Dodaj do ulubionych

Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk...

• tom1003 Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 11:19
      puszka piwa i kondom dla każdego ucznia
      pomysł zalegalizowania "miękkich" narkotyków wysunięty ostatnio przez SLD też
      się wpisuje w ten nurt

Tylko po jaką cholerę jeszcze wychowawcy na tych koloniach?
      • presentation1 Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 11:21
        Wychowawcy sa potrzebni.Musza to byc lesbijki lub geje.
        • playa_vista Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 11:25
          Żałosne, Twój poziom rozumowania równa się 150 centymetrowej kaczce.
          • presentation1 .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:28
            Przedstaw sie.Nie masz nawet swojej twarzy na wizytowce a cos ci sie nie podoba.Badz jak ja i pokaz kto mowi.Ja sie nie wstydze i nie boje.OK?
            • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:30
              Bo nie jestem falszywym komuchem.To tyle.
              • playa_vista Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:38
                Takie teksty to puszczają ludzie upośledzenie intelektualnie nie mając
                sensownych argumentów, aby podjąć rzeczową dyskusję i odwołują się do języka
                nienawiści.
                • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:41
                  Pisalem.Kocham ludzi.Nie jestem komunista ktory z nienawisci do inaczej myslacych wymordowal wielu Polakow.
              • onufry.zagloba Srali muszki...Kobitki w necie sie podrywac 02.06.07, 11:44
                zachcialo? Nie sciemniaj:)

Nb. Myslalem, ze jestes przystojniejszy...
                • presentation1 Re: Srali muszki...Kobitki w necie sie podrywac 02.06.07, 11:46
                  Ja mam swoja lata ale....mam piekna zone.Piekne dzieci i zycie.Wiem ze kiedys zdechne ale akurat tych przezyc komunizm nie zabierze.
                  • onufry.zagloba Nie bierz sobie do serca - ciebie po prostu w tej 02.06.07, 11:48
                    czapce i okularach na fotce nie widac:)
                    • presentation1 ...............Wascmosc Onufry.................. 02.06.07, 11:57
                      Uzywam MSN Messanger .Dam ci namiary.Mozemy klocic sie codziennie.Dam ci nawet moj numer telefonu.Pobijemy sie przy wielkim piwie przy sluchawce.Jak chcesz daj swoj bo ja place abonament na 30 krajow wiec w sumie moge gadac dzien i noc.....przy piwie.Pozdrawiam
                      • onufry.zagloba Ja mam chyba messengera yahoo. 02.06.07, 12:06
                        Ale propozycje przyjmuje:)
                        • presentation1 Re: Ja mam chyba messengera yahoo. 02.06.07, 12:13
                          Cholera.Corka wrocila z zakupow.Podaj numer na telefon bo wypadam.W przyszlym tygodniu kupie do jej pokoju zeby mi nie przeszkadzala.Pozdrawiam i narazie koncze.Jak podasz numer to zadzwonie.Na Messanger mam lech@tele2.fr .
            • playa_vista Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:35
              Co Ty masz, jakąś misję do spełnienia?
              • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:38
                Widocznie kocham ludzi i ciebie takze.
                • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:39
                  A doktorek Mengele kochal......kase.
                  • playa_vista Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:40
                    Hitler też.
                • playa_vista Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:39
                  To się nazywa miłość w imię Boga.
                  • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:42
                    Nie dyskutuje o Bogu.Bo sam nim jestem.Chyba ze chcesz podyskutowac o Mnie?
                    • janma46 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 12:09
                      presentation1 napisał:

> Nie dyskutuje o Bogu.Bo sam nim jestem.Chyba ze chcesz podyskutowac o Mnie?
                      ...............................................................................
                      To ty jesteś ładny świr.Mało tego z tego co piszesz to jeszcze darmozjad,obibok
                      i nierób,czli zero człowieka.
                      • lejbakogelmogel Re: ..Posluchaj.......seks to także choroby wenery 02.06.07, 16:02
                        ....lub jeszcze gorsze jak HIV.
                        Więc nie da się problemu sprowadzić do recepty Nowickiej na pigułki.
            • janma46 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:52
              presentation1 napisał:

> Przedstaw sie.Nie masz nawet swojej twarzy na wizytowce a cos ci sie nie
              podoba
              > .Badz jak ja i pokaz kto mowi.Ja sie nie wstydze i nie boje.OK?
              ...............................................................................
              Lepiej nie mieć twarzy niż rozumu.Na tym forum się nie mówi tylko pisze.I co z
              tego że widać twoją gębę,ona o niczym nie świadczy i żadne w tym
              bohatwrstwo,gęba jak wiele innych.O człowieku świadczy jego intelekt ,rozum i
              inteligencja.A takim jak ty to ja za żadne skarby świata nie chcę być.
              • presentation1 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 11:54
                Szczegolnie rozum ukryty.Boisz sie ludzi?Dlaczego?
                • janma46 Re: .....Posluchaj........... 02.06.07, 12:01
                  presentation1 napisał:

> Szczegolnie rozum ukryty.Boisz sie ludzi?Dlaczego?
                  .............................................................................
                  Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś.Chociaż taka samokrytyka mi się podoba.
      • playa_vista Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 11:24
        Żeby nie wyrosło coś takiego jak Ty.
    • pekolcja Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 11:25
      Świat sie kończy! Paniusiu, to, ze dzieci należy edukować w dziedzinie seksu,
      nie oznacza,że należy zezwalać na wszystko. Seks jest dla dorosłych, nawet,
      jeśli to bardzo młodzi ludzie, a nie dla dzieci. Skoro mowa o koloniach, dzieci
      powinny być przez wychowawców nadzorowane. Jeśli chcecie Panie być traktowane
      poważnie i mieć szansę na bronienie słusznej sprawy, nie ośmieszajcie się i nie
      przeginajcie.
      • presentation1 Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 11:32
        I wlasnie o to chodzi.Dzieci beda zawsze dziecmi.
        To jest po prostu wymuszanie seksu na dzieciach ktore w ogole nie musza jeszcze w tym wieku miec pociagu.Bo i go nie maja.To nastepuje z wiekiem.To jest skandal...................................................
        • onufry.zagloba Zapomnial wol jak cieleciem byl? Maja ten pociag, 02.06.07, 11:47
          ale w naszych czasach jakos wystarczaly przytulanki. Pamietasz?
          • presentation1 Re: Zapomnial wol jak cieleciem byl? Maja ten poc 02.06.07, 11:52
            Ja to wszystko znam.Byly nie tylko przytulanki.Byly ogrodki dzialkowe,bunkry i diabel wie co jeszcze.I niech tak zostanie.Dla twoich i moich dzieci.Sam wiesz ze mam syna a nie pisalem ze corke.Oui.Ma 12 lat.Gdyby cos takiego pojawilo sie oficjalnie w szkole mojej corki gwarantuje ze zamkneli by szkole.Sam wiesz ze Francja jest laicka ale...zawsze sa granice.
            • onufry.zagloba W brytyjskich szkolach kondomy sa teoretycznie 02.06.07, 12:01
              (bo praktyka jak zawsze odstaje)w automatach w ubikacjach, ale ta pigulka "po"
              to tylko w przypadku gwaltu... Tu nie tylko chodzi o zbyt wczesny seks zupelnie
              nieodpowiedzialnych dziwuszek, ale i o ich ZDROWIE.
              • presentation1 Re: W brytyjskich szkolach kondomy sa teoretyczni 02.06.07, 12:10
                i chodzi takze o nas rodzicow.Odpowiedzialnosc do czasu gdy dzieci beda mogly byc odpowiedzialne.Moj syn mowi wspaniale po polsku(atut do wojska-800 euro w plusie)Wiesz co on mi mowi?Wiesz bo dzieci-.On mowi o sobie dziecko.To jest wspaniale.Wczoraj wzielismy rekawice i bilismy sie.Oczywiscie jako byly bokser wygralem a on mowi-Wygrales bo bijesz dzieci.Ja mam dobra posture a jak pisalem on chodzi na kulturystyke juz 2 lata do klubu gdzie place...Kapitalizm.Zartuje.Czy to nie jest piekne?
              • iluminacja256 Re: W brytyjskich szkolach kondomy sa teoretyczni 02.06.07, 12:30
                ta pigulka "po"
                > to tylko w przypadku gwaltu...

Kłamiesz. Mozna ja normalnie kupić a aptece , co więcej bez recepty, ale
                najpierw (teoretycznie) tzreba porozmawiac z farmaceutą , ze wie sie , co sie
                kupuje.
                • onufry.zagloba Ja nie mowie o dostepnosci, ale o uzyciu! 02.06.07, 12:33
                  Uzywa sie jej bardzo rzadko, jest podawana standardowo tylko w przypadku
                  gwaltow. Zreszta ilosc nieletniuch matek brak tego uzycia potwierdza:)
                  • iluminacja256 Re: Ja nie mowie o dostepnosci, ale o uzyciu! 02.06.07, 12:40
                    a ja mówię o tym , jak to wygląda w UK. Tabletka jest w kazdej własciwei
                    aptece, jesli własnie pekła mi prezerwatywa a mamy na to 15 czerwca - co jest
                    istotne, jelsi uzywa sie prezerwatyw, to moge tam wejsc i ja sobie kupić, a
                    potem wziąć. Po prostu.

A w Polsce to wygląda tak - nie dość, ze tego cholernego postinoru prawie
                    nigdzie nie ma, to jeszcze tzreba znależc sobie lekarza, który RACZY wypisac
                    receptę, bo mu sumienie nie zezwala - sumienie kosztuje 50 zł + znależć aptekę,
                    która to ma - posTinor kosztuje 72 zł przeciętnie. Na to wszystko ma sie w
                    zasadzie 24 godziny.
                    Po gwałcie nikt ci tego standartowo nie poda , a po peknieciu prezerwatywy
                    zdrowo się tego naszukasz, więc najsensowniej kupić [przed.

To sa realiz a punktu widzenia kobiety. Kobiety, która nie chce dziecka z
                    wpadki ani gwałtu.

• bajgla Re: Ja nie mowie o dostepnosci, ale o uzyciu! 02.06.07, 21:27
                      podpisuję się wszystkimi kończynami :)
        • lejbakogelmogel Dobra Pani Nowicka 02.06.07, 16:05
          Chyba pani Nowickiej zaszkodziło nadużywanie pigułek po.
          Bo to co przedtem to chyba jej nie szkodzi, chyba że jej brakuje jak
          większości feministek.
          • bajgla Re: Dobra Pani Nowicka 02.06.07, 21:27
            czego brakuje większości szowinistów? hmmm to oczywiste :D
    • mfranaszek I ja mam płacić za gó..arskie wybryki? 02.06.07, 11:30

Wara od moich pieniędzy! Niech im rodzice kupią jak wiedza, że ich pociechy
      lubią seks kolinijny.
    • meetsue Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 11:43
      mam mieszane uczucia
      wiadomo, że to nic dobrego jak 13lata zajdzie w ciążę, a w dzisiejszych czasach
      niestety kwestie seksu u nastolatków wyglądają trochę inaczej niż nawet 5-10 lat
      temu, więc na pewno w takich okolicznościach jak kolonie, będzie dochodzić do
      zbliżeń
      ale pigułka po stosunku? to trochę przesada chyba rzeczywiście
      dorosłym ludziom także zdarzają się wpadki a nikt im pigułek nie rozdaje i nie
      głaszcze po głowie bo mu się noga powinęła
      wiem, że nie można tak mówić, bo to tylko dzieci itd itd
      ale może zamiast pigułek już prędzej zachęcić do stosowania prezerwatyw,
      porozmawiać o bezpiecznym seksie i możliwych zabezpieczeniach czy przestrzec
      przed ewentualnymi konsekwencjami. na takie rozmowy można by tez znaleźć czas na
      takich koloniach i myślę, że miałoby to lepsze rezultaty niż wychowanie
      seksualne w szkołach
      albo najprostszą droga- pigułki już po fakcie, bo nikt ich nie przestrzegł
      wcześniej...
    • romek337 Nastolatki powinny nauczyc sie odpowiedzialnosci 02.06.07, 11:44
      • onufry.zagloba Ba...Ale co z dziecmi tych nastolatkow? 02.06.07, 12:05
    • adamdark01 Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 12:05
      Ta Pani Nowicka to mówi z doświadczenia? czy też z teoriiąalbo jedno i drugie?
      a o jakie nastolatki chodzi 11+nast0? 19+nasto? i co to za bzdury? ona,ta pani
      nowicka,nie boi się jakich tam chorób zakaźnych,tylko daj im anty koncepcyjne,
      może kondon się zerwie. A niech takie gówienko będzie w ciążyąniech zrozumie,
      że do ślubu nie należy się bawić w tatę i mamę.
      I wogóle,to ta pani tak to przedstawia,jak by namawiała te nastolatki ulegać
      pokusom. To może pani tak pokaże tym mało latkom jak to się robi?
      • vitabravo Re: Takie projekty powinny być ścigane sądownie! 02.06.07, 12:09
        Wara "postępowym" feministkom i pedofilom od naszych dzieci.
      • lejbakogelmogel Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 15:52
        Rąbnięta ta pani Nowicka chyba w głowę. A może tatuś ją bił?
        A może nie bił? Tylko rodzic zna właściwe postępowanie ze swoim dzieckiem.
        Bije gdy tak trzeba, nie bije gdy to jest nieodpowiednie.
    • mark.parker Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 02.06.07, 12:29
      "MEN odpowiada, że nic nie zrobi w tej sprawie, a Federację może pozwać do sądu
      za haniebne i kryminalne postulaty."
      Jedyny kryminalny, w dodatku idiota, w całej tej sprawie to Giertyś i MEN.
      • vitabravo Re: Chcą zapewnienia nastolatkom seksualnych aktów 02.06.07, 12:35
        Minister Giertych powiedział:
        "MEN odpowiada, że nic nie zrobi w tej sprawie, a Federację może pozwać do sądu
        za haniebne i kryminalne postulaty."
        Brawo Panie Ministrze, bardzo liczymy na Pana działania. Poprzemy.
      • onufry.zagloba Parker - tu obie strony to kupa idiotow! 02.06.07, 12:40
        Jeden swieto..y, druga - ciezka idiotka, ciotka-rowniacha. A ta pigulka
        szkodzi, zwlaszcza mlodziutkim panienkom, i w UK podaje sie ja "odgornie" tylko
        w przypadku gwaltu, tylko w takich drastycznych przypadkach panstwo w podawanie
        tych pigulek (i to na koszt panstwa, od razu na policji, przy zgloszeniu) sie
        wtraca.
        Zawracanie tylka - to sprawa edukacji seksualnej (od tego i MEN, i babskie
        organizacje, a jakze!) i MATEK: bo kto ma uczyc corke jak sie zabezpieczac? O
        dbalosci ojcow o synowskie prezerwatywy pisze wyzej.
        Nie pozwol na ZADNE upanstwowienie polskich dzieci:)
    • bojakk Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 12:32
      W kregach naszej wladzy panuje przekonanie, ze jak sie o problemie nie mowi, to
      go nie ma.
      Ciekawe, czy jak przestaniemy mowic o Giertychu, to zniknie?
      • vitabravo Re: Chcą zapewnienia nastolatkom sex-przyjemności 02.06.07, 12:36
        Niech ją zapewniają własnym dzieciom.
        A od naszych dzieci pedofilom i postępowym feministkom wara!
        • onufry.zagloba Nie bredz. Kidys musza zaczac:) n/t 02.06.07, 16:27
    • verushka1 Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 12:58
      tak i jeszcze pedal.. zeby tylko pedziowi nic sie nie stalo. bo przeciwz nie ma
      wazniejszych spraw w polityce niz dupa.. szkoda ze nikt nie zainteresuje sie
      autostradą tak badzo jak kontrolowaniem cudzej dupy czy tez zachecaniem do
      ogladania na ulicach miast tego jak i kto robi to od tylu... uhhh.. ja jescze
      dodalabym wlasną petycje do prasy i tv o zastanowienie sie jaki wplyw na
      mlodziez ma promowanie na idoli zadeklarowanych psychicznych ćpunów takich jak
      maleńczuk czy wojewódzki. czy tego nie nalezy przesunąć na późniejsze pasmo
      albo przynajmniej do informacji rodzicow ze moze miec zly wplyw na rozwoj
      dziecka
      • irenuk1 Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 03.06.07, 11:26
        Do Verushki.
        A prof. R. T. widziałaś? Kto go popiera, co on propaguje?
        Wyglądem nie należy się kierować. Por. P. E. Gos.
        Ale o wygląd należy dbać. Za młodu, ale i na starość też.
        Tak samo o zapach.
    • arsen44 Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 13:08
      Pani Nowicka niech się zajmie agencjami towarzyskimi Polsce i dzielnicami "z
      czerwonymi latarniami" w Europie. To skandal,że tak traktuje się kobiety!
      A zamiast pigułki niech propaguje seks analny i oralny.
    • tadjan Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 13:14
      Musicie pomyśleć jeszcze o przedszkolach i żłobkach, czerwoni kretyni.
      Krytykować owszem, ale tak beznadziejnie?
    • gen_moncke To jest palacy problem lewicy.11 letnie kolonistki 02.06.07, 13:20
      powinne byc przymusowo zabezpieczone przed ciażą.
      Natepna niewyzyta blondi szuka rozgłosu
    • tetsujin Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 13:35
      Echhh kolejna prowokacja, tak jak z big-brotherem transplantacyjnym. Ale może
      doprowadzi do przekazywania młodzieży solidnych informacji n/t seksu i zabezpieczeń.
    • roody_18 Jestem prawie za 02.06.07, 13:47
      Antykoncepcja na koloniach to dobry pomysł pod warunkiem ,że będą to
      prezerwatywy. Każde środki hormonalne mogą bardzo zaszkodzić dziewczynom w wieku
      dojrzewania. A pan szanowny Giertych to jakiś ograniczony umysłowo człowiek,
      który pragnie wszystkim naokoło wcisnąć swoje poglądy...litości
    • pl2512 Nowickiej te srodki nie sa chyba juz potrzebne?... 02.06.07, 13:49
      Wyglada na lekko przekwitla dame! Moze wiec powinna sie zajac promocja seksu
      wsrod emerytow i rencistow i zostawic malolatow w spokoju!
      Skoro kolonie groza ciazami nieletnich to madrzy rodzice nie wysylaja na nie
      dzieci! I wszelka dyskusja w tym temacie jest rzezbieniem w gownie!
    • domektomek Ten artykuł to jeden bełkot 02.06.07, 13:50
      Jeśli Nowacka naprawdę te debilizmy napisała,to pomyliła adresy. MEN nie będzie
      rozdawało pigułek,bo nic im do tego.Nawet Minister Zdrowia nie jest władny
      zmusić lekarzy do wypisywania jakichkolwiek tabletek.Lekarze czytający ten
      artykuł i posty zdrowo się naśmiali.Tragizmem jest że osoby kształtujące
      opinię publiczną mają niezdrowo "pod kopułą".
      • lejbakogelmogel Re: Przydałyby się psychotropy dla michników. 02.06.07, 15:44
        ...dla uwolnienia od michnikowszczyzny.
    • ibarrekolander Ciemnogród!!! 02.06.07, 14:17
      tyle na ten temat, szkoda klawiatury
    • yocco Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 14:32
      Kto przynajmniej raz był opiekunem na koloni, ten zdaje sobie sprawę, że
      antykoncepcję młodzieży należy zapewnić... tym bardziej, że odpowiedzialność
      finansową za ewentualną ciążę bierze na siebie opiekun, przynajmniej takie były
      przepisy parę lat temu. Nikt nie jest w stanie panować nad młodzieżą w tym
      zakresie, a skutki mogą być opłakane. Lepiej zapobiegać niż później ponosić za
      to odpowiedzialność.
      • lejbakogelmogel Re: antykoncepcję zapewnić odpowiednią opieką, 02.06.07, 15:46
        • onufry.zagloba A gdy opiekunka bedzie chlopcow uczyc kondomy 02.06.07, 16:28
          zakladac, to wtedy ciemnota katolska bedzie wrzeszczec o pedofilii, tak?
    • plus_minus_zero Jak sie wreczy kazdemu uczestnikowi koloni 02.06.07, 15:31
      'swierszczyk' z Giertychem w roli glownej to antykoncepcja nie bedzie potrzebna
    • abhaod maja robic dzieci dla chwaly kaczyzmu i 02.06.07, 15:57
      weszpolakow, a potem zdychac na bezrobociu
    • tom1003 Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 16:11
      należy jeszcze rozdawać dzieciom jednorazowe strzykawki, żeby się HiVem nie
      pozarażały podczas dożylnego brania dragów
      • onufry.zagloba Why not? n/t 02.06.07, 16:29
      • domektomek Dostarczyć prostytutki na obozy. 02.06.07, 17:55
        Skoro rodzice uważają że dzieciaki są na tyle dorosłe,że aprobują ich seksualne
        potrzeby ,proponuję jak w tytule.
        • onufry.zagloba Streczycielstwo jest karalne; seks malolatow we 02.06.07, 17:59
          wlasnym maloletnim gronie - NIE. Przynajmniej w cywilizowanych krajach... Co
          najwyzej rodzic moze jakos ukarac, ale to strata czasu - mlodzi lepiej
          sie "zakonspiruja":)
    • andzela1 Kłamstwa GW? Nie... tylko małe niedomówienie :) 02.06.07, 17:42
      A może tak przeczytać oryginał?

www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=16&news_id=160071&layout=1&forum_id=36046&page=text
      Trochę co innego jest tam napisane niż GW podaje do wierzenia
      • onufry.zagloba Holla! A o co ci chodzi? Przeciez wiekszosc 02.06.07, 17:57
        wlasciwie zrozumiala: gadamy przeciez i o idiotyzmie MEN, ktory chowa glowe w
        piasek w mysl zasady, ze seks nieletnich nie istnieje jesli sie o nim nie mowi,
        i o tym, ze to jednak sprawa MATEK, choc - ze wzgledu na moc pigulek - lepiej
        by bylo, gdyby mlodz zazywala je pod kontrola. Moze wiec MAMY wrecza
        wychowawczyniom po jednej-dwie pigulki postinoru w kopertach z nazwiskami
        dzieweczek? Odpadnie problem KTO to ma finansowac:)
        A tatusiowie - rzecz jasna - wrecza synom po paczce kondomow;)
        PS: W UK pigulki "po" podaje sie zawsze w przypadku gwaltu, lekarz policyjny ma
        nawet obowiazek dopilnowac by ofiara je zazyla (podaje sie dwie dla pewnosci).
        Nie czeka sie na prosby ofiar ze wzgledu na ich stress - one maja prawo w
        takiej sytuacji zapomniec. Ale nie lekarz - gdy zapomni, to buli spore
        odszkodowanie, w setkach tysiecy funtow (juz byly sprawy, stad wiem).
    • wsypialniipoza Autentyczna historia! 02.06.07, 19:22
      Godzina 23:00 nad morzem, fragment miejskiej plaży. Siedzę z moją Kobietą w
      koszu plażowym, zbliża się do nas hałaśliwa grupka młodzieży kolonijnej.
      Większość odbija na deptak, dwójka idzie w kierunku przebieralni żegnana
      okrzykami w stylu "jak skończycie to przyjdźcie, czekamy". Weszli. Ona się
      załatwiła, potem wyszli, porozglądali się, nie było gdzie - wrócili do
      przymierzalni i tam zrobili to na piasku i na tym, co ona zostawiła po sobie.
      Zostawili dowód - gumkę (byłem się później załatwić).
      Oni akurat mieli prezerwatywę, ale ile gó..ar jeszcze wierzy, ze jako dziewica
      nie może zajść w ciążę?
    • ivrp popieram ten postulat, a święto..i hipokryci 02.06.07, 20:24
      i dewoty niech decydują o swoim życiu, nie czyimś!
      • wsypialniipoza Taki duży, a tak mało wie.... 03.06.07, 02:06
        Bycie dewotką zakłada mieszanie się w życie innych ludzi. Cóż to za dewotka,
        która tylko sobą się interesuje?
        • ivrp oj, chyba mało je biedaczka 13.06.07, 20:44
          zajrzyj do słownika lepiej.
    • tomek.sawyer Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach antyk.. 02.06.07, 20:27
      <<Czy na koloniach nastolatki będą miały do dyspozycji antykoncepcję "po
      stosunku"? Domaga się tego od Romana Giertycha Federacja na rzecz Kobiet i
      Planowania Rodziny, informuje "Życie Warszawy".>>

Komuś się w głowach popie..ło i tym razem akurat to nie jest Giertych.
      • wsypialniipoza Re: Chcą zapewnienia nastolatkom na koloniach ant 03.06.07, 02:09
        To znaczy, że nie wiesz, jak wyglądają kolonie. Może nie tak strasznie, jak
        przedstawiają to wnioskodawczynie, ale na pewno przydałoby się coś więcej niż
        odsyłanie do rodziców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka