, to przez psa znowu ktoś zginął. Polecam
      film:"Nienawiść/La haine" stary i akcja się dzieje we Francji, ale niestety
      wciąż aktualny na całym świecie.
      A.C.A.B.
      • czesiek_katolik_patriota [...] 24.05.10, 18:20
      • malkontent6 Re: Szablonowe działanie policji... 24.05.10, 18:41
        3plabc napisał:

> Polecam film:"Nienawiść/La haine" stary i akcja się dzieje we
        Francji, ale niestety
        > wciąż aktualny na całym świecie.

Film fabularny jako dowód w sprawie. Co jeszcze? Szrek jako dowód
        na to, że osioł mówi głosem Stuhra?

• najnowsze Karetka 24.05.10, 18:16
      Kiedy przyjechała karetka ratownicy zajęli się policjantem. Postrzelony
      chłopak dalej jeszcze żył. Jednak bez udzielonej pomocy umarł (...)

Jeżeli to prawda, to bardzo niefajnie to brzmi. Dlaczego tylko jedna karetka,
      no i skoro już jedna, to dlaczego nie zajęto się tym, którego życie było
      zagrożone bardziej, a chyba już bardziej zagrożone być nie mogło. Trójka
      dzieci osierocona, bardzo to przykre.
    • welcometopoland Przydałyby się w warszawce rozruchy w stylu Paryża 24.05.10, 18:17
      ... lub Aten - może wiecznie zadowolone władzy stolycy przbudziłyby
      się w końcu!

P.S.
      Całkiem fajne niunie wyrwali sobie ci Nigieryjczycy za żonki :)
    • jcohen szkoda ze tylko jednego ustrzelili.. murzyni wylot 24.05.10, 18:20
      nie chcemy takiego syfu jak w Europie Zachodniej.
      w polsce nagonka rasistowska nie dziala, nie podoba sie cos to
      wypierd...c
      • kolander Re: szkoda ze tylko jednego ustrzelili.. murzyni 24.05.10, 21:46
        sam wypierdalaj, rasisto!
    • emigrantka-1 Żony: Gdy padł strzał Nigeryjczyk leżał twarzą ... 24.05.10, 18:21
      Ktos kto jest uczciwy i ma czyste sumienie nie ucieka na widok
      policji, na calym swiecie policja goni i uzywa broni w stosunku do
      uciekajacego. Gdybyscie pomieszkali w Stanach lub w Niemczech, to
      byscie wiedzieli, ze policja nie cacka sie w takich przypadkach.
      Poza tym interesuje mnie z czego utrzymuja sie ci obcokrajowcy w
      Polsce? Handluja wszystkim, czym sie da, maja towary legalne i
      nielegalne, a ten postrzelony juz mial wyrok za nielegalny handel,
      wiec uciekal, bo pewno dalej handlowal nielegalnym towarem, jak
      wiekszosc. I nie placzcie tak za nim, bo w ten sposob popieracie te
      tlumy obcokrajowcow na ktore porzadni ludzie placa podatki, a oni
      do normalnej pracy nie pojda, bo po co?
      • 3miastoorg Zapomnieliście co robiliście sami na Zachodzie 89? 24.05.10, 19:17
        na przełomie lat 80/90 Wasi rodzice kryli się przed policjantami w nielegalnych
        obozowiskach, w parkach, pod mostami, w lasach, na Zachodzie. Praca oczywiście
        nielegalna, specjalizacja - handel wszystkim co się da. Żeby zaoszczędzić
        pieniądze, często kupowano i jedzono puszki przeznaczone dla zwierząt domowych,
        wasi koledzy, na początku lat 90 jeździli na Zachód na "jumę" - kradli ubrania,
        spożywkę, drobny sprzęt AGD, inni zajmowali się kradzieżą samochodów.
        Rozumiem, czujecie się EUropejczykami, czujecie się na wyższym poziomie
        cywilizacyjnym niż czarni obcokrajowcy. Taki skok cywilizacyjny w ciągu
        kilkunastu lat ... :)
        • aguares Re: Zapomnieliście co robiliście sami na Zachodzi 24.05.10, 19:22
          3miastoorg napisał:
          Taki skok cywilizacyjny w ciągu
          > kilkunastu lat ... :)

Nooo...jestesmy z tego dumni jak cholera i nie pozwolimy by jakies bandy
          czarnuchow nam to sprobowaly zniszczyc. W Polsce nie ma miejsca na powtorki
          scenariuszy z Francji .
        • wujekzielarz Re: Zapomnieliście co robiliście sami na Zachodzi 24.05.10, 19:44
          Dzięki miastoorg, miło wiedzieć, że nie wszyscy oszaleli na tym forum.
        • frankas Re: Zapomnieliście co robiliście sami na Zachodzi 25.05.10, 20:57
          A to chyba akurat twoi rodzice.....ale nic miło ,że poczułeś taką
          empatię.....możesz wymyślić jakiś fajny podpis w tej sprawie na naszej-klasie,
          napisać prostest na śledziku, a "empatyczny" dodać w rubryce "o sobie" na
          randkach internetowych.
    • awe tak działa POlicja. może teraz Palikmiot happening 24.05.10, 18:23
      zrobi?
    • sharn1 Fajnych GW ma świadków - nikt nic nie widział 24.05.10, 18:26
      ale każdy ma swoją wersję, bo "zna kogoś kto tam był". No i 5 różnych wersji.

Do dupy z takim dziennikarstwem.
      • klip-klap to u nich normalne 24.05.10, 22:35
        Kilka lat temu kolega udzielil wywiadu 'dziennikarce' z tej gazety w
        bardzo podobnej sprawie (policja postrzelila czlowieka). W artykule
        oczywiscie byly rzeczy ktorych w ogole nie powiedzial.
    • radiomarian Lezal twarza do ziemi i dostal kule w brzuch? 24.05.10, 18:27
      ciekawe
    • malkontent6 Mylący tytuł. 24.05.10, 18:28
      Cytat z artykułu:

"Tak nam opowiedział chłopak, który był na miejscu i wszystko
      widział - mówi jedna z kobiet."

Żony nic wię nie widziały tylko opierają się na zeznaniu jakiegoś
      chłopaka.
    • badziewiak66 Kto mu kazał do Polski przyjeżdżać 24.05.10, 18:29
      Policja nie strzela bo jej się tak podoba. Jak to zwykle bywa czarne dzikusy
      chciały pokazać siłę plemienia. Jak się nie podoba to wy...lać z Polski. Tu
      się zgadza z kato-konserwatystami. Polska dla Polaków.
    • biniou Zaczela sie kolonizacja Polski, pierwsze zamieszki 24.05.10, 18:30
      Zaczelo sie w Polsce to co w Europie Zachodniej trwa od dziesiecioleci:
      islamizacja i kolonizacja nasego kraju przez element agresywny i obcy.

Czy naprawde chcemy dopuscic do tego co dzieje sie aktualnie we Francji? Tam
      ataki na policje w murzynsko-arabskich przedmiesciach to smutna codziennosc.

Czy tylko dlatego, ze zabity czlowiek byl murzynem mial prawo byc traktowany w
      inny sposob niz Polacy? Dlaczego nie poddal sie kontroli? Comial zrobic
      policjant zaatakowany przez horde murzynow?! Grzecznie poprosic zeby przestali?!

Policja wzorowo wykonala swoja prace. Mam tylko nadzieje, ze reszte
      nielegalnych imigrantow jak najszybciej deportuje sie z Polski, razem z ich,
      pozal sie Boze, malzonkami i potomstwem.
      • zablokowany-obrazliwy-nick Popieram!!! 24.05.10, 18:49

• marcjank Podpisuję się pod Twoim postem! Brawo dla policji! 24.05.10, 18:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka