jerzy30 [...] 13.04.06, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik65 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 19:37 Kaczory kiedys obiecaly, ze nie wejda w koalicje z samoobrona :-) Moze oslawiona IV RP to jednak sposob na wyladowanie na stolku, a nie robienie jakichkolwiek zmian? :-) Moze wreszcie wyborcy, ktorzy korzystaja z prawa do nie brania udzialu sie obudza? Szkoda tylko, ze do nastepnych wyborow mozemy zblizyc sie do Ameryki Poludniowej, z wolnoscia jak w Chile i silna gospodarka jak w Argentynie. Chyba Prezydent Lech Walesa cos wiedzial, gdy wyfruneli z kancelarii Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski [...] 13.04.06, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Panie Kaczyński to nie jest Rząd dla Polaków 13.04.06, 19:48 Trzeba być wyjatkowo zakłamanym człowiekiem aby wmawiać społeczeństu, że pół roku czekali na takie razwiązanie; koalicję PiSObrony. Rozmawiam z różnymi ludźmi, nikt takiej koalicji nie aprobuje. To jest obrzydliwa kolacja, to naplucie nam Polakom w twarz. O panu Lepperze nikt przy zdrowych zmysłach nie powie jednego słowa pozytywnego. Naród który ma setki tysięcy wykształconych ludzi musi oglądać i być zadany na nieuka Leppera. To ma być ta słynna " Odnowa moralna" Panie Kaczyński?. Pan pomylił pojęcia morale z recydywą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Re: kaczyńscy.. co by tu jeszcze spieprzyć, co j 14.04.06, 00:10 ..czasu do jesieni tak malo, a rzeczy do spieprzenia tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ouele Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 19:55 nie takiego rządu nie takiej koalicji Polacy oczekiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
lemond Co na to Pani Gilowska ? 13.04.06, 19:57 jeżelio ma Pani choć odrobinę honoru i dobrego smaku, to prosze odejść z tego rządu. Do P.Marcinkiewicza tego nie powiem, bo i tak nie zrozumie ... Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Co na to Pani Gilowska ? 13.04.06, 19:59 gdyby ona miala choc odrobine honoru i dobrego smaku, to by do niego wogole nie wchodzila..... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 A ja sie będę przyglądał 13.04.06, 20:11 I nigdzie się nie wybieram.Będę świadkiem na tym "procesie". Wierze że społeczeństwo ma wystarczająco dużo przeciwciał,żeby tę gangrenę zwalczyć Odpowiedz Link Zgłoś
lemond Gilowska. Cugowski ? 13.04.06, 20:17 Smutna prawda, tylko niech nie mówią, że zostają dla dobra karaju ... Chyba gdzieś to słyszałem (p.Cugowski ?) Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Gilowska musi odejsc 14.04.06, 00:13 ..razem z Balcerowiczem. A Jedrkowi trzeba dac pelny akces do mennicy panstwowej coby mogl ciemny lud uradowac. Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 20:05 a wiec nasz piekny kraj ostatecznie zszedl na psy. albo raczej na kaczki. albo raczej na ptaki-gluptaki. niech mi ktos teraz wytlumaczy po co ja sie ucze juz od 17 lat, studiuje dwa kierunki jak ktos taki jak lepper ma mna rzadzic? to po ile teraz bilety do londynu...? Odpowiedz Link Zgłoś
ekonto Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 20:06 Co za obciach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qc POdwojmy, POtrojmy nasze polisy ubezpieczeniowe 13.04.06, 20:38 i dajmy porzadzic tym ktorzy jeszcze "nie rzadzili". co sie moze jeszcze stac? opatrznosc nasz ukarze odnajdujac jeszcze jakiegos nieznanego Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
telube Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 20:47 Ta koalicja to skandal, Polska nie nalezy juz do zadnej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ten Pan raczy zartowac. Jaroslaw Kaczynski oddaje 13.04.06, 20:55 wladze, ktorej nie umie sprawowac, kmieciowi Lepperowi i smie twierdzic, ze to wladza, ktorej Polacy wyczekiwali? On sie smieje w twarz Polakom, ktorzy glosowali na koalicje PO i PiS. Oczywiscie w demokracji nie takie rzeczy bywaly. Jednak koalicja radiomaryjna wrozy Polsce rzady prostakow. OK. Zobaczymy jak to wszystko bedzie sie walilo. I tylko Polski zal. Odpowiedz Link Zgłoś
zj3 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 21:01 to jest chore Ale takie jes życie Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: No to mamy IV RP cala geba... 13.04.06, 21:23 No to mamy IV RP cala geba. Tylko smiac nie ma sie juz z czego, a na placz za pozno. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Samoobrona to prowokacja 13.04.06, 21:27 Dzisiejsi liderzy PiS powiedzieli wprost: znamy raport polskich służb specjalnych, według którego Andrzej Lepper i Samoobrona to de facto prowokacja dawnej bezpieki. ale co tam bezpieka...liczy się tylko władzunia dla kaczorków. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Samoobrona to prowokacja 13.04.06, 21:36 Andzrej Lepper:"Gierek może być wzorem do naśladowania. Zostawił dużo mieszkań, dróg, zakładów pracy. Ludzie mieli pracę, dochody i może nie do końca byli szczęśliwi, ale na pewno bezpieczni." pl.wikiquote.org/wiki/Andrzej_Lepper#O_politykach zaczynam sie pakowac, moze wroce za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Przyszły vice powiedział: 13.04.06, 21:51 "Widzę siebie w roli dyktatora, pozytywnego dyktatora" "Wy ze mnie alfy i omegi nie róbcie, ja znam tylko konkrety ogólne." "Ja jestem dzieckiem pegeeru i nie wstydzę się tego. W 80 % w 1989 r. pegeery przynosiły już zyski w Polsce. Były kuźnią nowych technologii." Opis: w rozmowie z dziennikarzem Super Expressu: "W chwili wolnego czasu sięgam po jakąś książkę polityczną i też czasami z zaskoczeniem stwierdzam, że prezentowane w nich teorie nie pasują do mnie i mojej działalności publicznej." "Ludzie mają już dość tych wszystkich politycznych rozmazańców: kombinatorów z SLD, skoczków z PO, przechrztów z PiS czy gamoni z PSL. Chcą kogoś zdecydowanego i twardego. Ja taki jestem i za takiego mnie uważają." Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 21:49 Panie Kaczynski, jest Pan bezczelny, zeby mowic ze ludzie od pol roku czekaja na koalicje z Samoobrona. Jesli tak jest to zmarnowaliscie pol roku cennego czasu. I tak wam wyjdzie z tego wszystkiego wielkie g... bo nie jestescie nawet amatorami, o profesjonalizmie juz nie wspominajac... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 21:53 tomziczek napisał: > Panie Kaczynski, jest Pan bezczelny, zeby mowic ze ludzie od pol roku czekaja > na koalicje z Samoobrona. Jesli tak jest to zmarnowaliscie pol roku cennego > czasu. I tak wam wyjdzie z tego wszystkiego wielkie g... bo nie jestescie nawet > > amatorami, o profesjonalizmie juz nie wspominajac... Pozwolę sobie nie zgodzić się z opinią o braku profesjonalizmu. Są (bracia) dobrymi aktorami. n.p. www.nie.com.pl/art7162.htm Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany He he, nabrałeś się na dowcip primaaprilisowy 14.04.06, 00:44 Urbana jak nie przymierzając kiedyś Reńka Beger, która wtedy nawet interpelację w sejmie złożyła z podobnej okazji! I Ty masz za złe Leppera w rządzie...? dziadek544 napisał: > > Pozwolę sobie nie zgodzić się z opinią o braku profesjonalizmu. > Są (bracia) dobrymi aktorami. > n.p. > www.nie.com.pl/art7162.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gioneo Re: Kto czekal? 13.04.06, 21:54 Jezeli Pan Kaczynski uwaza, ze wszyscy Polacy na to czekali, to sie grubo myli. Ja czekam, owszem, na zmiane sytuacji w kraju, wczesniej z cala pewnoscia nie wroce do Polski. Jezeli oczywiscie bedzie do czego wracac i jezeli nie zostane zatrzymany na granicy za pisanie takich komentarzy. Wileki Brat powraca, jak widac... Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Prezesie, mów w imieniu swoim i swoich PiSiorków.. 13.04.06, 22:11 PiS się nie PO-PiSał i ma w głębokim poważaniu to, czego chcieli wyborcy. Kaczyński nie ma prawa w imieniu wszystkich Polaków mówić takich słów. To on i jego doradcy są winni 6-miesięcznych przepychanek i gry na nerwach wyborców. SAMO-PiS będzie KRÓTKO-PiSem bo PiSki nie potrafią dzielic się władzą . To jest tak jak z psem ogrodnika -- Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Makabra, ponura makabra, jakiś koszmar chyba... 13.04.06, 21:56 Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Lepper musi siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Czekalam na to cale zycie!!! 13.04.06, 21:57 Tak bardzo marzylam o tym, zeby msciwy katolik-fanatyk o zapedach totalitarnych, tepy rolnik pospolity przestepca i skrajnie nawiedzony dowodca nazistowskich bojowek utworzyli rzad w moim kraju! Dla Samoobrony najlepiej Ministerstwo Gospodarki lub Rolnictwa, a dla LPR Edukacji, aby odpowiednio niowe pokolenia wychowac, a PiS bedzie palami zaprowadzac "porzadek". Tylko nie wiem, kto tam zostanie do sprawowania wladzy, skoro maja byc ludzi kompetentni i nie przestepcy;) Najbardziej wkurza mnie to, ze oni rozwala gospodarke i zrujnuja kraj, a gdy skutki ich dzialan beda dlugofalowe, to tepe spoleczenstwo nie zrozumie, ze sa efektem dzialan tej cudownej koalicji, tylko winic bedzie jakis nastepny rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: Czekalam na to cale zycie!!! 13.04.06, 21:59 ciekawe tez kim oni beda rzadzic, bo sadzac po tempie wyjazdu Polakow z kraju, to niebawem chyba nasi politycy sami zostana w tej piaskownicy....... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Won z piaskownicy! Cala dla nas- Samo-Pas! 13.04.06, 22:12 mariotrs napisał: > ciekawe tez kim oni beda rzadzic, bo sadzac po tempie wyjazdu Polakow z kraju, > to niebawem chyba nasi politycy sami zostana w tej piaskownicy....... na kwiecien i maj spodziewany jest trzykrotny wzrost wyjazdu Polakow z kraju. Czy Samo-pas mysli, ze to z korzyscia dla kraju? Pewnie tak, poniewaz w tej piaskownicy beda sie mogli spokojnie polozyc i calosciowo zasypac piaskiem (Lepper ma doswiadczenia przeciez z zasypywaniem sie zytem). Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Samo-------PiS ======== Krótko----PiS 13.04.06, 22:15 PiSiory zrobią "koalicjantów" " w JAJO WIELKANOCNE............. Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik PiS-anki Wielkanocne na wydmuszkach koalicjantów. 13.04.06, 22:23 Ciekawe jaka metodą robili PiSanki ????, skrobiąc żyletką, czy malując SAMO-PiSem Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: PiS-anki Wielkanocne na wydmuszkach koalicja 13.04.06, 23:54 moherecik napisał: > Ciekawe jaka metodą robili PiSanki ????, skrobiąc żyletką, czy malując SAMO-PiS > em -------------------------- Nie żyletką,tylko od dzisiaj "mojką" hehehehe Lepper w rządzie ,grypsera na salonach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 22:00 A więc wszystko jak w przypadku klasycznej "pralni": naiwni podpisują z przestępcami umowę spółki. Przestępcy są już zalegalizowani, ciągną zyski i zdobywają coraz większy wpływ na przedsięwzięcie. ======================================= Pijąc szkodzisz sobie, rodzinie, społeczeństwu. Nie pijąc - szkodzisz państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Kaczynski robi sobie z nas wszystkich jaja 13.04.06, 22:02 co za bezczelny typ Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 w czasie wielkanocnym jaja sa tradycyjnie na .. 13.04.06, 22:08 miejscu. Tylko, czy to jaja beda smaczne, jak w tradycyjnym polskim zyczeniu swiatecznym? W kazdym razie zycze mokrego, bardzo mokrego smigusa-dyngusa! Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: w czasie wielkanocnym jaja sa tradycyjnie na 13.04.06, 22:10 sadzac po nowej koalicji, to skonczy na wydmuszkach....... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: w czasie wielkanocnym jaja sa tradycyjnie na 13.04.06, 22:13 mariotrs napisał: > sadzac po nowej koalicji, to skonczy na wydmuszkach....... Przyznaje, masz racje, zapomnialem, ze to zbuki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grud1 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 22:12 a moim zdaniem to jest finał poparcia samoobrony dla l.kaczyńskiego w II turze wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 22:15 " "Mamy już deklarację, z szacunków dla naszych partnerów nie ogłaszamy załączników" - oświadczył Kaczyński." Pakt Ribbentrop - Molotow?? Odpowiedz Link Zgłoś
porada168 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 22:17 Do wszystkich Karykaturzystów narysujta wiadomego ptaka z przystawioną drabina do kufra po której się wódz samoobrony wspina zakaz rozpowszechniania w prasie patent mój! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_richie Porazka polski 13.04.06, 22:44 Nie wierze ze to byle co Lepper jest w rzadzie widac oplaca sie byc przestepca i arogantem w polsce. (arogantem w szczegulnosci mozna nawet zostac prezydentem) Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: ideał sięgnął bruku 13.04.06, 22:59 marcin_28 napisał: > czyli kaczory w chlewie A wasze ryje siłą odrywane od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: ideał sięgnął bruku 13.04.06, 23:08 nie dosc ze killer to jeszcze buc, a moze ćwok jak twoj lider. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ideał sięgnął bruku 13.04.06, 23:47 canard napisała: > nie dosc ze killer to jeszcze buc, a moze ćwok jak twoj lider. -------------------------- Jedno nie przeszkadza drugiemu:))) Dodam że jeszcze do tego "pedant w sprawach ortografii" Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: ideał sięgnął bruku 14.04.06, 01:11 vinc0 napisał: > canard napisała: > > > nie dosc ze killer to jeszcze buc, a moze ćwok jak twoj lider. > > -------------------------- > > Jedno nie przeszkadza drugiemu:))) > Dodam że jeszcze do tego "pedant w sprawach ortografii" Nie killer tylko kiler i owszem jestem pedantem. To jedyna metoda, żeby mówić dobrze po polsku. Nie używam polskiego na codzień. I to jedyna metoda żeby nie zapomnieć. Natomiast jeśli chodzi o lidera państwa w którym mieszkam to nie tylko buc i ćwok, jest znacznie więcej... www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,,1742784,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: ideał sięgnął bruku 14.04.06, 01:02 canard napisała: > nie dosc ze killer to jeszcze buc, a moze ćwok jak twoj lider. Pasywny, przestan walić głupoty. Nie zauważyłeś, zboku, że kiler a nie killer? Odpowiedz Link Zgłoś