Dodaj do ulubionych

Kulczykowie

• antykretyn Ja tez rozwiodlbym sie z taka koszmara jak ta baba 24.05.06, 21:22
    • mamba25 to już nie ma lepszych tematów??? 24.05.06, 21:26
      • sasanka2411 Re: to już nie ma lepszych tematów??? 24.05.06, 21:46
        A ja tak sobie pomyslalam
        Na Zachodzie takie modne jest wspomaganie biednych

Panstwo Kulczykowie nakarmcie ,tym co nieuczciwie zdobyte biedne ,polskie dzieci
    • meta-kris Kulczyk - źródło sukcesu PiS? 24.05.06, 21:34
      Kulczyk to symbol wszystkiego co na granicy prawa w polskim biznesie,
      wykorzystywania państwa dla własnych interesów (drodzy liberałowie, napiszcie
      proszę, że "co nie jest zakazane, jest dozwolone"). Do tego dodajmy zblatowanie
      z pseudolewicą i mamy genezę sukcesu PiS.
    • friedmar piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.... 24.05.06, 21:37
      gdyby w polsce tych kulczyków i kulczykowych było z 20% więcej to miałbym
      lepszy samochód a moja córka leppsze studia. A tak mmiernoty upieprzają życie
      najlepszym, zapominają że taki kulczyk z żoną jest jedną z lokomotyw naszego
      kraiku giertychów kaczuchów i sruchów...
      • sasanka2411 Re: piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.. 24.05.06, 21:51
        Ja nie mam samochodu,a moje dziecko studiuje na bardzo dobrej uczelni
        Nie rozumiem
      • pewo1 Re: piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.. 25.05.06, 09:34
        Gdyby w Polsce było 20 kulczyków to mieszkał bys w PRL ijeżdził rowerem marki
        ukraina
    • leeloo2002 Re: Kulczykowie 24.05.06, 23:46
      a ja sobie mysle, ze rozwod rozwodem ale mozna to wykorzystac marketingowo.
      A moze Panstwo Kulczyk umowili sie: sluchaj rozwiedziemy sie dla celow
      biznesowych: Ty Grazyno przejmiesz interesy w Polsce (bedzie Ci je latwiej
      prowadzic, bo moje nazwisko jest kojarzone z wieloma przekretami, a poza tym
      wykorzystasz status ofiary - zdradzanej zony), a ja sie zajme interesami na
      wschodzie...
      Nad ich wizerunkiem PR czuwa pewnie sztab fachowcow. I od wielu miesiecy to
      Pani Grazyna jest dyskretnie wysuwana na pierwszy plan..
      Moim zdaniem to jest ukartowane
    • awz3 Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 00:13
      Najuczciwsze małżeństwo w Polsce, co tam w Polsce, w całej
      Europie !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • marimax Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 00:40
        Najuczciwsze malzenstwo to chyba jednak Jolanta i Aleksander K.
        • ifinity Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:12
          Nie znam Kulczykow, ale po tym artykule to widze, ze to niezwykle obrotni
          ludzie. Zeby tak wiekszosc z Was tutaj, tak teraz dostala po milionie, to
          byscie przepili, przezarli, kupowali ladne mieszkania, samochody i po paru
          latach nie byloby miliona, nie byloby inwestycji, nie bylo by miejsc pracy, ale
          za to byloby pelno gadania, pokazywania sie i puszenia. Lepszy byly czerwony
          jak sie czyms zajmuje, rozwija niz jak nic nie robi. Zgadzam sie z ich
          krytykowaniem, ale jezeli ktos rozwijal korporacje, angazowal sie w handel czy
          produkcje to chyba to nie wyszlo krajowi na zle i to trzeba rowniez brac pod
          uwage i byc objektywnym w ocenach. Bez ryzykantow, bez Atlasow wkurzonych,
          zbuntowanych, zaangazowanych, bylaby u nas nedza jak w krajach trzeciego
          swiata.
      • kinio101 Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:10
        Małe pytanie do polonistów; co oznacza wyraz "weście?"
        • maslo12 Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:14
          Trudno powiedziec, w takich przypadkach trzeba szukac kontekstu. Chcialbym sie
          zapytac co to znaczy hm. no wlasnie. Poza tym ide juz do roboty na nocke, bo
          jako polonista jezdze cienrzarowkami w Angljiiii. Dobranoc.
    • wojtek2784 Re: Kulczykowie - "czyli pieprzenie o Szopenie" ? 25.05.06, 04:09
      Takich bzdur to dawno nie czytałem . Dzięki pracy po godzinach dorobili się
      miliardów w okresie transformacji ? Grupa sprawująca władzę stworzyła 3 miliony
      bezrobotnych.
      • barbara444 Re: Kulczykowie - "czyli pieprzenie o Szopenie" ? 25.05.06, 14:04
        wspolnie z gw
    • deloz Re: Kulczykowie 25.05.06, 07:12
      To tylko w naszym pięknym kraju nad Wisłą dochodzi się do takich fortun w ciągu
      15 lat. Prawdziwe Eldorado. Śpieszmy się, bo jak się inni dowiedzą....
      • zezowaty_cyklop Re: Kulczykowie 25.05.06, 09:38
        :) Jest jeszcze USA. Tam nawet łatwiej.
    • zezowaty_cyklop Re: Kulczykowie 25.05.06, 09:38
      altspringe napisał:
      > No i co z tego? - chciałoby sie zapytać

Nie wiem "co z tego" dla Ciebie. Po coś to przeczytałeś. Jeśli nie wiesz "co z
      tego" to pewnie zrobiłeś to dla zabicia czasu.
      W każdym razie GW zarobiła na Tobie dzięki temu artykułowi, bo obejrzałeś
      reklamy, którymi był otoczony.
      I to by było na tyle.

• semeon Re: Kulczykowie 25.05.06, 15:27
      Co do tego kupieckiego rodu to nie wiem jak było, ale słyszałem, że przyszły
      pan doktor uczęszczał do VI LO w Bydgoszczy.
      • miko001 żenujące są te wasze komentaże.... 25.05.06, 21:57
        żałośni mali podli krytykantcy polacy!!!!
        Kompletne dno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka