Dodaj do ulubionych

Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy...

• e.gajowa Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 12:14
      Drodzy zwolennicy p.HGW. postawcie jej przed domem i ze trzy razy na trasie
      przejazdu do pracy wielkie tablice przypominające o terminach /których nie
      można przekroczyć/, i wtedy podnoście larum że to nie jest sprawiedliwe, że za
      takie głupstwo itd. Nie rozumiem tego zacietrzewienia. Skoro to Sąd w/g.
      p.prezydent ma wydać wyrok w sprawie wygaśnięcia, czy nie jej mandatu to na co
      czeka Rada i ona sama. Im szybciej sprawiedliwości stanie się zadość, tym
      szybciej znajdzie się ktoś odpowiedzialny na fatalny stan ulic i chodników w
      Stolicy. Tym szybciej będą ogłoszone i roztrzygnięte przetargi na mosty ,
      drogi, ścieszki rowerowe czy obwodnicę Warszawy. To że wybory są nieuniknione z
      winy zadufanej w sobie, niedouczonej, aroganckiej i pasującej do pracy w
      zmywaku podrzędnej knajpy, to już wiemy, teraz niech ta pani spuści z tonu i
      ratuje resztki swego i swego ugrupowania honoru. Sympatycy zaś "bufetowej" nie
      służą dobrze radząc przeciąganie sprawy na "święty nigdy", bo żadne dyżury nie
      pomogą jak zapadnie decyzja o powołaniu Komisarza i o tym przecież wiecie, więc
      nie prężcie muskułów. Więcej pokory i przestrzegania prawa.
      • rebjot Re: Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obse 30.01.07, 12:31
        Gdyby chodziło tylko o przestrzeganie prawa nic nie stałoby na przeszkodzie by
        HGW mogła sprawować urząd komisarza do wydania wyroku przez sąd Tak byłoby
        najprościej i skończyłyby się "przepychanki" Ale przecież w tym całym
        zamieszaniu nie chodzi o prawo tylko o to by wywalić ze stołka "bufetową"
        A Ty też ni strój się w togę Katona bo z tonu Twej wypowiedzi wynika, że
        dokładnie Ci o to samo chodzi
    • mazur_ep Wodzu ma zawsze racje a jak nie ma patrz punkt 1 30.01.07, 12:14
      W ten oto sposob 1 sektetarz ( a moze raczej 1 dyktator ) Jaroslaw K. zaczal
      budowac IV PRL !!! Swoja droga nie wiem czy cos podobnego mozna zobaczyc w
      jakiejkolwiek zachodniej demokracji. Bracia K sprowadzaja Polska demokracje do
      poziomu Turcji a moze nawet jej wschodnich sasiadow.
      • rebjot Re: Wodzu ma zawsze racje a jak nie ma patrz punk 30.01.07, 12:50
        Nie przesadzaj W Turcji de facto rządzi armia więc jest większy niż w IV RP
        porządek Na wschód od Turcji leży Irak gdzie jest obecnie bałagan bo powiesili
        tego, który umiał utrzymać porządek
    • mt7 Ja też mam wrogi stosunek do rządu!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 12:20
    • gamon0 Drugi raz już NIE zagłosuję na Gronkiewicz 30.01.07, 12:26
      Albo PO wystawi kogoś z klasą, albo zagłosuję na kandydata PiS.
      • m15 wszak nikt inteligentny na bufetową nie zagłosuje 30.01.07, 12:40
        gamon0 napisał:

> Albo PO wystawi kogoś z klasą, albo zagłosuję na kandydata PiS.
        inna sprawa ,że oszołków i cieniasów w warszawie dostatek,od groma plebsu z
        polski przyjechało i udają inteligentów,a wiadomo,że modnym w tych kręgach jest
        postawa antypisowska,to im dodaje miejskiego splendoru,wydają się być (w swych
        oczach)mądrzejszymi i bardziej światowymi,czym wiekszy zascianek tym większe
        odreagowanie,zatem wśród nich michnikowszczyzna ma najliczniejszą i
        najwierniejszą grupę wyznawców,biedna warszawa-buractwo nią rządzi
      • pogromca_gamonia Dodaj: na kandydata PiS z klasą....buuhahaha.... 30.01.07, 12:49
        chyba piątą podstawowki. Albo PRL-owskiego doktorka prawa jak Pyzaty Lebiega Lesio.
        • gamon0 Obsesja Gronkiewicz kiepską rekomendacją 30.01.07, 13:02
          Niech PO wystawi wreszcie kogoś, kogo nie trzeba będzie się wstydzić.
    • rozwado Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesyjna 30.01.07, 12:47
      Komisarzem Warszawy musi byc osoba przyjazna dla premiera.

Niewazne jaka jest wola wyborcow. Wazne jest co postanowi wojewoda.

Ustroj RP bedzie odtad zalezal nie od wyborow, ale od tego kiedy ktos
      zlozy/podcyfruje jakis swistek
      papieru. Swietna okazja dla Putina, zeby odzyskac wplywy w RP.
    • plus_minus_zero Politycznie poprawne byloby ponowne 30.01.07, 12:52
      przeprowadzenie wyborow. Niech wyborcy wypowiedza sie co sadza o przewodniej
      sile IV RP Mochernej i jej wodzu ...
    • samsoneet Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 12:54
      w cywilizowanym kraju premier za taki numer wylecialby na pysk z pracy a w
      naszej republice redaktoro-kaczkowej jest cool :)
    • stanmich Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:01
      Demokratyczną wolą wyborców prezydentem Warszawy została HGW pokonując
      najlepszego kandydata PiS. Krótkie spóźnienie złożenia oświadczenia nie
      dyskwalifikuje prezydenta elekta pod żadnym istotnym dla pełnienia tej funkcji
      względem. Dlatego powinna być komisarzem do czasu nowych wyborów, jeśli Sejm i
      władza wykonawcza (rząd) stawiają wyżej funkcje represyjne uchwalonych
      przepisów nad logiką i kosztami. Ale jak zwykle interes partyjny weźmie górę.
      Zabawa naszym, wyborców kosztem trwa nadal.
      • presentation1 Re: Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obse 30.01.07, 13:14
        Otoz podczas spotkania Kaczynski-Tusk ten pierwszy zaproponowal dla rozwiazania problemu komisarza dla HGW.Tusk i HGW odmowili.Wiec o co ci chodzi?
      • rozwado Re: Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obse 30.01.07, 13:20
        Warto zauwazyc, ze sprawa jest swiatowym precedensem. Nigdy nie slyszalem zeby
        uniewazniono wybory pod takim blahym pretekstem - nigdy nigdzie, chyba ze w Afryce.
        • gamon0 Re: Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obse 30.01.07, 13:26
          Luka w wykształceniu. W Afryce też nie.
        • presentation1 Re: Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obse 30.01.07, 13:35
          Jestes chory jak PO.Tak mowi ustawa ktora przeglosowalo PO i SLD w 2005 roku.
    • milena.rl Radosna entropia polskiej prawicy :))) 30.01.07, 13:03
      Piękne. Miło patrzeć jak prawica żre się między sobą, rozsypując na coraz
      mniejsze frakcje, partyjki, co rusz jakiś paw rozpościera dumnie ogon (telas ja
      ce rządzić, telas ja, ja ja daj łopatkę !!). Jakieś eReLeNy, LPR-y, Platformy
      na szczury, PISy, UPR-y, samebrony, partie Rokit i Marcinkiewiczów..
      obradza :)))

Zamieniają kraj w PIE..DOLANKĘ.
      • tetradrachma Re: Radosna entropia polskiej prawicy :))) 30.01.07, 14:12
        dlatego ..."rozdziobią nas kruki, wrony". Tak było od zarania naszych dziejów.
        Jakies "spiewaki", i inne "rokity", bedą szarpa postaw sukna, az
        rozszarpią...PiSdu !
    • presentation1 .....Czego............... 30.01.07, 13:07
      nie dotknie sie PO wszystko sknoci.Czyzby nad ta partia bylo jakies fatum?A moze takie fatum jest w szeregach Platformy?
      • killarney5 presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:20
        Czy Szanowny Pan mógłby łaskawie zająć się sprawami swojego kraju, czyli
        Francji - a w sprawach Polski nie tracić szansy na siedzenie cicho, jak to
        powiedział Pan Prezydent, Jacques Chirac? Rozumiem, że ma Pan problem z
        pisaniem na forum Le Monde z powodu pewnych kłopotów z językiem francuskim -
        ale to naprawdę nie jest nasz problem, tylko Pana. A nas proszę najłaskawiej
        zostawić w spokoju.

Bo niestety w innym przypadku będziemy musieli Pana potraktować znanym
        prezydenckim pozdrowieniem: *Spieprzaj, dziadu*!

(excuse le mot, ale to styl prezydencki, nie mój)
        • presentation1 Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:24
          Nie na temat.Tu pisza o HGW i PO.A ty spadles ze stoga na glowe i piszesz o Francji.Jezeli chcesz o Francji polecam Wirtualna Francja.
          • presentation1 Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:25
            www.wirtualnafrancja.com/
            • olek Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:28
              Mowiłem, kupić kaczkom bilet dookoła świata, wyszłoby taniej, niż
              ich "rządzenie". Ale mnie to kurde, nikt nie słucha.
            • tw_wielgus Re: presentation 1 - francuski czyściciel butów 30.01.07, 13:28
              co on może wiedzieć o Polsce
          • tw_wielgus Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:26
            presentation1 napisał:

> Nie na temat.Tu pisza o HGW i PO.A ty spadles ze stoga na glowe i piszesz o
            Fra
            > ncji.Jezeli chcesz o Francji polecam Wirtualna Francja.

Co za bełkot.
            Tylko francuski czyściciel butów mógł cos takiego napisać.
            • presentation1 Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:28
              Upior PRLu podniosl glowe z poduszki.
          • olejowy.bogacz Re: komisarz to brzmi tak swojsko 30.01.07, 13:27
            tak blogo i tak czerwono.
          • perro69 Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:30
            chyba ze stogu a nie stoga :))) ale co tam ... a propos fatum - może z
            perspektywy zamku nad loarą nie widać ale fatum wisi raczej nad pis niz po :)
            można nawet powiedzieć, że kaczyński to taki swoisty midas - czego sie nie
            dotknie obraca to w g.ó.w.n.o. ...szkoda tylko, ze o polskę chodzi :(
            • presentation1 Re: presentation 1 - francuski doradca dla Polski 30.01.07, 13:32
              PiS rzadzi i bedzie rzadzic.Dlugo.PO nie rzadzilo i nigdy nie bedzie rzadzic.
    • piwi77 Brak dekomunizacji odbija nam się czkawką. Ster 30.01.07, 13:29
      rządów znów w rękach jedynie słusznych, wiedzących lepiej, historycznie
      zdeterminowanych i z naukowym światopoglądem (wg nich historia z Jezusem
      została naukowo udowodniona).
    • wojtekmt Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:32
      Naszym celem jest przestrzeganie prawa" - zaznaczył szef rządu. Dodał, że prawa
      nie można zmieniać dla jednej osoby
      Hipokryzja i bezczelność kaczora nie maja granic. Ten hipokryta nie pamieta co
      zrobił pis gdy kaczor młodszy przestał być prezydentem Warszawy i powinny się
      odbyc nowe wybory?
    • grzegorzlowicki Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:34
      jak to nie powola? przeciez hanka umie sie juz podpisywac, a wiecej jej nie
      potrzeba, a to ze nie potrafi wypelnic strony druku urzedowego, a to ze choc
      nie jest prawnikiem/konstytucjonalistka a interpretuje po swojemu prawo ... az
      milo patrzec jak bufetowa z centralnego trzyma sie stolka, az milo patrzec jak
      hania zamienia sie w klona leppera/giertycha
    • grzegorzlowicki Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:38
      dla wszystkich oczerniajacych kaczynskiego (facet nie jest z mojej bajki ale
      msuze stanac w jego obronie na lamach tj pseudoliberalno postkomunistycznej
      GAZETY WYBORCZEJ) on nie neguje demokratycznego wyboru warszawiakow, po prostu
      skoro PO i Gazeta Wyborcza komunistow zadała zawsze przestrzegania prawa przez
      kaczory to trzeba tez wymagac od swoich pupilkow droga GW i michniczku czerwony
      przestrzegania prawa, a HGW jakos nie pamietam aby byla konstytucjonalistka aby
      miala sie prawo wypowiadac i interpretowac prawo
    • majka9959 Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:40
      I dobrze, przecież jest to osoba najważniejsza według niej w kraju {co mają do
      mnie polacy do mnie przedstawiciela narodu wybranego}i cały naród powinien
      leżeć u jej stóp jak wtedy kiedy sprzedawała banki i FOZ.Nie powinno być
      nigdzie powtórnych wyborów, wszędzie gdie wygasa mandat na to miejsce wchodzi
      osoba będąca na drugim miejscu.
    • grzegorzlowicki Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 13:45
      wszystkim sympatykom PO oskarzajacym PiS o negowanie demokratycznych wyborów
      społeczenstwa przypominam, że to Rokita-Tusk-Gronkiwicz-Komorowski-Schetyna
      negowali w 2005 roku spoleczny wybor polakow czyli PiS,Samoobrona,LPR. A ja -
      jako były sympatyk PO , musialem sie przed znajomymi tlumaczyc dlaczego donald
      z diabelkiem sa tacy antydemokratyczni. Ale obudzilem sie i przejrzalem na oczy
      wiec ... jestem antywyborca.
      I jeszczo jedno - moja droga Wyborcza przestan wreszcie klamac, ze PO wygralo
      wybory bo trzeba patrzec nie tylko na sejmiki i duze miasta - tam i owszem
      wygrala PO - ale na cala polskie gdzie byl ... remis. Michniczku czerwony wiesz
      co to remis ? to nie jest wtedy gdy podlizywales sie czerwonym by dostac ich
      forse na swoja AGORE SA
      • m15 podlizywanie to strasznie niehigieniczny obyczaj 30.01.07, 13:53
        a adam do tego się posunął ,chcąc od komuchów kasę ,papier,kolporataż,teraz
        spłaca zaciągnięty onegdaj kredyt
    • jkdino49 tylko SPOKOjnie! 30.01.07, 13:56
      Musimy sie pogodzic z tym, ze przez wielkie ambicje malego wodza panstwo straci
      3 miliony zlotych na nowe wybory w Warszawie. Nie pierwsza to strata i znowu
      nie taka wielka w porownaniu z innymi.
      Wydaje mi sie, ze maly wodz jest geniuszem destrukcji, ale nie bedzie w stanie
      wystawic w wyborach warszawskich powaznego kandydata - w tej chwili trwa w
      calym PISie lapanka na kandydatow, jak widac bezskuteczna.
      Proponuje panu Jaroslawowi K. smiale zagranie taktyczne, bedace chyba
      najlepszym wyjsciem z tej sytuacji - utajnic nazwisko kandydata PISu na
      prezydenta Warszawy az do ogloszenia wynikow nowych wyborow!
      • presentation1 Re: tylko SPOKOjnie! 30.01.07, 14:01
        Tym co piszesz to nawet siebie nie przekonasz.Za dodatkowe koszty wyborow w
        Warszawie wine ponosi HGW.To ona spoznila sie z oswiadczeniem.I jak na ironie
        te ustawe wniosla PO i przeglosowala razem z SLD w 2005 roku.Jezeli tak
        ukladasz sobie zycie to tylko wspolczuc.Zyjesz w klamstwie i niewiedzy.Lub
        jeszcze inaczej.Jestes latwym obiektem do manipulowania.
      • m15 to mały wódz nie złożył deklaracji w terminie? 30.01.07, 14:03
        jeśli tak -niech płaci za wybory,my nie będziemy pokrywać kosztów jego
        nieuctwa,koniec z dyktatem kaczorów ,nie znają prawa-ich problem,zadnej
        abolicji,żadnego pobłażania nieukom,wszyscy obywatele muszą być równi wobec
        prawa,nie można zmieniać ustaw dla jednego bęcwała,tylko czemu miałem
        wrażenie,iż to dotyczy bufetowej,ale skoro twierdzisz ,że to kaczor zawinił
        ponownym wyborom - nie będę na niego głosował:)))))
    • babette666 bierze kretyn ludzi za gluchych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 14:04

Donald Tusk wyraźnie powiedział, że nie ma mowy o tym, żeby komisarzem została
      pani Gronkiewicz-Waltz (...) Ja stwierdziłem, że takiego planu nie mamy, nie
      jesteśmy w stanie mianować pani Gronkiewicz-Waltz komisarzem" - powiedział
      premier we wtorek w "Sygnałach Dnia".

bezczelny typ !!!!!!!!!!!!!!!!!na wlasne uszy slyszalam jak powiedzial w radiu:
      "Donald Tusk nie zgodzil sie na moja propozycje, aby pani HGW zostala byc moze
      tymczasowo komisarzem, na taka decyzje nie mam wplywu"
      na moja propozycje!tak powiedzial a teraz kreci, powinien sobie
      kupic "glowouderzacz" moze by przypomnial sobie co mowim, przeciez na reke upad
      nie na glowe

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
      eksperymentów zrezygnował.
      • abba15 bierze kretynów za glupich i słusznie 30.01.07, 17:21
        i nic nie pomogą żadne zaklęcia
        nie zrobi prezydenta z cielęcia
    • zyks Czemu ten konus żre tylko szalej i ani trochę Euka 30.01.07, 17:57
      nuby, choć tak prosiłem ? :

Vital Healt System - EUKANUBA

- Zawiera DHA - substancję odżywczą, niezbędną do prawidłowego rozwoju mózgu.
      - W oparciu o przełomowe badania, w których szczenięta i ich matki karmiono
      Eukanubą.
      - Przyśpiesza uczenie, wspomaga rozumienie.

DHA i jego znaczenie dla szczeniąt
      ----------------------------------

DHA, czyli kwas dokozaheksaenowy, jest kwasem tłuszczowym Omega-3, uznawanym za
      bardzo cenną substancję odżywczą dla dzieci. Niedawno odkryto, że pomaga także
      szczeniętom, pobudzając zdrowy rozwój ich mózgu.

Badania wykazały, że szczenięta otrzymujące zwiększone dawki DHA w pożywieniu
      mają lepszą zdolność zapamiętywania, są bystrzejsze i szybciej się uczą. Dla
      wła.ciciela szczenięcia oznacza to: lepszą socjalizację Đ dopasowanie się
      szczenięcia do jego ludzkiej rodziny, szybszy przebieg procesu wychowania i
      szkolenia oraz mniejsze ryzyko wystąpienia zachowań niepożądanych (np.
      destruktywnych).

Doskonałym źródłem DHA jest dla szczeniąt mleko matki. Po przejściu na pokarm
      stały, konieczne jest dostarczenie DHA w pożywieniu, bo organizm szczenięcia nie
      jest w stanie sam go wytworzyć.

Wszystkie karmy Eukanuba dla szczeniąt mają optymalny poziom DHA (głównymi
      źródłami DHA są w nich mączka rybna i jaja).
    • marseen Gronkiewicz nie będzie komisarzem przez "obsesy.. 30.01.07, 23:13
      Boże broń mnie przed PiSem

Wyjechałem do Anglii – na chwilę by odsapnąć od problemów i PiSu – ALE SIĘ NIE
      DA.

Tak bardzo cieszyłem się, że Gronkiewiczowa wygrała wybory w Warszawie – znów
      moje miasto wróciło we właściwe ręce mogę spać spokojnie – tak cieszyłem się po
      wyborach. A teraz znów odczuwam dreszcz przerażenia. Mieliśmy pokaz rządów PiSu
      w stolycy przez ostatnie lata – zrobili jeden wielki b...l a jedyną rzeczą
      która pozostanie mi w pamięci to potworne przerażające plakaty PiS w każdym
      zakątku – OBYwatel 3 RP? OBYnie! Czasem aż wstyd się przyznać do własnej
      narodowości a życie w Polsce wydaje się koszmarem, z którego nie można się
      obudzić.. taką III RP PiS i bliźniacze ptaki Nam zgotowały..

Więc.. Boże o ile widzisz co się dzieje w kraju, w którym syna Twego na króla
      powołać chcieli, broń tę niedoszłą dziewicę Polskę (może kiedyś
      przestaniemy „ją” waginować i pozwolimy jej na posiadanie „ptaka-nie bliźniaka”
      lub stanie się bezpłciowym tworem samobytowym) przed barbarzyńskimi zapędami
      bliźniaczych twarzy - Błagam!
    • zenutek I ma świętą rację.... 31.01.07, 00:49
      Teraz widać dlaczego tak dąży PiS do zabrania mandatu pani Hannie Gronkiewicz-
      Waltz. Za dużo spraw dwuznacznych wychodzi w Ratuszu. A to sfałszowane faktury,
      a to spora grupa obecnych ministrów-wiceministrów jest na urlopie bezpłatnym w
      Ratuszu. Może im urlopy się kończą i pani prezydent nie chce im przedłużyć....
      Trzeba więc usunąć ją z tego stanowiska, wstawić swojego komisarza i
      delikwentom-decydentom rządowym przedłużyć urlopy, bo gdzież się podzieją jak
      Sejm trzeba rozwiązać? Oni od początku wiedzieli, że ten Sejm nie przetrwa
      całej kadencji, więc zabezpieczyli się urlopami bezpłatnymi na wszelki wypadek,
      jakby drugi raz do Sejmu nie weszli. I to PiSowscy ministrowie tak chętnie
      opowiadają o moralności innych osób..... Obłuda i bezczelność.... Moraliści za
      pięć groszy....Wstyd i żenada za tych polityków....
      • babette666 Re: I ma świętą rację.... 31.01.07, 01:01

ja to bym chciala tylko jednego: zeby Kaczor albo dwa poczytali wszystkie wpisy
        na forach, tak tylko przez 24 godziny , nie dluzej. Jak nie z uczciwosci, ktora
        glosi na lewo i prawo, a w ktora nie wierze, bo uczciwi ludzie nie wala swoja
        uczciwoscia we wszystkie mikrofony, oni poprostu SA uczciwi, albo ze wstydu
        powinien popelnic samobojstwo. Ale kobiety maja szaty do przykrycia, a Kaczory
        czym przykryja swoja pyche????

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.
        • uomonuovo Re: I ma świętą rację.... 31.01.07, 02:55
          babette666 napisała:

>
          > ja to bym chciala tylko jednego: zeby Kaczor albo dwa poczytali wszystkie
          wpisy
          >
          > na forach, tak tylko przez 24 godziny , nie dluzej. Jak nie z uczciwosci,
          ktora
          >
          > glosi na lewo i prawo, a w ktora nie wierze, bo uczciwi ludzie nie wala swoja
          > uczciwoscia we wszystkie mikrofony, oni poprostu SA uczciwi, albo ze wstydu
          > powinien popelnic samobojstwo. Ale kobiety maja szaty do przykrycia, a
          Kaczory
          > czym przykryja swoja pyche????
          >
          > Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
          > eksperymentów zrezygnował.

-----------------------------------
          O co ci tak wlasciwie "biega"??
          Proponuje wiecej optymizmu, obiektywizmu i dystansu a wtedy i ludzka malpa :)
          bedzie sympatyczniej wygladac.
      • uomonuovo Re: I ma świętą rację.... 31.01.07, 02:45
        zenutek na rybach jestes ze tak ta wedka zarzucasz?
        Pelno u ciebie jakby, gdyby a fakt pozostaje jeden ze to pani profesor zawalila
        sprawe.
        Nie byloby sprawy gdyby dopelnila tego obowiazku 2 dni przed terminem a
        najlepiej tydzien przed. Najpierw sie robi porzadek w swojej kuchni a dopiero w
        czyjejs.

Jak na Pradze utracala radnego zeby wzmocnic tamtejsza koalicje PO/SLD to prawo
        jej odpowiadalo, teraz juz nie.
        Zachowanie smarkatej ktora sie lubi bawic i cieszyc jak wygrywa ale jak jej sie
        noga powinie przez wlasna niezdarnosc, indolencje i ignorancje to wtedy w placz
        i krzyk, ze sie tak bawic nie bedziemy i zaczynamy od poczatku.

Pytam sie jeszcze raz kto jej bronil i ja wstrzymywal zeby dac dobry przyklad i
        dopelnic wszelkich formalnosci wymaganych od nowo wybranego prezydenta Warszawy
        na tydzien wczesniej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka