praepo 17.02.06, 12:02 Marszałek do prokuratora!Fałszerstwo w Sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praepo W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 12:03 duduś kopytko Odpowiedz Link Zgłoś
ohmygoodnes Zrezygnowala ale zmienila zdanie.... 17.02.06, 14:36 eeee.... jak widac Liga Przyszlych Rewolucjonistow wszystko na spokojnie, przemysli najpierw potem robi... tak samo jak z becikowym co sie okazal przeszkoda w dostaniu wlasnego mieszkania ---- Satelitarny Przewodnik po Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 17:28 praepo..jełopo! Odpowiedz Link Zgłoś
moon_nick Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 12:05 Operetkowa postać z tej czołowej divy RM. A właściwie pogranicze operetki i horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
fater.dyrektor Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 12:13 pani Anna Sobecka, jako rzecznik, byłaby głównie odpowiedzialna za prawa dzieci nienarodzonych. wiadomo przcież że najbardziej krzwdzone są niewinne zygotki. domagam się punktów za pochodzenie przy przyjmowaniu zygotek na studia, a także nowego programu zwalczajacego bezrobocie wśród płodów. zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Więcej o kandydatkach 17.02.06, 12:31 www.senat.gov.pl/k6/dok/sejm/005/246.pdf Jak dla mnie młoda i aktywan prawniczka jest lepsza od partyjnych działaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_nick O rany... 17.02.06, 12:36 Może to nie na temat, ale na podstawie "wizji" byłam przekonana, że Sobecka zbliża się do siedemdziesiątki... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: O rany... 17.02.06, 15:52 Gdybym ja miał dzieci i byłyby niegrzeczne - wiem, w jaki sposób najłatwiej je doprowadzić do porządku. Po prostu pokazać zdjęcie Sobeckiej i postraszyć, że wkrótce przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anouk_2005 Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 13:23 Oto co znalazłam nt. drugiej kandydatki: 'W 2002 roku ukończyla Wydział Prawa i Administracji w Warszawie. Pracę magisterską z dziedziny praw czlowieka i obywatela przygotowywała pod kierunkiem Profesora M. Wyrzykowskiego. Podczas studiów ukończyła Szkołę Praw Człowieka Fundacji Helsińskiej. Aktualnie jest doktorantką w Instytucie Filozofii Prawa na Uniwersytecie Wiedeńskim. Jej kariera zawodowa związana jest przede wszystkim z działalnością edukacyjną, pracą na rzecz praw człowieka oraz udziałem Anny Leśnodorskiej w projektach naukowych. W kręgu jej zainteresowań znajdują się prawa człowieka, jak również prawo: konstytucyjne, europejskie oraz międzynarodowe (w tym zakresie w szczególności międzynarodowy arbitraż handlowy).' To młodziutka dziewczyna z niewielkim, jak na to stanowisko doświadczeniem. Po raz kolejny NIE MA DOBREGO KANDYDATA. Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik1987 Pan Paweł Jaros 17.02.06, 13:40 Nie było by całej sytuacji, gdyby obecny rzecznik zgodził się kandydować. Zapewne miałby popracie wszystkich klubów, a taka sytuacja może jeszcze potrwać bardzo długo, bo żaden z kandydatów nie przekona do siebie większości w sejmie. Panie Rzeczniku prosimy zgódź się na kandydowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze kolejna Twoja kadencja a dzieciom polepszy się Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Trzy pytania 17.02.06, 14:02 "W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka" Boszszsz, czyżby tak mu zdefasonowali buźkę?!?!?! I kto?! A rodzona matka - czy chociaż ona go pozna? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Wiekszość redakcji GW ma już chyba wiek dzieciecy 17.02.06, 15:07 za sobą ( choć niektóre "elaboraty" temu przeczą) - skad wiec ta troska aby to było w Piątek! Macie dostać jakieś nowe "zabawki" w Sobote??? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Wiekszość redakcji GW ma już chyba wiek dziec 17.02.06, 17:34 rsrh... do szkoły ..nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 15:16 rzecznik praw dzicka -ta pozycja nie ma sensu. dziecko ma takie samo prawo jak kazdy obywatel.po co te zeczy ;rozdrabniac;wyglada na to ze mamy w polsce za duzo tak zwanych rzecznikow i jest balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: W piątek nie poznamy Rzecznika Praw Dziecka 17.02.06, 17:33 jak usłyszałem o Sobeckiej... dreszcz mnie przeszedł!.. Do czego to doszło! współzałożycielka sekty, urzędnikiem państwowym!Baba o moralności gada, miałaby reprezentować moje wnuki!..OCHYDA! Odpowiedz Link Zgłoś
stellapolaris 17 lutego, to 2 do smierci Oskara 04.03.06, 07:46 Drodzy poslowie, wy dyskutujecie, a w Piotrkowie Tryb. katuja Oskara. Odpowiedz Link Zgłoś