piskoala Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 15:51 ale nie przeprosi, bo tak jak większość pOLAKÓW, SĄD MA W D U P I E ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe i inna hołota do ZBiRu Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 09.03.07, 13:43 nie powinien przepraszać,bo ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 od czasu do czasu prawda też przegrywa 05.03.07, 16:07 wszak termida ma przepaskę na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To Ty nawet nie wiesz po co ta elegoryczna... 05.03.07, 16:13 ... przepaska? O moj Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: od czasu do czasu prawda też przegrywa 05.03.07, 16:14 a jeden TW po prostu powiedział że jego lojalka jest fałszywa i temida ze strachu głowe w piasek schowała. m15 napisał: > wszak termida ma przepaskę na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu "Plusy dodatnie, plusy ujemne" 05.03.07, 16:21 To film dokumentalny dostepny w internecie. Polska Temida nie chciała tego zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: "Plusy dodatnie, plusy ujemne" 05.03.07, 16:28 bo i nie było co oglądać. od kiedy to temida opiera sie na filmach paradokumentalnych? pokłady głupoty w narodzie są niewyczerpane. ulubienieclosu napisał: > To film dokumentalny dostepny w internecie. Polska Temida nie chciała tego > zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 jeśli Wałęsa to nie Bolek choć sam się przyznał to 05.03.07, 16:23 trzeba szukać sobowtóra Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: jeśli Wałęsa to nie Bolek choć sam się przyzn 05.03.07, 16:26 a lojalka podpisana przez brata bliźniaka jest nieważna? abba15 napisał: > trzeba szukać sobowtóra Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak "My tam swoje wiemy..." 05.03.07, 16:23 Choćby nam przedstawiali dowody, to i tak wiemy, że Ziemia jest płaska! Wałęsa na pewno donosił, to wszyscy wiedzą! Wprawdzie nikt nie widział, wprawdzie nie ma dowodów, nie ma to wreszcie żadnego sensu, żeby komuna negocjowała w Magdalence ze swoim agentem - ale co tam! My wiemy lepiej! Okrągły Stół to była zdrada - to też wiemy. Bo myśleliśmy, że to nagle do jednej sali ze stołem wleźli z jednej strony komuniści, a zdrugiej strony przypadkiem znaleźli się opozycjoniści - i tak to się zaczęło. A naprawdę to było tak, że o terminie zebrania i jego składzie to były wcześniej negocjacje! Straszne - prawda ? I jedyne uczciwe osoby przy Stole to bracia K., którzy trafili tam przez przypadek... Wyszkowski nie daj się! Całe Tworki na ciebie liczą! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: "My tam swoje wiemy..." 05.03.07, 18:13 and_nowak napisał: > Choćby nam przedstawiali dowody, to i tak wiemy, że Ziemia jest płaska! > Wałęsa na pewno donosił, to wszyscy wiedzą! Wprawdzie nikt nie widział, > wprawdzie nie ma dowodów, nie ma to wreszcie żadnego sensu, żeby komuna > negocjowała w Magdalence ze swoim agentem - ale co tam! My wiemy lepiej! > > Okrągły Stół to była zdrada - to też wiemy. Bo myśleliśmy, że to nagle do jedne > j > sali ze stołem wleźli z jednej strony komuniści, a zdrugiej strony przypadkiem > znaleźli się opozycjoniści - i tak to się zaczęło. A naprawdę to było tak, że o > terminie zebrania i jego składzie to były wcześniej negocjacje! Straszne - praw > da ? > I jedyne uczciwe osoby przy Stole to bracia K., którzy trafili tam przez > przypadek... Bracia K. udaja, ze ich tam wcale nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 bolek uzależniony od ub budował"lewą nogę" 05.03.07, 16:48 zwalczał wszystkich przeciwników komuny,rozwalał prawicęi kumał się z komuną,magdalenka to tez jego i jego kumpli dzieło Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: bolek uzależniony od ub budował"lewą nogę" 05.03.07, 17:17 No i dobrze ,że budował lewą nogę.Te oszczerstwa Wyszkowskiego to prawdopodobnie zemsta za prolewicowe poparcie Wałęsy.Jednym słowem kogo nie lubią w radioryju tego nazwą złodziejem itp.Ale jest jeszcze sprawiedliwość i fanatyzm nie zatryumfuje.Oszczerca winien to odszczekiwać co tydzień na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski, ustap sam, zanim cie usuna 05.03.07, 16:45 To jest frustrat Kaczynski a za nim wataha cwaniaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ciekawe kiedy rozliczymy czerwonych 05.03.07, 16:50 przecież czas najwyższy odpłacić pięknym za nadobne Odpowiedz Link Zgłoś
m15 to było pytanie retoryczne,rodzaj apelu 05.03.07, 16:55 soulworm napisał: > by nie odpuszczać tej posowieckiej hołocie Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: ciekawe kiedy rozliczymy czerwonych 05.03.07, 17:21 Prędzej będzie Norymberga-bis.Za pierwszym razem nie było telewizji,ale za drugim nie odmówię sobie przyjemności jak M.Giertych i reszta okupuje ławę oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor jutro ich rozliczymy, a dla ciebie mam już medal.. 05.03.07, 18:05 ...z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Przychodzili i coś tam podpisałem raz czy dwa 05.03.07, 16:48 Bolek jest lepszy niż Aneta K. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 17:02 Za Wyszkowskim stoi Radio Maryja, za Radiem Maryja Kobylański,o.Rydzyk i rząd, którego KC chyba mieści się w Toruniu, bo z tamtąd wypowiadają się nasi przywódcy i z tamtąd też mówił kiedyś Wyszkowski, jak sobie przypominam. Więc mając takie plecy, raczej nie przeprosi naszego kochanego prezydenta Lecha Wałęsę, który tyle zrobił, żeby taki Wyszkowski i inni mogli dziś bez przeszkód mówić. Szkoda, że nie mówią prawdy.Więc za pomówienia i oszczerstwa trzeba karać. Ale widomo, kto rządzi i kto ma dziś w ręku ministerstwo sprawiedliwości. Też pupilek Radia Maryja. Niestety. Takie czasy nastały. Dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 17:24 Przeprosi,przeprosi.Nawet czarne KC nie jest obecnie tak potężne by hamować wyroki sądowe.Oszczerstwa w radioryju nie ujdą bezkarnie.Zemsta na Wałęsie się nie udała.I Macierewicz też beknie za ten raport bzdetu. Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 17:22 Lech jest tragiczną postacią narodu niezgolnego nigdy w historii wyjść z rozdarcia moralnego społeczeństwa i jego przywódców. Zawiódł podwójnie: - najpierw nie potrafiąc się ucziwie upoprać się ze swą mętną przeszłością, a potem,gdy jego prymitywizm edukacyjno-emocjonalny siał zamieszanie, decyzjalne sprzeczności,nieufoność i niezgodę. Arcmistrz demagogii,pozorwanych posunięć i nadęty pusty balon, którego żart historii wyniósł na piedestał. My, którzy również tworzyliśmy wolne związki, a jako solidarnościowa emigracja opuściliśmy kraj na stałe, żałowaliśmy niepomiernie, że podlegliśmy sami jego mitowi, głosując potem na niego, choć w gruncie rzeczy głosowaliśmy przeciw komunistycznym kandydatom. Panowie Wachowski i sp-ka wykonali dobrą robotę przy oczyszczaniu archiwów, których nie doczyścili ze wszystkiego komuchy na przełomie 90/91. Teraz ten demagog i hipokryta z miedzianym czołem głosi o swej niewinności, oskarżając Gwiazdów, Walentynowicz (która pierwsza głosiła o nim prawdę, chamsko atakuje prezydenta nie tylko o przeszłości solidarnościowej, ale w dodatku wysoko wykształconego(profesura prawa),kompromitując się gdzie może. Szkodliwy, mały człowiek do wielkich spaw i wielkim nazwisku w świecie nie znającym polskich realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 17:30 Chamsko to zachowują się kaczory o zgrozo o przeszłości solidarnościowej.Wałęsa się broni czasami rzeczywiście demagogicznie.Zdecydowanie nie może być jednak tak by nacjonalistyczna część "Solidarności" pomiatała całą resztą,stosowała oszczerstwa i na dodatek przerabiała Polskę na Iran Europy. Kaczory-odlot na zawsze do ciepłych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Obejrzałem film 05.03.07, 17:42 Z filmu wynika, że: 1. Wałęsa agentem był, w latach 70-76 2. Przestał nim być, bo przejrzał na oczy (czy też z jakichkolwiek innych pobudek) 3. Teraz nie chce się do tego przyznać (do pkt.1) 4. W trakcie "nocy czerwcowej" obalił rząd Olszewskiego, żeby to się nie rozeszło. Z filmu nie wynika, bo wynikać nie może, że rola Wałęsy w wydarzeniach na wybrzeżu w 1980 była wynikiem działań bezpieki, bo przecież SB w stopę by sobie nie strzeliło. Wałęsa był niewątpliwie charyzmatycznym, robotniczym przywódcą i nawet tacy ludzie jak Gwiazda czy Borusewicz twierdzili, że bez niego prawdopodobnie strajk w stoczni by upadł. Dlatego dla mnie Wałęsa pozostanie legendą podziemia i mimo wszystko osobą, która znacząco przyczyniła się do rozmontowania komunizmu. Tylko tyle i aż tyle. A Ci, którzy na niego plują, powinni być mu wdzięczni, że mogą teraz to robić. -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Obejrzałem film 05.03.07, 17:51 > Z filmu wynika, że: > 1. Wałęsa agentem był, w latach 70-76 > 2. Przestał nim być, bo przejrzał na oczy (czy też z jakichkolwiek innych > pobudek) > 3. Teraz nie chce się do tego przyznać (do pkt.1) > 4. W trakcie "nocy czerwcowej" obalił rząd Olszewskiego, żeby to się nie > rozeszło. ad 1 - podpisał papiery - czy był agentem to już sobie "dośpiewano" ad 2 - skoro 1 to bzdura... ad 3 - do papierów się przyznał ad 4 - w czasie "nocy czerwcowej" obalono rząd który próbował przy pomocy "szantażu teczkowego" utrzymać swoją już mocno nadwątloną władzę. W sumie dziwie się że Olszewski z Macierewiczem nie stanęli za ten numer przed TS. Co do reszty w pełni się zgodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Re: Obejrzałem film 06.03.07, 10:06 Ja tylko piszę co wynika z filmu. Nie mam narzędzi do weryfikacji tych twierdzeń. Z rządem Olszewskiego to trochę głupia sprawa. Z jednej strony był to rząd słaby, bez zaplecza itp., ale akurat uchwałę "lustracyjną" to zgłosił wielce szanowny Janusz Korwin-Mikke, a rząd "tylko" ją wykonał. Zresztą ówczesny parlament to była niezła szopka, milion partii i partyjek w sejmie, poparcie dla rządu cały czas na włosku itd. Teraz to mamy kaczy spokój i porządek w porównaniu z tamtym okresem. -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Obejrzałem film 06.03.07, 10:21 > Ja tylko piszę co wynika z filmu. Nie mam narzędzi do weryfikacji tych > twierdzeń. ok jeśli tak to zgoda :) > Z rządem Olszewskiego to trochę głupia sprawa. Z jednej strony był to rząd > słaby, bez zaplecza itp., ale akurat uchwałę "lustracyjną" to zgłosił wielce > szanowny Janusz Korwin-Mikke, a rząd "tylko" ją wykonał. No cóż - wykonał typową robotę "pożytecznego idioty". Ja naprawde nie watpie w dobre intencje J. K.-M. Jednak jest to podstawowy materiał budulcowy na drogi w piekle. > Zresztą ówczesny > parlament to była niezła szopka, milion partii i partyjek w sejmie, poparcie > dla rządu cały czas na włosku itd. Teraz to mamy kaczy spokój i porządek w > porównaniu z tamtym okresem. W sumie tak. Ot problem z systemem wyborczym - im bardziej proporcjonalny tym więcej ludzi ma swoich przedstawicieli w parlamencie ale jest on mniej zdolny do sprawnej pracy. Im bardziej większościowy - tak jak teraz w porównaniu do tamtych czasów, - tym mniej osób uważa go za swój ale jednak jakiś "porządek" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 17:46 jeden wałęsa ma wiecej klasy niż obydwa mlaskające pokurcze i stadko stetryczałych, rzekomych bojowników o wolność, którzy przez rozpamiętywanie swojej wielkości nie załapali sie na pociąg do wolności i mentalnie jeszcze tkwią na przełomie lat 70/80. żałośni frajerzy. a teraz wyszkowski jako praworządny obywatel niech grzecznie wykona wyrok sądu i przeprosi Pana Prezydenta Lecha Wałęse - jednego z największych Polaków - uhonorowanego Nagrodą Nobla. właśnie: skala wielkości: Wałęsa ma Nobla - Kaczor ma ... brata. heheeee Odpowiedz Link Zgłoś
gastropoda Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 08.03.07, 22:47 ten post na bank pisała,któraś z pociech wielkiego elektryka. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszkowskie 05.03.07, 17:30 Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszkowskiego nawet jak nie uzbierają całej kwoty to ma być to policzek dla wałęsy za to że zostawił stocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszko 05.03.07, 18:06 wątpie żeby poparcie stoczniowców dla wyszkowskiego osiągnęło magiczne 40 tys. jeśli nie uzbierają tych 40 tauzenów to bedzie raczej policzek dla skazanego a nie wałęsy. heheeeee surykatki to pierwsze z naczelnych i chyba nie można zbyt wiele wymagać. surykatka333 napisała: > Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszkowskiego nawet > jak nie uzbierają całej kwoty to ma być to policzek dla wałęsy > za to że zostawił stocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Re: Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszko 05.03.07, 18:48 To dobrze jak nie uzbierają tych 40 tys bo ukaże to fakt jak Wałesa ogołocił tych ludzi którzy chodzili w dziurawych szarych skarpetach podczas gdy on chodził w garniturach. Niech ludzie zobaczą po której stronie stoi prawda ja jednak uważam że gdyby stoczniowcy złożyli się na wyszkowskiego chociaż symbolicznie to cały ten szum pogrążył by wałęse może wyszkowskiego tez ale wałese bardziej >wątpie żeby poparcie stoczniowców dla wyszkowskiego osiągnęło magiczne 40 tys. >jeśli nie uzbierają tych 40 tauzenów to bedzie raczej policzek dla skazanego a >nie wałęsy. heheeeee >surykatki to pierwsze z naczelnych i chyba nie można zbyt wiele wymagać. >surykatka333 napisała: > Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszkowskiego nawet > jak nie uzbierają całej kwoty to ma być to policzek dla wałęsy > za to że zostawił stocznie. To dobrze jak nie uzbierają Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszko 05.03.07, 18:55 a jakim niby sposobem wałęsa "ogołocił" tych ludzi?? myślisz coś czy tylko tak sobie napier..sz po klawiaturze? surykatka333 napisała: > To dobrze jak nie uzbierają tych 40 tys bo ukaże to fakt jak Wałesa ogołocił ty > ch ludzi którzy chodzili w dziurawych szarych skarpetach podczas gdy on chodził > w garniturach. > Niech ludzie zobaczą po której stronie stoi prawda ja jednak uważam że gdyby st > oczniowcy złożyli się na wyszkowskiego chociaż symbolicznie to cały ten szum po > grążył by wałęse może wyszkowskiego tez ale wałese bardziej > > >wątpie żeby poparcie stoczniowców dla wyszkowskiego osiągnęło magiczne 40 > tys. > >jeśli nie uzbierają tych 40 tauzenów to bedzie raczej policzek dla skazane > go a > >nie wałęsy. heheeeee > > >surykatki to pierwsze z naczelnych i chyba nie można zbyt wiele wymagać. > > > >surykatka333 napisała: > > > Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszkowskiego nawet > > jak nie uzbierają całej kwoty to ma być to policzek dla wałęsy > > za to że zostawił stocznie. > > > To dobrze jak nie uzbierają Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Re: Podobno stoczniowcy mają się złożyć na wyszko 05.03.07, 18:50 Wałesa na wachowskiego ma a stoczniowcy na wyszkowskiego by niemieli taka hipotetyczna sytuacja pokazała by jak to prawo służy tylko tym którzy się nachapali. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Niech ida do Rydzyka po pieniadze ze zbiorki 05.03.07, 18:11 Nie beda musieli sie zrzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 faktycznie Ubekistan KJMać ! 05.03.07, 18:04 przychodzili a ja podpisałem coś raz czy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: dokładnie też tak podpisałem... 05.03.07, 18:17 ale tobie sie upiekło - wystarczyło powiedzieć że dokument jest fałszywy i to zatkało gęby niedowiarkom. Odpowiedz Link Zgłoś
sorry_agencie Ubekistan_Chce_Przeprosin_Bolka_? !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.07, 18:25 .... Sąd Okręgowy w Gdańsku....40 tys. zł na rzecz .... ...W styczniu 2006 r. Sąd Okręgowy w Gdańsku.... Nakazał ...wpłatę 10 tys. zł... ....W październiku 2006 r. Sąd Apelacyjny w Gdańsku uchylił wyrok ... i nakazał ponowne rozpatrzenie sprawy.... ............. TRZEBA ODWOŁAĆ SIĘ DO STRASBURGA !!! I PRZY OKAZJI ZROBIĆ BOLKOWI REKLAMĘ W CAŁEJ EUROPIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Wyszkowski niech opublikuje dokumenty nt Bolka! 05.03.07, 18:23 Przeciez gazet ktore by to opublikowly jest kilka!Na co czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Wyszkowski niech opublikuje dokumenty nt Bolk 05.03.07, 18:51 dokumenty te znajdują sie w głowie samego wszkowskiego, pewnej suwnicowej i małżeństwa W. mają MOCNE PRZEKONANIE. w IVRP to wystarcza. marcowsky napisał: > Przeciez gazet ktore by to opublikowly jest kilka!Na co czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy_poland Prawda czyni wolnym ? 05.03.07, 18:24 Przecież sąd to nie wszystko wiedzący i widzący Bóg tylko dwóch ,trzech zwykłych ludzi poruszających się wokół określonych procedur, skazanych na przedstawione im dokumenty a często ich brak bo strona zadbała aby ich nie było oraz na poprawność polityczną tak dużego kalibru , że nawet gdyby takie dokumenty się znalazły to pro publico bono należałoby je zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Prawda czyni wolnym ? 05.03.07, 19:05 musze cie zmartwić, kolego. panbuka w to nie mieszaj (i tak go nie ma) - musisz polegać na tych dwóch, trzech ludziach. to że nie zgadzasz sie z wyrokiem, ma jakiekolwiek znaczenie TYLKO dla ciebie. wyszkowski musi przeprosić - zwycięstwo uczciwości. galaxy_poland napisał: > Przecież sąd to nie wszystko wiedzący i widzący Bóg tylko dwóch ,trzech > zwykłych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy_poland Re: Prawda czyni wolnym ? 10.03.07, 18:32 mojo.risin napisał: > musze cie zmartwić, kolego. panbuka w to nie mieszaj (i tak go nie ma) - musisz > > polegać na tych dwóch, trzech ludziach. to że nie zgadzasz sie z wyrokiem, ma > jakiekolwiek znaczenie TYLKO dla ciebie. > > wyszkowski musi przeprosić - zwycięstwo uczciwości. Czy prawo=uczciwość=sprawiedliwość? Zapytaj ludzi w tym kraju iśnij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 05.03.07, 18:33 Odszczekujecie, gnidy, wszystkie kalumnie, którymi - hołoto, obrzucacie ludzi prawych.Won z powrotem do czworaków krowy pasać. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 kurza Bolek!! 05.03.07, 18:47 jezeli sad nie pozwala przedstawic dowodow bo Bolek macha papierem z IPN-u to co to za sad?jesli pojawiaja sie dowody to jego papierem mozna podetrzec tylek www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=344 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kelob3 09.03.07, 15:10 kelob3 napisał: > kurza Bolek!! > jezeli sad nie pozwala przedstawic dowodow bo Bolek macha papierem z IPN-u to c > o > to za sad?jesli pojawiaja sie dowody to jego papierem mozna podetrzec tylek > www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=344 To zaden sad - tylko parodia i paranoja! Czas najwyzszy aby oczyscic sadownictwo, ktore w naszym imieniu wydaje orzeczenia jak za komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czy Wałęsa oddał już teczkę "Bolka" ? 05.03.07, 19:19 Lech Wałęsa, już jako prezydent RP, wypożyczył, bodajże w 92-gim roku z gdańskiego UOP-u swoją teczkę opera- cyjną z SB, której do dzisiaj nie oddał. Rozumiem, jest tam na pewno sporo cie- kawych informacji, ale chyba jakikolwiek sąd nie może jednoznacznie stwierdzić, że pan Wałęsa i TW "Bolek" to dwie różne osoby dopóki nie zapozna się z materiałami przetrzy- mywanymi przez pana Wałęsę. A przy okazji, że też przez 16 lat nikt nie zadał sobie pytania : kim był TW "Bolek" ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Nie byl taki cwany jak Kaczynski 05.03.07, 20:58 Mogl przeciez oddac same okladki. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Ciekawe linki ze strony UPR o TW BOLEK 05.03.07, 20:24 www.youtube.com/watch?v=mGt8cMbevpA video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 www.youtube.com/watch?v=i4wxyKCv2C0&mode=related&search Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 link do TW BOLEK od UPR 05.03.07, 20:35 www.wroclaw.upr.pl/readarticle.php?article_id=185 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: link do TW BOLEK od UPR 06.03.07, 15:09 Smutna to rzeczywistosc, gdy "niezalezne" sady (chyba rodem z PRL-u?) nakazuja patriocie przepraszanie agenta i, na dodatek, obciazaja go grzywna ! Nie bedziemy miec praworzadnego panstwa bez prawdziwego sadownictwa. Dlatego gleboka reforma jest tu konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: link do TW BOLEK od UPR 06.03.07, 15:31 > Smutna to rzeczywistosc, gdy "niezalezne" sady (chyba rodem z PRL-u?) nakazuja > patriocie przepraszanie agenta i, na dodatek, obciazaja go grzywna ! Nie > bedziemy miec praworzadnego panstwa bez prawdziwego sadownictwa. Dlatego > gleboka reforma jest tu konieczna. A jeszcze smutniejsza gdy po odzyskaniu niepodległości różne osoby podważają dla swojego "widzimisię" decyzję wreszcie niezależnych i niezawisłych sądów. Smutne też gdy różne "oszołomy" (a być może i nie tylko) obrzucają oszczerstwami patriotów. Gdy wreszcie mamy jakoś tam praworządne państwo (mogło by być bardziej) i ciut bardziej prawdziwe sądownictwo (też wiele poprawy by wymagało) różne osoby próbują na niezależność jednego i drugiego robić zamachy pod pozorem "reform" i cofnąć wszystko co do tej pory osiągnięto. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 ja też powiem: agent Bolek 06.03.07, 16:01 nosił wilk razy kilka... sam będzie przepraszał i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Wyszkowski ma przeprosic Walese 06.03.07, 20:39 Jesli IPN zmuszony bedzie orzec kim byl Bolek, to role z pewnoscia zostana odwrocone. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 06.03.07, 23:37 www.sw.org.pl/bolek.html Odpowiedz Link Zgłoś