tiszinskij Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:06 o jakim przestepstwie popelnionym przez Kaczmarka mowi Ziobro??? Bo jakos nikogo nie wsadzono do wiezienia... Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:06 Polska od 17 lat jest "Bialorusia" Europy, PIS jest jedyna nadzieja tego kraju na uzdrowienie i zniszczenie mafi polskiej. Zdecydowanie bede glosowal na PIS Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Serdeczne Pozdrowienia dla pana Tuska 01.09.07, 17:09 załącza Rysiek z Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olej 01.09.07, 17:19 na koncu na siebie....i tak polski taliban ulegnie autodestrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
rycho17 obłuda pisu 01.09.07, 17:19 w końcu zaczyna wychodzić na jaw.Mam nadzieje, że w czasie wyborów ludzie będą o tym pamietać Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:24 Najbardziej mi sie podobaja te gadki o "prawdziwych obliczach" "ujawnianiu faktow i dowodow.." itd. Tatus w domu nie pilnowal brzydkiej literatury i chlopczyna sie dorwala do jakichs pism zebranych GomOlki albo innego Brezniewa i teraz popiskuje tym jezykiem. Nie dziw, ze profesorowie w Krakowie nie zdzierzyli i oblali... Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok A kto naprawi szkody społeczne? 01.09.07, 17:25 Kto zasypie te rowy okopów bo bitwie wyborczej? PIS odwołał się do najgłębszych podkładów zawiści, ksenofobi, nietolerancji, jednym słowem najgorszych cech naszego społeczeństwa. Załóżmy,że znowu wygra wybory, równie nieprzekonywująco jak ostatnim razem , bo inaczej jednak być nie może. Co nam zaaplikuje? Z kim stworzy koalicję, jaki ogólnie akceptowany program polityczny jest w stanie przedstawić? Jedynym ustrojem, w którym byłby w stanie rządzić jest dyktatura, ale Kaczyński to nie Piłsudski a Buś to nie kasztanka. Te uprawnienia władzy wykonawczej o jakie walczą byłyby niebezpieczne nawet w ręku człowieka o wielkiej dobroci i uczciwości osobistej a Kaczyński to samo dobro niesty tylko werbalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr10530 Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:32 Nie ujawni swoje badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:42 OBYWATELE! Nie wk....jcie mnie! Na wszystkich mam haki i jesli tylko będziecie podskakiwać mnie i mojemu partnerowi Jarosławowi, wszystkich was zamknę! Wszyscy jeteście moimi służbami, moimi dyktafonami, ale zrobię z was układ, jeśli nie zamkniecie ryjów. Gwóźdź numer Zero. czy ktoś zna przeszłość Gwoździa Zero??? PISZCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
wojugoju Re: Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olej 01.09.07, 17:45 "- To my wprowadzamy w tym kraju normalność, której tu nigdy nie było, do tej pory nie było - oświadczył Ziobro." ...i nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman ujawnijcie - czekamy 01.09.07, 17:47 wystarczyło powiadomic szefa BOR-u i bezpośrednią ochronę chyba w tym państwie są instrukcje i procedury które to regulują jak nie ma - to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: ujawnijcie - czekamy 01.09.07, 17:55 Nie pitol szef BOR-u nie musi wykonywać poleceń minstra sprawiedliwości....bo jego zwierznikiem jest minister sw.. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: ujawnijcie - czekamy 01.09.07, 18:14 kosa44 napisał: > Nie pitol szef BOR-u nie musi wykonywać poleceń minstra sprawiedliwości....bo j > ego zwierznikiem jest minister sw.. bo byc może takie mamy prawo i procedury - BOR to udzielne księstwo i jego funkcjonariusze na okrzyk stój Policja [inna służba] otworzą ogień do funkcjonariuszy ciekawe czy prywatnych ochroniarzy VIP-a którego w wyniku prowokacji ma aresztowac CBA lub inna służba też będziemy uprzedzac czy też narazimy funkcjonariuszy na mozliwośc że ochrona będzie bronic VIP-a [czy okrzyk stój Policja - inna służba - nic w Polsce nie znaczy] Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Ziobro to zwykły śmieć i szantażysta!! 01.09.07, 17:51 A jaką ty, Zbysiu, piękną karierę zrobiłbyś za Stalina. A może i w III Rzeszy byś się sprawdził?? Lubię patrzeć jak Ziobro wchodzi na jakąś konferencję - taki styl penerka, co to nie ja. Jaki jestem wielki... Kto cię wychował synku, kto cię wychował... Prawdziwe ZERO na szczycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
eddynz Re: Ziobro to zwykły śmieć i szantażysta!! 02.09.07, 09:09 to naprawdę przykre ale prawdziwe pewność siebie,penerka,jaki jestem wielki,pagadi zajac.Wydaje się że Miller miał rację.Ale dożyliśmy czasów.Poco uszczęśliwiać kogoś na siłę,Czas zrobi swoje,a społeczeństwo oceni jego mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman zaczęlo się od Brochwicza i Jaruckiej 01.09.07, 17:52 czy Krauze miałby te kłopoty gdyby prezydentem był Cimoszewicz ale nie jest bo Brochwicz znalazł i przyprowadził przed komisję Jarucką a bezmyślni [jak pięknie zmanipulowani] dziennikarze podnieśli wrzawę i prezydentem jest Kaczyński czy Brochwicz pracuje u Krauzego w nagrodę za Jarucką i uwalenie Cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 nie musze siegac do historii terroru stalinizmu: 01.09.07, 17:53 wystarczy wlaczyc tv i posluchac gwozdzia.... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman co ty k.... wiesz o staliniźmie 01.09.07, 18:24 co ty k.... wiesz o stalinoźmie i terrorze Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 17:53 Tak jest, bolszewia wprowadza w Polsce "normalnosc", ktora polega na tym, ze takim kacykom jak zeberko wszystko wolno. Bezczelnosc tych politrukow siegnela dna. Teraz tylko czekac, kiedy "minister" sprawiedliwosci za to beknie i posiedzi sobie troche, "zeby "zmieknnac i przemyslec". Dla bolszewikow w Polsce juz nie ma miejsca. Ziobro i Kaczynscy schudna w kiciu. Beda zdowsi. Tego nalezy im zyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olej 01.09.07, 18:03 Czekaj tatka latka....najblższe wybory niebawem... Chciałbym zobaczyć Twoją minę..... Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie nawet bez faktow, bede glosowac na PiS 01.09.07, 21:24 pozostale partie kompletnie sie skompromitowaly. glosuje na PiS ( cala moja rodzina i sasiedzi tez ) Odpowiedz Link Zgłoś
stradford stan na dziś- zero 01.09.07, 18:04 " Prywatnie, Zbigniew Ziobro wolne chwile, których w ostatnim czasie ma niewiele, stara się poświęcać rodzinie. Ceni sobie aktywny wypoczynek na łonie przyrody w towarzystwie narzeczonej, przyjaciół i rodziny. " ze str PiS ZZ-poseł ziemi krakowskiej.... "Panie premierze,ja,tak jak pn nie mam rodziny,bo chcę się cały poświęcić służbie dla kraju." -przeczytacie w Polityce. Co na to Rodzina ZZ? Co na to "pan"? bo przecież ktoś jest WALONY W ROGI, jak mówią moi koledzy ze starego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
stradford stan na dziś- zero.. 01.09.07, 18:09 "Prywatnie, Zbigniew Ziobro wolne chwile, których w ostatnim czasie ma niewiele, stara się poświęcać rodzinie. Ceni sobie aktywny wypoczynek na łonie przyrody w towarzystwie narzeczonej, przyjaciół i rodziny." (www.zbigniewziobro.pl) "Panie premierze, ja tak jak pan nie mam rodziny,bo chcę się cały poświęcić służbie dla kraju." www.polityka.pl Rodzino! Panie Premierze! ktoś jest-jak mówią moi koledzy z podwórka- walony w rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman po co Kaczmarek nbył u Kaczora 01.09.07, 18:16 www.prezydent.pl/x.node?id=1011848&eventId=13027952 2007-09-01 – Komunikat Prasowy Kancelaria Prezydenta RP informuje, iż do spotkania w Pałacu Prezydenckim w dniu 5 lipca br. w godzinach wieczornych doszło z inicjatywy ówczesnego Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji Janusza Kaczmarka. W rozmowie, oprócz Prezydenta RP i Pana Janusza Kaczmarka, uczestniczyli również Minister Koordynator ds. Służb Specjalnych Zbigniew Wassermann oraz Podsekretarz Stanu w Kancelarii Prezydenta RP Małgorzata Bochenek. Rozmowa dotyczyła rozwiązań organizacyjnych w strukturach państwa zajmujących się zagrożeniem terrorystycznym. Niewielki fragment rozmowy dotyczył też sprawy Artura P. Jednocześnie informuję, że Pan Prezydent w najbliższym, dogodnym terminie spotka się z prokuratorami prowadzącymi śledztwo i udzieli wyczerpujących informacji. (-) Michał Kamiński Sekretarz Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 18:24 A kiedy ujawnimy dowody o imć Ziobrze? Oby jak najprędzej. Ciekawe, przez kilka dni siedział w mysiej dziurze, a dziś wylazł i już bruździ. Kłamca patentowany! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olej 01.09.07, 18:29 Nie przejmuj się niebawem dowiesz się więcej o kwasolandzie i swoich towarzyszach.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Ujawnimy fakty i dowody o Ziobrze i pisowskiej 01.09.07, 18:31 bandzie, sprzedajacej Polske za ruble. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ziobro , to przykład zakłamania i łajdactwa... 01.09.07, 18:34 on to ma od dziecka..już w przedszkolu donosił;Prose Pani, a Kryska mnie bije !... Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Pierwszy nienormalny????????????????????? 01.09.07, 18:31 Okarze sie kto jest normalny w tym kraju.Na pewno Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Typowa propaganda 01.09.07, 18:36 przedwyborcza nienormalnego rządu w normalnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Typowa propaganda GW 01.09.07, 20:00 Zmanipulować, wyjąć z kontekstu i myślą że, szary ludz kupi. Dziennikarzyna chyba oblał egzmamin gimnazjalny skoro tak "zrozumiał" wypowiedż ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: Typowa propaganda GW 01.09.07, 21:16 Tak zrozumiał czy tak zacytował? aldam napisał: > Zmanipulować, wyjąć z kontekstu i myślą że, szary ludz kupi. Dziennikarzyna chy > ba oblał egzmamin gimnazjalny skoro tak "zrozumiał" wypowiedż ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
parawirus i Mozart'cie, Kosciuszce, Kennedy'm...- Dzieciuch! 01.09.07, 18:37 A potem, wykopia Cie z piaskownicy i nikt juz nie bedzie chcial sie z Toba bawic na podworku! Ooo'le!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 18:46 Zaczyna się, Kaczyńscy i Ziobro nie oddadzą władzy. Wiedzą, że gdy ją stracą, zaczną się komisje śledcze, a po nich prokuratorzy dobiorą się do nich. Teraz zrobią każde świństwo by zniszczyć opozycję. Do tego zresztą potrzebne im były wszystkie służby. Jak to nie pomoże wprowadzą jaką formę stanu wyjątkowego. Władzy dobrowolnie nie oddadzą. A tym, którzy teraz popierają PiS i cieszą się jak to oni walczą z "układem", przypominam, że ten układ wyszedł z PiS,u i był popierany przez Lecha Kaczyńskiego wbrew marnym opiniom o Kaczmarku, Kornatowskim i Netzlu, całej opozycji i części niezależnej prasy. Poza tym jak uczy historia, np. rewolucji francuskiej czy bolszewickiej, nikt nie może spać spokojnie, służby mogą zapukać o 6 rano do każdego do miłosników Kaczyńskich również. Nie cieszcie się komisarze po was też przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy masz na myśli Kaczyńskich? 01.09.07, 19:02 oczywiście po przegranych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
rad500 Ziobro: Ujawnimy fakty i dowody o Tusku, Olejni.. 01.09.07, 18:59 Przestańcie gadać głupoty i weźcie się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam raczej do nauki. Bo dziennikarzyna z GW nie zrozu 01.09.07, 20:03 miał wypowiedzi Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: raczej do nauki. Bo dziennikarzyna z GW nie z 01.09.07, 21:26 Cóż, istnieje jeszcze jedna możliwość. Mianowicie, ze to Ty nie zroumiałeś. waldam napisał: > miał wypowiedzi Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś