Dodaj do ulubionych

Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie

• bloody_rabbit A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 17:00
      pan premier będzie sprawdzał pochodzenie.
      • pan.dyrektor Re: A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 17:19
        zeby tylko nie zaczal sie dobierac...
      • kralik111 Re: A teraz wszyscy redaktorzy ściągną spodenki 08.03.07, 20:14
        bloody_rabbit napisał:

> pan premier będzie sprawdzał pochodzenie.

AAAAa to o to mu chodzi, to ci chuncfot z tego jara...;))))))))))))))))))))))
    • me2free kabaret rozkreca sie na calego. Nie ogladam TVP, n 08.03.07, 17:07
      ie slucham radia publicznego. Podstawowym zrodlem info jest dla mnie net.Jesli
      dalej rzond bedzie wyglupiac sie to przejde na wiadomosci w angolu. Nie rusza
      mediow prywatnych, chyba, ze odbije im palma. No coz ...
    • wicary Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:07
      Dzisiaj w prog III TV bonzo kurduplo ubolewał na okoliczność małej ilości
      urodzin Nie rozumiem jednego w " ustroju hołoty -dla hołoty nie było z tym tak
      źle Teraz rządzą elity dla elity i z rozmnażaniem jest źle lub nawet całkiem źle
      Może ktoś mi wyjaśni gdzie jest problem ?
      • edi54 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:15
        wicary napisał:

> Dzisiaj w prog III TV bonzo kurduplo ubolewał na okoliczność małej ilości
        > urodzin Nie rozumiem jednego w " ustroju hołoty -dla hołoty nie było z tym tak
        > źle Teraz rządzą elity dla elity i z rozmnażaniem jest źle lub nawet całkiem
        źl
        > e
        > Może ktoś mi wyjaśni gdzie jest problem ?

Dobry przyklad jest najlepsza metoda wychowywania.Blizniacy takim dobrym
        przykladem nie swieca.Ten na Urzedzie Prezydenta RP prezentuje opcje:
        2 + 1 ( a stac go conajmniej na 2 + 3) ,ten na Urzedzie Premiera RP
        podlega zas pod "bykowe"(pojawia sie pytanie: niezdolny czy niechetny
        ojcostwu?)
      • jankbh Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:16
        Przeintelektualizowanie nie idzie w parze z jurnoscia. Vide Samoobrona.
    • edi54 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:09

Za chwile facet na urzedzie Premiera RP bedzie chcial zagladac w portki
      tym wszystkim ,ktorzy maja odwage obnazac beznadziejne rzady blizniakow,
      czy aby nie sa obrzezancami.
      • mark.parker Premier: Obmacam wam wszystkim pisiorki. 08.03.07, 18:32
        Bo taka jest moja wola i moja Parada!
    • wicary Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:09
      Pan Chjecki to dupek czasami coś tam tego pana można w TV państwowej zobaczyć
      -ale to jest chłam programy trzeba umieć robić i to tyle na ten temat panie
      kurduplu
    • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:12
      Obowiazkiem kazdego czlowieka jest aby bronic swego mozgu przed sraniem do
      niego. Za komuny sluchalo sie Radia Tirana i Wolnej Europy - a prawda
      byla po srodku.
      Dzisiaj trzeba ogladac TVN i Telewizje Trwam - a prawda jest po srodku.
    • wikal Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:12
      A może pan Chojecki nie był dostatecznie utalentowany? Nie wystarczy być
      opozycjonistą, do mediów trzeba mieć łeb. Jeśli zaś były to i są łby na
      poziomie tych, którzy obecnie kręcą telewizją publiczną, to i tak nic by z tego
      nie wyszło! Ktoś jeszcze musi chcieć te "dzieła" prawdziwych kaczystów oglądać.
      A na koniec powiem, że tak marny opozycjonista jak pan premier powinien
      naprawde trzy razy się zastanowić, gdy zabiera głos na temat tych, którzy się
      naprawdę narażali. Trochę pokory drogi panie - pierwszy do rozliczania innych,
      ostatni do narażania swojej skromnej osoby.
    • 123rbr Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:12
      Niech tyn mały człowieczek też ujawni swoje pochodzenie.
      • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:14
        Polacy powinni chronic swoje mozgi. Wiekszosc mediow drukowanych w Polsce
        to wlasnosc Niemiecka.
        • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:16
          Nikt nie da sobie nasrac w kieszen. Dlaczego pozwalasz aby ci srano w mozg?
          tylko sceptycyzm wobec mediow da ci wolnosc.
          • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:18
            Ogladac trzeba dwie opcje swiatopogladowe w mediach bo prawda jest po srodku.
            Czyli TVN i Radio Maryja/TV Trwam
            • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:20
              Co maja w rozporkach nas nie obchodzi. Ale Polak ma wladze nad mediami za
              pomoca pilota TV i portfela przy zakupie gazety. Ogladaj TV Trwam i TVN
              bo prawda jest po srodku.
              • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:22
                Wladza mediow to mit. Ty masz wladze wyboru co kupujesz i ogladasz.
                Kupuj Nasz Dziennik I GW. Prawda jest po srodku.
                • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:24
                  GW jest dobrze robiona. Ale czytaj w tym samym czasie Nasz Dziennik.
                  Wtedy dojdziesz sam do prawdy.
                  • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:25
                    Polak ma wladze nad mediami a nie media nad Polakami.
                    Trzeba czytac Nasz Dziennik i Gazete Wyborcza jednoczesnie i porownywac i miec
                    WLASNE zdanie.
                    • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:27
                      Polska to fajny kraj. Nie dajcie sobie wmowic niczego innego.
                      Jeszcze Polska nie zginela
                      • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:29
                        Kochajmy ludzi tak szybko odchodza. Kochajmy Polske tez moze odejsc jak nie
                        bedziemy o nias dbali.
                        • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:30
                          Polski wyborca musi byc madrzejszy i czujny.
                          Polski czytelnik musi byc WYBIORCZY
                          • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:33
                            Amerykanom zrobiono wode z mozgu bo nie ma prasy wieloswiatopogladowej.
                            Polacy popierajcie i Radio Maryja i TVN
                            • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:34
                              Nie ma demokracji bez pluralizmu mediow.
                              Popierajcie i TVN i Radio Maryja
                              • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:36
                                Kazdy Polak powinien miec WLASNA opinie. A to wymaga pluralizmu w mediach.
                                Czytajcie i Gazete Wyborcza i Nasz Dziennik
                                • leonard3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:38
                                  Polska potrzebuje obywasteli a nie robotow sterowanych przez media.
                                  Miej wlasna opinie . Ogladaj i TV Trwam i TVN
                • mojo.risin Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:27
                  kaczory też mają prawde po środku, tzn. pomiędzy, tzn. w dupie.

leonard3 napisał:
                  > Kupuj Nasz Dziennik I GW. Prawda jest po srodku.
    • janfranciszek Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:13
      Chodź na golasa i powiewaj k...sem. Kartia tego od ciebie wymaga.
      • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:26
        Alez ty facet gnojek jestes! Przytaczasz wielokrotnie demaskowane klamstwa o J.
        Kurskim.

Jacek Kurski wyraznie powiedzial, ze gdy zostal pomowiony o bycie Zydem
        przedstawil genealogie swojej rodziny a nie sciagal zadnych spodni do pioruna!
        Jakis szmatlawy tygodnik wypuscil te brednie, wielokrotnie dementowane, co nie
        przeszkadza jak widac roznym klamcom przytaczac ich po raz kolejny w zlej
        wierze.
        • mojo.risin Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:36
          junkier, pantalony w dół !!!
          • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:45
            Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy.
            • mojo.risin Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:05
              a o to sie akurat nie boję

junkier napisał:
              > Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy.

Wzorcem maKSymalnej żenady (jak wzorzec metra w Sevres) jesteś ty, towarzyszu
              junkers. Daaaaleko mi w tej mierze do ciebie.

Ale wracając do meritum: portki w dół !!!!!

P.S. używaj polskich czcionek, polaku.
            • kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:00
              junkier napisał:

> Czlowieku nie badz maxymalnie zenujacy.

Ej, junier, to prawda...?

Sciagaj pory zebyodowodnic...;)))))))))))))))))))))))))
        • sraczynski Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:37
          źle przeczytałeś, nie genealogie a genitalia
        • sraczynski Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:41
          aaaa i pamietaj, dla ciebie PAN Jacek Kurski, znowu będzie ci za to robił wyrzuty gdy znowu spotkacie się w synagodze.
          • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:46
            No i tu zes sie pomylil, i to grubo.
            • cynik.pl Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 17:56
              junkier napisał:

> No i tu zes sie pomylil, i to grubo.

Istotnie, nie w synagodze tylko w rezydenturze.
              • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:16
                Kosciol katolicki, msze w obrzadku trydenckim jesli cos ci to mowi.
                • plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:32
                  Ciekawostka. Może jestem nie na bieżąco z liturgią, ale coś mi się zdaje, że w
                  Kościele Katolickim obowiązuje ryt nadany po Soborze Watykańskim 2. Jesteś
                  Lefebrystą? Może Mariawitą? Coś mi tu pachniesz anatemą lub ekskomuniką.
                  • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:39
                    Jest odstepstwo z aproabta Kosciola. Co nie zmienia faktu ze trzymam kciuki za
                    Koniec tzw. "schizmy" Lefebrystow (chociaz to zadna schizma nie jest).
                    • plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:47
                      Tylko zostali "wyschizmowani" przez Jana Pawła II (ale wiadomo, że to robota
                      Ratzingera:-))
                      Tylko po co to napisałeś? Zrozumiałem, że z Jackiem Kurskim nie spotykacie się
                      w synagodze ani w rezydenturze tylko na mszach odprawianych przez księdza
                      stojącego z tej samej strony ołtarza co wierni. Po łacinie zapewne. Jakie to ma
                      znaczenie w dyskusji o mediach?
                      • junkier Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:52
                        Takie ze media katolickie reprezentuja okreslona opcje.
                        • plendz Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:05
                          Które media? "Gość Niedzielny", Radio Józef, czy Emaus, to media katolickie. A
                          np. tzw "katolickie" TV TRWAM, Nasz Dziennik, Radio Maryja to są media majace
                          problemy z akceptacją przez Episkopat. Nie orientuję się za dobrze, ale zdaje
                          mi się, że nie mogą się określać jako katolickie.
                          No i jak juz napiszesz które, to zdradź, jakąż to "określoną opcję"
                          reprezentują.
                        • kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:05
                          junkier napisał:

> Takie ze media katolickie reprezentuja okreslona opcje.

Co to ma znaczyc, ze media swieckie przedstawiaja nieokreslona opcje ???
                          :-o

Daj se chopie siana i przestan sie juz tak kompromitowac.
                          A, i nie zapomnij udowodnic...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 19:01
              junkier napisał:

> No i tu zes sie pomylil, i to grubo.

Udowodnij...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • zyks Jesli wszystko ok, to co mu szkodzi pokazać public 08.03.07, 17:57
          znie, np. w "Teraz my"? Prawda obroni się sama...:-)
        • kralik111 Re: Kurski - ściągaj spodnie na polecenie kaczora 08.03.07, 18:58
          junkier napisał:

> Alez ty facet gnojek jestes! Przytaczasz wielokrotnie demaskowane klamstwa o
          J.
          >
          > Kurskim.
          >
          > Jacek Kurski wyraznie powiedzial, ze gdy zostal pomowiony o bycie Zydem
          > przedstawil genealogie swojej rodziny a nie sciagal zadnych spodni do
          pioruna!
          > Jakis szmatlawy tygodnik wypuscil te brednie, wielokrotnie dementowane, co
          nie
          > przeszkadza jak widac roznym klamcom przytaczac ich po raz kolejny w zlej
          > wierze.

Junkier, to jak to jest, ze naoczni swiadkowie twierdza cos zupelnie innego,
          kolejna zmowa uklady pokarmowego ???
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • piskoala Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:16

Mnie od lat terroryzuje niemal każdym swoim wystąpieniem geniaolny strateg --
      czyni to swą kategorycznością sądów, marnym ich uzasadnianiem, mizerną
      polszczyzną niebywałą i niezmienną hucpą, bezkrytycznością, mizernym jak na
      prawnika uznawaniem prawa, pogardą dla myślących / czujących inaczej
    • 1obserwator3 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:17
      To co chcę: oglądać /TV/, słuchać /radio/, czytać /prasa/ to tylko moja i
      wyłącznie moja sprawa. Jeśli przedstawiają informacje rzetelnie, to pochodzenie
      jest obojętne. To ja oceniam, po czasie, czy ta czy inna redakcja nie wpuszcza
      odbiorcę w "maliny". Jeśli ocena jest pozytywna to "odbieram" dalej, jeśli nie,
      to nie poświęcam czasu ani złotówki.
      • prokto Pan Premier Kaczyński ma rację. 08.03.07, 17:23
        tow. Walter groził każdemu kto powie źle o nim i ITI procesami sądowymi.
        Prawda boli panie Walter ?
        • soulworm no coz, twoj pan pierdnier przegra te procesy. 08.03.07, 17:43

• kopawkaczomdupiel Sciagac portki, holoto! Bedziemy ujawniac pocho- 08.03.07, 17:17
      dzenie, wyksztalciuchy pieprzone!
      • janfranciszek Kaczyński = Gomułka w 39 rocznica 8.03.1968 08.03.07, 17:20
        W 39 rocznice marca Jarosław Kaczyński coraz dobitniej udawadnia, swoje
        mentalne zbratanie z Władysławem Gomułką.
        • niezapowiedziany Jasienice i Slonimskiego zastapil Chojeck i Solorz 08.03.07, 19:42

• mojo.risin Premjeros: zapomniałem dziś tabletek 08.03.07, 17:22
      już sie wszystko pomieszało w tym kaczym łebku:

"Premier stwierdził też, że jego zdaniem każda telewizja powinna
      codziennie "pokazywać informację na temat swojego pochodzenia".

Jak ??? codziennie wieczorem przegląd napletków członków zarządu ?
      na wizji ?????????

swoją drogą ciekawa byłaby informacja o pochodzeniu TV TRWAM która tak
      lansowała kaczorka o małym roumku.
    • yxcv Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:23
      SBckie zaklamane srodki masowego przekazu-lub tu i tam SBccy pismacy,zaklamanie
      bez konca to sa polskojezyczne media szefostwo z SB lub za granica,to sa legalne
      zrodla utrzymania mafi 3 RP?,hanba.Ciekawy jest fakt ze 24 godz na dobe to cos
      tylko neguje i atakuje wszystko co rzadowe lub PISowskie.A tak malo typowych
      czysto POLSKICH srodkow przekazu.
      • mojo.risin Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:31
        wot, yxcv, komuszy prowokator.

yxcv napisał:
        > SBckie zaklamane srodki masowego przekazu-lub tu i tam SBccy
        pismacy,zaklamanie
        > bez konca to sa polskojezyczne media szefostwo z SB lub za granica,to sa
        legaln
        > e
        > zrodla utrzymania mafi 3 RP?,hanba.Ciekawy jest fakt ze 24 godz na dobe to cos
        > tylko neguje i atakuje wszystko co rzadowe lub PISowskie.A tak malo typowych
        > czysto POLSKICH srodkow przekazu.
      • 1obserwator3 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:42
        w czym problem - zakładaj gazete, tv, radio i nadawaj. Będziesz dobry to się na
        rynku utrzymasz.

• demokrata10 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:53
          1obserwator3 napisał:

> w czym problem - zakładaj gazete, tv, radio i nadawaj. Będziesz dobry to się
          na
          >
          > rynku utrzymasz.
          >
          >
          >
          Nic nie mam przeciwko temu, tylko nie za ostatni grosz recistów.
          Tym absurdalnym podziękowaniem _Bóg ci dobry człowieku stokroć wynagrodzi_.
          Tylko dlaczego Bóg nie płaci jego rachunków.
    • sagi2007 Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:23
      ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa

• prokto Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:25
        sagi2007 napisał:

> ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa

Uważaj Kolego.Jutro dostaniesz pozew do sądu za insynuacje jakoby ci panowie to
        uwłaszczona nomenklatura.
        • sagi2007 Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:26
          za info ? hehehehehehe! HWD SB !!
        • mojo.risin Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:29
          sagi to partyjny gó..erzyk, prawde poznał z partyjnych ulotek.
          szkoda czasu.
          • sagi2007 Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 17:46
            hehehehehehehehehehe!
      • yaroslaff Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 21:41
        sagi2007 napisał:

> ITI załozona w 1984 (!) Obecnie TVN,Multikino,Onet.pl,Legia W-wa
        >

A na dodatek produkowali chipsy Star Foods! Prawdziwy Polak nie produkuje
        chipsów, tylko oscypki!
        • sagi2007 Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 21:51
          bardzo dobrze znasz polskie realia , przecież w 1984 kazdy mógł załózyć firmę
          import-export ! ale jaja , nie zartuj i sam się zastanów co mogłeś w 1984 ty
          albo twoi rodzice !

POplecznicy POstkomuny !
          • yaroslaff Re: Wejchert,Walter ! 08.03.07, 22:03
            Moi rodzice założyli w 1989, to fakt że wiele się w miedzyczasie wydarzyło. Ale
            mój dziadek miał firmę cukierniczą w latach '60 i później. A komunistą
            absolutnie nie był. Fakt, że miał z tego powodu problemy, że śledziło go SB
            itd., a jego dzieci były w szkołach czasem gorzej traktowane, ale jednak miał.
            Czy to źle?
    • sagi2007 Solorz 08.03.07, 17:24
      telewizja Polsat, Investbank, PTE OFE Polsat
      • mojo.risin Re: Solorz 08.03.07, 17:32
        no i co z tego?

sagi2007 napisał:

> telewizja Polsat, Investbank, PTE OFE Polsat
        • soulworm zazdrosci, brudas :) 08.03.07, 17:35

• sagi2007 [...] 08.03.07, 18:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • w.szczur Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:28
      Myślę,że postulat ujawniania swojego pochodzenia tylko przez stacje telewizyjne
      jest w dobie "zaostrzajacej się walki klasowej" niewystarczający.
      Codziennie radio i telewizja publiczna / że o prasie nie wspomnę / powinny
      przypominać nieświadomym obywatelom rodowód wszystkich ważnych osób w państwie
      -premiera - do carskich oficerów włącznie
      - wicepremierów i ministrów- do działaczy partyjnych /w tym KPZU/ dygnitarzy
      PRL włącznie
      - ministrów i innych członków rządu - byłych członków PZPR
      - wysokich działaczy PiS łamiących kościelne przysięgi małżeńskie
      Tylko świadome i odpowiednio wyedukowane społeczeństwo może budować nową
      "Zdrową moralnie" IV Rzeczpospolitą.
      Nie da się budować "zdrowego, moralnego" społeczęństwa nie odrzuciwszy przedtem
      chorych i zdegenerowanych korzeni.
    • asek11 Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:28
      brak słów, tylko lekarz może pomoże
    • donald_2005 Niemcy są głupi czy ktoś inny? 08.03.07, 17:37
      Jak wiadomo, najbardziej popiera Kaczyńskich polska prasa Springera (Dziennik,
      Fakt, Newsweek) - koncernu z Niemiec. Kaczyńscy Niemców zaś nie lubią i od
      początku z nimi skłóceni. Dlaczego więc Niemcy wspierają bardzo nieprzychylnych
      im polityków?
      • soulworm no popatrz, jakiz ten swiat skomplikowany :D 08.03.07, 17:46

• donald_2005 Bracia Kaczyńscy są genialni 08.03.07, 17:48
        Jest to w zasadzie szczególny przypadek innej zasady:
        "Za pieniądze z Unii Europejskiej zbudujemy antyeuropejską Polskę".
        Tutaj zaś jest:
        "Za niemieckie pieniądze umocnimy antyniemiecki rząd w Polsce".

Czy to nie jest majstersztyk?
    • impetor Premier powinien ujawnić swoje pochodzenie 08.03.07, 17:37
      I codziennie opowiadać kto jak go zrobił bo to jest niezwykła sztuka
      • zyks No co tam było z tym tatą, a co z dziadkiem-carski 08.03.07, 17:54
        m oficerem, i co ten pułkownik robił w czasie powstania styczniowego??
    • pierot6 Skąd wziął sie Rydzyk, jego przeszłośc? 08.03.07, 17:37
      Co robił w stanie wojennym, dlaczego miał stały paszport?
      Dlaczego Rydzyk poruszał sie swobodnie w stanie wojennym, jeżdził do NRF, kiedy
      chciał? Za czyje pieniądze?
      • soulworm z trocin i kociego moczu... 08.03.07, 17:41

• prokto Re: Skąd wziął sie Rydzyk, jego przeszłośc? 08.03.07, 17:44
        pierot6 napisał:

> Co robił w stanie wojennym, dlaczego miał stały paszport?
        > Dlaczego Rydzyk poruszał sie swobodnie w stanie wojennym, jeżdził do NRF, kiedy
        >
        > chciał? Za czyje pieniądze?

Za moje . Scherloku Cholmsie.
        Był agentem SB.Ale to ci chyba nie przeszkadza.
        • pierot6 prokto...Co ci proktolog uszkodził ? 08.03.07, 18:00
          mózg czy odbyt ?
          • kralik111 Re: prokto...Co ci proktolog uszkodził ? 08.03.07, 19:10
            pierot6 napisał:

> mózg czy odbyt ?

W przypadku prokto, mowa jest o jednym i tym samym organie...;)))
    • demokrata10 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:38
      A może on ujawni przez, kogo doszedł do władzy i za czyje pieniądze.
    • michalparadowski Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodzenie 08.03.07, 17:38
      Najpewniej ojcem i matką jednej czy drugiej telewizji prywatnej, tego lub owego
      banku, jest wredny, zaborczy, imperialistyczny kapitał, który postanowił
      rozmnażać się w biednej, siermiężnej ale uczciwej i bogobojnej IV-RP.
      Oj ostrożnie panie premierze, bo a nuż się obrażą i przeniosą do Słowacji czy
      innej Ukrainy.
      Na szczęście, kapitał trudno obrazić, natomiast niestety, bardzo łatwo można
      rozpieprzyć!
      • kaczyjar Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:42
        Kto pierwszy ?
        www.raportnowaka.pl/doc/Microsoft%20Word%20-%20List%20otwarty%20do%20prezydenta%20RP_doc.pdf
    • inaa1 Re: Premier: Media powinny ujawniać swoje pochodz 08.03.07, 17:43
      trąci mi to pomysłami pewnego austriackiego malarza i kompanów :-(
    • chwd.pis4 Tak się starał przy okrągłym stole a tu lipa ! 08.03.07, 17:46
      Biedak tak się starał przy okrągłym stole, że przygarnął go Lech Wałęsa. Poznał się na nim i na jego bracie bliźniaku szybko i wywalił na pysk ze swojej kancelarii. Teraz odreagowują. Tylko dlaczego cierpieć ma większość Polaków przez tego diabła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka