marian.kaluski A Hołda jest taki durny jak Wałęsa i więcej bo... 18.02.07, 01:18 Do profesorka Hołdy, Helsińska Fundacja Praw Człowieka W Warszawie CYTAT: INTERIA.PL 17.2.2007: "Wałęsa tylko skrytykował prezydenta" „Według prawnika, prof. Zbigniewa Hołdy z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka piątkową wypowiedź b. prezydenta (Wałęsy o prez. Lechu Kaczyńskim, że jest „durniem”) należy traktować jako krytykę, a nie jak znieważenie głowy państwa. - To była wypowiedź drastyczna pod adresem urzędującego prezydenta. Jednak należy ją traktować jako krytykę - powiedział w sobotę prof. Hołda. - Polityk powinien mieć twardą skórę, musi się liczyć z tym, że będą padać ostre słowa pod jego adresem – dodał”. KOMENTARZ: Według mnie (i bez waszej łaski!!! – mam prawo mieć własną opinię na wszystko i odnośnie każdej osoby) Hołda to DUREŃ; dureń, dureń i jeszcze raz dureń! A do tego SKU..SYN! – Dlaczego skurwzszn? Bo powyższa jego wypowiedź ma charakter polityczny. Za grosz nie ma w niej bezstronności politycznej!!! Drastyczna to wypowiedź pod adresem człowieka, który uważa, że czyni tylko dobro wraz z Fundacją, na czele której stoi. Jednak należy ją traktować WYŁĄCZNIE jako krytykę. Polityk – a POLITYKIEM jest Hołda!!! - powinien mieć twardą skórę, musi się liczyć z tym, że będą padać ostre słowa pod jego adresem. To jasne jak słońce! Napisałem o Hołdzie „profesorek”, bowiem osoba postępująca tak jak Hołda plami ten stopień naukowy! A tak na marginesie: robicie (Fundacja) więcej ZŁA niż DOBRA!!! Bez poważania, Marian Kałuski, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski Re: A Hołda jest taki durny jak Wałęsa i więcej b 18.02.07, 08:15 marian.kaluski napisał: > Do profesorka Hołdy, > Helsińska Fundacja Praw Człowieka > W Warszawie > > > KOMENTARZ: > Według mnie (i bez waszej łaski!!! – mam prawo mieć własną opinię na wszy > stko i > odnośnie każdej osoby) Hołda to DUREŃ; dureń, dureń i jeszcze raz dureń! A do > tego SKU..SYN! – Dlaczego skurwzszn? Bo powyższa jego wypowiedź ma charak > ter > polityczny. Za grosz nie ma w niej bezstronności politycznej!!! > Drastyczna to wypowiedź pod adresem człowieka, który uważa, że czyni tylko > dobro wraz z Fundacją, na czele której stoi. Jednak należy ją traktować > WYŁĄCZNIE jako krytykę. Polityk – a POLITYKIEM jest Hołda!!! - powinien > mieć > twardą skórę, musi się liczyć z tym, że będą padać ostre słowa pod jego > adresem. > To jasne jak słońce! > Napisałem o Hołdzie „profesorek”, bowiem osoba postępująca tak jak > Hołda plami > ten stopień naukowy! > A tak na marginesie: robicie (Fundacja) więcej ZŁA niż DOBRA!!! > Bez poważania, > Marian Kałuski, Australia Dzięki Bogu, że ten Kałuski wyjechał do Australii. A może by tak zabrał tam jeszcze Kaczyńskich z dworem? A tak w ogóle to typowa wypowiedź zakompleksionego człowieczka (pewnie kiedyś miał na pieńku z profesorem H.). Bardzo pasuje do obecnego układu (ach, cóż za okropne słowo!). Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 jaki tam z niego profesor i prawnik .. pewnie pro- 18.02.07, 02:05 sowiecki/komunistyczny agent. Odpowiedz Link Zgłoś
ko2006 Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 18.02.07, 03:30 lol, na portret Jasnie Pana mucha na.rala! Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 glowe kartoffel mozna zniewazyc? 18.02.07, 03:49 duren i zasraniec jest tak poza obrazaniem, ze jest nawet nie smieszny palant prezydencki. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jest_prawda precz z ojcemswietym... 18.02.07, 05:18 poniewaz piszesz sie z malej litery (bo jestes malutki) wiadomo ze nie bluźnię ;) nie umiesz czytac chloptasiu kto zlozyl pozew ?? Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Amerykanie też nigdy nie byli na księżycu to był 18.02.07, 10:23 Amerykanie też nigdy nie byli na księżycu to był wszystko pic na wode fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Bolek to wróg Narodu nr 2, nr 1 to Balcerowicz 18.02.07, 10:38 To Wałęsa dokonał zamachu stanu na demokratyczny rząd Olszewskiego brał w tym udził m.in. Tusk. To Wałęsa zdradził Solidarność współpracując s SB a potem wyczyścił swoje kartoteki, a jak Maciarewicz wyczytał go na liście, to obalił rząd Paskudny zdrajca, cynik, nieuk, szkodnik Narodu ten Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 Re: Bolek to wróg Narodu nr 2, nr 1 to Balcerowic 18.02.07, 10:56 gringo_w66 napisał: > To Wałęsa dokonał zamachu stanu na demokratyczny rząd Olszewskiego brał w tym > udził m.in. Tusk. > To Wałęsa zdradził Solidarność współpracując s SB a potem wyczyścił swoje > kartoteki, a jak Maciarewicz wyczytał go na liście, to obalił rząd > Paskudny zdrajca, cynik, nieuk, szkodnik Narodu ten Bolek > ### oto jeden z dowodów: pl.wikipedia.org/wiki/Nocna_zmiana_(dokument) Odpowiedz Link Zgłoś
5jabjh Re: Bolek to wróg Narodu nr 2, nr 1 to Balcerowic 18.02.07, 11:19 Coto za dowody. Słaby zakłąmany film jakiegoś pożal się Boże artysty. W CAłYM CYWILIZOWANYM śWIECIE MOGę WYRAZIć SWOJą OPINIĘ. Twłąsnie zrobił Wałęśa. Powiedział to co 80% Polaków wie. Jak Kaczyńscy palili kukłę prezydentya Kwaśniewskiego to było OK! Jak prezyent Wałęsa powiedział prawdę to święte oburze nie bigotów.Skazany prawomocnym wyrokiem Prezydent Kaczyński powinienprzeprosić Wachowskiego a nie sadzać go do aresztu , to przypomina najgorsze w naszej historii rozpasanie możnowładców prowadzące do zagłady kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
malyflowers Re: Bolek to wróg Narodu nr 2, nr 1 to Balcerowic 20.02.07, 19:03 śmieszny dowód autorstwa jacka kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 18.02.07, 12:06 Rzeczownik, jakim były prezydent określił obecnego, należy mu się od dawna !!!! Ktoś wreszcie musiał powiedzie prawdę. Nie można ciągle udawać, że wszystko jest OK, a my walczymy metodami demokratycznymi z dyktatorami. Dyktatora trzeba siła wykurzyć z pałacu. A może ktoś powie, że zamykanie Narodowi ust w sprawie tarczy nie jest dyktaturą? Wszak to nie kto inny jak bliźniak powiedział, że referendum w sprawie tarczy jest zbędne; zbędna jest nawet debata w sejmie. Jeżeli to nie jest dyktatura to… Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Czy żeby znieważyć głowe panstwa to tylko słowami 18.02.07, 12:10 Czy żeby znieważyć głowe panstwa to tylko słowami zaczynającymi się na K albo na H to jest bzdura. Moim zdaniem Wałesa może sprowokować takim gadaniem jakiegoś psychopate do zamachu. Prezydent narutowicz własnie zginął od takiego gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Czy żeby znieważyć głowe panstwa to tylko sło 18.02.07, 12:32 Prezydent RP, Gabriel Narutowicz, zginął nie od "gadania" ale od kuli. Wystrzelonej przez działacza zupełnie konkretnej orientacji politycznej. Takiej właśnie, którą Lech Wałęsa wyśmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 prof.Hołda to pedofil i sk...syn ! 18.02.07, 12:57 To tylko moja opinia... Wierzę, że ma pam 'grubą skórę', panie Hołda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Też o Hołdzie tak słyszałem. Pewnie coś na rzeczy 20.03.07, 19:41 Ale tylko słyszałem. Więc nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Jakie zniewazenie?? 19.02.07, 05:15 Kogo? To, ze czesc Polakow wybrala tego bubka na prezydenta, trudno, ale istnieje jeszcze w wolnej Polsce--prawo swobodnej wypowiedzi!! Ze durnoty robi to widac i slychac.No i jeszcze to otoczenie swietych durakow typu szczypinska czy karski!! Jacy oni delikatni! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: mg-2005---------------------- 19.02.07, 05:19 Nie masz opinii. Zeby miec opinie, nalezy posiadac minimum intelektualnego obycia. Nazywajac kogokolwiek nieprawdziwie, osmieszasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
impetor kaczaki 20.02.07, 18:56 kaczaki nie mogą znieść, że ktoś może myśleć i mówić inaczej. Miejmy nadzieję, że nie uda im się doprowadzić do dyktatury bo inaczej będziemy piszczeć. A co do durnia dureń to dureń ale to dotyczy człowieka a nie urząd Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 21.02.07, 00:51 "Polityk powinien mieć twardą skórę, musi się liczyć z tym, że będą padać ostre słowa pod jego adresem" Gruboskórny kurdupel już jest, ale tylko w stosunku do innych. Nieokrzesany żuli-borski cham. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Hołda: Wałęsa nie znieważył głowy państwa 20.03.07, 19:38 Uważam, że wypowiedź Wałęsy jest bardzo przydatna. Teraz wreszcie mogę publicznie i śmiało twierdzić, że Kaczyński jest durniem, bo to przecież cytat :) Widząc Kaczyńskich wiele innych epitetów ciśnie się na usta. Poproszę o następne "cytaty". Samodzielne wypowiedzi są niebezpieczne - reżim przykręca śrubę coraz silniej, zaczyna się cenzura i moim zdaniem powróci, bo wszystkim ona pasuje: narodowcom-faszystom, klerowi-złodziejowi, Ziobro-Dzierżyńskiemu i Kim Ir Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ale Kurski znieważył Tuska za prawdę o dziadku... 20.03.07, 19:48 Czy tak Panie Profesorze z PRL? Odpowiedz Link Zgłoś