Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol

• pyosalpinx Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:00
      Radio Erewan podalo ze to byl priapizm
    • gogol66 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:02
      a co on taki prawdomówny się zrobił po czasie?
    • 1europejczyk Jesliby mialby to byc najpowazniejszy zarzut pod 22.12.05, 16:05
      pod adresem Prezydenta A. Kwasniewskiego to mozna by sie zgodzic z
      poczuciem "spelnienia" z ktorym obnosi sie juz od jakiegos czasu Prezydent.
      Prezydent przypisuje sobie zaslugi, ktore sa bardziej znamieniem czasu w ktorym
      byl Prezydentem niz jego zaslugami: wejscie do Nato, UE odbyloby sie nawet
      gdyby prezydentem byl katastrofalny LW.
      Zapomina o samowolnym wyslaniu WP na hanbiaca, awanturnicza bushowska napasc na
      Irak !
      Zapomina o zdewastowanej rzadami SLD, gospodarce polskiej w ktorej wolny rynek
      zastapiono salonem prezydenckim a konkurencje "grzecznosciowymi usugami" a
      ktore w jezyku codziennym nazywa sie po prostu korupcja.
      SLD, parti ktorej byl czlonkiem i ktorej do konca bronil uwalniajac ostatnio,
      zasadzonego ostatecznym wyrokiem przestepce oskarzonego o antypanstwowe
      dzialanie w czasie pelnienia wysokiej funkcji panstwowej.
      Obraz osiagniec Prezydenta Kwasniewskiego dopelnie stan obecny naszego "wymiaru
      sprawiedliwosci" ktory przypomina bardziej dobrze zorganizowana mafie
      korzystajaca z panstwowych srodkow trwalych i immunitetow!
      Dzieki "aktywnosci" zagranicznej Prezydenta A. Kwasniewskiego MSZ zostalo
      przeksztalcone w poczekalnie slugusow bez wlasnego zdanie i opini czekajacych
      na odpowiedni staz by wyjechac na placowke.
      Nic dziwnego, ze jak zawsze w kolejce sa cwansi i chca poza kolejnoscia, jak
      pani Jarucka, wybrac sie na rzadowy pobyt wypoczynkowy do Wloch na dwa lata!
      W ciagu 10 lat nie mial (chyba) zadnej incjatywy ustawodawczej !
      To wlasnie 10 letnie oportunistyczne rzady Prezydenta Kwasniewskiego
      sa zrodlem obecnego sukcesu PiS.
      Pozostaje nadzieja, ze przywodcy PiS maja swiadomosc ze ich obecna popularnosc
      zawdzieczaja po czesci poczuciu "spelnienia" Prezydenta Kwasniewskiego.
      W przeciwnym wypadku czeka nas nastepnych pare lat religijnego zascianku i
      gospodarczego mozdzkowania!

• barbara444 Kwach wprowadzil RP do NATO in Unii oczywiscie 22.12.05, 16:23
        To ze pil caly czas ze swoja syjonistyczna mafia bedac prezydentem od
        rozkradzenia majatku narodowego jakos pomija. W tym sie naprawde spelnil.
        Do Unii czy NATO RP by weszlo bez niego na lepszych warunkach.

Jego parcie do wojny w Iraku wynikalo z jego syjonostyczch przekonan.

Taka pamiec o sobie zostawia.
        • tarura ________Po pijaku, oczywiscie, po pijaku 22.12.05, 17:25
          schorzenie golniecia, ups, golenia
        • alterpars Barbara nie nudz 22.12.05, 18:25
          delktuj sie malutkim nastepca WIELKIEGO PREZYDENTA KWASNIEWSKIEGO
          • barbara444 Nudnosci od czytania Alterparsa 22.12.05, 18:35
            On pewno nietrzezwy dzisiaj bo wypil sobie z zalu za jego idola Kwacha-Mafiozo i
            zlodzieja.
            Czyzby tys bys tow. Alster z dawnego KC ?.
            Mycka ci cizay na rozumie ?
            • alterpars Re: Nudnosci od czytania Alterparsa 22.12.05, 18:44
              wcale mi nie zal. Przez 40 lat rzadzilismy to piec lat wytrzymamy w ukryciu :-)
              Potem sami poprosicie o powrot a Ty basiu bedziesz znow szukac wrogow wsrod
              mafiozow zydow pedalow i cyklistow.
              • barbara444 Re: Nudnosci od czytania Alterparsa 22.12.05, 20:00
                Zyjac od 25 a Ameryce widze polaryzacje spoleczenstwa przeciwko waszej hucpie i
                syjonizmowi.

Te wasze rzady swiatem za kilkanascie lat prysna jak banka mydlana gdyz Ameryka
                was nienawidzi. Podatnik amerykanski ma dosyc finansowania Izraela, okradania
                przez Solomon brothers i wielu innych rzeczy.

Bush to ostatni prezydent USA podlegly Dajanom.

Teraz i wy bedziecie musieli sie wziac do uczciwej pracy zeby przezyc.
                Im wczesniej tym lepiej dla Was. Kazdy dzien opoznienia w przjsciu na uczciwosc
                przybliza wasze odejscie z horyzontu wladzy swiatowej.
      • barbara444 Re: Jesliby mialby to byc najpowazniejszy zarzut 22.12.05, 16:24
        W dziedzinie gospodarki poza prezydiowaniem rozkradzeniu kraju nic pozytywnego
        nie zalatwil.
        • tarura Nie zatanczyl, ale zaspiewal piesn o Sobotce... 22.12.05, 17:27

• alterpars ale nudzisz...a co Twoj marionetkowicz zalatwil he 22.12.05, 18:45
    • padliniarz Alkohol jest legalny, zdrowy i nie szkodzi nikomu. 22.12.05, 16:27
      Kaczynski i Giertych tez pija wodke i sa z tego dumni. Zdrowy narod to naje..y sku..syn
      kibol i dresiarz - czyli wspaniala mlodziez patriotyczna. Tylko wodka daje patriotyczna wole
      walki i mila won patriotyzmu. Kaczynski powinien rozdawac patriotom wodke za darmo.
      • alterpars Czarne tez pija i to w niedziele na mszy! 22.12.05, 16:34
        sam kiedys widzialem
        • ojej11 Re: Czarne tez pija i to w niedziele na mszy! 22.12.05, 16:40
          jako ministrant , którego wyrzucili za podpijanie?
          • alterpars Re: Czarne tez pija i to w niedziele na mszy! 22.12.05, 18:14
            nieeeee zalezalo nam na takim kontrakcie a koles byl strasznie pro-czarny tosmy
            poszli zeby go zmiekczyc...i sie udalo i mowie ci ten koles co tam nudzil przez
            dobre 50 min w pewnym momencie naprawde nalal se wina i wypil...przy ludziach
        • tajemniczydonpedro Re: No proszę! 22.12.05, 16:46
          ...I to przy ludziach. Skandal i Hańba!!!
          • tajemniczydonpedro Re: No proszę! 22.12.05, 16:58
            ...I to w miejscu publicznym!!! Czy on nie wie że w Polsce to jest zabronione a
            poza tym jak tak można - jak jakiś menel, obszczymurek... No ja nie mogę, jako
            praworządny obywatel muszę to zgłosić policji i straży miejskiej.
            • alterpars Re: No proszę! 22.12.05, 18:12
              w czarnym panstwie predzej ciebie wsadza za obraze tych no uczuc i wartosci niz
              jakiegos czarnego darmozjada.
      • ojej11 Re: Alkohol jest legalny, zdrowy i nie szkodzi ni 22.12.05, 16:37
        masz rację a tym rządzącym należy przypomnieć ,że zaczęło się L.W.
        Piszem tu bo muszem czasami cuś dodać.Ogólnie to cyt:"...poszłem na Nieszpór"
      • kamyk39 Re: Alkohol jest legalny, zdrowy i nie szkodzi ni 22.12.05, 16:38
        padliniarz napisał:

>Kaczynski powinien rozdawac patriotom wodke za darmo.

Dobra rada. Powiedz tylko jak rozpoznac patriotow (moga sie czaic przebrane
        wrogi np.).
    • tajemniczydonpedro Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:36
      Cóż, jeśli jedyne, co można zarzucić Kwaśniewskiemu to niedokończona praca
      magisterska oraz incydentalny brak wstrzemięźliwości w korzystaniu ze
      wschodniej gościnności, to i tak bilans jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo pozytywny.
      Szkoda że nie ma godnego następcy!
      • ojej11 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:38
        a co Ten nie pije?
        • tajemniczydonpedro Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:45
          A Ty co myślał, że on jaki pedał albo inna lesba albo co gorcsza tfu)
          abstynent??? Normalnie - "Polak nie kaktus - musi pić", byle nie przy ludziach
          a jak już, to powoli i ze wstydem.
    • as200 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:38
      Taki prezydent na jakiego nas stac.
      Uswiadommy sobie tylko straty najlepszych ludzi w powstaniach, wojnach,
      zsylkach, emigracjach.
      Z tego trudno sobie zdac sprawe - bo jak to porownac,
      Fakt jest, ze inne kraje europejskie maja 2 razy wiecej wyksztalconej
      inteligencji.
      Inteligencja w Polsce byla waska grupa. Miasta i mieszczanstwo byly slabe.
      Inteligencja byla naplywowa - Niemcy, Wlosi, Zydzi.
      Polak to byl ziemianin, albo panszczyzniany chlop...
      Wyksztalcenie nie nalezalo do dobrego tonu
      Nie przypadkiem reformy Konarskiego zaczely sie od edukacji ..
      Sa madrzy i utalentowani Polacy - ale jest ich za malo i sa nie tam gdzie
      powinni byc
      • ojej11 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:39
        to wszyscy wiemy zastanów się z czego to wynika?
    • otawszczyk Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 16:41
      Szanowny Panie Prezydencie,

Dziekuje za 10 lat panskiej prezydentury.
      A swoim wspolrodakom zycze aby panski nastepca byl choc w polowie taki jak Pan.
      • barbara444 Urznal sie z kumplami z NKWD w takim momencie 22.12.05, 16:43
        Wspaniale reprezentowal RP w tak czulym dla Polakow momencie. Sam sie do tego
        przyznaje.
        • alterpars spieprzaj dziadu to motto nowego prezia 22.12.05, 18:45
        • otawszczyk Re: Urznal sie z kumplami z NKWD w takim momencie 22.12.05, 18:51
          Czemu tak ostro ? I co udowodnilas droga Basiu mowiac ze Kwasniewski i NKWD to
          kumple ? Im bardziej krzykliwe argumenty tym mniej racji za nimi. A poza tym
          nie bylo w jego zachowaniu nic kompromitujacego - po prostu bylo to troche
          niezreczne. I to wszystko.
          Margaret Thatcher stwierdzila kiedys, ze gdyby opozycja ujrzala ja stapajaca po
          wodzie to zarzucili by jej ze nie umie plywac.

Zycze samych pomyslnosci z okazji nadchodzacych swiat Chanuki.
    • menuet1 czepianie sie 22.12.05, 16:47
      nie ma czego to chocby za 'chwiejny' krok. Sami abstynenci w PAP i GW ? A z
      drugiej strony ani 'rzepa' ani 'gw' nie komentuje rewelacji czeskich na temat
      stanu wojennego. Jakby raptem 13 grudnia 1981 stal sie nieważny.
    • babariba-babariba ale nam newsa zafundowali... 22.12.05, 17:05
      ...kiedy podobno redaktorzy naczelni uczyli adeptów pismactwa, że żadna
      wierszówka nie należy się za informację o tym, że pies pijaka użarł. Dopiera jak
      pijak psa udziabał, to temat był.
      Ale teraz wszystko na psy schodzi
      • wojtekmmm Re: ale nam newsa zafundowali... 22.12.05, 17:27
        No na szczęście nie wszyscy popadli w podniecenie spowodowane długo oczekiwaną
        wiadomością, że Olek oprócz bycia czerwonym pająkiem, Żydem i zdrajcą, jest
        również fenolem. W Interii owszem ów news zajmuje poczesne miejsce, ale Onet
        jakoś słabo go uwypuklił. Myślę, że portal ten w niedługim czasie będzie
        kwalifikował się do likwidacji.
    • saramago2 Spasiony czerwony wieprz - prezio 22.12.05, 17:11
      Tchorz i klamca, na dodatek ahanbil groby polskich oficerow, co za kanalia.
    • linski4 [...] 22.12.05, 17:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 10robo10 Re: Kwaśniewski chlał w Charkowie by uczcić mord 22.12.05, 17:17
        Czy katolicy to ci którzy modlą się od tego żyda?
        • saramago2 Re: Kwaśniewski chlał w Charkowie by uczcić mord 22.12.05, 17:23
          Nie, katolicy modlą się do Boga w Trójcy jedynego, a do Żyda Marksa i pieniądza, modlą iswę michnikoidy i cimoszaki.
    • wy Re: WRESZCIE SIE DOCZEKALEM KONCA!!!!! 22.12.05, 17:22
      Mam nadzieje ze zniknie z mediow? No chyba ze wystapi w kilku procesach?
      • hrabina.moher Re: WRESZCIE SIE DOCZEKALAM KONCA!!!!! 22.12.05, 19:27
        ja też!
    • revoy Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 17:22
      Słowa Pana Prezydenta DEDYKUJĘ;
      szczególnie jednemu politykowi, który stał nad grobami obok Prezydenta
      Kwaśniewskiego. Był to b. Przewodniczącemu Unii Wolności mec. Jezrzy
      Wierchowicz.
      Czy Pan pamięta jakiej odpowiedzi udzielił Pan dziennikarce?
      Dla forumowiczów; Pan Wierczowicz zaprzeczył jakoby Prezydent był po "wódce"!!!
      A oto cytat samego Prezydenta.A 'propos, myślę, że Gorzowianie zapamietają
      Panu, skoro ja z odległego o 300 km Torunia pamiętam!
      >>>" Był to oczywiście trudny moment. Mówiąc szczerze, w tym stanie zdrowia, w
      jakim jechałem tam w ogóle nie powinienem jechać. A tam na pewno trzeba było
      uniknąć pewnych sytuacji. Na wschodzie ludzie są gościnni. Byliśmy tam w dużej
      grupie, poczęstowano nas tym, czy tamtym...

- Alkoholem? - padło pytanie.

- Oczywiście, przecież nie wodą sodową. I być może efekt był taki jaki był.
      Mogę tylko żałować, że w ogóle do tego doszło, ale nic nie wydarzyło się
      ponadto - mówił prezydent".
      P.S.
      Wesołych Świąt PAnie Jerzy.
      • marek10004 Re: prawdziwe oblicze Kawasniewskiego 22.12.05, 17:55
        Trzeba byc wyjatkowym bydlakiem, albo alkoholikiem, aby wlasnie w tym miejscu,
        nad grobami tych ludzi zachowac sie w ten sposob, bedac glowa panstwa.
        Kwasniewski zapewene by jednym i drugim, a na dokladke trzeba jeszze dodac ze
        byl zimnym, cynicznym aparatczykiem.
        A cnotliwa Jola Kwasniewska, jak wierna suka, warczala na wszystkich, ktorzy
        mieli "czelnosc" twierdzic, ze prezydent Polski byl zachlany na umor.
        • ogromnejadra Dzielny był na grobami... chyba nawet pawia starał 22.12.05, 19:09
          połknąć, wielki bojownik...
    • ksiaze.ciemnogrodu Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 17:41
      ile to lat minięło od tego zdarzenia? 8? 9?
    • jurekpy Mają miernoty temat do dyskusji 22.12.05, 17:42
      Stan ciała Kwaśniewskiego w Charkowie to dla Romana Giertycha to drugi koronny
      argument,po kartce Rywina, aby postawić go przed Trybunałem Stanu.
      Biedna polska klaso polityczna Kwaśniewski przerósł was o epokę i nie mając
      innych argumentów aby mu dokopać łapiecie się za taką tandetę aby go obrzucać
      błotem.
      • wojtekmmm Re: Mają miernoty temat do dyskusji 22.12.05, 18:10
        Jest taki stary kawał - żona pyta lejącego ją męża - za co mnie bijesz, przecież
        nic złego nie zrobiłam? Jak bym wiedział za co, to bym cię ku...wo zabił. Gdyby
        można było Kwacha za coś utopić, to zostałby utopiony dawno. Teraz, ponieważ nie
        ma się nic konkretnego do powiedzenia poza utopijnym tanim państwem, trzeba
        jeszcze sobie poszczekać, bo to podoba się prawicowemu elektoratowi.
      • hrabina.moher Re: Mają miernoty temat do dyskusji 22.12.05, 19:13
        jurekpy napisał:

> Stan ciała Kwaśniewskiego w Charkowie to dla Romana Giertycha to drugi
        koronny
        > argument,po kartce Rywina, aby postawić go przed Trybunałem Stanu.
        > Biedna polska klaso polityczna Kwaśniewski przerósł was o epokę i nie mając
        > innych argumentów aby mu dokopać łapiecie się za taką tandetę aby go obrzucać
        > błotem.

Stanie po pijanemu nad grobem bestialsko wymordowanych oficerów katyńskich to
        był gest pogardy ze strony prezia Kwaśniewskiego i jeden z dowodów na to, że
        Kwasniewski to miernota. Czegoż to nie piszą o nim w internecie - że podobno
        Kwaśniewski to synek oficera NKWD !!!

Jurek, spójrz w lustro - cały jesteś czerwony :-) niespodziewanie...

• szowinita Kwachu dopiero teraz sobie przypomniał, co robił w 22.12.05, 17:46
      Charkowie. Sporo musiał wtedy wypić ...
    • an9991 apeluję o uczciwość w ocenie kwaśniewskiego 22.12.05, 17:54
      jego krytycy wymieniają jednym tchem magistra, charków, parodiowanie jp2
      itd.itp. ale czy to w jakikolwiek sposób opisuje ostatnie 10 lat w polsce?
      oczywiście, że nie. to są nic nie znaczące szczegóły, które za kilka lat
      zostaną zapomniane. to co naprawdę ważne i co zapamięta historia to
      konstytucja, ue, nato, ukraina. to umiar i spokój w polityce wewnętrznej. to
      umiejętność w dyskusji z przeciwnikami politycznymi. bilans prezydentury
      kwaśniewskiego jest jednoznacznie pozytywny i elementarna uczciwość wymaga aby
      to uzanać.
      • marek10004 [...] 22.12.05, 17:56
        • an9991 do an9991 22.12.05, 18:03
          widzę że dysponujesz silnymi argumentami merytorycznymi. to głos który wpisuje
          się w generalny ton dyskusji o kwaśniewskim i jego prezydenturze - nie ważne
          czym byle po pysku. szkoda.
          p.s. bardzo chętnie napiłbym się z prezydentem kwaśniewskim i porozmawiał o
          wielkim sukcesie polski w ostatnich 10 latach. może się uda.
          • marek10004 Re: do an9991 22.12.05, 18:07
            Jesli chcesz merytorycznych argumentow, kliknij na moj post o kilka wypowiedzi
            wczesniej.
      • marek10004 Re: do an9991 22.12.05, 18:05
        Wiec jeszcze raz, poniewaz z niewiadomych dla mmnie przyczyn moj post zostal
        skasowany.
        Proponuje, abys wychylil z "panem prezydentem" pare glebszych.
      • andrzy Gwoli Uczciwości 22.12.05, 18:11
        Kwaśniewski to człowiek salonu, marna i mierna blotka, dzięki któremu udało się
        wymienić ideologię i zostawić stary system socjalistyczny (demoludowy) dziś
        zwany demokracją. Dla głupców, którzy wierzą w imię "wyższej prawdy" +
        demokrację nie liczą się jego pozakulisowe KLUCZOWE działania, dzięki którym
        można zrozumieć charakter jego (p)REZYDENTURY, tylko jak wygląda, z jakim
        pięknym patosem mówi

Polecam:
        hotnews.pl/artstale-2.html
        hotnews.pl/artpolska-432.html
    • akff Cała POLSKA od piatku do niedzieli 22.12.05, 18:09
      Cała POLSKA od piatku do niedzieli pobiera i jest OK. A TU SIE czepiają Prezydenta.
      Panie PREZYDENCIE żal , że juz jutro Pana nie ma na tym stanowisku.
      • qc Dzisiaj glosniej o Kaczynskim 22.12.05, 18:18
        To poltora nieszczescia odchodzic powinien w hanbie z urzedu w Warszawie.
        A tu wszyscy chodza na paluszkach i sie mizdrza do tego prawicowego nieroba.
        Pozegnanie po 10latach prawdziwego meza stanu, wielkiego prezydenta Polski,
        kwitowane jest drobnymi zlosliwosciami.
        Co za kraj!
        • orellafellaci qc ... jesteś ten Kutz czy jakaś rodzina ? 22.12.05, 20:00
    • qc Dobre 10 Lat 22.12.05, 18:10
      Owacja na stojaco dla odchodzacego Prezydenta !
      • marek10004 Re: Dobre 10 Lat 22.12.05, 18:14
        Dla niego tez byloby lepiej, aby przyjmowal te owacje na stojaco.
        Bo jak juz usiadzie, to miejmy nadzieje na dluzej.
      • andrzy Precz z komuną! 22.12.05, 18:14
        koliber.org/informacje.php?co=2&id=6300
        • orellafellaci Precz z prymitywizmem ultraliberalnym ! 22.12.05, 20:07
          Epoka kamienia łupanego już się ne-vrati, chyba że za swe pole działania
          obierzecie piękne okoliczności przyrody i krajobrazu Księżyca.
          • bikej5 Re: Precz z prymitywizmem ultraliberalnym ! 22.12.05, 20:13
            orellafellaci napisała:

> Epoka kamienia łupanego już się ne-vrati, chyba że za swe pole działania
            > obierzecie piękne okoliczności przyrody i krajobrazu Księżyca.
            tam teraz zesłałas Jenny i tego Ecce???ulituj się kochanieńka tać tam nie ma forum..:(
            • orellafellaci Dziecino, powiedziałam ci - DO WIDZENIA. 22.12.05, 20:19
              Już wczoraj. Bez odbioru.
              • bikej5 Re: Jenny, powiedziałam ci - DO WIDZENIA. 22.12.05, 20:20
                orellafellaci napisała:

> Już wczoraj. Bez odbioru.
                • orellafellaci Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 20:28
                  jak dla ciebie to może być nawet Kaczor Donald i pszczółka Maja. I BEZ
                  ODBIORU !!!!
                  • bikej5 Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 20:32
                    orellafellaci napisała:

> jak dla ciebie to może być nawet Kaczor Donald i pszczółka Maja. I BEZ
                    > ODBIORU !!!!
                    Kochanieńka nie denerwuj się a może teraz Jenny odbierze????
                    • orellafellaci ADMINIE PROSZĘ O REAGOWANIE NA TEGO TYPU TROLLE !! 22.12.05, 20:36
                      • orellafellaci CAŁE FORUM JEST ZAŚMIECANE GŁUPAWYMI POSTAMI ! 22.12.05, 20:37
                        • orellafellaci PROSZĘ O EGZEKWOWANIE ZASAD NETYKIETY ! 22.12.05, 20:38
                      • bikej5 Re: ADMINIE PROSZĘ O REAGOWANIE NA TEGO TYPU TROL 22.12.05, 20:39
                        typu Ecce,jenny i jakie inne cudaki wymyślone w główce kochanieńkiej
                        • orellafellaci PANIE ADMINISTRATORZE, PROSZĘ O REAKCJĘ ! 22.12.05, 20:40
                          • bikej5 Re: PANIE ADMINISTRATORZE, PROSZĘ O REAKCJĘ ! 22.12.05, 20:43
                            bo nie wiem, czy mam być jenny czy szarikiem a może gustlikiem???Ecce pomóż!!!
                            • orellafellaci ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:47
                              • bio.mum Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:49
                                Jedna z podstawowych zasad netykiety jest taka, że tytułów postów nie pisze się
                                Capsem.
                                • orellafellaci Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:51
                                  Aha, dzisiaj dyżuruje biomamuśka a nie uu1 ? Super.
                              • bikej5 Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:50
                                kochanieńka po co te nerwy??? -ja sie świetnie bawię -kółko graniaste...
                                • bio.mum Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:52
                                  bikej5 napisała:

> kochanieńka po co te nerwy??? -ja sie świetnie bawię -kółko graniaste...

Wiesz Bikej co to jest osobowość wielokrotna? To nie Orella się denerwuje
                                  teraz. To janne jameson (nomen omen pornogwiazda), która w niej siedzi i
                                  przejęla na chwile kontrole nad jej rozumem:)))
                                  • jenna.jameson Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 22:30
                                    no wreszcie bio=mum, a ja cię już za kompletne bezmózgowie miałam, a ty nawet
                                    porno filmy oglądasz, no proszę...
                                    orella nie przejmuj się, pozdrawiam serdecznie, ale mam przedni ubaw...
                                    dwie mądrale biomutant i bikej holmes na tropie... a to dobre
                                    • bio.mum Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 22:41
                                      jenna.jameson napisała:

> no wreszcie bio=mum, a ja cię już za kompletne bezmózgowie miałam, a ty nawet
                                      > porno filmy oglądasz, no proszę...
                                      > orella nie przejmuj się, pozdrawiam serdecznie, ale mam przedni ubaw...
                                      > dwie mądrale biomutant i bikej holmes na tropie... a to dobre

A to ciekawe skoro dopiero dzisiaj spłodziłas tego nicka..skad niby mnie
                                      znasz?...i mam dla ciebie dobrą radę...nie nadużywaj słowa - darwinizm pod
                                      wszystkimi trzema nickami..bo robisz sie niewiarygodna nawet dla forumowych
                                      laików... Niech zgadnę. Jak ty pojdziesz to ecco przyjdzie? Ale ty jestes
                                      załozna. Po prostu żałosna.
                                      • jenna.jameson Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 22:45
                                        a ty naiwny i głupi, w którym poście użyłam słowa darwinizm?
                                        co za pustak, ale lubię z Tobą pisać bo mnie bawisz, a czym bardziej jesteś
                                        pewny swego tym lepiej....
                                        a znam twoje posty, bo wczesniej pisałam pod inną ksywą i znam twoje lewacko
                                        oszołomskie poglądy ograniczonego chłopczyka ze wsi -tak tak kochanieńki, taką
                                        właśnie mam o nich opinie, a Twoja opinia, no cóż... psy szczekają...
                                        • bio.mum Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 22:48
                                          jenna.jameson napisała:

> a ty naiwny i głupi, w którym poście użyłam słowa darwinizm?
                                          > co za pustak, ale lubię z Tobą pisać bo mnie bawisz, a czym bardziej jesteś
                                          > pewny swego tym lepiej....
                                          > a znam twoje posty, bo wczesniej pisałam pod inną ksywą i znam twoje lewacko
                                          > oszołomskie poglądy ograniczonego chłopczyka ze wsi -tak tak kochanieńki,
                                          taką
                                          > właśnie mam o nich opinie, a Twoja opinia, no cóż... psy szczekają...

Ty jesteś kompletnie poj***ana. Brak mi słów.
                                          • jenna.jameson Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 22:50
                                            co , ze mną nie tak łatwo głąby jak z tą żałosną orellą, co?
                                            kocham wymianę uwag z wami, kochanieńcy...
                                            Uwaga! daję pierwszą podpowiedź - nie zauważyliście, że wszyscy troje jesteście
                                            oszołomieni na lewo?
                                • taziuta [...] 22.12.05, 20:52
                                • orellafellaci Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 20:58
                                  Ja też. Piszcie pilnie. Wydruk mi sie przyda dla szefów Agory. Bye-bye.
                                  • bio.mum Re: ADMINIE - PROSZĘ EGZEKWOWAĆ ZASADY NETYKIETY. 22.12.05, 21:01
                                    orellafellaci napisała:

> Ja też. Piszcie pilnie. Wydruk mi sie przyda dla szefów Agory. Bye-bye.

Gdzie tam do szefów Agory!!! Na Ziobry biurko zanieś:))))) Albo do Świetego
                                    Mikołaja:)))) Zamiast prezentów dostaniemy po rózdze:)))))

• taziuta Re: Na czym polega twój problem, Orello? 22.12.05, 21:05
                                    Przecie to wolne forum, nie ma przymusu odpisywania na "głupie" posty. Co ci
                                    broni kliknąć na czerwony krzyżyk w górnym prawym rogu ekranu? Histeria? :-)

orellafellaci napisała:

> Ja też. Piszcie pilnie. Wydruk mi sie przyda dla szefów Agory. Bye-bye.
                                    • orellafellaci Re: Na czym polega twój problem, Orello? 22.12.05, 21:18
                                      Do obowiązków admina należy pilnowanie porządku na forum i egzekwowanie zasad
                                      nietykiety. Tyle. A o tym kto ma problem zdecyduje szefostwo Agory.
                          • veglie Re: PANIE ADMINISTRATORZE, PROSZĘ O REAKCJĘ ! 22.12.05, 20:46
                            Też pana proszę!!!Fellaci obraża wszyskich nie wyłączajac ochodzącego prezydenta
                            RP!Już domaga się cenzury w imię swej ukochanej czarnej IV RP!!!!
                            • orellafellaci PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 20:49
                              • bio.mum Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 20:49
                                I mnie, i mnie:)))))))
                              • taziuta Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 20:51
                                A ja to pies? :-)
                                • bio.mum Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 20:53
                                  taziuta napisał:

> A ja to pies? :-)

Orella!!!! Taziuta się pojawił!!! Zabanowac Taziutę!!!!
                                  Porno...profilaktycznie!!!!!:))))))
                                  • taziuta Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE Za niewinność? :-( 22.12.05, 20:54
                                    bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                                    >
                                    > > A ja to pies? :-)
                                    >
                                    >
                                    > Orella!!!! Taziuta się pojawił!!! Zabanowac Taziutę!!!!
                                    > Porno...profilaktycznie!!!!!:))))))
                                    >
                                    >
                                    • bio.mum Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE Za niewinność? :-( 22.12.05, 20:56
                                      taziuta napisał:

Profilatycznie!!!:))) Bo ci jeszcze do głowy przyjdzie, żeby trollować;)))
                                      > >
                                      • bio.mum Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE Za niewinność? :-( 22.12.05, 20:57
                                        bio.mum napisała:

> taziuta napisał:
                                        >
                                        > Profilatycznie!!!:))) Bo ci jeszcze do głowy przyjdzie, żeby trollować;)))

Zgadnijcie, kto teraz pisze na nas zbiorowy donosik do admina?? Orella, Jane
                                        czy Ecco??:)))
                                        > > >
                                        >
                                        >
                                        • bikej5 Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE Za niewinność? :-( 22.12.05, 20:59
                                          bio.mum napisała:

> bio.mum napisała:
                                          >
                                          > > taziuta napisał:
                                          > >
                                          > > Profilatycznie!!!:))) Bo ci jeszcze do głowy przyjdzie, żeby trollować;))
                                          > )
                                          >
                                          >
                                          > Zgadnijcie, kto teraz pisze na nas zbiorowy donosik do admina?? Orella, Jane
                                          > czy Ecco??:)))
                                          > > > >
                                          > >
                                          > > teraz sie przepoczwarza....:)
                                          >
                                          >
                                • jenna.jameson Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 22:32
                                  tak, taki czerwony jamnik, co głupio ujada
                              • veglie Re: PROSZĘ O ZABANOWANIE TROLLA VEGLIE I BIKEJ5 ! 22.12.05, 20:57
                                Na parazytologii też się znam ty damski kapusiu!Przez takich jak Ty nasi rodzice
                                cierpieli i walczyli o media bez cenzury!!!!!
                                • taziuta Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 21:00
                                  Nec Hercules contra plures. Pobiegła po odwody :-)

veglie napisał:

> Na parazytologii też się znam ty damski kapusiu!Przez takich jak Ty nasi
                                  > rodzice cierpieli i walczyli o media bez cenzury!!!!!
                                  • veglie Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 21:03
                                    taziuta napisał:

> Nec Hercules contra plures. Pobiegła po odwody :-)
                                    >
                                    > veglie napisał:
                                    >
                                    > > Na parazytologii też się znam ty damski kapusiu!Przez takich jak Ty nasi
                                    > > rodzice cierpieli i walczyli o media bez cenzury!!!!!
                                    Albo z donosem:)
                                  • bio.mum Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 21:03
                                    Offica odpaliła i donos na nas do szefów Agory pisze:))) Trzymajcie mnie:)))))
                                    • bikej5 Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 21:04
                                      bio.mum napisała:

> Offica odpaliła i donos na nas do szefów Agory pisze:))) Trzymajcie mnie:)))))
                                      albo kombinuje nowy nick:)))
                                      • bio.mum Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 21:05
                                        bikej5 napisała:

> bio.mum napisała:
                                        >
                                        > > Offica odpaliła i donos na nas do szefów Agory pisze:))) Trzymajcie mnie:
                                        > )))))
                                        > albo kombinuje nowy nick:)))

Jeszcze trochę gwiazd porno rodem z Hustlera zostało do wyboru:))))
                                        • jenna.jameson Re: Chyba zwiała :-( 22.12.05, 22:34
                                          no proszę kolega obeznany z tematem, pewnie aż ręce swędzą... do klawiatury co?
                                          dalej, jeszcze ze dwa kopniaki dziewczynie, tym bardziej, że już jej nie ma na
                                          forum - co za głąby
                    • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:26
                      teraz bikej5 to i ja załapałam, o co ci chodzi w tych grypsach... nieźle się
                      uśmiałam. Niestety tak jak w przypadku twoich poglądów na politykę i znajomość
                      realiów - PUDŁO! orellafellaci to niesteyu nie jest jenna jameson - dla
                      wtajemniczonych wiadomo o co chodzi. Bez ściemy - mówisz do dwóch różnych
                      osób... a taka przez moment byłaś z siebie dumna... hehe - pozdrawiam.
                      • taziuta Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:32
                        Ależ Jenna, podkładasz się. Kto jeszcze poza orellą ma tu dostęp? No i
                        oczywiście nami, duchami przeszłości :-)
                        • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:37
                          Nie mam się komu podkładać, tym bardziej, że do okolic Szczecina jest mi
                          daleko, więc ty odpadasz..., a jak byś był inteligentniejszy, to byś się
                          domyślił z kim możesz pisać... w każdym bądź razie na pewno nie z orellą, czy
                          jak jej tam.

> Ależ Jenna, podkładasz się. Kto jeszcze poza orellą ma tu dostęp? No i
                          > oczywiście nami, duchami przeszłości :-)
                          • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:39
                            No i teraz masz zagwozdkę głabie
                            • bio.mum Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:44
                              jenna.jameson napisała:

> No i teraz masz zagwozdkę głabie

Czy ty tez tak mocno jak Orella umiłowałas sobie papieza? I która wiecej
                              donosów płodzi? Moze jakies nowe poszły, co? Gotowce sobie zrób, bo nie
                              nadążysz wysyłać.
                      • bikej5 Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:39
                        jenny.jenny,kochanienka już po ptokach,sorry(wiem,ze kochasz ang. i taki mały gift dla ciebie)
                        • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:40
                          o widzę że i paniusia opóźniona się pojawiła, witam i zapraszam, lubię świeże
                          (?) mięsko
                          • bikej5 Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:45
                            jenna.jameson napisała:

> o widzę że i paniusia opóźniona się pojawiła, witam i zapraszam, lubię świeże
                            > (?) mięsko
                            Serdeńko moje..( czy wolisz kochanieńka?)zapytaj Oreli jak wyciskac pryszcze-to
                            pomoze ci na zszarpane nerwy,wiem to było traumatyczne przeżycie,ale mówie ci pryszcze!!!!!no głowa do gory!!!
                            • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:47
                              no widzę, że się rozkręcasz, ale ja lubię trochę ostrzej, tylko na tyle cię
                              stać, mała opóxniona córko onana
                            • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:48
                              ty już swoich pryszczy tak nie duś - bo jak się domyślam to piersi.
                              • bikej5 Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:51
                                jenna.jameson napisała:

> ty już swoich pryszczy tak nie duś - bo jak się domyślam to piersi.
                                i jak takie teksty opowiadasz temu Ecce(?)-to on ci nadal jak pies szarik służy???
                                • jenna.jameson Re: Jenny, Polly, Penny, Barbie i little Pony. 22.12.05, 22:52
                                  no teraz to mnie złamałaś, czuję się mała smutna i opuszczona...
                                  a powiedz mi czy masz psa? czy lubisz jak on ci służy...? w wigilię może nawet
                                  parę czułości powie...
          • andrzy Co masz dziecino na myśli? 23.12.05, 00:14
            Gdyż twoja wypowiedź to typowy lewicowy bełkot sufrażystki.
    • nozwwodzie Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 18:51
      Byl swietnym prezydentem! Psy goncze w osobach: Giertycha, Maciarewicza,
      Wassermanna, Miodowicza i innych mniejszych lub oszolomow nie znalazly na niego
      zadnych kwitow!!!! Bo takich nie bylo. Dlugo bedziemy czekali na podobna postac
      w polskiej polityce. Niech no Dubaniowski troche dojrzeje....
    • ogromnejadra BARDZO UCZCIWE POSTAWIENIE SPRAWY. GDYBY 22.12.05, 18:59
      każdy polski polityk reprezentował podobną klasę byłbym spokojny o przyszłość
      Polski
      • jowitaa1 Re: BARDZO UCZCIWE POSTAWIENIE SPRAWY. GDYBY 22.12.05, 19:04

uczciwe ???

no na koniec moze sobie pozwolic na ten "gest". W jakich innych waznych
        sprawach klamal???

Nigdy wiecej takiego prezia:-((((
        • ogromnejadra ZA JEDWABNE PRZEPROSIŁ, niewielu by było na 22.12.05, 19:06
          to stać... Wielki Polak
      • hrabina.moher Re: BARDZO UCZCIWE POSTAWIENIE SPRAWY. GDYBY 22.12.05, 19:21
        A ja byłabym bardzo zaniepokojona, gdyby wybrano Kwasa na prezydenta na
        następne 10 lat. Obawiam się, że z Polski zostałyby tylko zgliszcza i "spalona
        ziemia", po kolejnych aferach z serii "Orlen" oraz "Rywin i spółka"...
    • jowitaa1 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 19:01

dobrze,ze juz mamy go z glowy; Nigdy wiecej ,co za ulga..

tu mozna obejrzec dowod "przeciazenia golenii"

www.wiosnapolakow.pl/wideo-frame.php?file=mms://PiS.server-tv.com/PiS/PIS00011.wmv
    • michal_k1 to niemozliwe 22.12.05, 19:02
      tzw. prezydent tym razem sie mija z prawda alb spadl z choinki
    • aladek Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 19:09
      Czwarta wladza jak zwykle rzadzi - nie wazne co poza tym powiedzial Prezydent,
      najwazniejsze, ze pil. Bo taki tytul chwyci, bo to ludzie zapamietaja. A gdzie
      obiektywizm, ktorego przynajmniej ja oczekiwalabym od dziennikarzy ??

Czy to w ogole jeszcze ma znaczenie, ze cos wypil ? Szukamy tylko potkniec u
      innych, nie dostrzegajac wlasnych bledow. "Niechaj ten pierwszy rzuci
      kamieniem..." czy komus w tym katolickim ponoc kraju cos to przypomina ?
      • jonka7 Re: Kwaśniewski: W Charkowie piłem alkohol 22.12.05, 19:33
        dokladnie!

pogadamy i to nawet nie za 5 lat, ale juz po 1/2 roku bedzie nowego prezia
        mieli dosyc/ja juz mam/
    • tojestnowekonto Kwaśniewski 22.12.05, 19:37
      Dla mnie - bardzo dobra prezydentura, spokojna i stonowana. W sprzeczki krajowe
      Kwaśniewski się nie angażował i w sumie słusznie: raz, że prezydent ma w sumie
      raczej symboliczne uprawnienia, dwa, że tow. Aleksander wybrał model
      prezydentury "ponad podziałami", stawiając na rolę arbitra i zbudowania powagi
      urzędu i państwa. I to wszystko zaliczam mu na plus.

Minus: jest współodpowiedzialny za upadek polskiej lewicy, jej obecną miałkość
      i płytkość, rozmycie się lewicowego programu w niejasnym bagnie.

Ogólnie oceniam tę prezydenturę na mocną czwórkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka