sarhenziel dać mu 10 lat 02.02.06, 10:04 Dać mu 10 lat będzie chłop miał zapewniony wikt i opierunek. Może zarobi też parę groszy na zaległe alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
post111 Znieważenie głowy państwa 02.02.06, 10:07 Sądzę, że teraz lawinowo posypią się podobne sprawy. Są ludzie, którzy uwielbiają się sądzić. Szkoda tylko, że za takie błachostki (bełkot pijaka) musi płacić podatnik - i to sporo. Myślę, że jak na razie stworzenie 20 stronicowego sprawozdania z przesłuchań zajeło dużo czasu kilku ludziom, a to dopiero początek. Jest to klasyczny przykład szukania tematów zastępczych zamiast ścigania rzeczywistych przestępców. Obawiam się, że niedługo jakakolwiek krytyka skierowana do braci lub ich partii może być ścigana z urzędu. Naprawdę nie chcę takiej Polski. Jeżeli ktokolwiek chce rządzić tym krajem niech stosuje umiar w priorytetach. Wyborcy prędzej czy później to ocenią. W gruncie rzeczy nasz naród nie jest niewrazliwy na naginanie prawa i na pewno takie działania dostrzeże. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 czujność rewolucyjna 02.02.06, 10:09 pożadana na kazdym kroku, jak śmiano w miejscu publicznym wymieniać "to" nazwisko. Królewskiej ceremonii zaprzysiężenia nie widział, czy co? Tak trzymać i brać przykład z Pawki Morozowa, chyba na tym filmie szkola teraz nowe "dorne" kadry. A przy okazji zagadka: co to jest dwa małe, brzydkie i złośliwe... dwa trolle Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.02.06, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 też kurdupel? 02.02.06, 11:08 były mrozy, moher sgubiłeś i łeb zmroziło, ale to nic tylko czaszkę, bo wnętrze puste - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: też kurdupel? 02.02.06, 11:30 radiomaryja1 napisał: > były mrozy, moher sgubiłeś i łeb zmroziło, ale to nic tylko czaszkę, bo wnętrze > puste - hehehe Taaak, wnecze to ma tyko ELYTA, czyli ci co sa przeciwko kaczkom, i przy okazji, Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel gorliwość 02.02.06, 10:12 A mnie kiedyś starsi koledzy uczyli"Gorliwość gorsza od faszyzmu." Odpowiedz Link Zgłoś
roszak77 za Kwaśniewskiego skazywali!!!! 02.02.06, 10:13 autor artykułu wykazał się oczywiście skrajna indolencją. za prezydentury Kwaśniewskiego sądy skazywały wielokrotnie za "obrazę prezydenta" i to nie na grzywmy, ale na kary więzienia w zawieszeniu!. osobiscie znam sprawę z poznania, gdzie kolega dostał bodajże 2 lata w zawiasach za domniemane znieważenie Kwasa podczas spotkania Trójkata Weimarskiego weimarskiego. zeby bylo smieszniej koleś byl akurat całkiem niewinny a gliniarze i prokuratura go wrobiły. facet, który był lewicowcem został oskarzony o to, ze wolal do Kwasniewskiego "ty czerwony ch..u!" Odpowiedz Link Zgłoś
dxw No to mamy demokrację... 02.02.06, 10:13 Panowie Kaczyńscy są wyjątkowo wrazliwi na swoim punkcie...więc wypowiadanie swoich poglądów na ich temat będzie się kończyło w najlepszym wypadku karą grzywny...Zagadzam się natomiast z panem "wędrowniczym", że panowie Kaczyńscy to wyjątkowe kmioty.... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Najpierw naucz sie czytac... 02.02.06, 10:17 dxw napisał: > Panowie Kaczyńscy są wyjątkowo wrazliwi na swoim punkcie...więc wypowiadanie > swoich poglądów na ich temat będzie się kończyło w najlepszym wypadku karą > grzywny...Zagadzam się natomiast z panem "wędrowniczym", że panowie Kaczyńscy > to wyjątkowe kmioty.... najlepiej ze zrozumieniem Przeciez on powiedzial do policjantów kmioty kaczynskiego, wiec o obrazaniu "glowy" nie mioze byc mowy, raczej to sprawa o zniewazenie policjantow, o kmiotach tez mowy nie moze byc, bo Kaczynscy sa z warszawy w przeciwienstwie do prawdziwych kmiotow, ktorzy przyjechali do Warszawy na studia, mieszkaja w niej dwa tygodnie i juz wszystko o miescie wiedza. Kozy pasac a nie gadac o miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
unijny Re: RANY BOSKIE, i ja frajer na tego K..glosowalem 02.02.06, 18:33 malo , ze sam glosowalem - ale namawialem i przekonywalem wkolo, ze wlasnie na pana K-skiego nalezy glosowac. Telefony sie rozdzwonily, po tym "artykule" - ale mi sie dostalo od kolegow. Mea culpa, mea maxima culpa - przepraszam wszystkich zainteresowanych. Zle ocenilem kandydature. Nic wiecej nie pisze, bo WYPRODUKUJA na moj temat 20 stronnicowy raport (mam nadzieje, ze bez bledow ortograficznych - w tej kompani wszystko jest mozliwe). A tak miedzy nami, mam to gleboko w dupie, i nawet guardia papieska nie zamknie mi geby. A te "grzywne" za pijaka - to sam oplace i jeszcze mu zafunduje wiecej wodki. Chlop mial wszystko na swoim miejscu i wygrzal to co go gryzlo!!! Wg mnie powinnismy oglosic skladke na postawienie mu POMNIKA. Jeszcze Polska nie zginela ......... Pozdrowienia (mam nadzieje, ze nie wykresla) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Ja też obrażam Kaczyńskiego 02.02.06, 10:14 Obrażam go każdego dnia wielokrotnie, używając zazwyczaj słów niecenzuralnych. Robię to z pełna premedytacją, a także mam zamiar robić to także w przyszłości. I jestem z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
101ola [...] 02.02.06, 10:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.02.06, 10:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Czytac, czytac, czytac 02.02.06, 10:30 studioturos napisał: > Oj, poczytaj troszke, glabie. prezydentem KRAJU moze byc osoba skazana, zas nie > > moze byc takowa prezydentem Warszawy :) > Gupie, ale nie ja to wymyslilem, tylko oswiecona eLyta z PO i SLD w poprzedniej > > kadencji... > dlaczego, wykombinuj sam... > > Masz podobno stałe poglądy ( ponoć tylko krowa ich nie zmienia) ale też stałą skłonność do używania epitetów pod adresem innych. To chwalebne. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos JA? 02.02.06, 10:34 sceptyk40 napisała: > studioturos napisał: > > dlaczego, wykombinuj sam... > > > > > Masz podobno stałe poglądy ( ponoć tylko krowa ich nie zmienia) ale też stałą > skłonność do używania epitetów pod adresem innych. To chwalebne. JA?? To poczytaj chocby piec postow z tej strony... Epitety? A niby jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!!!!!!! 02.02.06, 10:23 Niech kazdy, kazda wpisze co mu/jej w sercu gra na temat rzdaow Tlustych Kaczek. Jesli o mnie chodzi to uwazam ich za najwiekszych lobuzow w polityce - grpzniejszych od Leppera i Giertycha, bo powierzchownie cywilizowanych. Xycze im zeby sie udlawili wladza i zebysmy mieli wreszczie druga szanse na wybory przyzwoitej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:29 . Oooo, jakie ohydne kaczki, niech je szlag trafi. Niech sie wywroca i skreca sobie karki, dziady przebrzydle. Czy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:33 Kaczki to najgorsza polityczna swołocz w III RP. Leppery i Giertychy to przy nich szlachta. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:34 TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:40 obalmykaczyzm napisała: > Niech kazdy, kazda wpisze co mu/jej w sercu gra na temat rzdaow Tlustych Kaczek Prosze bardzo! Bardzo jestem zadowolony, ze Kaczki (Tluste) rzadza w naszym kraju. Mam tez wrazenie, ze wiekszosc normalnie myslacych obywateli jest tego zdanie - vide tak ukochane przez GW sondaze wyborcze... Oby dalej tak szlo, a bedzie dobrze... Alll;;eluja i do przodu jak mowi klasyk! Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:52 > Mam tez wrazenie, ze wiekszosc normalnie myslacych obywateli jest tego > zdanie - vide tak ukochane przez GW sondaze wyborcze... z najnormalniejszymi i najuczciwszymi elitami samoobrony na czele. pan lipiec pewno tez jest zadowolony, bo mogl wreszcie pozwalniac ludzi, ktorzy go kiedys oderwali od wykonania zawodu (sportu) za branie niedozwolonych srodkow... niech zyje prawo i sprawiedliwosc!!! ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:55 kiminohikari napisał: > > Mam tez wrazenie, ze wiekszosc normalnie myslacych obywateli jest tego > > zdanie - vide tak ukochane przez GW sondaze wyborcze... > > z najnormalniejszymi i najuczciwszymi elitami samoobrony na czele. > niech zyje prawo i sprawiedliwosc!!! ^-^ A co ma sondaz do samoobrony? Tak z ciekawosci pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:58 >Bardzo jestem zadowolony, ze Kaczki (Tluste) rzadza w naszym kraju. ano... sorry!!! za bardzo ocenzurowalem cytat -_o ogolnie to bylo inspiracja. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:58 To, że lud prosty głosuje na "intelektualistów" z Samoobrony i faszystowską swołocz ze śmierdzącego PiSuaru. To zaszczyt dla PiSuaru być w towarzystwie Leppera na szczycie sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 11:03 nazgul7 napisał: > To, że lud prosty głosuje na "intelektualistów" z Samoobrony i faszystowską > swołocz ze śmierdzącego PiSuaru. To zaszczyt dla PiSuaru być w towarzystwie > Leppera na szczycie sondaży. W demokracji (pobno taka mamy?) glosuje nie lud prosty lecz WYBORCY! Piszac tak jak piszesz zapewne uwazasz sie za te lepsza czasc Narodu, ale tak njie jest, bo wlasnie napisales to co napisaales IMHO wole ten prosty lud... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 13:43 Widać, słychać i czuć co wolisz studioturos. Mam tylko pytanko: czemu nie masz na stronie cytatów L.K i Kurskiego? Wszak ciekawe są. Można kopnąć i Durna. Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:57 Radio zamiast Ryja ma dzis kacze kupry. Zreszta nie sposoib odroznic jak sie na te mordy patrzy, czuy to kuper czy to wypasiony ryj w popdwojnym wydaniu. Kaczki do rzezni! Prawo i sprawiedliwosc do zycia publicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Koledzy, kolezanki! POZNIEWAZAJMY KACZKI!!!!! 02.02.06, 10:59 obalmykaczyzm napisała: > Radio zamiast Ryja ma dzis kacze kupry. Zreszta nie sposoib odroznic jak sie na > > te mordy patrzy, czuy to kuper czy to wypasiony ryj w popdwojnym wydaniu. > Kaczki do rzezni! Prawo i sprawiedliwosc do zycia publicznego! Zamknac mordy malkontentom! Michnik pod sad! Olejniczaka na Syberie! kwasniewski do kamieniolomów GW na smietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kaczki do kacznika!!! 02.02.06, 11:06 www.kres.hrubieszow.info/kres08''.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.02.06, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce [...] 02.02.06, 11:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Ciekawostka 02.02.06, 11:41 ave_duce napisała: Wydawalo mi sie przez jakis czas ze to duce byl faszystą... No, ale skoro putin wygral wojne na spolke z zntyfaszystami wloskimi to byc moze duce tez nim byl, a zostal nieslusznie rozstrzelany przez rezim nazistowski w podziemiu partyzanckim... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce [...] 02.02.06, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Im większe ambicje - tym mniej dystansu. 02.02.06, 10:23 Do siebie i do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
gzegzolka Re: studioturos to chyba STUDIO_TORUŃ 02.02.06, 10:24 ale sobie nabluzgales o tych wszach?Juz wszystkie z glowy Ci wyszły, czy jakies zostaly? Bluzgasz tym co masz w środku, brr! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: studioturos to chyba STUDIO_TORUŃ 02.02.06, 10:32 gzegzolka napisała: > ale sobie nabluzgales o tych wszach?Juz wszystkie z glowy Ci wyszły, czy jakies > > zostaly? Bluzgasz tym co masz w środku, brr! Naprawde uwazasz, ze moje porownanko bylo takie ostre w porownaniu z tym belkotem i slinotokiem? A co do studia Torun, tez sie zastanawiam czy nazwy nie zmienic..., przydaloby sie im wsparcie w Warszawie. W dziejszym naszym Dzienniku jest artykuł ks. Bajdy - o ile umiesz czytac ze zrozumieniem na pewno zrozumiesz co mam na mysli piszac to co wyzej... pozdrowienia z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 10:25 Za Wałęsy można było, ale teraz to już chyba nie aktualne. Pewnie można za to dostać strzałem z biodra. Oopps sorry, strzałem z ziobra , miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 10:39 > Za Wałęsy można było, ale teraz to już chyba nie aktualne. Pewnie można za to > dostać strzałem z biodra. Oopps sorry, strzałem z ziobra , miało być. teraz tez bedzie mozna, ale tylko te sluszne... ...aby przypadkowe spoleczenstwo znalo swoich wrogow. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 10:51 kiminohikari napisał: > ...aby przypadkowe spoleczenstwo znalo swoich wrogow. Obywatelskie nieposluszenstwo NIE MUSI sie przejawiac TYLKO w paleniu kukiel! Mozna na przyklad nie placic za bilety w autobusach i metrze, albo nie kupowac GW, albo Naszego dziennika, do wyboru. Mozna nie wlaczac telwizora na Durczoka lub Lisa (tez do wyboru), mozna nie chodzic na wybory... Wszystko mozna. Tylko po co/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 11:07 > Obywatelskie nieposluszenstwo NIE MUSI sie przejawiac TYLKO w paleniu kukiel! niby tak, ale z ponizszych przykladow zaden w zasadzie nie pasuje za bardzo zaden (ewentualnie ten o wyborach, ale to sztuka dla sztuki, bo nie bedzie rozglosu. jak pokazaly ostatnie wybory frekwencja byla nedzna, wiec na wyborcach i tak to nie zrobi wrazenia). mozna np. nie placic podatkow, ale w tym wypadku trzeba raczej byc bogatym, aby sie ciagac po sadach (i raczej bez zludzen, ze argumentacja zostanie zrozumiana i zaakceptowana). demo z ewentualnym paleniem kukiel jest najsensowniejsza forma protestu. tylko czy w IVRP wszystkie kukly bedzie mozna palic? nie sadze... > Mozna na przyklad nie placic za bilety w autobusach i metrze, albo nie kupowac > GW, albo Naszego dziennika, do wyboru. > Mozna nie wlaczac telwizora na Durczoka lub Lisa (tez do wyboru), mozna nie > chodzic na wybory... > Wszystko mozna. > Tylko po co/ Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 11:13 kiminohikari napisał: > niby tak, ale z ponizszych przykladow zaden w zasadzie > nie pasuje za bardzo zaden (ewentualnie ten o wyborach, > ale to sztuka dla sztuki, bo nie bedzie rozglosu. jak > pokazaly ostatnie wybory frekwencja byla nedzna, wiec > na wyborcach i tak to nie zrobi wrazenia). > mozna np. nie placic podatkow, ale w tym > wypadku trzeba raczej byc bogatym, aby sie > ciagac po sadach (i raczej bez zludzen, ze > argumentacja zostanie zrozumiana i zaakceptowana). > > demo z ewentualnym paleniem kukiel jest > najsensowniejsza forma protestu. > tylko czy w IVRP wszystkie kukly bedzie mozna palic? > nie sadze... > Pewnie masz racje! Tylko to by trzeba organoleptycznie sprawdzic, a nie teoretyzowac. Jednak mysle, ze TuSk i Rokita nie pojda pod Palac i nie beda palic. A jezeli tam sie zjawi Niesiolowska ku.. to ja tez - z taka gruba LAGą Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 11:33 > Jednak mysle, ze TuSk i Rokita nie pojda pod Palac i nie beda palic. tusk i rokita to stworzenia salonowe. one sie beda tym brzydzic. poza tym chlopakom wciaz sie sni, ze jednak to oni... i tylko oni... beda z pis koalicje tworzyc. > A jezeli tam sie zjawi Niesiolowska ku.. nie jestem fanem niesiolowskiego (taka polityczna ku...), ale bawia mnie jego komentarze. czekam, az sie obrazi na PO i stanie sie demokrata, albo socjaldemokrata... ^-^ > to ja tez - z taka gruba LAGą no to widze, ze pis sie dorabia bojowek... wzorce mundurowe juz sa opracowywane? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 11:37 kiminohikari napisał: > no to widze, ze pis sie dorabia bojowek... > wzorce mundurowe juz sa opracowywane? Na razie to tylko prywatna inicjatywa takiego jednego co nawet sie juz do wojska nie nadaje :) A w bojowkach to chyba mlodzi powinni byc? Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 11:49 > Na razie to tylko prywatna inicjatywa takiego jednego co nawet sie juz do > wojska nie nadaje :) cholera... mam nadzieje, ze wasserwanna i dorn nie czytaja tego forum... brunatnie sie moze zrobic (chlopaki pewno zazdroszcza konskiej twarzy jego zakutych, lysych WszechPowalow). > A w bojowkach to chyba mlodzi powinni byc? zalezy na kogo sie ich bedzie wysylac... jak na WszechPowalow (w ramach wewnetrznych rozgrywek, gdy pakt stabilizacyjny bedzie niepotrzebny i bedzie wykorzystywany tylko i wylacznie jako substytut papieru toaletowego), to moze nie starczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dydelfus Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 12:34 kiminohikari napisał: > zalezy na kogo sie ich bedzie wysylac... Widzisz, myslac zdroworozsadkowo, to nie ma na kogo... Panstwo z PO nie wyjda na ulice, a MW to teraz kualicja, swoich nie ma co lac... Wychodzi na to ze i Niesiolowskiemu sie upiecze, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 10:47 abstracto napisał: > Za Wałęsy można było, ale teraz to już chyba nie aktualne. Pewnie można za to > dostać strzałem z biodra. Oopps sorry, strzałem z ziobra , miało być. Rokita w dzisiejszym wywiadzie dal do zrozumienia, ze nie pochwala, ale zezwala, jak zawsze zreszta. Moim zdaniem to Straz Pozarna powinna zamykac piromanow... Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: A kukły jeszcze można palić, czy już nie? 02.02.06, 12:45 abstracto napisał: > Za Wałęsy można było, ale teraz to już chyba nie aktualne. Pewnie można za to > dostać strzałem z biodra. Oopps sorry, strzałem z ziobra , miało być. z polobrotu od Chucka!:P Odpowiedz Link Zgłoś
titta niska samoocena policji 02.02.06, 10:28 Czyzby policaja cierpial na az tak niska samoocene, ze przypisanie ich do prezydenta uwazala za zniewage tegoz? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 zniewazenie prezydenta 02.02.06, 10:30 A ja,jako podatnik,pytam sie dlaczego mam placic za takie bzdury.Panie Kaczynski,niech Pan stanie na wysokosci zadania i przypisze te koszty do zwrotu glupim policjantom. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis niedługo bede miał problemy za nika 02.02.06, 10:32 tylko czekać az pojawia sie znów w kraju więźniowie polityczni, ziobro zmieni prawo tak zeby w trybie dyscyplinarnym dostawali po 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: niedługo bede miał problemy za nika 02.02.06, 10:36 tylkoniepis napisał: > tylko czekać az pojawia sie znów w kraju więźniowie polityczni, ziobro zmieni > prawo tak zeby w trybie dyscyplinarnym dostawali po 25 lat. Gazetka cie wybroni w ramach "pluralizmu i toleracji". A temu z dworca to wlasnie by sie przydal sad 24godzinny, dostalby dwa tygodnie za zaklocanie i po krzyku. Przynajmniehj by sie wyspal w cieple... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki wesołej zabawy, życzy kominiarztylko jak to się ma 02.02.06, 10:46 do "spieprzaj dziadu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: wesołej zabawy, życzy kominiarztylko jak to s 02.02.06, 10:57 jerzy.kosecki napisał: > do "spieprzaj dziadu" ? Wytlumacz moherowi co masz na mysli bo ni hu(!)ja nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
imibe On znieważył policję 02.02.06, 10:59 A nie głowę państwa. Gdyby powiedział: "Kaczyński to kmiot, to co innego...." Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi witamy w II PRL (PRL'bis - to jak 126bis;) ) 02.02.06, 11:00 A swoją droga cała sprawa bardzo buduje autorytet urzedu! Odpowiedz Link Zgłoś
salsefia www.oznakowani.pl 02.02.06, 11:01 Można też w taki sposób: www.oznakowani.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Niech żyje wolność!! 02.02.06, 11:04 Zamkną go za słowa! Oto demokracja XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Niech żyje wolność!! 02.02.06, 11:27 wielki_czarownik napisał: > Zamkną go za słowa! Oto demokracja XXI wieku! > Dajcie mi czlowieka a ja znajde paragraf -Miodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
grazynakrasnal Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 11:12 A niech go biedaka wsadza ,bezdomny ,bez pracy bedzie miał wikt i opierunek. A może tak nowa władza zajmie się bezdomnymi. Kaczek tez nie lubie, mało na nich mięska. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 11:34 grazynakrasnal napisała: > A niech go biedaka wsadza ,bezdomny ,bez pracy bedzie miał wikt i opierunek. A > może tak nowa władza zajmie się bezdomnymi. Kaczek tez nie lubie, mało na nich > mięska. Klamiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
bozenek1 sprawa o zniewazenie prezydenta 02.02.06, 11:13 no i bedzie mogl ziobro ze swoja swita zrobic pokazowke.A jak to bylo z "spieprzaj dziadu" . Odpowiedz Link Zgłoś
alptraum dzid 02.02.06, 11:21 niech kaczynski, przepraszam Pan Kaczynski(aby uniknac sprawy za obraze prezydenta) nie bedzie taki wrazliwy. jak nie rokita cos zle powiedzial to zul na dworcu!zamierza tak scigac kazdego? cos w rodzaju kontroli? tajnej policji braci kaczynskich? moze kontrola gazet? internetu? ahhh w sumie sie zagalopowalem. jednym slowem, nie przesadzaj leszek! Odpowiedz Link Zgłoś