kantyjan 03.02.06, 21:43 Czy teraz pociągną na to osiedla kabel wysokiego napięcia? Niech tylko uważają na wanny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeen3 Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:43 Żeby tak jeszcze jego samego zwinęli.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkrak te media kłamią!! to nie było tak!! Nie dwoniłem 03.02.06, 22:13 nigdy o gaz. Tyko mam takiego hydromasaża (bombelki) i dzwoniłem, że bombelki są słabe w wannie i firma podciągnełą mi ekstra napowietrzanie. Polecili też, że po godzinie używania dobrze jest zapalić świeczkę dla romantycznej atmosfery. I że będę bardzo zadowolony z efektu, ale niestety zwinęli rurę i nie zdążyłem spróbować waserwanna Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: te media kłamią!! to nie było tak!! Nie dwoni 03.02.06, 22:27 I nawet nie ma sie odwagi przyznac??? I ten ktos nadzoruje sluzby specjalne w Polsce? Wlos sie jezy na glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: te media kłamią!! to nie było tak!! Nie dwoni 03.02.06, 22:29 Jakby mial charakter Dzierzynskiego (w koncu Polski szlachcic) toby sie nie wstydzil, co? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: I urośli na ogóry! 04.02.06, 07:55 W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiorki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: te media kłamią!! to nie było tak!! Nie dwoni 05.02.06, 01:00 Oj, wy podstępne gnidy..... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Gdzie jest Prokurator Generalny Zero? 05.02.06, 14:20 A gdzie jest nasza gwiazda prawa i sprawiedliwosci, Ziobro? Nie krzyczy, nie chce specjalnych dochodzeń, nie powołuje speckomisji? Odpowiedz Link Zgłoś
sansibar Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 00:02 Wtedy pojawiłaby się szansa, że będą jakieś ofiary śmiertelne z wychłodzenia. I kto byłby winien? No przecież nie Aleksander Kwasniewski - prezio sam marznie w Alpach, ale dla zdrowia. Winny byłby faszystowski rząd braci Kaczyńskich, że nie zapewnił i nie zabezpieczył. A tak, trzeba wrócić do tematu wanny. Marne to bo marne, ale przecież jakoś tego ministra uwalić trzeba, bo jeszcze uda mu się rozwiązać WSI albo rozwalic mafię paliwową. No przerażająca perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 00:22 Piszesz glupoty, wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
puba GENIALNE!!!!!:Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 19:23 Autor: sansibar Wtedy pojawiłaby się szansa, że będą jakieś ofiary śmiertelne z wychłodzenia. I kto byłby winien? No przecież nie Aleksander Kwasniewski - prezio sam marznie w Alpach, ale dla zdrowia. Winny byłby faszystowski rząd braci Kaczyńskich, że nie zapewnił i nie zabezpieczył. A tak, trzeba wrócić do tematu wanny. Marne to bo marne, ale przecież jakoś tego ministra uwalić trzeba, bo jeszcze uda mu się rozwiązać WSI albo rozwalic mafię paliwową. No przerażająca perspektywa. twoja logika jest porażająca Sansibar:) gdyby Ci zamienic nazwisko z Wasserman na Miller byś wściekł się z oburzenia ze komuchy powisiły rurkę która można łatwo przerwać i spowodować wybuch, ofiary śmiertelne itp.. szkoda ze mózgu ci brakuje - i nie chodzi mi wcale o mózg polityczny, tylko taki zwyczajny: ludzki. mam nadzieję ze nie jestes reprezentatywnym przedstawicielem elektoratu kaczorków bo aż strach się bać jaką byśmy mieli 1/3 Polaków. na szczeście tacy jak ty zwyczajnie sie na świecie zdarzają - a on dzięki Bogu toczy się dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Chłodem ich wziąć! Zanzi, zanzi? 04.02.06, 00:23 sansibar napisał: > Marne to bo marne, ale przecież jakoś tego ministra uwalić trzeba, > bo jeszcze uda mu się rozwiązać WSI albo rozwalic mafię paliwową. > No przerażająca perspektywa. Przeraża mnie ta perspektywa! Ministra trzeba uwalić! Opalam chatę lewym gazem, jeżdżę na "oranżadzie", no i zainwestowałem w obligacje Pruszkowa. A tu przychodzi taki i chce mi biznesplan zepsuć. Głód i chłód w oczy zajrzy. Sodomia i gomoria. Lecę włączyć Radio przed snem. Zanzi! I PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2o6 a gdyby 04.02.06, 02:52 gazociąg Wassermana wybuchł i uśmiercił parę osób, to wina też byłaby Kwaśniewskiego, postkomuny i komuny, masonów, cyklistów dwukołowych i jednokołowych oraz Żydów? Przeraża Twoja bezmyślność. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 03:41 Kolego jedż proszę naprawiać Świat w Sansibar i zabieraj z sobą idoli Odpowiedz Link Zgłoś
mamasia666 Re: Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 11:28 Nie tylko nie to!!! Oplećmy takimi rurami całą Polskę..Ładne to i kolorowe przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
ricki_47 Re: Według Gazety ludzie powinni marznąć 04.02.06, 21:07 Poziom GW sięga bruku , nie ważne czy jest to zgodne z prawdą,czy zupełna bzdura. Najgroźniejszy minister dla SALONU to wróg publiczny nr.1 Cała nadzieja w tym, że za roczek takie teksty nie będą publikowane z obawy przed kompromitacją. No ale narazie to do roboty ferajna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejznarnii Media kłamią! 04.02.06, 01:00 Żadnego rurociagu nie było! To dziennikarska manipulacja i prowokacja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jw11 Re: te media kłamią!! to nie było tak!! Nie dwoni 04.02.06, 03:16 bardzo dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:Dobre.Po wypowiedzi Wassermana przepraszam 04.02.06, 08:23 że wczoraj go broniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: Zwinęli rurę Wassermanna 04.02.06, 04:41 nie gdzie indziej tylko na Bielanach mieszka pierwowzór głównej bohaterki mojej powieści pt. "Bessa~Lala" - to doprawdy ciekawa koincydencja o wymiarze wprost symbolicznym. nie żartuję - wanna to poważna sprawa. zresztą tamto zjawisko, którego nie wspominam raczej pozytywnie - to też niezła rura była. a zatem dobranoc - do poduchy polecam tylko i wyłącznie "Bessa~Lalę"!!! piX. Odpowiedz Link Zgłoś
zazam BESSA~LALA 05.02.06, 13:53 "BESSA~LALA" to legendarny materiał ną Żoli - odcinamy się od Bielan kategorycznie!!! tam psy dupami szczekają i choojami wodę piją!!! kiedy następna powieść kochany PG? mimo ciągłych prześladowań nie możesz się poddać!!! prawda zwycięży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann43 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 05.02.06, 14:34 pozwole sobie zauwazyc, ze wassermann i jego wanna zamieszkuja krakowskie bielany, tymczasem pan, przywolujac tu panne k., ma na mysli bielany warszawskie. nic to jednak nie szkodzi - panski glos w tej dyskusji tak czy owak pozostaje aktualny i wazny, choc dla mnie nieco zaskakujacy. pozdrawiam serdecznie hania cyrul Odpowiedz Link Zgłoś
zazam BESSA~LALA NA BIELANACH! 05.02.06, 19:11 ma Pani oczywiście rację - przepraszam za pomyłkę, ale nie przeczytałam dokładnie artykułu o wannie - nie wydał mi się autentycznie ważki. moja reakcja była impulsywna - przerażenie, że obok tradycyjnych napięć na linii Bielany (warszawskie) - Żoliborz, pojawia sie nowe zagrożenie: sąsiedztwo niobliczalnego POLITYCZNEGO PIROMANA!!! dziękuję za zwrócenie mi uwagi, a zarazem przywrócenie otuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
ann43 Re: BESSA~LALA NA BIELANACH! + do PG 05.02.06, 19:52 obawiam sie, ze wyziewy z toksycznej rury pana wasserwanna moga nas niestety dosiegnac i tu, na spokojnym zoliborzu. ze przy tej okazji polaskocze nas zas pioro pana giedrowicza, nie spodziewalabym sie. ale ciesze sie ze sprawie rury nadal pan, panie piotrze, nowy kontekst. btw byc moze nalezaloby przesledzic dokladniej relacje min. wassermann - panna k. kto wie, moze nieswiadomie (?) naprowadzi pan prase na trop nowego, jakze dla nas pozadanego, skandalu polityczno-obyczajowego, ktory wyeliminuje z zycia politycznego wanne i jej wlasciela. z niezmiennymi pozdrowieniami hania c. Odpowiedz Link Zgłoś
zazam Re: BESSA~LALA NA BIELANACH! + do PG 06.02.06, 00:55 pani Hanno - życie jest pełne paradoksów! ja osobiście nie wykluczam żadnej ewentualności - nawet tego, że Wassermann jest agentem "Hamasu", co wcale by nie musiało być dla Polski takie niekorzystne... reasekuracja to składowa sztuki dyplomacji - no a służby ze swoimi "przykrywkami", "śpiochami" itd. to już jedna wielka orgia kamuflażu i perfidii... nikt tu nie mówi o kosmitach - trzymajmy się realiów i trwajmy na tej ziemi, jako nasi dziadowie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=36181611&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zazam Re: BESSA~LALA NA BIELANACH! 06.02.06, 01:08 a swoją drogą - czy Jarucka nie mieszka czasem na (warszawskich) Bielanach !?! może coś się kryje w samej nazwie... jakaś czarna magia?? sex, magia i zbrodnia - toż to fabuła "B~L" w ogólnym zarysie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 POLSKA KOLESI I "ZAŁATWIANIA". 03.02.06, 21:45 Nad czy sie tutaj zastanawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl PRYWATA 03.02.06, 22:27 niedługo będą wyrąbywać drzewa "bo panu X sie w tym miejscu nie podoba".. Odpowiedz Link Zgłoś
zooolw Wasserman to podpierdułka nie minister 03.02.06, 21:45 Ten Wasserman to jakas wielka podpierdułka! Wpierw historia z wanna teraz prowizoryczna rura z gazem i taki gosc rzadzi polksimi specsluzbami - latajacy cyrk jarka kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wasserman to podpierdułka nie minister 03.02.06, 22:48 Zapomniałeś, Zooolw, o drzwiach od garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Wasserman to podpierdułka nie minister 03.02.06, 23:11 koloratura1 napisała: > Zapomniałeś, Zooolw, o drzwiach od garażu. Co było z drzwiami? Przyznam, że nie jestem poinformowany. Musiałem słuchać innego kanału. Chyba napiszę poemat o ministrze, tyle tego dobra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Wasserman to podpierdułka nie minister 03.02.06, 23:18 Chyba to bylo tak, ze drzwi od garazu przyciely mu przyrodzenie, albo cos? pzrd Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Wasserman to podpierdułka nie minister 04.02.06, 12:49 > Co było z drzwiami? Przyznam, że nie jestem poinformowany. Musiałem słuchać > innego kanału. Chyba napiszę poemat o ministrze, tyle tego dobra... :) > postawił na nogi małopolską policję, twierdząć że ukradziono mu drzwi do garażu Okazało się,że drzwi były otwartw i Wodny ich niezauważył Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Wasserman to podpierdułka nie minister 06.02.06, 01:00 To prawda?.Sorry ale historii z drzwiami nie znam.Czy możecie mnie uświadomić w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:47 kantyjan napisała: > Czy teraz pociągną na to osiedla kabel wysokiego napięcia? > > Niech tylko uważają na wanny... Po ziemi i krzakach pewnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l paskudna GW I PO, Waserman dostanie nerwicy 03.02.06, 21:49 przez te paskudne media ;)) ciekawe co jeszcze wymyśli Pan Minister, może poda do sądu kota sąsiadów albo znajdzie bombę w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Viva Kaczystan! : ) 03.02.06, 22:21 r0b0l napisał: > ciekawe co jeszcze wymyśli Pan Minister, może poda do sądu kota sąsiadów albo > znajdzie bombę w klozecie Bomby, jak wiadomo, pakuje się w szamba. Słyszałem, że bojówki PO już się szkolą. Oj będzie się działo, ta materia będzie wszechobecna. Donald z Jankiem schodzą do podziemia. W ramach obywatelskiego nieposłuszeństwa będą wysadzać pociągi. Podobno Zbyszek planuje budowę rurociągu przyjaźni - przyjaciel Zbyszka jest niedogrzany. Jarek z Lechem opracowują plany podboju kosmosu (kosmos jeszcze o tym nie wie). Jędrek z Romkiem zapałali do siebie szczerym uczuciem. Wkrótce dadzą na zapowiedzi. Viva Kaczystan! Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Viva Kaczystan! : ) 03.02.06, 22:51 Czy Wasserman nie znaczy po niemiecku Wodnik? Jańcio Wodnik? Najpierw chcieli go zabić wanną, teraz chcą go zagazować... No przecież tym powinny się zająć specjalne służby. I się zajmą... A czy Kaczyński nie znaczy po koreańsku Kim Dzong Ill? Czy pis ma jakieś plany dotyczące broni nuklearnej? Może chcą wypowiedzieć wojnę Ameryce? Ktoś ma jakieś informacje? --------- Wolność, równość, spieprzaj, dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Viva Kaczystan! : ) 03.02.06, 22:54 Pytanie za dyche: kto to byl (jest): TED KACZYNSKI? dla szukajacycch prawdy proponuje poszukac na google hasla unabomber. TRZECI BLIZNIAK? Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Viva Kaczystan! : ) 03.02.06, 23:06 protoplex napisał: > A czy Kaczyński nie znaczy po koreańsku Kim Dzong Ill? Czy pis ma jakieś > plany dotyczące broni nuklearnej? Może chcą wypowiedzieć wojnę Ameryce? > Ktoś ma jakieś informacje? Ameryce nie! Kochamy Ameryke, a Jurek jest nam jak brat (trzeci bliźniak niemalże!). Swój chłop, rodzinny taki, tradycje kultywuje i też lubi wojny! Oczywiście, że podbijemy Kazachstan (oni mają gaz!). I przyłączamy do Najjaśniejszej. I pociągniemy taką rurę, że nam cały świat pozazdrości. I z kosmosu ją będzie widać. Wielkie dzieło na miarę wielkiego wodza. Czy ja już coś pisałem o podbijaniu kosmosu? Chyba tak. Słyszałem, że film "O dwóch takich" zdjęli. Coś musi być na rzeczy! Nie chcą żeby plan się wydał. Ale mojemu czujnemu zmysłowi rewolucyjnemu nic nie ujdzie! Uczyłem się od ojca. Ojca redaktora znaczy. Chciałem się zapisać też do jego szkoły, ale nie dostałem punktów za pochodzenie, więc z kariery Murdocha nici. Dlatego se tu z Wami piszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Viva Kaczystan! : ) 05.02.06, 16:50 felietonista.pl napisał: > > Oczywiście, że podbijemy Kazachstan (oni mają gaz!). I przyłączamy do > Najjaśniejszej. I pociągniemy taką rurę, że nam cały świat pozazdrości. I z > kosmosu ją będzie widać. Wielkie dzieło na miarę wielkiego wodza. Prawie się z Tobą zgadzam, oprócz tego, że - moim zdaniem - podbijemy najpierw Rosję. A co sobie będziemy żałować?! Oni mają jeszcze więcej gazu niż Kazachstan. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Viva Kaczystan! : ) 05.02.06, 22:41 > Prawie się z Tobą zgadzam, oprócz tego, że - moim zdaniem - podbijemy > najpierw Rosję. A co sobie będziemy żałować?! Oni mają jeszcze więcej > gazu niż Kazachstan. No tak, ale oprócz więcej gazu mają też więcej wojska. A to może być pewien logistyczny problem dla naszych walecznych bliźniaków. No chyba że Jarek zapragnie zostać drugim Napoleonem, albo Piłsudskim. Ale chyba jednak Napoleonem. Nawet widzę pewne podobieństwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: paskudna GW I PO, Waserman dostanie nerwicy 03.02.06, 22:51 r0b0l napisał: > przez te paskudne media > ;)) > ciekawe co jeszcze wymyśli Pan Minister, może poda do sądu kota sąsiadów albo > znajdzie bombę w klozecie Bombę niech se znajdzie, ale za co kota po sądach ciągać?! Ja protestuję! (Lubię koty.) Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: paskudna GW I PO, Waserman dostanie nerwicy 04.02.06, 03:49 r0b0l napisał: > przez te paskudne media > ;)) > ciekawe co jeszcze wymyśli Pan Minister, może poda do sądu kota sąsiadów albo > znajdzie bombę w klozecie Czytam i "...bawię się doskonale".Ale teraz mi wpadło,że on może jednak dużo zrobić, i tak jeszcze,że nam się nie będzie chciało śmiać. Z takim oszalałym kretynem na takim stanowisku nie ma zartów niestety (ja już spodziewam się represji z powodu postu powyższego) Odpowiedz Link Zgłoś
roman09 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:50 A kto zostanie obciążony za instalację i demontaż "linii gazowej"? Czy nie na koszt podatnika?. A może by tak obciążyć pomysłodawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Niech Wassermann za to zapłaci! 04.02.06, 13:56 roman09 napisał: > A kto zostanie obciążony za instalację i demontaż "linii gazowej"? Czy nie na > koszt podatnika?. A może by tak obciążyć pomysłodawcę. Ano właśnie, niech Wassermann za to zapłaci. A wszyscy, którzy przez tą rurę mogli wylecieć w powietrze, powinni podać go do sądu z oskarżenia cywilnego za narażenie zdrowia i życia ludzkiego oraz mnienia znacznej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:50 Prosze o wasze opinie. Kto jeszcze wierzy p. Wassermanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:52 ja mu wierzę. Ale tylko dlatego że pracowałem w domu wariatów a tam się wierzy i przytakuje pacjentom, szczególnie najcięższym przypadkom Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie, to idzie inaczej - tadada, ti, dada, ba,BABA, 04.02.06, 02:30 tidi, baaabu, BUBU, tada, tada. yes. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Zwinęli rurę Wassermanna 04.02.06, 02:28 a czy to, że nie wierzę coś zmienia? przestaną kłamać jak będą wiedzieli że nie wierzymy? nie wierzymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 05.02.06, 16:54 Ja też mu wierzę i to z przyczyn podobnych, jak r0b0l: mam schizofrenika w rodzinie; ciężki przypadek, więc jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 21:53 Pytanie za dyche (wlasnie obejrzalem "potop": Kto to powiedzial: "Slowa, ktorego prywatnie daje, zawsze dotrzymuje, co innego w polityce" odpowiedzi: A. Jaroslaw Kaczynski B. Lech Kaczynski C. Buguslaw Radziwill ps. szanowna rodzino Radziwillow, wybacz porownaie. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Gó..arze! 03.02.06, 22:02 A to Gó..arze! Widzę, że rośnie sobie w krakowskiej Gazetce kolejny mały Goebbelsik drukowanej propagandy. Dziś PAP opublikowała materiał, z którego jednoznacznie wynika, że nie było żadnej interwencji Wassermana w sprawie gazu a prowizorkę wymyślili i ułożyli sami gazownicy z uwagi na zagrożenie kilkuset ludzi (drastycznie spadło ciśnienie na końcach instalacji). Użytkowano toto 16 godzin. Szefowie zakładu gazowniczego wyraźnie powiedzieli, że poseł w ogóle nie interweniował. Z Wassermanem nie ma to nic wspólnego, ale oczywiście dla GW nawet dementowanie własnych kłamstw jest dobrą okazją, żeby dalej mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Gó..arze! 03.02.06, 22:06 Zal mi cie. Jeszcze jeden rozczarowany tym co robi PISS. Potrzebujesz chlopie jeszcze dwoich miesiecy, a wtedy uwierzysz. Tak naprawde, bez zlosliwosci: popatrz i posluchaj, co Wasserman mowi i pisze. Rozwaz, zastanow sie. Nie bedzie potrzebowal "Wyborczej". pzdr WD Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Gó..arze! 03.02.06, 22:09 "Szefowie zakładu gazowniczego wyraźnie powiedzieli, że poseł w ogóle nie interweniował." oj, naiwny, naiwny... a co mieli powiedzieć, jeśli chcą dalej pracować? jeśli rzeczywiście wykonali taka prowizorkę bez polecenia pana W., to czeka ich proces karny za próbę wysadzenia go w powietrze, jeśli skarga Wassermana nie wpłynie do prokuratury, to znaczy, że on był zleceniodawcą... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Gó..arze! 03.02.06, 22:13 Oczywiscie, gdy mam problem z gazem (energia, telefonem i innymi mediami) i nie jestem przypadkiem poslem (bo mi odmowia) to natychmiat uloza dwa kilometry rury (kabla), bo poprosilem. Dwa lata temu bylem (i caly blok) przez dwa miesiace bez gazu, interweniowalem codziennie. Coz, w Krakowie jest pewnie lepiej. Trzeba byc czlowiekiem WIARY. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
haobuhao Re: Gó..arze! 04.02.06, 04:29 no tak trzeba głęboko wierzyć i modlić się: "ojcze nasz dyrektorze któryś jest w radiu... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Gó..arze! 04.02.06, 06:18 Szefowie zakładu gazowniczego wyraźnie powiedzieli, że poseł w ogóle > nie interweniował. Z Wassermanem nie ma to nic wspólnego, ale oczywiście dla GW > > nawet dementowanie własnych kłamstw jest dobrą okazją, żeby dalej mieszać. A cóż miał biedak powiedzieć po rozmowie z porażonym . Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkrak PIS, czyli teraz kur*a my w najgorszym wydaniu... 03.02.06, 21:55 To co wyprawia ten żołnierzyk, to totalna porażka...a reszta zakrawa na groteskę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: PIS, czyli teraz kur*a my w najgorszym wydani 03.02.06, 22:01 Szanowni Panstwo, wlasnie wypilem nieco dobrego wina i jestem w dobrym nastroju. Prosze uprzejmie o optymizm. Nie takie rzeczy ten kraj przezyl. Od osob habilitowanych uslyszalem ostatnio, ze to, co nas ratuje to "burdel" (czyli ogolny balagan) i nasza alkoholowa nieodpowiedzialnosc, nie tolerujaca takich dupkow jak bracia K. Wciaz jestesmy narodem w razie czego tworzacym "najweselszy barak w tym obozie". Jako przyklad prosze wziac p. Millera - Taki sam typ buty prezetaowal na poczatkuu, a jak skonczyl? SURSUM CORDA> Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:05 Informacje podane przez "Gazetę" Wassermann skwitował jako "nadużycie i manipulacje dziennikarza". Widać, że etyka dziennikarska sięga bruku. Byle pismak może oskarżyć ministra o prywatę. A on przecież w imieniu ludu wystąpił. Zresztą, szkoda tej rury tak malowniczej. Można się było przez chwilę poczuć jak w jakimś cieplejszym kraju - Bantustanie na przykład. Ale już niedługo. Ustawę na prasę się zrobi - wszak bracia miłościwie nam panujący zmontowali maszynkę do głosowania - i będzie porządek. Oraz prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:07 Brawo. Rura dla kazdego. Nie tylko z gazem. Wasserman do negocjacji z Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:10 wielbiciel.drobiu napisał: > Rura dla kazdego. Z kremem. Rurociąg z kremem. Zamiast kiełbasy wyborczej. Naród z otwartą paszczą będzie łykał, a po wyborach, to już się narodowi pokaże gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:14 E tam, lepiej z wazelina. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:36 wielbiciel.drobiu napisał: > E tam, lepiej z wazelina. Jako wieloletni wielbiciel rurek z kremem - jeszcze komunistycznych (sic!) - ośmielam się polemizować. Rura z kremem podstawowym prawem ludu pracującego miast i wsi. Sądzę, że to da się przepchnąć w pakiecie ustaw stabilizacyjnych. Z nadzieją czekam na zgłoszenie tej inicjatywy legislacyjnej do laski pana marszałka dwojga imion. W końcu jak mamy w pakiecie 144 ustawy, to dlaczego nie 244, albo 444! O, to ładna, okrągła liczba. I nie ma żadnej szóstki w niej. Choć zaraz, zaraz... Jeśli sumę cyfr podzielić przez dwa i pomnożyć przez 111 to... Aż boję się dokończyć. W poszukiwaniu stabilizacji chyba włączę radio-z-grzybkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 22:38 rura do laski (marszalkowskiej) - to jednak z pokora uznaje za inicjatywe lepsza od mojej wazeliny. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 23:02 Masz moje pełne poparcie, Felietonisto. Ja też od zawsze lubię rurki z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 23:05 Od jutra szukam w mediach rurek z wazelina (wielbicieli ministra). Ja tez lubie z kremem, ale juz jestem gruby :-( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Ustawa "na prasę" pilnie potrzebna 03.02.06, 23:08 koloratura1 napisała: > Masz moje pełne poparcie, Felietonisto. > Ja też od zawsze lubię rurki z kremem. Super! :) Ale czy stosownie zlustrowane i zdekomunizowane? Bo wiesz, to może mieć znaczenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika swintuch, rury z kremem mu sie zachciewa. Loda 04.02.06, 07:11 najwyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie boj nic, pisuar zadba o ideologicznie czyste 04.02.06, 07:10 media w pierwszej kolejnosci. to zupelnie nie do przyjecia, zeby jacys tam pismacy protestowali albo robili TAKIE zarzuty zasluzonemu ministrowi JCM. To sie nie powtorzy. Min Ziobro, Dorn i Wasserwaga juz o to zdbaja. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 TRZEBA MIEC CZAS ZEBY WHIRPOOL KONSUMOWAC 03.02.06, 22:06 W sumie zadna przyjemnosc. Potrzesie troche jaja i wychodzisz rozdykodany. Bedziemy Ruskich prosic o gaz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:14 Teraz służby specjalne będą gaz i prąd w wiaderkach dostarczać-to jest właśnie ta reforma służb zawarowana w pakcie Trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 rura Wassermanna-to brzmi jak wynalazek coś jak... 03.02.06, 22:17 tablica Mendelejewa , dynamit Alfreda Nobla , prawo Kirchoffa czy prawo Huygensa , butelka lejdejska czy laska marszałkowska...oj dziennikarzyny piszta łuśsze o waszych szefach z WSI... Odpowiedz Link Zgłoś
dziublot Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:20 Zrobi jedno. Pozwie gazownię - w końcu zagrożenie życia kolejne... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Zwinęli rurę ... 03.02.06, 22:33 E tam pozwie "Maleszka voice" za dziennikarską "rzetelność" bo rura poszła do prominentnego działacza SLD...i dowiemy się czyja to ta rura...moze premiera z Krakowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Zwinęli rurę ...gazety wyborczej 03.02.06, 22:38 Przykro będzie płacić grzywnę za pomówienie...a odszczekiwać..aj waj giewałt..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:41 Jacy jesteście niesprawiedliwi Wasserman jak sama nazwa wskazuje/Wodny Człowiek/ źle czuje się w otoczeniu gazowym za wyjątkiem smrodu który sam tworzy zagazowując ponad 75 letnie emerytki.Środowisko przyjazne jemu to np. rura kanalizacyjna.Jest z tego proste jeśli się do kumpla Dorna to jest szansa żeby w "w kamasze" wysłać nie tylko lekarzy ale również dziennikarzy i dziennikarki,kolejarzy i kolejarki,no koniecznie towarzyszy i towarówki,gazowników i gazówki,elektryków i elektryczki, itp.itd.Jest to tymbardziej realne że od 28 grudnia producenci "kamaszy" potroili produkcję.i jest szansa jeśli sprawiedliwy min.Doren zechce to w kamasze wyśle Jana Marię i t d Rokitę mimo tego że nie odbył obowiązku służby wojskowej przebierając się za sierotkę Marysię. Jest w Nowym Roku bardzo wesoło no nie różowo. OTO zalążki IV RZECZpisPOLITEJ.Obowiązkowo powinno się wprowadzić używanie rury/"wassermanruren""/ do lewatywy Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 04.02.06, 14:28 Rure zwineli a kiedy teraz zwina Wassrmanna? Odpowiedz Link Zgłoś
wladek101 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:27 trza było wygrać wybory, i mozna sie rurować, na rypal pies. a co? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 jakby Platforma wygrała też by się obrurowała.. 03.02.06, 22:30 gratuluje ,dobre, kupiłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: jakby Platforma wygrała też by się obrurowała 03.02.06, 22:32 czy powaznie myslisz, ze jezeli wygralaby PO, to taki palant bylby odpowiedzialny za sluzby specjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: powiem więcej -jeszcze większy,znasz go z TV. 04.02.06, 14:34 Większych niema. Nie słyszałem żeby inny polityk narobił tyle debilizmów w ciągu paru miesięcy. Co ciekawe on tego nie robi ani dla zysku, ani w złej wierze, on jest zdaje się tylko trochę ograniczony umysłowo. 1.Sprawa z garażem: nie wiedział że się otwiera brama do góry. Insza inszość, jak pokręcony sposób myślenia trzeba mieć aby dojść do wniosku że ktoś musiał UKRAŚĆ tę bramę. 2.Sprawa z wanną: po co płacić robolom, szczególnie jak się jest niezadowolony z wyników ich pracy? I natychmiast przejaw kolejny manii prześladowczej: chcieli go zabić za pomocą wanny. 3. Rura: sąsiedzi mieli problem, a urzędnicy są tacy bezduszni. W ramach naprawiania państwa(w całości) i zdobywania uznania sąsiadów(w części) trzeba zadziałać. W żadnym z tych wypadków wogóle sie zastanawiał nad ew. konsekwncjami nadużywania władzy, co pokazuja że albo ma trudności z myśleniem przyczynowo-skutkowym, albo sie czuje bardzo pewnie i ma wszystkich niezadowolonych w głębokim pasznowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiradame Re: powiem więcej -jeszcze większy,znasz go z TV. 06.02.06, 00:02 Przypuszczam, że minister Waserman wierzy w to robi i mówi. Uważam, że następny krokiem będzie walka z czarnymi kotami. Po pierwsze nie widać ich w nocy, a po drugie mogą to być przefarbowane białe koty, które jak wiadomo służą obcym wywiadom powiązanym z narkobiznesem , Kulczykiem , komunistami i oczywiście syjonistami. Osiedle ministra Wasermana należy więc ogrodzić siatką tak aby białe koty nie mogły go infiltrować. To samo dotyczy kretów, chociaż one trochę niedowidzą. Ale ryją cholery. Niewykluczone że może to naraźić ministra na skręcenie nogi i chwilową niedyspozycję, co w sytuacji zagrożenia naszego kraju przez bardzo wielki spisek i mnóstwo okrutnych wrogów będzie neiprzyjemne , bo zostaniemy bezbronni. Należy także z domu ministra usunąć klamki, bo może się poślizgnąć na kafelkach źle ułożonych przez Mosad i rozbić sobie głowę o rzeczoną klamkę. Ściany trzeba wyłożyć pluszem, ponieważ radzieckie GRU wymieszało tynk z azbestem. Dokładnie nie wiem jaką rolę w budowie osiedla ministra odegrało Mi-6, ale myślę , że poważną.Tyle wiem. Jak przechwycę jakieś dane szpiegowskie natychmiast dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: powiem więcej -jeszcze większy,znasz go z TV. 06.02.06, 01:12 A co z Garfildem on był rudy (i przebiegły). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: jakby Platforma wygrała też by się obrurowała 03.02.06, 23:08 wielbiciel.drobiu napisał: > czy powaznie myslisz, ze jezeli wygralaby PO, to taki palant bylby > odpowiedzialny za sluzby specjalne? Na pewno nie! On jest jedyny w swoim rodzaju, nie ma po prostu takego drugiego na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: jakby Platforma wygrała też by się obrurowała 03.02.06, 23:09 No i znowu dzieki Kaczynskim jestesmy przodujacom silom. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 CENA GAZU W POLSCE JEST BEZKONKURENCYJNA 03.02.06, 22:29 Porownujac do Zachodu. Diekujmy Putinowi za wyrozumialosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CENA GAZU W POLSCE JEST BEZKONKURENCYJNA 03.02.06, 23:10 A będzie jeszcze taniej, jak wprowadzi się krakowski patent na przesyłanie gazu. I może Niemcy nie będą musieli kopać pod Bałtykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bartollommeo Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:32 No proszę panowie z PiSu, działaja niczym niczym dawni prominenci z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:33 Kolego, dawni promineci z PZPR sa jednak daleko rozumniejsi. Kroja kase bez takich glupich bolszewickich afer. Odpowiedz Link Zgłoś
wladek101 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:34 bartollommeo napisał: Są zdecydowanie lepsi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wladek101 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:32 na czyje polecenie? jak tak można?a dyrektor gazowni jeszcze ordynuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek997 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:40 Ciekawy jestem, czy dożyję czasów kiedy nasi "wybrańcy" przestaną kkorzystać z iście uprzywilejowych możliwości wszelkiego rodzaju działań "dla dobra Narodu"? Usta mają pełne wzniosłych haseł, szczytnych idei, tylko sami jakoś nie kwapią się do zwykłego, uczciwego postępowania. Przykro mi, że tak się dzieje. Może kiedyś będzie lepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 22:45 Wybacz, ale poczulem sie obrazowny. Wasserman, Kaczynski, Lepper, Giertych, Miller to nie sa MOI WYBRANCY Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 05.02.06, 17:07 wojtek997 napisał: > Ciekawy jestem, czy dożyję czasów kiedy nasi "wybrańcy" przestaną kkorzystać > z iście uprzywilejowych możliwości wszelkiego rodzaju działań "dla dobra > Narodu"? To zależy, w jakim jesteś wieku; jeżeli przed trzydziestką, to masz - chyba - jakieś szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Niech nam żyje minister gazrurka! 03.02.06, 22:51 Panowie i Panie! Witaj jutrzenko. Nie odzywaja sie zarliwi wielbiciele PISSu. Wyglada na to, ze ruszylo ich podPISSanie paktu na kanale Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Niech nam żyje minister gazrurka! 03.02.06, 22:56 I jeszcze co moze zrobic brat bratu: www.greendevils.pl/terroryzm/unabomber/unabomber.html Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 22:58 bo go ubecy, cykliści, żydzi i całe gorsze pół narodu che wydymać gazrurką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Ojciec jest tylko jeden 03.02.06, 23:15 A tak nawiasem mowiac. Razi mnie mowienie "ojciec dyrektor" (przez szacunek do mojego sw. p.) A moze by tak zaczac stosowac okreslenie "Wój Dyrektor" lub "Styj Dyrektor", a dla reaktywystow np. "Szwagier Dyrewktor" ? Co waja na to? Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Matka jest tylko jedna! 03.02.06, 23:19 Powiedział mały Jasio zaglądając do lodówki... A ojców może być wielu. No chyba, że dzieło jest cokolwiek spaprane, to wtedy ojca nie ma żadnego. Rurociąg sierotą będzie. Ja tam ojca dyrektora lubię, wystarczy się stosownie dostroić i już wiadomo w którą stronę akcje pójdą na przykład. Złotousty. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Ojciec jest tylko jeden 03.02.06, 23:46 wielbiciel.drobiu napisał: > A tak nawiasem mowiac. > Razi mnie mowienie "ojciec dyrektor" (przez szacunek do mojego sw. p.) > > A moze by tak zaczac stosowac okreslenie "Wój Dyrektor" lub "Styj Dyrektor", a > dla reaktywystow np. "Szwagier Dyrewktor" ? > > Co waja na to? ------------------------------- Ano ,wersja obowiązkowa: Jego Magnificenja Ojciec Rektor WSKSIM, Prof. WSKSiM, Dyrektor Radia Maryja i Telewizji Trwam o. Tadeusz Rydzyk CSsR . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 23:22 No to może ja - w zastępstwie: Na serio uważam, że tu akurat Wasserman obrywa za niewinność. Jestem skłonna wierzyć, że nie dzwonił do gazowni i nie domagał się ekstra rurociągu. Tyle tylko, że gazownicy - przestraszeni awarią oraz świadomością, KTO może być tym dotknięty, zadziałali z wyprzedzeniem. Tak już w naszym narodzie jest i zawsze było. Przecież kiedyś też I sekretarz nie zawsze musiał dzwonić w takiej czy innej sprawie, a odpowiedzialni i tak wykonywali z wyprzedzeniem to, czego mógł chcieć, niejako odczytując jego myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 23:24 Zadziałali z wyprzedzeniem? Tak jak ty ze strachu przed naczelnym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 23:29 realista1000 napisał: > Zadziałali z wyprzedzeniem? Tak jak ty ze strachu przed naczelnym, co? Dziadek!Ząbki w szklankę i spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Balcerowicz musi odejśc bo nie ma czego kraść 03.02.06, 23:34 Balcerowicz musi odejsc i nie bedzie co jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Balcerowicz musi odejśc bo nie ma czego kraść 03.02.06, 23:36 wielbiciel.drobiu napisał: > Balcerowicz musi odejsc i nie bedzie co jesc. Ja tam się jakoś wyżywię. Mam wiele talentów (głównie zakopanych). :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Balcerowicz musi odejśc bo nie ma czego kraść 03.02.06, 23:37 E tam , to rzad sie sam wyzywi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 23:31 realista1000 napisał: > Zadziałali z wyprzedzeniem? Tak jak ty ze strachu przed naczelnym, co? Oui, oui, monsieur. Jesteśmy pilnymi uczniami ojca redaktora. Pis be with you! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 03.02.06, 23:32 Rozumiem Twoje racje Koloratura. Ale czy to nie wstyd? Byc takim second hand (bo oryginalych juz nie bedzie) sekretarzem, na dzwiek nazwiska ktorego maluczcy tak reaguja? Czy o to nam chodzilo? ps. A tak w ogole czy historia z wanna (w najbardziej neutralnej formie bez napastliwosci dziennikarzy) swiadczy o tym, ze minister nie naciskal? A jak mogla wygladac ta rozmowa telefoniczna? Dzien dobry, mowi minister Cicha woda. Tu rozmowca wstaje. Tak slucham, Panie Ministrze. Wiecie, rozumicie, mam problem z pradem, gazem, albo cóś. Tak jest Panie ministrze, w tej chwili to zalatwimy. Na czerwonych poduszkach i z dwojka dzieci tanczacych krakowiaczka. Oczywiscie. Panie Ministrze. Jadne. I gaz i prad i woda i wesoly Romek. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 04.02.06, 00:01 A pewnie, Wielbicielu, że nie o to nam chodziło! A ministra broniłam nie z sympatii (Boże uchowaj!), ale - gwoli prawdy, bądź czegoś, co nią mogłoby być. Zresztą - nie powiem, żebym czuła do niego choć odrobinę sympatii po jego dotychczasowych wyskokach, ale tym razem - może faktycznie nie dzwonił... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika czemu, zatem, superszpicel nie zadzwonil z prosba 04.02.06, 07:19 o usuniecie rury? trzeba bylo dopiero Gadzinowki Wybiorczej? Odpowiedz Link Zgłoś
zkoza Re: PIS.dzielcy ! ratujcie Ministra Wasermana 04.02.06, 20:47 > Na serio uważam, że tu akurat Wasserman obrywa za niewinność. Jestem skłonna > wierzyć, że nie dzwonił do gazowni i nie domagał się ekstra rurociągu. Tyle > tylko, że gazownicy - przestraszeni awarią oraz świadomością, KTO może być tym > dotknięty, zadziałali z wyprzedzeniem. Logika na miarę Kurskiego. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Niech nam żyje minister gazrurka! 04.02.06, 05:53 ..........raczej Wasserrurka Odpowiedz Link Zgłoś
ljblues1 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 03.02.06, 23:29 przeciez ten Wodnik to swir, ale jaja to sie dopiero zaczynaja, u zlobu jest teraz wiecej takich Odpowiedz Link Zgłoś
jami8 Doniesienie do IPN 03.02.06, 23:31 Szanowny IPNie.Powinieneś zająć się pracownikiem gazowni, który wydał decyzję o powieszeniu rury. Podjął świadomą współpracę ze służbami specjalnymi. ========================== I teraz już całkiem poważnie - w wielu przypadkach właśnie taki był mechanizm podjęcia współpracy z SB. Do przemyślenia zwolennikom lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Doniesienie do IPN 03.02.06, 23:34 Rokita już przemyślał: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3146725.html Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Doniesienie do IPN 03.02.06, 23:34 jami8 napisał: > I teraz już całkiem poważnie - w wielu przypadkach właśnie taki był mechanizm > podjęcia współpracy z SB. Do przemyślenia zwolennikom lustracji. Zaraz, że niby przez rurociąg? Ja wiem, że w PRL-u było cienko z telekomunikacją, ale akurat bezpieka telefony miała. No chyba, że tak dla kamuflażu se przez rurę przekazywali. Ciekawe. Muszę to zbadać! Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel.drobiu Re: Doniesienie do IPN 03.02.06, 23:42 Eh, wy dyskutanci i felietonisci. Ide spac, a drob (ktory wielbie) i tak dziobie swoje. Dzieki nam - wyborcom, cholera. ps. (malym drukiem - chybabym oszalal, gdybym na kaczki glosowal). drbnoc Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: Doniesienie do IPN 03.02.06, 23:48 wielbiciel.drobiu napisał: > drbnoc Na razie. Dzięki za dyskusję. Zapraszam od czasu do czasu do swojego portalu, może pozbieram te kawałki stąd i sklecę jakiś tekst ciekawszy, bo jest o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady Gib Gas ich will Spass! 04.02.06, 00:11 dobranoc Panom :-))! A my czekamy na nastepną historyjke o podstępnym dostawcy Złych Mediów do domu Zbigniewa Podejrzliwego. Wanna + Garaz + Podsłuch + Rura = Czworobok Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Zwinęli rurę Wassermanna 04.02.06, 00:07 A kiedy Ziobro zwinie Wasermana? Odpowiedz Link Zgłoś