sasanka2411 Re: to już nie ma lepszych tematów??? 24.05.06, 21:46 A ja tak sobie pomyslalam Na Zachodzie takie modne jest wspomaganie biednych Panstwo Kulczykowie nakarmcie ,tym co nieuczciwie zdobyte biedne ,polskie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Kulczyk - źródło sukcesu PiS? 24.05.06, 21:34 Kulczyk to symbol wszystkiego co na granicy prawa w polskim biznesie, wykorzystywania państwa dla własnych interesów (drodzy liberałowie, napiszcie proszę, że "co nie jest zakazane, jest dozwolone"). Do tego dodajmy zblatowanie z pseudolewicą i mamy genezę sukcesu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.... 24.05.06, 21:37 gdyby w polsce tych kulczyków i kulczykowych było z 20% więcej to miałbym lepszy samochód a moja córka leppsze studia. A tak mmiernoty upieprzają życie najlepszym, zapominają że taki kulczyk z żoną jest jedną z lokomotyw naszego kraiku giertychów kaczuchów i sruchów... Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.. 24.05.06, 21:51 Ja nie mam samochodu,a moje dziecko studiuje na bardzo dobrej uczelni Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
pewo1 Re: piekni, starzy i bogaci - to za Świetlikiem.. 25.05.06, 09:34 Gdyby w Polsce było 20 kulczyków to mieszkał bys w PRL ijeżdził rowerem marki ukraina Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Kulczykowie 24.05.06, 23:46 a ja sobie mysle, ze rozwod rozwodem ale mozna to wykorzystac marketingowo. A moze Panstwo Kulczyk umowili sie: sluchaj rozwiedziemy sie dla celow biznesowych: Ty Grazyno przejmiesz interesy w Polsce (bedzie Ci je latwiej prowadzic, bo moje nazwisko jest kojarzone z wieloma przekretami, a poza tym wykorzystasz status ofiary - zdradzanej zony), a ja sie zajme interesami na wschodzie... Nad ich wizerunkiem PR czuwa pewnie sztab fachowcow. I od wielu miesiecy to Pani Grazyna jest dyskretnie wysuwana na pierwszy plan.. Moim zdaniem to jest ukartowane Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 00:13 Najuczciwsze małżeństwo w Polsce, co tam w Polsce, w całej Europie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 00:40 Najuczciwsze malzenstwo to chyba jednak Jolanta i Aleksander K. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:12 Nie znam Kulczykow, ale po tym artykule to widze, ze to niezwykle obrotni ludzie. Zeby tak wiekszosc z Was tutaj, tak teraz dostala po milionie, to byscie przepili, przezarli, kupowali ladne mieszkania, samochody i po paru latach nie byloby miliona, nie byloby inwestycji, nie bylo by miejsc pracy, ale za to byloby pelno gadania, pokazywania sie i puszenia. Lepszy byly czerwony jak sie czyms zajmuje, rozwija niz jak nic nie robi. Zgadzam sie z ich krytykowaniem, ale jezeli ktos rozwijal korporacje, angazowal sie w handel czy produkcje to chyba to nie wyszlo krajowi na zle i to trzeba rowniez brac pod uwage i byc objektywnym w ocenach. Bez ryzykantow, bez Atlasow wkurzonych, zbuntowanych, zaangazowanych, bylaby u nas nedza jak w krajach trzeciego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:10 Małe pytanie do polonistów; co oznacza wyraz "weście?" Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 Re: Weście to obleśne zdjęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 01:14 Trudno powiedziec, w takich przypadkach trzeba szukac kontekstu. Chcialbym sie zapytac co to znaczy hm. no wlasnie. Poza tym ide juz do roboty na nocke, bo jako polonista jezdze cienrzarowkami w Angljiiii. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Kulczykowie - "czyli pieprzenie o Szopenie" ? 25.05.06, 04:09 Takich bzdur to dawno nie czytałem . Dzięki pracy po godzinach dorobili się miliardów w okresie transformacji ? Grupa sprawująca władzę stworzyła 3 miliony bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Kulczykowie - "czyli pieprzenie o Szopenie" ? 25.05.06, 14:04 wspolnie z gw Odpowiedz Link Zgłoś
deloz Re: Kulczykowie 25.05.06, 07:12 To tylko w naszym pięknym kraju nad Wisłą dochodzi się do takich fortun w ciągu 15 lat. Prawdziwe Eldorado. Śpieszmy się, bo jak się inni dowiedzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Kulczykowie 25.05.06, 09:38 :) Jest jeszcze USA. Tam nawet łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Kulczykowie 25.05.06, 09:38 altspringe napisał: > No i co z tego? - chciałoby sie zapytać Nie wiem "co z tego" dla Ciebie. Po coś to przeczytałeś. Jeśli nie wiesz "co z tego" to pewnie zrobiłeś to dla zabicia czasu. W każdym razie GW zarobiła na Tobie dzięki temu artykułowi, bo obejrzałeś reklamy, którymi był otoczony. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Kulczykowie 25.05.06, 15:27 Co do tego kupieckiego rodu to nie wiem jak było, ale słyszałem, że przyszły pan doktor uczęszczał do VI LO w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miko001 żenujące są te wasze komentaże.... 25.05.06, 21:57 żałośni mali podli krytykantcy polacy!!!! Kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś