Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza Amerykanka

22.04.06, 08:56
no comments
Obserwuj wątek
    • zippp84 Paszczun 22.04.06, 09:00
      Ta silkionowa pięknośc ma niby byc miss? Czemu nie ma zadnych zbliżen twarzy tej chirurgicznie porawianej kozy?
      • amatorka Re: Paszczun 22.04.06, 09:09
        co chcecie, fajna jest ;o)))
        • tatamajaja straszna, typowa USA-blać 22.04.06, 09:17
          • tatamajaja masz rację, sam sterylny plastik, torba na zakupy 22.04.06, 09:18
            • frant3 Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 22.04.06, 09:58
              Tęga i niska, i nieładna. Dobrze, że u nas w Polsce są takie boskie kobiety.

--
              Frant - humor, satyra, krytyka
              • captain.america Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 22.04.06, 19:01
                Ponad 95% bab w polsce ma prochnice, polowie brakuje zebow. Nie tknal bym ich
                kijem na odleglosc.
                • asp420 Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 22.04.06, 21:39
                  Jaaaasne, implanty dentystyczne to jest to!
                  • michalkleiber Zocha, czy swędzi cię brocha??? 23.04.06, 15:31
                • refleksyjny gnijący captain.america 22.04.06, 21:53
                  captain.america napisał: Ponad 95% bab w polsce ma prochnice, polowie brakuje
                  zebow. Nie tknal bym ich kijem na odleglosc.

Kiedy myłeś odpadającego kija?
                  One będą uciekały przed tobą.
                  • swistak336 Ona nie wygląda jak kobieta... 23.04.06, 11:39
                    Ona wygląda jak PRODUKT WYSOKO PRZETWORZONY z dodatkiem konserwantów i aromatów indentycznych z naturalnymi oraz stabilizatórów kwasowości i polepszaczy optycznych.
                    • pijaki Ale za to jak smakuje, mniam mniam 23.04.06, 22:05
                      • hans_2000 +====marudzą ci którzy nie mieliby u Niej szans :D 24.04.06, 06:51

• joannakow1 Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 24.04.06, 14:51
                  Nie ładnie tak pisać o Polkach, Kim jesteś? polaczkiem mieszkającym w Ameryce?W
                  ameryce to same piękności?????????????? 95%to tłuściochy a pozostała grupa to
                  silikonowe lale,
                  Do miss nic nie mam zgrabna trochę sztuczna ale ok. Babka, która nie ma
                  próchnicy i braków w uzębieniu
            • dziurdziak Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 22.04.06, 12:17
              ja tam bym chciala byc takim sterylnym plastikiem....ktorym ta dziewczyna wcale
              nie jest chyba-po prostu jest bardzo zgrabna, szczupla i piekna
              • da_markos heheściska wam-taka panna jest poza waszym zasięgi 22.04.06, 13:25
                em. taka prawda. a ze troche ulepszona... lepiej w ta strone niz druga
                • refleksyjny Już zgniły captain.america 22.04.06, 21:54
                  Odpadł ci kij?
                  • da_markos jesli mowicie ze ona jest brzydka to jescie gejami 23.04.06, 00:24
                    albo zakompleksionymi janeczkami. moze sie nie podobac silikon. ale nie mozna
                    mowic ze panna jest brzydka... a ze postanowila sie ulepszyc to jej sprawa i
                    ewnetulanie jej parntnera...
                    • maruda.r Ty zwyczajnie nie widziałeś ładnej dziewczyny 23.04.06, 06:08
                      da_markos napisał:

> albo zakompleksionymi janeczkami. moze sie nie podobac silikon. ale nie mozna
                      > mowic ze panna jest brzydka... a ze postanowila sie ulepszyc to jej sprawa i
                      > ewnetulanie jej parntnera...

Jeżeli cycki ma z silkonu, to co ma jeszcze sztucznego? Zęby? Włosy? Cipkę? Oko?
                      Może od razu wystawiać do takich konkursów lalki z seks-shopów?

Wybory miss, o ile maja mieć sens, muszą być wyborami tego, co jest, a nie
                      krojeniem na miarę. Nawet po skrojeniu jest brzydka. Wystarczy wyjść na ulicę,
                      żeby w kilka minut znaleźć 10 ładniejszych.

• mmoonchild Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 22.04.06, 19:06
                Tez chcialabym tak wygladac. Lepiej byc silikonowym plastikiem niz takim czyms
                jak ja.
            • niktos Re: masz rację, sam sterylny plastik, torba na za 23.04.06, 10:07
              nawet nie torba bo zero bioder,no ale w swiecie wielkich tlustych tylkow ktos
              taki robi wrazenie.
          • pjklly Re: straszna, typowa USA-blać 23.04.06, 06:59
            a moze bys opisal swaja babe krytyku zafajgany
          • muzg_na_patyku Skromna :-) 23.04.06, 13:00
            "Nowa Miss USA mówi o sobie, że jest >>skromną, bezpośrednią dziewczyną<<"

Z tej skromności poszła na konkurs misek.
          • bruner Wszyscy krytykują a tak naprawde zazdroszcza 24.04.06, 10:50
            Wszyscy krytykuja ładna kobiete, ze ma silikony itd, a do programu "Chcę być
            piękną" na polsacie na 16 miejsc do programu na casting zgłosiło sie ponad 56
            tysięcy !!!!! kobiet. niezle. Wszystkie po to zeby zrobic sobie operacje za darmo
        • xxxxyyyyzzzz Cycki z silikonu... 23.04.06, 06:52
        • butterfly2 Re: Paszczun 23.04.06, 10:50
          amatorka napisała:

> co chcecie, fajna jest ;o)))

Mni też się podoba
      • nutsh Re: Paszczun 23.04.06, 15:37
        Wy sie ludzie musicie leczyć!!
      • stokrotka1978 Re: Paszczun 23.04.06, 21:37
        Czemu się dziewczyny czepiacie...jest piękna i zazdrościcie..:-( , to typowe
        dla zepsutego społeczeństwa....przykre....
    • michaelew Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 09:20
      Miodzio! Łyżkami by jeść ... :)
      • janusz_hipek Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 09:27
        Troche staro wyglada,tak po amerykansku.Widzialem wiele ladniejszych od niej
        polek.Ona jest ladna,ale tak troche jaby tu powiedziec malo swieza.
        Zeby ocenic musialbym poznac i dotkanac:)
        • ylemai konserwacja 22.04.06, 10:10
          Tylko że tak mniej więcej będzie wyglądać najbliższe ~20 lat.
          A te ładne polki za 20 lat będą ropuchami.

amerykańskie MILF >>>>> polskie ryczące 40stki.
          • zima0001 ............B r r r r............ 22.04.06, 18:56
            Ładne Polki? Trochę ich jest, ale niestety przyszła wiosenka i znów wyroiły się
            pasztety z tłustymi bandziochami i schabami na wierzchu
            • nati zima0001 jestes durny i zalosny buhahaha 24.04.06, 10:44
              to zalosne wypisywac takie rzeczy: "pasztety", "schaby". zal mi cie, bo twoj
              post swiadczy o twoim stosunku do kobiet w ogole - nie tylko do tych
              "pasztetow", ale rowniez do szczuplych. brak szacunku. ja, jako bardziej
              "wieszak" niż "pasztet" - gardze toba na calej linii. czyzbys leczyl na tym
              forum jakies kompleksy? pewnie masz wyrzezbione na silowni cialo i solaryjna
              opalenizne, ale ptaszek na 3 centymetry!

zima0001 napisał:

> Ładne Polki? Trochę ich jest, ale niestety przyszła wiosenka i znów wyroiły się
              >
              > pasztety z tłustymi bandziochami i schabami na wierzchu
          • fairbanks Re: konserwacja 23.04.06, 17:49
            > Tylko że tak mniej więcej będzie wyglądać najbliższe ~20 lat.
            > A te ładne polki za 20 lat będą ropuchami.

Tak tak, bo tworzywo sztuczne dłużej się rozpada :)
    • hieniu29 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 09:33
      Naprawde jest naj,naj,naj piekniejsza.1000000% kobiecosci .Brak slow
      • inmyeyes Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 13:05
        jest piękna, jak z reklamy :)
        jednak stany to kraj wielich kontratów jeżeli chodzi o kobiecą urodę (i chyba
        nie tylko)
    • memhos Piękna niczym reklama Beverly Hills 90210 ;-) 22.04.06, 10:10
      W knajpie wzrok by przyciągnęła ale czy wśród prawie 400mln Amerykanów nie ma
      kogoś kto wyróżniałby się czymś więcej niż wybielonymi zębami i uśmiechem blond
      lalki barbie?
      --
      Plotki, potwarze...,i prawda
    • maheda Ładniutka i sympatyczna buzia, 22.04.06, 10:25
      super uśmiech, silikon, wybielone zęby, zero wcięcia w talii i krótkie nogi ;)
      Ale w sumie bardzo sympatyczne wrażenie robi, prawda? :)
      Taka milusia :)
    • estusk Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 10:41
      Ładna zgrabna i powabna jest naprawdę ładna a co do tych postów mówiących o
      plastiku myślę ze kobiety, które je pisały są po prostu zazdrosne.
      • krtek7 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 19:19
        Taaaa, zazdrosne to prawda ;)

A do tego Polacy to taki naród że nie dogodzisz....

Moim zdaniem (jestem kobietą - nie jestem zazdrosna ale chciałabym tak
        wyglądać): piękna jest, ma cudowne ramiona, nieziemskie.

Czas odrobinę nad sobą popracować.

Jak spotkacie za pół roku podobną supersexy laskę na Śląsku - to to będę
        ja :DDDD
    • 4bani Sliczna, tylko piersi jakies obce :) 22.04.06, 10:56
    • eileenn kolejna reklama chirurgów plastycznych rodem z USA 22.04.06, 10:57
      No taaak, kolejna pani po "ekstremalnych metamorfozach". Chirurgia plastyczna w
      Stanach, to już powoli standard, który zawładnął Europą także i trzeba sie do
      tego przyzwyczajać oraz zacząć zbierać kasę na stare lata, bynajmniej nie na
      opieke medyczną hehe tylko na liftingi, liposukcję, korektę zwisających cześci
      ciała etc.
    • annika.h dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 22.04.06, 11:05
      kto ,do cholery,wymyślił,że laska musi mieć duże cyce(minimum D)?Teraz wszystkie
      tępe amerykanki od urodzenia zbierają kasę na operacje plastyczne-cyce jak
      balony i murzynskie wary wypełnione kolagenem.Czy w ogóle istnieje jeszcze coś
      takiego jak naturalne piękno ?Wiem ,że amerykanki w większości to tłuste
      potwory,ale jak poszukają dobrze to chyba znajdą jeszcze jakąś piękną dziewczynę.
      • beernut Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 22.04.06, 13:28
        dzieki annika za twoj post, otworzylas mi oczy na moja sytuacje rodzinna. od 10
        lat zyje z swoim "tlustym potworem" a to konto w banku ktore moja zona
        twierdzi ze jest na studia naszych dzieci to jest jej "kasa na operacje
        plastyczne-cyce jak
        > balony i murzynskie wary wypełnione kolagenem". A teraz sobie tez przypominam
        ze jak bylem w Polsce 3 lata temu to faktycznie wszystkie Polki na ulicach byly
        piekne jak lalki a jednego cala tluszczu z naturalna uroda, zanda z nich nie
        miala makijazu, operacji plastycznej i chyba nawet nie byly u dentysty nigdy w
        zyciu aby naprawic i czyscic zebow. a poza tym jak w usa jest taki popyt na
        operacje plastyczne to ja pierd....le swoja prace w banku i otwieram kabinet
        operacji plastycznej. jeszcze raz dzieki za twoj "inside report".noe mialem
        nawet pojecia co tu jest grane z amerykankami i ich uroda.
        • zettka Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 22.04.06, 13:42
          berrnut nie pij wiecej!
          • beernut Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 22.04.06, 20:43
            ettka napisała:

> berrnut nie pij wiecej!

co ma piernik do wiatraka???? nie wiem o ci tutaj chodzi. twoja odpowiedz jest
            dla mnie zbyt inteligenta bo nie moge ciebie zrozumiec.
            • xxxxyyyyzzzz Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 23.04.06, 06:55
              Pieprzysz Wasc po prostu od rzeczy. To chciala powiedziec.

beernut napisał:

> ettka napisała:
              >
              > > berrnut nie pij wiecej!
              >
              > co ma piernik do wiatraka???? nie wiem o ci tutaj chodzi. twoja odpowiedz
              jest
              > dla mnie zbyt inteligenta bo nie moge ciebie zrozumiec.
              • beernut Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 23.04.06, 15:54
                xxxxyyyyzzzz napisała:

> Pieprzysz Wasc po prostu od rzeczy. To chciala powiedziec.
                >
                oh yeah, w ktorym miejcu, prosze o glebszy komentarz i wytlumaczenie. z gory
                dziekuje.
      • ylemai Re: dlaczego plastikowe cycki stają się normą ? 23.04.06, 13:18
        bo te naturalne woreczki wyglądające jak psie uszy u większości kobiet po 30 są
        ohydne.
    • blauwolff Amerykański silikon 22.04.06, 11:10
      No tak- Amerykanie wyraźnie preferują dmuchane lale :)
    • mr.yez KFC 22.04.06, 11:24
      To jest Kentucky Fried Chicken

czyli Podsmażona (w solarium) Laska z Kentucky
    • szczypiorkowski Dobra jest! 22.04.06, 11:30
      Zdjęcie nr 4 - mój rozmiar do blowjob.
    • sk8isgr8 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 11:32
      Ale badziewie! Silikony na tony, grube uda, gdyby nie makijaż wygladalaby jak straszydlo!
      • alenika Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 14:37
        Zyczę wszystkim dziewczynom tak grubych ud :) Laska trochę przesadziła z solarium ale pozatym całkiem fajna.A pozatym co uznajecie za naturalność tłuszczy wylewający się ze spodni??
    • malga18l Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 12:08
      Pospolita,zrobiona na lalę Barbie ,sztuczna,wygląda jak dobrze utrzymana
      30-stka.Ciekawe jak będzie wyglądac za 10 lat,ilu operacjom poddała się już,a
      ile ją jeszcze czeka?Oto cała AMERYKA!!!!
      • mmoonchild od razu operacje plastyczne 24.04.06, 13:36
        ...ona wcale nie musi miec operacji zrobionych. Po prostu taka jest. Przeciez
        kobiety w stylu lalki barbie istnieja i nie sa wytworem chirurgow.Ona jest
        ładna ale nie ma w niej niczego charakterystycznego.Czesto jakas drobna wada
        moze spowodowac ze kobieta jest piekna i do tego wyjatkowa.Mysle ze panowie
        zgodza sie z tym ze kobieta nie musi upodabniac sie do Barbie ani do jakiegos
        przyjetego wzorca piekna. Uwazam ze jesli jest zadbana, trzyma figure, ubiera
        sie adekwatnie do swojej sylwetki i ma usmiech na Twarzy to jest juz
        dobrze.Troszeczke wiecej wlasnej krytyki przydaloby sie paniom. Nie rozumiem
        dlaczego kobiety posiadajace brzuszek tak namietnie pokazuja go calemu swiatu.
        Przeciez to powoduje niesmak. Kazda z nas ma cos co powinna odkryc i cos co
        trzeba zakamuflowac.Wlasnie taka umiejetnosc moze nas uczynic pieknymi i dobrze
        wygladajacymi.
    • zwinna_lasica Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 12:11
      silicon tez ma swoje uroki;) fajna niunia
    • maruda.r Aż strach pomyśleć, jak wyglądały konkurentki. Brr 22.04.06, 12:15
    • asd616 Fantastic-plastic 22.04.06, 12:43
    • gotten Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 13:07
      ładna jest, nie ma co:)
    • zettka Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 13:38
      Nasza Kreglicka o wiele piekniejsza:)
    • monster1972 plastikowe cyce, sztuczny usmiech nr 4... 22.04.06, 14:04
      załamka...

ona wyglada jak sztuczna lala do bzykania z sex shopu...

niby nie jest brzydka, ale jednak jest mocno nienaturalna...

facet

i tak najladniejsze są Słowianki:-)
      • ppo A ona to myślisz kim jest? 22.04.06, 15:33
        Indianką? Na pewno pochodzi z Europy. 50% szans, że ma słowiańskie pochodzenie.
        Biali Amerykanie to: Anglicy, Niemcy, Francuzi, Włosi, Polacy, Rosjanie, Żydzi.
        Trochę zastanowienia, a potem krytykować ;)
    • markus.kembi Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 14:07
      Zgadzam się z jednym z przedmówców, wygląda trochę staro, na ok. 30-35 lat, a
      przecież chyba takie tam mają reguły, że miss powinna być młoda.
    • ppo Mnie tam się podoba. 22.04.06, 15:22
      Tylko już taka nie najmłodsza (przynajmniej z wyglądu). Ale b. ładna.
    • eres39 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 15:31
      bardzo ladna dziewczyna ...od samego poczatku wyborow na nia stawialem.I
      przestancie ja krytykowac , tylko dlatego , ze jest z Usa.Wychodzi z Was
      narodowa przywara -szowinizm.Fakt , ze Polki sa baaaaardzo ladne i naturalne /
      bo nie stac ich "jeszcze" na operacje plastyczne/...ale miss USA , tez niczego
      nie brakuje :))))))))))
      • ppo Nie ma się co oszukiwać, 22.04.06, 15:52
        Polacy nienawidzą Amerykanów tylko dlatego, że Amerykanie są bogatsi.
        Zauważcie, że z historycznego punktu widzena bardziej powinniśmy nienawidzieć
        Rosjan, a jednak nie jest tak! Dlaczego? Bo Rosjanom żyje się gorzej, niż nam.
        Nienawidzimy tylko rosyjskich milionerów. To takie polskie: "mogę żyć jak pies,
        byleby tylko sąsiad nie miał lepiej. Jak ma gorzej, to jestem zadowolony,
        choćbym sam z głodu zdychał." Zastanówcie się, Rodacy, bo z takim podejściem to
        trudno o sukces :)
        P.S. Jakakolwiek opryskliwa/wroga odpowiedź na ten post będzie tylko
        potwierdzenim moich słów :D
        • burugunda Re: Nie ma się co oszukiwać,DO PPO 22.04.06, 18:45
          A dlaczego mamy lubic Amerykanow?
        • burugunda Re: Nie ma się co oszukiwać,DO PPO 22.04.06, 18:49
          A dlaczego mamy lubic Amerykanow? w czasie wojen prowadzili polityke
          izolacjonizmu- dlatego sa bogatsi, ich wojna ani nie wyniszczyla ani nie
          ograbila,wiec stac ich dzisiaj na takie fanaberie, bogaty narod, ale czy nie
          jest sztuczny? Ja uwazam ze nasze Polki sa b. ladne i naturalne i wcale
          pieniedzy im do tego nie potrzeba
          • ppo Ja też uważama, że Polki są piękne, 22.04.06, 19:58
            mało tego- Amerykanie też tak uważają! A bogaci są dlatego, że ciężko pracują i
            mają szczątkowy socjal, a ich ewentualny izolacjonizm wynika z położenia
            geograficznego. Chociaż do każdej wojny prędzej czy później się włączali. Na
            pewno bardziej powinnismy nie lubić Rosjan- przez nich jesteśmy biedniejsi od
            Niemców, choć przed IIWŚ było odwrotnie! Po wojnie też Niemcy były w gruzach,
            tylko im pomogli Amerykanie, a nam Wielki Brat. Rezultat jest dziś widoczny i
            nie wymaga komentarza. Jeśli chodzi o Amerykanów, to akurat oni nam najmniej
            zaszkodzili na przestrzeni dziejów. Rosjanie i Niemcy 1000 razy bardziej. Więc
            dlaczego mamy lubić kogokolwiek? Bo jesteśmy cywilizowani.
            P.S. Polacy są 6-tą grupą etniczną w USA, Niemcy 4-tą.
        • mmoonchild Re: Nie ma się co oszukiwać, 24.04.06, 13:46
          hhehehe a ja zgadzam sie z tym przykladem o sasiadach. To w Polsce norma
          Amerykanom zazdroscimy na pewno... zreszta ciezko nie zazdroscic ze zyja w
          cywilizowanym i bogatym kraju. A co do tej panienki to jest dyskusja jakich
          wiele. Dziewczynom sie nie podoba a facetom pasuje w wiekszym lub mniejszym
          stopniu. Ja uwazam tyle ze nei ma sie co spierac o takie pierdoly bo i tak po
          swiecie nie chodza same mis Kantaki a nawet jakby chodzily to facetom nie
          pasowaloby ze takie same dupy na kazdym kroku widza. Jest sobie taka miss i sa
          tysiace innych dziewuszek na naszym globie w ktorych kochaja sie panowie i
          wszystko jest cacy.Nie wiem w czym problem. Na koniec rzuce sentencje bardzo
          gornolotna: potwor, nie potwor....wazne by byl otwor ;) Wiec glowy do gory
          piekne i mniej piekne niz miss lachony! I tak traficie na takiego
          ktory "pokocha"...czytaj pokocha Wasz tylek.
    • antonioni1 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 15:41
      Kiedyś w metrze nowojorskim widziałem superseksigirl. Niestety. Na następnym
      przystanku wysiadła i nie zdążyłem się zakochać. A warto by było. Oj warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka