bloody_rabbit A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 17:00 pan premier będzie sprawdzał pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.dyrektor Re: A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 17:19 zeby tylko nie zaczal sie dobierac... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 20:14 bloody_rabbit napisał: > pan premier będzie sprawdzał pochodzenie. AAAAa to o to mu chodzi, to ci chuncfot z tego jara...;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
me2free kabaret rozkreca sie na calego. Nie ogladam TVP, n 08.03.07, 17:07 ie slucham radia publicznego. Podstawowym zrodlem info jest dla mnie net.Jesli dalej rzond bedzie wyglupiac sie to przejde na wiadomosci w angolu. Nie rusza mediow prywatnych, chyba, ze odbije im palma. No coz ... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:07 Dzisiaj w prog III TV bonzo kurduplo ubolewał na okoliczność małej ilości urodzin Nie rozumiem jednego w " ustroju hołoty -dla hołoty nie było z tym tak źle Teraz rządzą elity dla elity i z rozmnażaniem jest źle lub nawet całkiem źle Może ktoś mi wyjaśni gdzie jest problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:15 wicary napisał: > Dzisiaj w prog III TV bonzo kurduplo ubolewał na okoliczność małej ilości > urodzin Nie rozumiem jednego w " ustroju hołoty -dla hołoty nie było z tym tak > źle Teraz rządzą elity dla elity i z rozmnażaniem jest źle lub nawet całkiem źl > e > Może ktoś mi wyjaśni gdzie jest problem ? Dobry przyklad jest najlepsza metoda wychowywania.Blizniacy takim dobrym przykladem nie swieca.Ten na Urzedzie Prezydenta RP prezentuje opcje: 2 + 1 ( a stac go conajmniej na 2 + 3) ,ten na Urzedzie Premiera RP podlega zas pod "bykowe"(pojawia sie pytanie: niezdolny czy niechetny ojcostwu?) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:16 Przeintelektualizowanie nie idzie w parze z jurnoscia. Vide Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:09 Za chwile facet na urzedzie Premiera RP bedzie chcial zagladac w portki tym wszystkim ,ktorzy maja odwage obnazac beznadziejne rzady blizniakow, czy aby nie sa obrzezancami. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Premier: Obmacam wam wszystkim pisiorki. 08.03.07, 18:32 Bo taka jest moja wola i moja Parada! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:09 Pan Chjecki to dupek czasami coś tam tego pana można w TV państwowej zobaczyć -ale to jest chłam programy trzeba umieć robić i to tyle na ten temat panie kurduplu Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:12 Obowiazkiem kazdego czlowieka jest aby bronic swego mozgu przed sraniem do niego. Za komuny sluchalo sie Radia Tirana i Wolnej Europy - a prawda byla po srodku. Dzisiaj trzeba ogladac TVN i Telewizje Trwam - a prawda jest po srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:12 A może pan Chojecki nie był dostatecznie utalentowany? Nie wystarczy być opozycjonistą, do mediów trzeba mieć łeb. Jeśli zaś były to i są łby na poziomie tych, którzy obecnie kręcą telewizją publiczną, to i tak nic by z tego nie wyszło! Ktoś jeszcze musi chcieć te "dzieła" prawdziwych kaczystów oglądać. A na koniec powiem, że tak marny opozycjonista jak pan premier powinien naprawde trzy razy się zastanowić, gdy zabiera głos na temat tych, którzy się naprawdę narażali. Trochę pokory drogi panie - pierwszy do rozliczania innych, ostatni do narażania swojej skromnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:12 Niech tyn mały człowieczek też ujawni swoje pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:14 Polacy powinni chronic swoje mozgi. Wiekszosc mediow drukowanych w Polsce to wlasnosc Niemiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:16 Nikt nie da sobie nasrac w kieszen. Dlaczego pozwalasz aby ci srano w mozg? tylko sceptycyzm wobec mediow da ci wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:18 Ogladac trzeba dwie opcje swiatopogladowe w mediach bo prawda jest po srodku. Czyli TVN i Radio Maryja/TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:20 Co maja w rozporkach nas nie obchodzi. Ale Polak ma wladze nad mediami za pomoca pilota TV i portfela przy zakupie gazety. Ogladaj TV Trwam i TVN bo prawda jest po srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:22 Wladza mediow to mit. Ty masz wladze wyboru co kupujesz i ogladasz. Kupuj Nasz Dziennik I GW. Prawda jest po srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:24 GW jest dobrze robiona. Ale czytaj w tym samym czasie Nasz Dziennik. Wtedy dojdziesz sam do prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:25 Polak ma wladze nad mediami a nie media nad Polakami. Trzeba czytac Nasz Dziennik i Gazete Wyborcza jednoczesnie i porownywac i miec WLASNE zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:27 Polska to fajny kraj. Nie dajcie sobie wmowic niczego innego. Jeszcze Polska nie zginela Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:29 Kochajmy ludzi tak szybko odchodza. Kochajmy Polske tez moze odejsc jak nie bedziemy o nias dbali. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:30 Polski wyborca musi byc madrzejszy i czujny. Polski czytelnik musi byc WYBIORCZY Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:33 Amerykanom zrobiono wode z mozgu bo nie ma prasy wieloswiatopogladowej. Polacy popierajcie i Radio Maryja i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:34 Nie ma demokracji bez pluralizmu mediow. Popierajcie i TVN i Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:36 Kazdy Polak powinien miec WLASNA opinie. A to wymaga pluralizmu w mediach. Czytajcie i Gazete Wyborcza i Nasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:38 Polska potrzebuje obywasteli a nie robotow sterowanych przez media. Miej wlasna opinie . Ogladaj i TV Trwam i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:27 kaczory też mają prawde po środku, tzn. pomiędzy, tzn. w dupie. leonard3 napisał: > Kupuj Nasz Dziennik I GW. Prawda jest po srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
janfranciszek Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:13 Chodź na golasa i powiewaj k...sem. Kartia tego od ciebie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:26 Alez ty facet gnojek jestes! Przytaczasz wielokrotnie demaskowane klamstwa o J. Kurskim. Jacek Kurski wyraznie powiedzial, ze gdy zostal pomowiony o bycie Zydem przedstawil genealogie swojej rodziny a nie sciagal zadnych spodni do pioruna! Jakis szmatlawy tygodnik wypuscil te brednie, wielokrotnie dementowane, co nie przeszkadza jak widac roznym klamcom przytaczac ich po raz kolejny w zlej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:36 junkier, pantalony w dół !!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:45 Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:05 a o to sie akurat nie boję junkier napisał: > Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy. Wzorcem maKSymalnej żenady (jak wzorzec metra w Sevres) jesteś ty, towarzyszu junkers. Daaaaleko mi w tej mierze do ciebie. Ale wracając do meritum: portki w dół !!!!! P.S. używaj polskich czcionek, polaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:00 junkier napisał: > Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy. Ej, junier, to prawda...? Sciagaj pory zebyodowodnic...;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:37 źle przeczytałeś, nie genealogie a genitalia Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:41 aaaa i pamietaj, dla ciebie PAN Jacek Kurski, znowu będzie ci za to robił wyrzuty gdy znowu spotkacie się w synagodze. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:46 No i tu zes sie pomylil, i to grubo. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:56 junkier napisał: > No i tu zes sie pomylil, i to grubo. Istotnie, nie w synagodze tylko w rezydenturze. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:16 Kosciol katolicki, msze w obrzadku trydenckim jesli cos ci to mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:32 Ciekawostka. Może jestem nie na bieżąco z liturgią, ale coś mi się zdaje, że w Kościele Katolickim obowiązuje ryt nadany po Soborze Watykańskim 2. Jesteś Lefebrystą? Może Mariawitą? Coś mi tu pachniesz anatemą lub ekskomuniką. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:39 Jest odstepstwo z aproabta Kosciola. Co nie zmienia faktu ze trzymam kciuki za Koniec tzw. "schizmy" Lefebrystow (chociaz to zadna schizma nie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:47 Tylko zostali "wyschizmowani" przez Jana Pawła II (ale wiadomo, że to robota Ratzingera:-)) Tylko po co to napisałeś? Zrozumiałem, że z Jackiem Kurskim nie spotykacie się w synagodze ani w rezydenturze tylko na mszach odprawianych przez księdza stojącego z tej samej strony ołtarza co wierni. Po łacinie zapewne. Jakie to ma znaczenie w dyskusji o mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:52 Takie ze media katolickie reprezentuja okreslona opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:05 Które media? "Gość Niedzielny", Radio Józef, czy Emaus, to media katolickie. A np. tzw "katolickie" TV TRWAM, Nasz Dziennik, Radio Maryja to są media majace problemy z akceptacją przez Episkopat. Nie orientuję się za dobrze, ale zdaje mi się, że nie mogą się określać jako katolickie. No i jak juz napiszesz które, to zdradź, jakąż to "określoną opcję" reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:05 junkier napisał: > Takie ze media katolickie reprezentuja okreslona opcje. Co to ma znaczyc, ze media swieckie przedstawiaja nieokreslona opcje ??? :-o Daj se chopie siana i przestan sie juz tak kompromitowac. A, i nie zapomnij udowodnic...;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:01 junkier napisał: > No i tu zes sie pomylil, i to grubo. Udowodnij...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Jesli wszystko ok, to co mu szkodzi pokazać public 08.03.07, 17:57 znie, np. w "Teraz my"? Prawda obroni się sama...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:58 junkier napisał: > Alez ty facet gnojek jestes! Przytaczasz wielokrotnie demaskowane klamstwa o J. > > Kurskim. > > Jacek Kurski wyraznie powiedzial, ze gdy zostal pomowiony o bycie Zydem > przedstawil genealogie swojej rodziny a nie sciagal zadnych spodni do pioruna! > Jakis szmatlawy tygodnik wypuscil te brednie, wielokrotnie dementowane, co nie > przeszkadza jak widac roznym klamcom przytaczac ich po raz kolejny w zlej > wierze. Junkier, to jak to jest, ze naoczni swiadkowie twierdza cos zupelnie innego, kolejna zmowa uklady pokarmowego ??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:16 Mnie od lat terroryzuje niemal każdym swoim wystąpieniem geniaolny strateg -- czyni to swą kategorycznością sądów, marnym ich uzasadnianiem, mizerną polszczyzną niebywałą i niezmienną hucpą, bezkrytycznością, mizernym jak na prawnika uznawaniem prawa, pogardą dla myślących / czujących inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:17 To co chcę: oglądać /TV/, słuchać /radio/, czytać /prasa/ to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Jeśli przedstawiają informacje rzetelnie, to pochodzenie jest obojętne. To ja oceniam, po czasie, czy ta czy inna redakcja nie wpuszcza odbiorcę w "maliny". Jeśli ocena jest pozytywna to "odbieram" dalej, jeśli nie, to nie poświęcam czasu ani złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Pan Premier Kaczyński ma rację. 08.03.07, 17:23 tow. Walter groził każdemu kto powie źle o nim i ITI procesami sądowymi. Prawda boli panie Walter ? Odpowiedz Link Zgłoś
kopawkaczomdupiel Sciagac portki, holoto! Bedziemy ujawniac pocho- 08.03.07, 17:17 dzenie, wyksztalciuchy pieprzone! Odpowiedz Link Zgłoś
janfranciszek Kaczyński = Gomułka w 39 rocznica 8.03.1968 08.03.07, 17:20 W 39 rocznice marca Jarosław Kaczyński coraz dobitniej udawadnia, swoje mentalne zbratanie z Władysławem Gomułką. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Jasienice i Slonimskiego zastapil Chojeck i Solorz 08.03.07, 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Premjeros: zapomniałem dziś tabletek 08.03.07, 17:22 już sie wszystko pomieszało w tym kaczym łebku: "Premier stwierdził też, że jego zdaniem każda telewizja powinna codziennie "pokazywać informację na temat swojego pochodzenia". Jak ??? codziennie wieczorem przegląd napletków członków zarządu ? na wizji ????????? swoją drogą ciekawa byłaby informacja o pochodzeniu TV TRWAM która tak lansowała kaczorka o małym roumku. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:23 SBckie zaklamane srodki masowego przekazu-lub tu i tam SBccy pismacy,zaklamanie bez konca to sa polskojezyczne media szefostwo z SB lub za granica,to sa legalne zrodla utrzymania mafi 3 RP?,hanba.Ciekawy jest fakt ze 24 godz na dobe to cos tylko neguje i atakuje wszystko co rzadowe lub PISowskie.A tak malo typowych czysto POLSKICH srodkow przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:31 wot, yxcv, komuszy prowokator. yxcv napisał: > SBckie zaklamane srodki masowego przekazu-lub tu i tam SBccy pismacy,zaklamanie > bez konca to sa polskojezyczne media szefostwo z SB lub za granica,to sa legaln > e > zrodla utrzymania mafi 3 RP?,hanba.Ciekawy jest fakt ze 24 godz na dobe to cos > tylko neguje i atakuje wszystko co rzadowe lub PISowskie.A tak malo typowych > czysto POLSKICH srodkow przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:42 w czym problem - zakładaj gazete, tv, radio i nadawaj. Będziesz dobry to się na rynku utrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:53 1obserwator3 napisał: > w czym problem - zakładaj gazete, tv, radio i nadawaj. Będziesz dobry to się na > > rynku utrzymasz. > > > Nic nie mam przeciwko temu, tylko nie za ostatni grosz recistów. Tym absurdalnym podziękowaniem _Bóg ci dobry człowieku stokroć wynagrodzi_. Tylko dlaczego Bóg nie płaci jego rachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:23 ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:25 sagi2007 napisał: > ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa Uważaj Kolego.Jutro dostaniesz pozew do sądu za insynuacje jakoby ci panowie to uwłaszczona nomenklatura. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:26 za info ? hehehehehehe! HWD SB !! Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:29 sagi to partyjny gó..erzyk, prawde poznał z partyjnych ulotek. szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 21:41 sagi2007 napisał: > ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa > A na dodatek produkowali chipsy Star Foods! Prawdziwy Polak nie produkuje chipsów, tylko oscypki! Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 21:51 bardzo dobrze znasz polskie realia , przecież w 1984 kazdy mógł załózyć firmę import-export ! ale jaja , nie zartuj i sam się zastanów co mogłeś w 1984 ty albo twoi rodzice ! POplecznicy POstkomuny ! Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 22:03 Moi rodzice założyli w 1989, to fakt że wiele się w miedzyczasie wydarzyło. Ale mój dziadek miał firmę cukierniczą w latach '60 i później. A komunistą absolutnie nie był. Fakt, że miał z tego powodu problemy, że śledziło go SB itd., a jego dzieci były w szkołach czasem gorzej traktowane, ale jednak miał. Czy to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Solorz 08.03.07, 17:32 no i co z tego? sagi2007 napisał: > telewizja Polsat, Investbank, PTE OFE Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 [...] 08.03.07, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
w.szczur Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:28 Myślę,że postulat ujawniania swojego pochodzenia tylko przez stacje telewizyjne jest w dobie "zaostrzajacej się walki klasowej" niewystarczający. Codziennie radio i telewizja publiczna / że o prasie nie wspomnę / powinny przypominać nieświadomym obywatelom rodowód wszystkich ważnych osób w państwie -premiera - do carskich oficerów włącznie - wicepremierów i ministrów- do działaczy partyjnych /w tym KPZU/ dygnitarzy PRL włącznie - ministrów i innych członków rządu - byłych członków PZPR - wysokich działaczy PiS łamiących kościelne przysięgi małżeńskie Tylko świadome i odpowiednio wyedukowane społeczeństwo może budować nową "Zdrową moralnie" IV Rzeczpospolitą. Nie da się budować "zdrowego, moralnego" społeczęństwa nie odrzuciwszy przedtem chorych i zdegenerowanych korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
asek11 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:28 brak słów, tylko lekarz może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Niemcy są głupi czy ktoś inny? 08.03.07, 17:37 Jak wiadomo, najbardziej popiera Kaczyńskich polska prasa Springera (Dziennik, Fakt, Newsweek) - koncernu z Niemiec. Kaczyńscy Niemców zaś nie lubią i od początku z nimi skłóceni. Dlaczego więc Niemcy wspierają bardzo nieprzychylnych im polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Bracia Kaczyńscy są genialni 08.03.07, 17:48 Jest to w zasadzie szczególny przypadek innej zasady: "Za pieniądze z Unii Europejskiej zbudujemy antyeuropejską Polskę". Tutaj zaś jest: "Za niemieckie pieniądze umocnimy antyniemiecki rząd w Polsce". Czy to nie jest majstersztyk? Odpowiedz Link Zgłoś
impetor Premier powinien ujawnić swoje pochodzenie 08.03.07, 17:37 I codziennie opowiadać kto jak go zrobił bo to jest niezwykła sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
zyks No co tam było z tym tatą, a co z dziadkiem-carski 08.03.07, 17:54 m oficerem, i co ten pułkownik robił w czasie powstania styczniowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Skąd wziął sie Rydzyk, jego przeszłośc? 08.03.07, 17:37 Co robił w stanie wojennym, dlaczego miał stały paszport? Dlaczego Rydzyk poruszał sie swobodnie w stanie wojennym, jeżdził do NRF, kiedy chciał? Za czyje pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Skąd wziął sie Rydzyk, jego przeszłośc? 08.03.07, 17:44 pierot6 napisał: > Co robił w stanie wojennym, dlaczego miał stały paszport? > Dlaczego Rydzyk poruszał sie swobodnie w stanie wojennym, jeżdził do NRF, kiedy > > chciał? Za czyje pieniądze? Za moje . Scherloku Cholmsie. Był agentem SB.Ale to ci chyba nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: prokto...Co ci proktolog uszkodził ? 08.03.07, 19:10 pierot6 napisał: > mózg czy odbyt ? W przypadku prokto, mowa jest o jednym i tym samym organie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:38 A może on ujawni przez, kogo doszedł do władzy i za czyje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:38 Najpewniej ojcem i matką jednej czy drugiej telewizji prywatnej, tego lub owego banku, jest wredny, zaborczy, imperialistyczny kapitał, który postanowił rozmnażać się w biednej, siermiężnej ale uczciwej i bogobojnej IV-RP. Oj ostrożnie panie premierze, bo a nuż się obrażą i przeniosą do Słowacji czy innej Ukrainy. Na szczęście, kapitał trudno obrazić, natomiast niestety, bardzo łatwo można rozpieprzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:42 Kto pierwszy ? www.raportnowaka.pl/doc/Microsoft%20Word%20-%20List%20otwarty%20do%20prezydenta%20RP_doc.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:43 trąci mi to pomysłami pewnego austriackiego malarza i kompanów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Tak się starał przy okrągłym stole a tu lipa ! 08.03.07, 17:46 Biedak tak się starał przy okrągłym stole, że przygarnął go Lech Wałęsa. Poznał się na nim i na jego bracie bliźniaku szybko i wywalił na pysk ze swojej kancelarii. Teraz odreagowują. Tylko dlaczego cierpieć ma większość Polaków przez tego diabła? Odpowiedz Link Zgłoś