Dodaj do ulubionych

Oni czyhają na Michała Karnowskiego!

21.08.11, 11:49
Panie Redaktorze,
Po pierwsze, paranoika nie powinno sie utrzymywac w przekonaniu, ze swiat w ktorym zyje jest realny bo to utrudnie ewentualne leczenie. Nie mowiac juz o tym, ze moze sobie lub komus w koncu zrobic krzywde jak choroba sie poglebi.
Po drugie, to jednak nieladnie drwic z chorego czlowieka...
Obserwuj wątek
    • sir_fred Re: Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 11:59
      Może i nieładnie, ale jeśli nie chce się leczyć, to co pozostaje? Traktować go poważnie? Trochę bez sensu...
    • ttr32 Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 12:02
      Żurnalista GW ledwo kryje irytacje z powodu sukcesu U.Rz.Nic dziwnego, jego tytuł wciąż mocno traci rynek,sprzedaż leci na pysk,pomimo dodawania do niego tak zabawnych insertów jak np nóż na grzyby(ten ostatni fakt dobrze świadczy o poziomie desperacji wydawcy GW)
      • mike.recz Re: Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 12:15
        ttr32 napisał:

> Żurnalista GW ledwo kryje irytacje z powodu sukcesu U.Rz.

To Ty Jacku Karnowski dałeś odpór wrogim siłom?
    • rozsadek.ltd [...] 21.08.11, 12:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • henryk-sikora Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH"..:) 21.08.11, 12:44
      Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH"..:) i mszcze się od samego początku powstania tego tygodnika nie kupując go i takich "ONYCH" jak ja będzie przybywać. Obecni czytelnicy będą sukcesywnie odchodzić, to naturalne, bo jak długo mozna czytać to coś:). Więc panie red karnowski, zemsta jest w trakcie realizacji:)).
      • mike.recz Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 12:53
        henryk-sikora napisał: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH"..:) i mszcze się od samego początku powstania tego tygodnika nie kupując go i takich "ONYCH" jak ja będzie przybywać.

Jak tak możesz? Przecież to istny przemysł pogardy i nienawiści!
        ;)
        • fedorczyk4 Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 12:57
          I to wyrażony przy pomocy porażającego języka nienawiści!!!!
          To prawda, że jeśli temu czemuś zacznie spadać ilość czytelników to Karnowski natychmiast zgłosi do prokuratury skargę na "Onych":-)
          • mike.recz Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 13:03
            fedorczyk4 napisała:

> I to wyrażony przy pomocy porażającego języka nienawiści!!!!
            > To prawda, że jeśli temu czemuś zacznie spadać ilość czytelników to Karnowski n
            > atychmiast zgłosi do prokuratury skargę na "Onych":-)

Dlatego też wyprzedź prokuraturę, pokaż i udowodnij, że nie niszczysz. Zamów prenumeratę!;)
            • fedorczyk4 Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 13:09
              mike.recz napisał:

>
              > Dlatego też wyprzedź prokuraturę, pokaż i udowodnij, że nie niszczysz. Zamów pr
              > enumeratę!;)

Tfu, zgiń przepadnij maro nieczysta, to ciężko obraziłoby moje uczucia religijne;-))))
              • robert6_666666 Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 14:37
                raczej sceptyczno-racjonalna godnosc mojego mozgu :-) :-) :-)
      • peter_1000 Re: Przyznaje się, ja jestem jednym z tych "ONYCH 21.08.11, 23:43
        Panie Henryku, plan jest iście szatański, chytry i przebiegły. Po zakończeniu jego realizacji pozostaną tylko zgliszcza i pożoga. Oraz jeszcze większa determinacja konserwy aby ONYM jednak dokopać.
    • stern-75 Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 13:46
      Czy są gdzieś dane o zyskach URz? Przecież oni się sprzedają sporo poniżej ceny innych tygodników, a zdaje się, ze miara sukcesu są zyski, a nie ilość sprzedanych egzemplarzy (chyba, że niską cenę rekompensują reklamy).

Ps. W odróżnieniu od autora - ja jednak nie jestem w stanie płacić za czytanie takich bzdur jak tam zamieszczają. Dobrze, że GW to streszcza, dzięki temu ani ND ani URz nie trzeba kupować, aby wiedzieć co w środku. ;)
      • cwiercinteligentzpis Re: Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 14:03
        stern-75 napisał:

> Ps. W odróżnieniu od autora - ja jednak nie jestem w stanie płacić za czytanie
        > takich bzdur jak tam zamieszczają. Dobrze, że GW to streszcza, dzięki temu ani
        > ND ani URz nie trzeba kupować, aby wiedzieć co w środku. ;)

Koło mnie jest prywatna uczelnia. Codziennie, nawet teraz w wakacje, dostarczają im na portiernie stosy "Rzeczpospolitej", którą można sobie brać za darmo, a od jakiegoś czasu także stosy darmowego "Uważam Rze".
        Może tak jest na innych uczelniach, bo wątpię czy ta uczelni za to płaci, skoro nawet przechodnie mogą sobie brać.
    • paputekonly Spoko.. Agent Tomek jeszcze ich nie odkrył,ale los 21.08.11, 13:46
      ich jest już przesądzony..
      Drobiazg... Gdy PiS dorwie się do władzy..

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
      "Party is the madness of many, for the gain of a few."

Jonathan Swift
    • brzmski pałuba 21.08.11, 13:57
      jak jaki odpustowy cudaczek, co to przyciśnięty, karminowy lejzore... pardon, jęzorek unaocznia, tak adam l., boczkiem-zboczkem przepowiada - a to deficyt odwagi, a to smutny koniec; wobec czego czekamy na prawdziwie spektakularny sukces prawicowego pisma; z powodu?; niechby gazettarogant wziął się wreszcie za przepowiadanie... pogody
    • helguera hipokryta Leszczynski pyta-kogo moze denerwowac 21.08.11, 13:58
      sukces -''Uwazam że..''a wystarczy by spojrzal w Lustro czy rozejrzal sie po swej redakcji,poczytal teksty nasaczone jadem atakujace tygodnik.Gdyby tych z wybiorczej i innych lewicowych mediow sukces uwazam zenie denerwowal to nie pluli by stale na niego.Każdy kto wyraza poglady inne od jedynie slusznych[gazeta,polityka tp,TVN jest stale atakowany i ewentualny upadek Uwazam że bylby odtanczony na czerskiej tak jak likwidacxja programu Pospieszalskiego.Leszczyński moze zazdroscic karnowskiemu tego ze on moze pisac to co mysli,jego wytyczne nie obowiazuja,stad jego kasanie i łgarstwa adresowane pod adresem dziennikarzy uważam że czy Rzepy.
      • mike.recz To może zamiast pieprzyć wskaż te teksty? 21.08.11, 14:06
        Nic prostszego przecież. Bo jak na razie zaprezentowałeś gołosłowny bełkot.

helguera napisał:

> sukces -''Uwazam że..''a wystarczy by spojrzal w Lustro czy rozejrzal sie po sw
        > ej redakcji,poczytal teksty nasaczone jadem atakujace tygodnik.
        • cwiercinteligentzpis Mi wystarczyłby sam jad. Potrzebuję do surowicy 21.08.11, 14:07
          mike.recz napisał:

> Nic prostszego przecież. Bo jak na razie zaprezentowałeś gołosłowny bełkot.
          >
          >
          > helguera napisał:
          >
          > > sukces -''Uwazam że..''a wystarczy by spojrzal w Lustro czy rozejrzal sie
          > po sw
          > > ej redakcji,poczytal teksty nasaczone jadem atakujace tygodnik.
        • robert6_666666 Re: To może zamiast pieprzyć wskaż te teksty? 21.08.11, 14:41
          w pisowskich kregach "umyslowych" tyranii plaskich faktow nie ulegaja :-) :-) :-)
          • mike.recz Re: To może zamiast pieprzyć wskaż te teksty? 21.08.11, 14:43
            robert6_666666 napisał:

> w pisowskich kregach "umyslowych" tyranii plaskich faktow nie ulegaja :-) :-) :
            > -)

aszdziennik.wordpress.com/2011/08/21/znany-publicysta-%E2%80%9Efaktu%E2%80%9D-cytuje-%E2%80%9Easzdziennik%E2%80%9D-nazywa-sie-lukasz-warzecha/

:-)))
      • cwiercinteligentzpis Re: hipokryta Leszczynski pyta-kogo moze denerwow 21.08.11, 14:06
        helguera napisał:

> sukces -''Uwazam że..''a wystarczy by spojrzal w Lustro czy rozejrzal sie po sw
        > ej redakcji,poczytal teksty nasaczone jadem atakujace tygodnik.

Daj no jakiś link. Lubie takie teksty!!!!
      • buzz11 Re: A kogo? 21.08.11, 16:45
        A kogo obchodzi jakiś Karnowski i jego "sukces" ? Nikt inteligentny i porządny nie czyta takich szmatławców a o nieinteligentnych i nieporządnych niech się Kłamczyński martwi. Mało to komiksów i różnych "Faktów" na naszym rynku?
    • mietek_maly Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 17:25
      Cytuję:
      "Nie wiem też, kogo może - poza bezpośrednią konkurencją, ze zrozumiałych względów biznesowych - denerwować sukces" "Uważam Rze".

Swoim pseudo artykułem udowadnia Pan Leszczyński iż to GW najbardziej denerwuje sukces UR

• mike.recz Re: Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 18:57
        mietek_maly napisał:

> Cytuję:
        > "Nie wiem też, kogo może - poza bezpośrednią konkurencją, ze zrozumiałych wzglę
        > dów biznesowych - denerwować sukces" "Uważam Rze".
        >
        > Swoim pseudo artykułem udowadnia Pan Leszczyński iż to GW najbardziej denerwuj
        > e sukces UR
        >
        Taki jesteś pewien? A to co jest?

blog.rp.pl/wildstein/2011/07/01/lenin-iii-rp-%E2%80%93-przypadek-lisiewicza/
        Piotr Lisiewicz w „Gazecie Polskiej” zajmuje się m.in. naszym redaktorem naczelnym, pisząc o nim: „to taki pan, co kieruje małpującą „Gazetę Polską” podróbą o nazwie „Uważam Rze”".
    • jabmax No, "Łone"- te złe ludzie... 21.08.11, 18:36
      Może wkrótce okaże się, że sukces wziął się z obowiazkowej prenumeraty(instytucji państwowych i kościelnych, zarzadzanych przez Prawdziwych Polaków Patriotów) i właśnie wygasa...bez widoków na odnowienie ? ;-)
    • medrek_forumowy Kto czyta "prawicową" prasę? 21.08.11, 21:13
      niestety wielu ludzi wyrabia sobie opinię o "prawicowej" prasie na temat opowieści "lewicowych" publicystów gazety wyborczej i innych periodyków, nie czytając jej. To podobnie jakby sobie wyrabiać opinię na temat Żydów z propagandy nazistowskiej, w ogóle ich nie znając osobiście.
      • jabmax Re: Kto czyta "prawicową" prasę? 21.08.11, 22:45
        "To podobnie jakby sobie wyrabiać opinię na temat Żydów z propagandy nazi
        > stowskiej, w ogóle ich nie znając osobiście.
        "

-To idealnie pasuje do rozgłośni z Torunia.
    • helguera do mike.recz 21.08.11, 21:28
      cos ty przedszkolak,albo ślepy by ci wskazywac teksty.Jak juz sam nie dajesz rady to mozeswz poprosic,chociaz,,,,,,..czytajac twe posty widze ze nie jestes zdolny do samodzielnego myslenia czy rozrozniania pewnych rzeczy.
      • mike.recz Łatwiej inwektywą niż przykładem, nie? 21.08.11, 21:31
        Tak, wskaż te teksty albo z całą odpowiedzialnością i poparciem
        w faktach będę mógł Cię nazywać śmierdzącym kłamcą i oszczercą.
    • totalnebydlolzeiszczekanapis Bandy POciotów z KPP to stalinowskie bydło tzw ONI 21.08.11, 21:58
      Nowe świnie są na szczycie, one zmienią twoje życie
      One stworzą prawa nowe, one wleją w twoją głowę
      Dużo bzdur, niedorzeczności, jesteś dla nich bez wartości
      Dużo bzdur, niedorzeczności, jesteś dla nich bez wartości
      Nowe świnie przy korycie
      Będą miały lepsze życie
      Nowe świnie przy korycie
      Będą żyły wyśmienicie
    • andok777 Skąd oni ich biorą 21.08.11, 23:24
      Redaktor pisze: "Ja na przykład to pismo bardzo lubię, bo zawiera klasyczny zestaw obsesji polskiej prawicy - i dowodzi, że można je zapakować w błyszczący papier i sprzedawać z zyskiem."
      No proszę pana redaktora... Żenuła i Fałsz totalny... Skąd w Gazecie taki poziom? Skąd was biorą? Prawie jak "Rejs" albo humor angielski.
    • apodemik więc kupię URz 21.08.11, 23:31
      Red.Leszczyńskiego aż rece świerzbią, żeby nie ujawnić swojej z góry nakazanej nienawiści do tygodnika prawicowego, jakiż to przymiotnik ohydny. Ale robi to prostacko i strasznie nieudolnie. Czy ja stale muszę być instruowany, co mam czytać i z jakim nastawieniem? Więc drogi redaktorze skończyło się nadmuchiwanie balonów, jutro poniedziałek, kupię i przeczytam ów chory z definicji tygodnik. Może dostanę wysypki lub świerzbu, ale przdekonam się, czy niechęć Pana Red. jest mocno uzasadniona i realna, a może urojona, bo nie po drodze lewicowcom, czy po prostu biznesowa i interesowna. Pamiętam ze szkoły, że prawdziwa demokracja to ciągła walka, starcie się argumentów i poglądów, ale nie unikanie dyskusji poprzez ośmieszanie poglądów przeciwnych, więc niesłusznych. Czy red.Michnik został namaszczony Papieżem, czy jeszcze jest demokratą?
    • dream_catch Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 23:41
      Mialem kiedys w reku to smieszne pisemko. Zgroza :)

I ciekawe, czy by sprzedawali te 131 tys egz gdyby bylo drozej niz 2,90 :)
      • apodemik Re: Oni czyhają na Michała Karnowskiego! 21.08.11, 23:51
        dream_catch napisał:

> Mialem kiedys w reku to smieszne pisemko. Zgroza :)
        >
        > I ciekawe, czy by sprzedawali te 131 tys egz gdyby bylo drozej niz 2,90 :)
        Smieszne pisemko, że aż ogarnia zgroza. A publika kupuje masowo, bo jest niepoważnie tanie. Gratuluję zbornej logiki, ale długo się tak nie ujedzie
    • drmuras URZeś jak możesz 21.08.11, 23:51
      Kilka linków o URZ
      wpolityce.pl/artykuly/12420-autor-skandalicznego-tekstu-w-press-wypiera-sie-tego-co-napisal-i-wieszczy-dziennikarzom-o-wiele-wieksze-problemy
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,9070480,Opinie_o__Uwazam_rze___lekkie_rozczarowanie__nie_zagrozi.html
      wpolityce.pl/wydarzenia/12167-press-przechodzi-od-slow-do-czynow-obdzwania-reklamodawcow-i-wypytuje-dlaczego-reklamuja-sie-w-skrajnym-uwazam-rze
      Przez lata czytałem Polityke , Newsweeka teraz doszło do tego URZe. Póki co nie jest źle tylko za dużo katolicyzmu ...
    • strong.ben te wypociny Leszczyńskiego to tak naprawdę 22.08.11, 00:04
      najlepsza rekomendacja dla prawicowego pisma, michnikowszczyzna nerwowo gryzie paluchy, jak najbardziej słusznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka