palandia Re: Sobecka kto Cię będzie sluchal 28.03.06, 15:31 boisz sie ze po wywaleniu cie przez giertycha czeka cie ZASILEK DLA BEZROBOTNYCH TAKA CIE PRZYSZŁOŚC CZEKA. gŁUPIA WSTRETNA BABA.ZA kase by sie DIABLU SAPRZEDALA BO WE LBIE P U S T O.OT takich darmozjadow doczekala sie polska z poparciem SZATANA R Y D Z Y K A. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Partia najpiekniejszych Polakow 28.03.06, 15:31 czeka z otwartymi rekami. W tym oczywistym wypadku, nawet swiadectwo genetycznej doskonalosci nie bedzie wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Gdzie jest Galba kiedy spi? 28.03.06, 15:31 Dalej galba, opisz nam wszystkim jak zachwyt Jareczkiem w wykonaniu hipopotama o IQ uposledzonej rosliny doniczkowej swiadczy o wspanialosci naszego Wielkiego Wodza Samo Dobro (W Dwoch Postaciach). Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Gdzie jest Galba kiedy spi? 28.03.06, 15:32 Zauwazyliscie ze Kaczor to prawie jak Bog? Bog mial trzy postacie, Kaczor jest niewiele w tyle bo ma dwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Jest jeszcze Kaczor Donald... 28.03.06, 16:49 kfaker napisał: > Zauwazyliscie ze Kaczor to prawie jak Bog? Bog mial trzy postacie, Kaczor jest > niewiele w tyle bo ma dwie ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal [...] 28.03.06, 15:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Roman to rycerz -Longinus Podbipięta 28.03.06, 15:45 On powinien grać w filmach dla dzieci , ponieważ bardzo lubi występować przed kamerami telelwizyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 15:48 gekon 1979 napisał"A Sobecka, robi to, co kaze jej Ojciec D."A gekon pisze to co brukowcowi jakim jest GW pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 15:50 A aglo11 lubi tluste hipoppotamice nie zawierajace mozgu. Pogratulowac gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardysko Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 15:52 Dawno powinna to zrobić bo Giertych to prawdziwy despota i gamoń Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Jestem przekonany, ze Sobecka to FACET ! 28.03.06, 16:00 ...kobieta nie może być tak koszmarnie brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jestem przekonany, ze Sobecka to FACET ! 28.03.06, 16:02 lukasbo napisał: > ...kobieta nie może być tak koszmarnie brzydka... A ja jestem przekonany, ze "lukasbo" ma powaznego zajoba - takiego z przekladka! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do obrazy.uczuc.religijnych 28.03.06, 16:23 "obraza.uczuc.religijnych" napisa: <zajoba to maja patrioci> Odslon rabka tajmnicy i powiedz mi czy parasz sie patriotyzmem czy "tumiwisiznen", liberalizmem, globalizmem socjalizmem czy jakimi tam jeszcze "izmami"? Czekam na odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A co cię to? 28.03.06, 16:28 Na pewno nie skretyniałym patriotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: A co cię to? 28.03.06, 16:37 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Na pewno nie skretyniałym patriotyzmem. raczej pseudopatriotyzmem ! "patriotyzm po polsku" to rozczulać się nad szarżą ułańską, budować kolejne, coraz wyższe świątynie (niczym wieża Babel) za państwową kasę i tropić winnych tego, że młodzi spieprzają za chlebem za granicę. również rozliczać poprzednie układy, szukając wyimaginowanego, wszystkiemu winnego Żyda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do niuty_s 28.03.06, 18:23 niuta_s napisała: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Na pewno nie skretyniałym patriotyzmem. > > raczej pseudopatriotyzmem ! > "patriotyzm po polsku" to rozczulać się nad szarżą ułańską, budować kolejne, > coraz wyższe świątynie (niczym wieża Babel) za państwową kasę i tropić winnych > tego, że młodzi spieprzają za chlebem za granicę. również rozliczać poprzednie > układy, szukając wyimaginowanego, wszystkiemu winnego Żyda !!! Czy przypadkiem nie piszesz o "patriotyzmie" okraglostolowym? Nie pomieszalas czegos? Przeciez to oni wyprzedali kraj i doprowadzili do masowego wyjezdzania za chlebem. Przeciez to oni inwigilowali prawice za premierostwa niejakiej Suchockiej. Przeciez to oni maja do dzis grube tylki. Pokaz mi jednego komucha lub "okraglostolowicza" ktory zmuszony byl do wyjazdu za granice w poszukiwaniu pracy!!! Szukaj, szukaj pieczolowicie. Na pewno nie znajdziesz! Wyjezdzaja tylko po to aby na Zachodzie odklepac pare dobrych "wykladow" szkalujacych Polske i Polakow (vide np. Walesa oraz inni sprzedawczykowie) i przy okazji dolozyc jeszcze szmalu do swoich tlustych apanazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo tak Wet, mam... na punkcie wolności 28.03.06, 16:47 ...i przerażają mnie ekstremiści..A co myślę o rzeczywistej płci Sobeckiej z tym zajobem nie mam nic wspólnego... zwyczajnie stwierdzam fakt, który zresztą sama Sobecka potwierdzała w wywiadzie (tzn. fakt dotyczący jej niespotykanej brzydoty). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tak Wet, mam... na punkcie wolności 28.03.06, 18:37 lukasbo napisał: > ...i przerażają mnie ekstremiści..A co myślę o rzeczywistej płci Sobeckiej z > tym zajobem nie mam nic wspólnego... zwyczajnie stwierdzam fakt, który zresztą > sama Sobecka potwierdzała w wywiadzie (tzn. fakt dotyczący jej niespotykanej > brzydoty). Odpowiem Tobie prosto. Nie wazne jest to co widzisz na zewnatrz. Wazne jest to, co dana osoba prezentuje. A Pani Sobecka prezentuje walory rodziny w sposob, ktorego mozna jej pozazdroscic i powinno sie od niej brac przyklad. Uwagi (zlosliwe i osmieszajace) na temat czyjegos wygladu sa wyrazem KOMPLETNEGO braku podstawowej kultury. Ten kto je czyni dyskwalifikuje sie automatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Hmmm.... wartości rodzinne... 28.03.06, 22:43 Dwóch facetów mieszkających razem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "mishak" i "traper" 28.03.06, 16:26 Podziwiam kulture waszych wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mishak sam sobie ten hipopotam na to zasluzyl 28.03.06, 16:39 przeciez nie musiala sie wpier....ć do "polityki" Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: do "mishak" i "traper" 28.03.06, 17:17 To sa moje odczucia, nic na to nie poradzę, co do kultury wypowiedzi to proponuję posłuchać wypowiedzi PIS owskich polityków, nie wspomne o sympatykach na forach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adam12315 Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:13 Z taką gębą to tylko do RM lub klasztoru (zamkniętego) Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Jakabędzie piękną parą z Cymańskim! 28.03.06, 16:15 Estetycznie pasuje jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jakabędzie piękną parą z Cymańskim! 28.03.06, 16:19 Gosiewski też by się nadał... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:16 Własnie cała LPR jest taka ,jak Sobecka na zdjęciu czy Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:16 najlepsza jest sonda...;)))) chyba się będzie musiał Roman rostać z panią Sobecką, ja bym nie płakała po takiej "stracie"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Będzie teraz głaskać główkę Jareczkowi ? 28.03.06, 16:31 Czasy ideowych bojowników już mijają. Nadchodzi czas młodych wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Posłanka - oszołom obok Wrzodaka, Leppera, Beger 28.03.06, 16:32 Hujarskiej i wielu wielu innych w tym Parlamencie Odpowiedz Link Zgłoś
united85 Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:35 no prosze pani sobecka chce sie podlizac panu kaczynskiemu i 'mocherowym' wyborcom ewidentnie widac ze pragnie zmienic partyjna przynaleznosc. warto wspomniec ze krytyka lpr jest uzasadniona wkoncu to pis podszywa sie pod propozycje ligi i nikt nie chce tego nazwac plagiatem Odpowiedz Link Zgłoś
leonekrs Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:36 Nie sądziłem że w LPR są rozsądni ludzie. Dziękuję Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 17:42 leonekrs napisał: > Nie sądziłem że w LPR są rozsądni ludzie. Dziękuję Pani. Ta pani zawsze była sobą i nigdy nie przekraczała bariery, którą normalni ludzie z poczuciem honoru, zwą PRZYZWOITOŚĆ. Ona ( Pani Poseł)jak zaden przedtem Poseł z Torunia szła drogą, którą określił Sw. Jakub: " Mądry jako przy mniemaniu, gdy mu co lepszego ukażą, nie stoi. Tak też za wielkością person i liczba więtszą nie idzie, gdy prawdy nie widzi". Całe Jej posłowanie- to trzecia kadencja to stawanie po stronie prawdy i obrony społecznych wartosci(!) Gazeta Wyborcza już raz przepraszała Pania Poseł za " zjadliwe ataki" w 1998-99 pod " murami TORMIĘSU". My-torunianie pamietamy przd kim i przed jakim finałem wówczas Pani Poseł ostrzegała(SIC!) Stało sie jak przewidziała- Potężne Łapówy w których "przenikania z rak do rąk ( w kopertach także)", sa oskarżeni( ZAPADŁY WYROKI!) b. sędzia( radca...) i b. V-ce Prezydent Bydgoszczy(...) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Z taką gębą tylko w PiS 28.03.06, 16:43 Wszystkie "twarzyczki" z pierwszych szeregów PiS są naznaczone podobnym chamstwem z różną domieszką prymitywizmu. Trudno się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 16:48 Nastepna zwolenniczka (po Zycie) pierdzenia w mnisterialny slolek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi wyluzujcie ludzie, to nie Eros a Agape 28.03.06, 17:00 Pani Sobecka to kobieta z tych na całe życie a nie na jeden raz Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 17:10 Pani Poseł, nareszcie męska decyzja. Czekałem na nią od kilku miesięcy. Pozdrawiam i gratuluję. Pani zawsze była odważna i wierna zasadom. Ten "duzy Poseł" -to harcerzyk w krótkich spodenkach(!) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Sobecka wypowiada posłuszeństwo Giertychowi 28.03.06, 17:23 Rydzykowa sucz. Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck Bez jej intelektu Roman może tylko zmądrzeć :P 28.03.06, 18:19 Nie ukrywam, że psi los tego zacnego grona mnie cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Jak się nie podoba to niech sobie odchodzi do 28.03.06, 18:57 PiSuaru .. nie idzie droga wolna. To może być nawet z korzyścią dla LPR, zmieni się medialby wizerunek partii, tak jak w poprzedniej kadencji odeszli Macierewicz, Łopuszański, Krutul, Pęk etc. i co i nic, bez nich jest lepiej. Partia zmieniła wizerunek to już nie ten sam LPR co w 2001 roku, teraz po kongresie następuje dalsza zmiana wizerunku medialnego .. i to może poseł Sobeckiej nie pasować, ale mi pasuje. PS. Na miejscu poseł Sobeckiej nie ufałbym Jarosławoi K. że wstawi mnie na liste ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: dla mnie, jest mało ważne, czy Sobecka 28.03.06, 19:14 ten jamochłon przejdzie do PiS-u czy "apiać" załozy moherowy beret o. Rydzyka. Wazne jest że Romuś toooooonie. Odpowiedz Link Zgłoś