demetria11 PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 09:57 Pisiaki to nawet same nie potrafią wymyślić antyplatformianej propagandy i znów ściągają pomysły ze Stanów. A że nie bardzo przystają do naszej rzeczywistości? Tym gorzej dla rzeczywistości. I chyba tylko elektorat Pis, zwany czule przez pisowych "ciemnym ludem", może myśleć o sobie, że jest dziurą w jezdni, etc. Na taką przypadłość są terapeuci, nie spoty. Ale cóż, jaka partia, taki elektorat. A może na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 10:07 Fatalna jest ta kampania "informacyjna". O niczym nie informuje, a już o ewentualnych propozycjach poprawy sytuacji najmniej. Naprawdę nikt nic przeciwko PiSowi robić nie musi, PiS sam we własnej pianie się zadusi. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 10:50 Spoty PiS są wyrafinowane intelektualnie i artystycznie, ale to nie powinno dziwić, wiadomo do jakiej grupy społeczeństwa są skierowane. Nie należy jednak histeryzować, w końcu mamy wolność! Wyobrażam sobie, że przeciwnicy kościoła zrobią kiedyś klipy na których spasieni księża z gołymi dupami, będą się uganiali za młodymi chłopcami na zakrystii. Można skomponować też scenkę rodzajową jak chciwi i podstępni klechy wyszarpują naszą polską ziemię, ramie w ramie z byłymi esbekami. Myślę, że pomysłów na dobrą sztukę nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 11:42 Czy ta swołocz z PiS korzystając ze wzorców amerykańskich zapomina o tym że Amerykanie całą tą partyjkę mają w głębokim poszanowani wyraz temu dali przyjmują Fatygę i Antka. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 12:03 PIS-owski okręt tonie powoli, nic im nie pomoże, bo przez "slowa prawdy" na pewno sie nie uratują. To chała. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 16:48 Dlamnie ten Donald Tusk jest sto razy lepszym Prtemierem chocby nic nierobil jak belkocza te wariaty niedorobione z tym wariatem niedorozwinientym Kaczodupem (Kaczynskim ) ta ciemnota nigdy juz w polsce niebendzie RANDZIC Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 PiS: To wina Tuska! 12.07.11, 16:53 Spoty tych Pisowcow na wzor Amerykanow dobre dla Pucybutow Amerykanskich a nie dla Polakow ha,ha Polskie pucybuty naczele z tym malym niedorozwinientym umyslowo PUCYBUTEM Kaczodupem Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Za mało tego mi!!! 12.07.11, 17:08 Ale fajnie,super fajnie dowaliliśmy PiS-owi.Brakuje tutaj tylko, że trzeba wszystkich pisowców wytłuc w pień.Nasz przyjaciel kurdupel z rosji ma w tym wprawę.Jak go poprosimy, to przyśle chłopaków.Nasze słonce Peru musi być poza podejrzeniami.Jak już wszystkich pogonimy, to będziemy mieć wreszcie dobrobyt.Pensje pójdą w górę, zniknie bezrobocie, nie będzie kolejek w przychodniach, frank potanieje, ludzie zaczną kupować wyborczą, pedały będą miały własne dzieci. Słowem dzięki Tuskowi będzie raj na ziemi.Nieistotne przecież, że prehmier nic nie robi.Ważne aby PiS-u nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Za mało tego mi!!! 12.07.11, 18:18 Nie trzeba Pisowi dowalać. Sam Prezio robi to znakomicie, biedny moherku. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Za mało tego mi!!! 12.07.11, 19:04 Nie zgodzę się z tobą.Prezio robi za mało.Jeszcze nasz Wielki Gajowy powinien poprosić o pomoc swojego białoruskiego przyjaciela.On ma wprawę jak rozwalić taką swołocz.Przyjadą nasze chłopaki z OMON-u i wpierdut pisiorom.I jeszcze im można napluć do zupy.Nie wytrzymają tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Za mało tego mi!!! 12.07.11, 19:09 To twoje zdanie. Masz do niego prawo jak i ja do swojego. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 PiS: To wina Tuska! 09.08.12, 07:45 Jarek dziewica próbował już oszukać społeczeństwo robiąc ze swej mamy bohaterską sanitariuszkę powstania Warszawskiego,gdy w tym czasie jak większość żydów była zakopana w jamie koło leśniczówki zaszczyt bycia polką XX wieku przeszedł jej koło nosa Odpowiedz Link Zgłoś