widziane.inaczej [...] 22.03.06, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik38 Muszą odbyć się nowe wybory-wkrótce!! 22.03.06, 08:57 Nieprzychlenie się do rozpisania nowych wyborów, w jak najkrótszym czasie, przez PO, to widzenie tylko czubka własnego nosa tej partii. Zdaję sobie sprawę, że po następnych kilku miesiącach notowania PiS-u bardzo spadną, choćby z powodu braku mozliwości rządzenia przy mniejszościowym poparciu w sejmie, nie mówiąc już o jakości sprawowania rządów przez PiS. Ale stawianie przez PO własnego interesu ponad interes nas obywateli może być dla PO poważnym zarzutem. Panowie z PO widzimy, jak bardzo odpowiadaja wam te igrzyska uprawiane ostatnio, ale jesteście w błędzie sądząc, że wyborcy to ciemna masa, którą można dp woli manipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur-m Sondaż czy manipulacja? 22.03.06, 08:59 Jak ktoś przeczyta cały artykuł to może odnieść wrażenie, że tytuł jest manipulacją (kolejną GW). Gość wybrał sobie zdanie, które pasuje mu do tego co chciałby uzyskać. A chce uzyskać wrażenie, że jest źle. Tymaczasem z tekstu wynika np. to że ludzie wierzą w to, że będzie lepiej i wierzą w przyszłość. Autorytaryzm to tylko stwierdzenie przeciwników! Gdyby to oni byliby u władzy to oczywiście nie chcieliby rządzić i wprwadzać własnych pomysłów na rządzenie... TOTALNA BZDURA. GW "elegancko" wybiera akurat te sondaże gdzie im pasuje temat. A to jest zwykła manipulacja opinią publiczną. Nie dziwię się PO że przegrawa w sondażach i relanie! Opierając się na krzyku, pustych oskarżeniach i braku własnego programu. Vide... pomysł na finanse wg programu PiS... To już parodia i kolejna maniupulacja. Wystarczy tylko wejść na strony rządowe i przyjrzeć się że pomysły PiS z programu kampanii wyborczej na finanse są realizowane i wprowadzane: wystrczy tylko przejrzeć projekty przygotowywanych ustaw! PO to partia piany, którą popierają media nie dopuszczającej realności do swojej wiadomości. GW zmienia się w Trybunę Ludu z PRLu: kłamstwa, oszczerstwa, brednie, manipulacja. PO to partia ludzi przegranych jesli musi opierać się na banialukach, kłamstwie i manipulacji opinią publiczną. To co powiedział mi prywatnie (znamy się od studiów) jeden z czołowych działaczy PO: ta partia tonie, a chce przekonać świat, że jest inaczej. Ci co wierzą w to co pisze obecnie GW i stwierdzają działacze PO w mediach ulegają takiej samej "psychozie krzyku i potępienia" jak Niemcy w latach 30 i pod wpływem Hitlera! On też krzyczał że jest źle i na każdym kroku atakował partie rządzące. PO to nowy narodowy socjalizm w wykonaniu pseudoeuropejskim! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Sondaż czy manipulacja? 22.03.06, 10:19 mazur-m, powinienes sie podpisywać "kurski" Co do narodowego socjalizmu - partia która idealnie odpowiada mu i ideologicznie i programowo jest PiS. No, chyba ze nazi byli liberałami..... Odpowiedz Link Zgłoś
mazur-m Polecam lekturę programu gospodarczego III Rzeszy! 22.03.06, 10:34 Jest dostępny na stronach UPRu wraz z porównaniem z programem gospodarczym Unii Europejskiej. To jest również to co próbuje lansować nam jako "genialność" PO a nie PiS. W porównaniu z tym co obecnie wygadują i wykrzykują liderzy PO, GW i wiele innych "opiniotwórczych" to Kurski jest aniołem. Nie masz bladego pojecia o programie PiS bo wygadujesz bzdury i mijasz się z prawdą. Maje wrażenie jest coraz słuszniejsze: PO jest przegraną partią, jeśli popierają ją tylko tacy beznadziejni krzykacze jak ty - aby głośniej, głupiej i bez sensu. Hitler zaczynał tak jak Tusk, Rokita, Komorowski, Śpiewak, Waltz, Piskorski od wrzasków że rząd rządzi źle, partia rządząca myśli tylko o władzy aboslutnej i oszukuje swoich wyborców... To co wyprawiają ludzie z PO to żywcem zdjęta kalka z propagandy hitlerowskiej: KRZYCZ ŻE JEST ŹLE, KŁAM A KŁAMSTWO POWTÓRZONE TYSIĄC RAZY STANIE SIĘ PRAWDĄ! LUDZIE TO MOTŁOCH, KTÓRZY IDĄ ZA KRZYKACZAMI... To jest metoda stosowana wcześniej przez Leppera i obecnie kultywowana przez PO. DLa taklich jak TY ciężko jest zajrzeć na strony rządowe i zobaczyć co się dzije naprawdę. I PO na to liczy, że tego nie zrobisz ty i inni! Oni wiedzą, że wolisz słuchać kłamstw i bredni i wolisz poddać się propagandzie psychozy! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Zagrożenie demokracji ! W Polsce !? 22.03.06, 09:00 To nie jest możliwe. Polacy nie potrafią żyć w takim ustroju. Demokracja jest ustrojem dla społeczeństwa świadomego, mądrego i wykształconego. Tym niemniej aby rządzić autorytarnie dyktator musi oprócz ambicji mieć coś w głowie. Same hasła to stanowczo za mało. Dlatego twierdzę, że te dwa obłędne gnomy doprowadzą kraj do...nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Super fotka: "Mały brat patrzy" 22.03.06, 09:01 Świetna fotografia. Kurdupla nie wiadać zza mównicy, za to jest na ścianie. Przypominaja się wielkie plakaty z Marksem, Leninem i Stalinem. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 znamienne-komuchom wszystko przypomina marksa, 22.03.06, 09:05 maruda.r napisał: > > Świetna fotografia. Kurdupla nie wiadać zza mównicy, za to jest na ścianie. > Przypominaja się wielkie plakaty z Marksem, Leninem i Stalinem. lenina i innych wielkich czerwonych braci,zapomnijci"to se uz ne wrati" Odpowiedz Link Zgłoś
mishak czy ty masz jakies fobie? co ty z ta komuna?? 22.03.06, 10:41 czy bycie w opozycji do tych debili z PiSuaru jest rownoznaczne z byciem komuchem???pogielo Cie czlowieku? ja jestem po prostu za totalnym liberalizmem. to ma tyle wspolnego z komuna, co PiSiory z normalnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: znamienne-komuchom wszystko przypomina marksa 22.03.06, 10:57 m15 napisał: > maruda.r napisał: > > > > > Świetna fotografia. Kurdupla nie wiadać zza mównicy, za to jest na ściani > e. > > Przypominaja się wielkie plakaty z Marksem, Leninem i Stalinem. > lenina i innych wielkich czerwonych braci,zapomnijci"to se uz ne wrati" **************************************** Własnie wróciło. W postaci komuszka Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus PiS chce zlikwidować WSI i tu jest problem. 22.03.06, 09:03 Nie popieram PiS-u, bo jak poprzednicy buduje socjalizm i nie robi tego gorzej od innych, ale krytyka skierowana na partię Kaczyńskich jest sterowana odpowiednio przez służby specjalne. To one kształtują obecną akcje propagandową. Kaczyńscy chcą zlikwidować I władzę III RP czyli WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
horode W Polsce nie ma demokracji 22.03.06, 09:07 jest dyktat pogardzających większością oligarchów. Większością czyli cyt."motlochem", "hołotą", "ciemniakami", "pisdzielcami" i co tam jeszcze. Uważający się za lepszych muszą pochylić grzbiety przed NRODEM. I, czy teraz chcą tego ,czy nie, zrobią to, aby Polska była lepsza, nowocześniejsza, zamożna i ...europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 [...] 22.03.06, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody_2 Re: Sondaż PBS: Coraz mniej IV RP 22.03.06, 09:10 Na zdjeciu w tle Lech Kaczynski wyglada jak "Big Brother" w ksiazce "1984" George'a Orwell. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane.inaczej [...] 22.03.06, 09:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiondz Re: Sondaż PBS: Coraz mniej IV RP 22.03.06, 09:19 Jak dla mnie to jako żywo nie Kaczyński musi odejść tylko naród. Skoro Lepper chce wywalic opozycję z prezydium sejmu to może niech wywali całą opozycję w narodzie z terytorium RP. Tak będzie lepiej- zwłaszcza dla tej opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
galt Sondaż Demagogia Wybiorczej az kluje... 22.03.06, 09:25 ...prosze tylko spojrzec na zestawienie diagramow: wszystkie mieszszcza sie w przdziale 27 - 30% ale te negtywne jakims cudem sa 2 razy wieksze. Tak, demokracja jest zagrozona - czesciowo przez medikracje. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Sondaż Demagogia Wybiorczej az kluje... 22.03.06, 09:31 52 + 29 = 30 . Tego uczyli was plenum pisu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0001000 Re: Nie martw się 22.03.06, 09:25 Nie odejdzie. " Ruch obrony IV RP" w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Nie martw się 22.03.06, 14:37 Natarł się pewnie kaczym sadłem.No to jeszcze tylko paciorek,susiu i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane.inaczej [...] 22.03.06, 09:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0001000 Re: Nie martw się. 22.03.06, 09:29 Nie odejdzie. "Ruch obrony IV RP" w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Boże-nie,tylko nie to!!!!!! 22.03.06, 09:32 To zdjęcie z tyłu w tle,przypomina portret "ojca naródów",? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Boże-nie,tylko nie to!!!!!! 22.03.06, 09:39 Jestem wrogo nastawionym do PISu liberałem, nie będę ukrywał mojej niechęci wobec Jarosława i spółki. Ale sympatie polityczne nie powinny blokować krytycyzmu i racjonalnego spojrzenia. Ja pie%$*le, co za manipulacja - na wykresach brakuje odpowiedzi na NIE i nie wiem, a pytanie "czy politycy JESZCZE bardziej się kompromitują niż poprzednio" w jawny sposób sugeruje odpowiedź. To nie jest dziennikarstwo, to jest propaganda! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 09:34 a jaka kolalicje probowala zawiazac PO-druga sila w parlamencie?co ma zrobic pis? chce wczesniejszych wyborow-PO nie. niestety trzeba szukac patenrow do rozmow w takim sejmie, jaki mamy. po szybciej sie z sld dogada niz z pisem (konflikt interesow i brak umiejetnosci przegrywania PO vide wybory) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 09:39 A to dobre. Zawsze wszystko można zwalić na PO. Tyle tylko, że gdyby kaczyński potrafił ustąpić w kilku kwestiach, PO poparłaby rząd nawet będąc formalnie w opozycji. Ale on nie ustąpi ani na milimetr. Byleby jego było na wierzchu. A potem musi sojusz z Lepperem osłaniać propagandą. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
teraz10 [...] 22.03.06, 09:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:05 alez skad u ciebie taka pewnosc? ja pamietam 17 postulatow rokity i tuska, ktorzy zawiedzeni wynikiem wyborow postanowili sie odegrac i pokazac " nic bez nas nie zrobicie,tam gdzie trzeba podstawimy noge"- a jednak sa jeszcze inne rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:10 A czy wynik wyborów daje pis legitymację do forsowania wyłącznie swoich postulatów? Czy raczej wskazuje, że należy szukać kompromisu? 26% kontra 24% to nie jest taka duża różnica. PO przedstawiło swoje postulaty - to rzecz jak najbardziej naturalna. Ale pis niezdolny do ustępstw zareagował agresją. Zaczęło się jeszcze przed wyborami - podziałem na liberałów i solidarnościowców. A potem było już tylko gorzej. Nie na tym polega demokracja, że zwycięzca (dwuprocentowy) bierze wszystko, a na tym, że szuka się porozumienia i konsensusu. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:37 zgoda, ale zapomniales o jednej bardzo waznej kwestii: Po zachcialo sie kluczowych dla PIS stanowisk, jako obserwtor polityki na pewno umiesz je wymienic ;). osobiscie chcialem tzn glosowalem na PO i PIS majac nadzieje, ze Po bedzie od spraw gosp. a PIS od spraw zwiazanych z bezpieczenstwem, prawem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:43 Chciało MSWiA. Można się było dogadać. Ale zagrały osobiste ambicje. Po obu stronach. Należało jednak potraktować propozycje PO jako wyjście do dyskusji. A nie jako materiał do skrytykowania. Może trzeba było zgodzić się na marszałka Komorowskiego? Żeby coś dostać, trzeba coś dać. Zwłaszcza jak się jest w sytuacji takiej jak pis. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Supermen nas zbawi 22.03.06, 10:49 Gdy społeczeństwo będzie juz zmęczone Sejm skompromitowany a zewsząd będzie sie czuło zagrozenie demokracji, ubeków i układ wtedy wyjdzie on, prawdziwy zbawca narodu Supermen P.S. Niestety to bedzie horror a nie bajka bo Supermenem bedzie Lach Kaczynski z mocnymi uprawnieniami nowowprowadzonego systemu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc i cala nadzieja Polski może być zawieszona tylko 22.03.06, 10:57 na kaczej grypie!!!!!!!!!!;(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
loveryzyk Re: i cala nadzieja Polski może być zawieszona ty 22.03.06, 10:58 Nie tylko, jest jeszcze inna szansa: Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi: - słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... - Tak? A po ile dają inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 11:00 thorgallpl napisał: > zgoda, ale zapomniales o jednej bardzo waznej kwestii: Po zachcialo sie > kluczowych dla PIS stanowisk, jako obserwtor polityki na pewno umiesz je > wymienic ;). > osobiscie chcialem tzn glosowalem na PO i PIS majac nadzieje, ze Po bedzie od > spraw gosp. a PIS od spraw zwiazanych z bezpieczenstwem, prawem itp. Glosowales na PO i PiS jednoczesnie?? To co ty tez jakis taki jednojejeczny jestes??? ;))0 Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 ten "milimetr" to są miliardy 22.03.06, 11:31 Gdyby PiS ustąpił w kwestii służb specjalnych i spółek skarbu państwa, to miałby spokój... Nawet nikt by nie nagłaśniał sprawy reklamacji wanny przez Wasermana! Tylko, że te słynne spółki, ta dyrekcja Poczty Polskiej, służby specjalne, oszustwa paliwowe itd. to czerwona sieć nie pozwalająca Polakom żyć we własnym kraju. Sekretarka policji dzwoni by ostrzec podejrzanego o akcji, a jej przełożony nakazuje "zostawić ją w spokoju". Im dłużej działa PiS, tym większe ma moje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ten "milimetr" to są miliardy 22.03.06, 12:36 gobi03 napisał: > Gdyby PiS ustąpił w kwestii służb specjalnych i spółek skarbu państwa, to miałb > y spokój... Nawet nikt by nie nagłaśniał sprawy reklamacji wanny przez Waserman > a! > Tylko, że te słynne spółki, ta dyrekcja Poczty Polskiej, służby specjalne, oszu > stwa paliwowe itd. to czerwona sieć nie pozwalająca Polakom żyć we własnym kraj > u. > Sekretarka policji dzwoni by ostrzec podejrzanego o akcji, a jej przełożony nak > azuje "zostawić ją w spokoju". > Im dłużej działa PiS, tym większe ma moje poparcie. Smieszny jestes bo mowisz to co mowisz a nie widzisz tego co sie obecnie dzieje, nie przeszkadza ci w tym wszystkim ze UOP pomoglo Kaczynskiemu w drodze do prezydetury? TAk wlasnie UOP to zrobilo poprzez akcje z bombami podlozonyi niby przez "pedalow", Policja ma zdjecia gnojka z UOP ktory wyslel email zawiadamiajacy o bombach i do tej pory go nie jest w stanie zlapac??? To jest twoje pojecia Prawa i Sprawiedliwosci??? Zal mi cie biedaku, oj bardzo mi ciebie zal... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 09:51 thorgallpl, jak Pis masz krótka pamieć : w październiku 2005 w czasie posuwających sie do prazodu rokowań koalicyjnych z PO, Pis przehandlował marszałka sejmu za wicemarszałka dla Leppera i zablokował wicemarszałków PO w senacie. Ciekawa metoda rozmów.... Takie sa fakty. Zwalanie winy na PO to obraza inteligencji wyborców. A co do Leppera : Fakty wskazuja,że to jest strategiczny partner PiS'u: - 10.2005 - wybory marszałka i wicemarszałków - 01.2006 - wybory KRRiT - 02.2006 pakt stabilizacyjny .... 04.2006 - koalicja I nie wmawiaj tutaj ,że Pis chciał koalicji z PO. 1. We szystkich głosowanicha sejmowych (!TAK-WSZYSTKICH) Pis głosował zawsze przeciw PO, rączka w rączke z samoobrona. 2. W "expose" sejmowym JK przeciwstawił polske "solidarną" polsce liberalnej twierdząc ,że PO to malwersanci i że dlatego koalicja z nimi jest niemozliwa 3. PiS bezustannie atakował PO, zwalając na PO wszystkie problemy z jakimi sie zetkną. Kaczyński z..rał sie w gacie - to na pewno wina PO. thorgallpl, koalicja to cos w rodzaju małżeństwa. Partnerzy muszą mieć do siebie ZAUFANIE. Pis udowodnił wielokrotnie,że zaufanie jest dla niego pojęciem obcym - nawety teraz, kiedy delikatnie mówiąc wypiął sie na swoje "stabilizatory". Pomyśl wiec troche zanim zaczniesz powtarzać propagandowe gnioty pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:11 Myślisz, że do nich coś dociera? Są zapatrzeni w swojego guru. Potrafią tylko powtarzać bezmyślnie jego opinie. Chore opinie zresztą. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Wycięli mnie...alepowiem jeszcze,że poszło o jedno 22.03.06, 10:25 zawzięty pisuar chciał zgnoić PO całkowicie i do końca forsując przestępce Leppera na wicemarszałka a nie zgadzajac się na Komorowskiego i Niesiołowkiego (Kaczor do dziennikarki:" a czytała Pani co on wygadywał na mnie i mojego brata?". To po prostu polityk poziomu podwórkowego). Nie jestem fanatykiem zadnej partii w tym PO ale Kaczory schlewili najlepszą okazję od 16 lat żeby posunąć cos w tej Polsce, łacznie z rozliczeniami komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Rydzyk to agent FSB. Nie wycinaj adminie. To słowa 22.03.06, 10:28 Pana Jarosława Kaczyńskiego sprzed 4 lat które słyszałem na własne uszy i są nagrane. Kto to jeszcze pamięta? Jakoś wstyd komukolwiek to przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp "Prezydentura Warszawy nie jest dla mnie odskocz 22.03.06, 10:36 nią do prezydentury Polski" - to słowa Pana Lecha Kaczyńskiego które słyszałem na własne uszy i które są nagrane. Tego też nikt nie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: "Prezydentura Warszawy nie jest dla mnie odsk 22.03.06, 10:39 i co w tym zlego? piskorski tez byl preziem warszawy (budowniczego mostow pamietasz?) a jakos prezydentem RP nie zostal .... Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: "Prezydentura Warszawy nie jest dla mnie odsk 22.03.06, 10:45 Piskorski jedno, Kaczyński co innego. Nie wiem co deklarował albo nie deklarował Piskorski. Ale tamtą obietnicę Kaczyńskiego pamiętam. Nie wierzyłem mu wtedy, i okazało się, że słusznie. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Re: "Prezydentura Warszawy nie jest dla mnie odsk 22.03.06, 11:15 Kaczor po prostu kłamał. W Polsce "magistra" Kwaśniewskiego to nic ważnego i publiczne kłamstwo na pewno nikomu nie zaszkodzi, a juz na pewno z definicji Prawym i Sprawiedliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Rydzyk to agent FSB. Nie wycinaj adminie. To 22.03.06, 11:10 plmlp napisał: > Pana Jarosława Kaczyńskiego sprzed 4 lat które słyszałem na własne uszy i są na > grane. Kto to jeszcze pamięta? Jakoś wstyd komukolwiek to przypominać. Ja tez o tym zaponialem, jestem pewny ze wielu to slyszalo i warto to teraz jak najczesciej powtarzac zeby doszlo to do jak najwiekszej ilosci ludzi. Pozdawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Rydzyk to agent FSB. Nie wycinaj adminie. To 22.03.06, 11:31 kralik11 napisał: > plmlp napisał: > > > Pana Jarosława Kaczyńskiego sprzed 4 lat które słyszałem na własne uszy i > są > na > > grane. Kto to jeszcze pamięta? Jakoś wstyd komukolwiek to przypominać. > > > Ja tez o tym zaponialem, jestem pewny ze wielu to slyszalo i warto to teraz > jak najczesciej powtarzac zeby doszlo to do jak najwiekszej ilosci ludzi. > Pozdawiam ;) Zasadnicze pytania!!!! Dlaczego w tej sprawie nie zabiera głosu "Zero" Ziobro????????;((((((((((( Dlaczego służby specjalne nie kiwają palcem, a tak chętnie biorą się za Balcerka???????????;(((((((((((( Chyba odpowiedź jest jedna: Kwa! Kwa! Kwa! Kwa! Kwa! Kwa! Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Re: Rydzyk to agent FSB. Nie wycinaj adminie. To 22.03.06, 11:40 > słowa Pana Jarosława Kaczyńskiego sprzed 4 lat które słyszałem na własne uszy > i są na grane. Kto to jeszcze pamięta? Jakoś wstyd komukolwiek to przypominać. A zadaj sobie jeszcze pytanie, od kogo on o tym wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Rydzyk to agent FSB. Nie wycinaj adminie. To 22.03.06, 12:36 marekkrukowski napisał: > > > słowa Pana Jarosława Kaczyńskiego sprzed 4 lat które słyszałem na własne > uszy > > i są na grane. Kto to jeszcze pamięta? Jakoś wstyd komukolwiek to przypom > inać. > > A zadaj sobie jeszcze pytanie, od kogo on o tym wiedział? No wlasnie, od kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Wycięli mnie...alepowiem jeszcze,że poszło o 22.03.06, 10:29 Ze wszystkim sie zgadzam. Może poza rozliczeniem komuchów, ale to zupełnie inna sprawa. Bo z kaczynskimi to jest tak, ze oni nie potrafią normalnie działać. Potrafią się kłócić, wrzeszczeć, ale już nie działać. I dali tego przykłady w przeszłości. Niestety, ciemny lud dał się nabrać. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wycięli mnie...alepowiem jeszcze,że poszło o 22.03.06, 10:37 plmlp napisał: >>> Nie jestem fanatykiem zadnej partii w tym PO ale Kaczory schlewili najlepszą okazję od 16 lat żeby posunąć cos w tej Polsce, łacznie z rozliczeniami komuchów. To po co czlowieku gardlujesz w jednym chorze z tymi, ktorzy za wszelka cene do rozliczenia komuchow dopuscic nie chca podnoszac histeryczne larum ze "zagrozona jest demokracja w Polsce"? Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Wycięli mnie...alepowiem jeszcze,że poszło o 22.03.06, 10:47 A nie jest? -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Re: Wycięli mnie...alepowiem jeszcze,że poszło o 22.03.06, 11:11 Polska demokracja zagrozona jest wyłacznie lepperowskim schamieniem i kaczorską nieudolnością. Kaczory w kulki pogrywaja zamiast rządzić krajem. Teraz wybory. A uproszczenie podatków i przepisów kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 22.03.06, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 11:07 moroux napisał: > Myślisz, że do nich coś dociera? Są zapatrzeni w swojego guru. Potrafią tylko > powtarzać bezmyślnie jego opinie. Chore opinie zresztą. Jakbys dostawaal ponad 3zl!!! na godzina za pisanie tych gniotow, tez potrafilby tylko bezmyslnie powtarzac to co powie kaczka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:51 1) "W "expose" sejmowym JK przeciwstawił polske "solidarną" polsce liberalnej > twierdząc ,że PO to malwersanci i że dlatego koalicja z nimi jest niemozliwa" chcialbym uslyszec to nagranie, w ktorym slowo w slowo kaczyniak nazywa po malwersantami,, podajesz za GW(choc biznesmen m.in schetyna czysty zapewne nie jest) ? 2) kaczyniak wiedzial, ze z PO prawdopodobnie sie nie dogada wiec postanowil poszukac partyjek, dzieki ktorym moglby wdrazac swoje rozwiazania za cene kilku wystapien w tv trwam i radio maryja. 3)argument, ze pis ZAWSZE glosowal przeciw Po nie jest na poziomie: skoro PO raczka w raczke glosowalo z sld-zawsze przeciwko pis 4)jesli piszesz o "posuwajacych sie do przodu (a jakze inaczej??) rokowan koalicyjnych" to musisz wiedziec, ze rokita chcial byc premierem (a tusk prezydentem), ale skoro byla mowa op tym znacznie wczesniej, ze partia wygrywajaca wybory ma premiera (tak to w demokracji jest) to skamlenie rokity bylo niepowazne. Odpowiedz Link Zgłoś
kargulka Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:21 thorgallpl napisał: "pis chce wczesniejszych wyborow-PO nie" Jarosław wstydzi się koalicji z Leperem i wymyślił sobie wybory. PO chce wyborów na jesieni i swoje racje przedstawili rzeczowo i konkretnie , wystarczy poczytać. Bzdura i zabawa "w ciemnego luda" w wykonaniu jedynie słusznej parti.Było Jarosławie nie krzyczeć wszem i wobec , że "..Samoobrona jest tworem byłych oficerów służby bezpieczeństwa i jest używana do osłony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzysta z tego nieporządku..Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię" Tak wypowiadał się Pan Jarosław w 2003r. A teraz obraca kota ogonem i szuka winnych , by nam oczy zmydlić. Kłamca i wichrzyciel. Najpierw obściskiwali się z Donaldem , by pogrążyć SLD , a teraz prowadzą walke bratobójczą "na noże". Nie umiem zaufać kłamcy!!! Kłamca musi odejść!!!! Jeśli zniknie awanturnictwo , to może zacznie się praca na rzecz Polski i dogonimy Rumunie ( tak , nawet Rumunia nas wyprzedziła w wielu dziedzinach). I jeszcze jedno , nie mam ochoty na modlitwy w stylu : w imię ojca rydza i brata prezydenta. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: pis juz to zrobil 22.03.06, 10:57 thorgallpl napisał: > a jaka kolalicje probowala zawiazac PO-druga sila w parlamencie?co ma zrobic pi > s? chce wczesniejszych wyborow-PO nie. niestety trzeba szukac patenrow do rozmo > w w takim sejmie, jaki mamy. po szybciej sie z sld dogada niz z pisem (konflikt > interesow i brak umiejetnosci przegrywania PO vide wybory) Nir rozumiem, jestes glupi, nidoinformowany, czy poprosty lzesz jak bura suka??? To kto wedlug ciebie nie chcial koalicji???PO?? bo caly kraj byl swiatkiem tego, ze to bylo nasilalo na swojego niedoszlego "koalicjanta" i dalo kaczej dupy Lepperowi PiS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inblue69 Warszawa na A.Jerozolimskich :-) 22.03.06, 09:35 Do jednego kierowcy odzywa się drugi - słuchaj, porwali prezydenta Kaczyskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... - Tak? A po ile dają inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry.. Odpowiedz Link Zgłoś
spring1 Re: Sondaż PBS: Coraz mniej IV RP 22.03.06, 09:36 wyluzujcie!!! - Wyborcza niepotrzebnie bije pianę! - jakie zagrożenie demokracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 dla środowisk układowych zagrożenie"śmiertelne" 22.03.06, 09:39 spring1 napisał: > wyluzujcie!!! - Wyborcza niepotrzebnie bije pianę! - jakie zagrożenie demokracj > i!!! więc nie dziw się tym atakom-walczą o "życie" Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: dla środowisk układowych zagrożenie"śmierteln 22.03.06, 09:46 zapomniales o zydach , masonerii i niemieckich rewizjonistach . Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: dla środowisk układowych zagrożenie"śmierteln 22.03.06, 09:58 indianski napisał: > zapomniales o zydach , masonerii i niemieckich rewizjonistach . witam tow.czerwonoskórego,pojęcie "układ "jest wyjątkowo pojemne,nie zapominam o nikim "kto wart mej pamięci":)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: dla środowisk układowych zagrożenie"śmierteln 22.03.06, 12:44 m15 napisał: > spring1 napisał: > > > wyluzujcie!!! - Wyborcza niepotrzebnie bije pianę! - jakie zagrożenie > demokracj > > i!!! > więc nie dziw się tym atakom-walczą o "życie" Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego ile masz racji, tym razem cekaemie, oni walcza o twoje zycie, zebys mogl normalnie zyc w swoim kraju jak czlowiek a nie jak meda ktorej jedynym celem jest zniszczenie wszystkiego naokolo tylko dlatego ze nie jest to twoje, wiec docen to i podziejuj PO za to ze sa ostatnia szansa Polakow na normalnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Sondaż PBS: Coraz mniej IV RP 22.03.06, 12:39 spring1 napisał: > wyluzujcie!!! - Wyborcza niepotrzebnie bije pianę! - jakie zagrożenie demokracj > i!!! No wlasnie, jakie? Demokracja przeciez jest dopiero wtedy, jak ty mowisz a reszta przytakuje, ta demokracje mielismy za czasow PZPR i mamy ja spowrotem dzieki PiS . Dziekujemy ci PiSie za demokracje ludowa! DZIEKUJEMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Kolejny sondaż?! 22.03.06, 09:38 Mam tylko jedno zasadnicze pytanie - jak to jest, że przez 45 lat mojego życia nikt nigdy nie zapytał mnie o preferencje wyborcze? Cztery sondaże w tygodniu po 1000 osób razy 51 tygodni razy ostatnie 17 lat i nic. Mieszkam w centrum Warszawy, mam telefon stacjonarny - dodam, że żaden z moich znajomych również nie padł ofiarą żadnego ankietera. Jak to kurvva jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kolejny sondaż?! 22.03.06, 10:03 pcat napisał: > Mam tylko jedno zasadnicze pytanie - jak to jest, że przez 45 lat mojego życia > nikt nigdy nie zapytał mnie o preferencje wyborcze? Cztery sondaże w tygodniu > po 1000 osób razy 51 tygodni razy ostatnie 17 lat i nic. Mieszkam w centrum > Warszawy, mam telefon stacjonarny - dodam, że żaden z moich znajomych również > nie padł ofiarą żadnego ankietera. > Jak to kurvva jest?! ano to jest tak ,że zamawiający sondaż płaci za pewne wyniki,adresy poprawnych politycznie daje wraz z kasą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Nie kolego to uchwaliła Wybiórcza Egzekutywa 22.03.06, 09:41 ty nie masz kolegow - co najwyzej towarzyszy partyjnych . Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Ciecie od Wybiórczych Fotomontaży nie tracą c 22.03.06, 09:43 jakby kurdupla obcieli to , nawet lysiny by nie bylo widac zza mownicy . Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Z PiS-em, jest już dobrze a będzie jeszcze lepiej! 22.03.06, 09:44 PiS ma fachowców: kobiety umieją gotować i rodzić dzieci a mężczyźni znają się na wszyskim i są oddani bez reszty prezesowi (PBUH). Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Sondaż PBS: Coraz mniej IV RP 22.03.06, 09:57 To jest nie wiarygodne, zeby tak szybko umiec spieprzac wszystko, ale do czego innego sa zdolni krwiozerczy napoleoni. W Holywood chodza sluchy, ze powstaje scenariusz do nowego filmu "O dwoch takich co rozpieprzyli Polske" Odpowiedz Link Zgłoś