realista1000 18.09.07, 18:27 No, proszę, a GW otwarcie popiera PO i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vontomke Babcie sterowane radiem i tak już wiedzą 18.09.07, 18:27 na kogo mają głosować. To czysta propaganda - mówią że się nie angażują, a posłuchajcie sobie "rozmów niedokończonych". Odpowiedz Link Zgłoś
opol-anin Re: Babcie sterowane radiem i tak już wiedzą 18.09.07, 18:31 to tak jak Jarosław Kaczyński by stwierdził, że sie nie wypowiada na temat wyborów tylko tak sobie jeździ po kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 W to się uwierzyć nie da 18.09.07, 18:37 ... ale każde osłabienie tego frontu politycznego cieszy. Chociaż trochę. Wyrwij Polskę z kaczych łap: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: W to się uwierzyć nie da 18.09.07, 18:45 To nie oslabienie frontu politycznego. Po prostu cena wsparcia poszla w góre i radio oczekuje powaznych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: .Dla mnie Polak to katolik, 18.09.07, 19:34 Dla mnie Polak to katolik, Polska dla mnie paranoik! Ja jestem z małej żyd, więc zagłosuję na LiD. Ja nie chcę samych zer, głosuję na eL Pe eR. Ja jestem pomylony, ja chcę Samoobrony. Jestem idiotek mis, więc głosuję na PiS. Jestem klonem, a co? Głosuję na Pe O. Jestem za siłą spokoju, PeSeL bez eS O i gnoju. Jestem czart katolika, chcę ojca Rydzyka! Jestem prawy kandydat z LiDu, dam ani słychu, ani widu… Jestem kandydat z eL Pe eRu, chcemy więcej wszędzie kleru. Jestem erotomanem z eS O, tylko ze mną PiS dzielne, a co? Jestem kandydatem z PiSu, z powodu kołtuna zwisu. Jestem kandydatem z Pe O, wiem co jest spaść na dno. Jakem kandydat Pe eS eLu nie zrobię z eS O burdelu! Jestem najprawdziwszy katolik, mam zwidy jak alkoholik! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sluchacze Radia Maryja wiedza na kogo glosowac 18.09.07, 19:50 To nie jest ciemna masa, czekajaca co do koryta medialnego wrzuci im redaktor A-a-a-a-dam M, albo WSI pokaze w swoim TVN. Spadaj Wehrmachcie razem z (B)Lidem Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Sluchacze Radia Maryja wiedza na kogo glosowa 18.09.07, 20:02 "Jesteśmy ponad to. Radio Maryja nie sprzyja żadnym ugrupowaniom politycznym, nie namawia do głosowania tylko na jedną partię polityczną" jakby ktoś potrzebował podręcznikowy przykład kłamstwa, to już nie musi dalej szukać. Przykre, że aż takimi kłamcami są w Polsce ludzie Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Sluchacze Radia Maryja wiedza na kogo glosowa 18.09.07, 20:57 Aż mi się wierzyć nie chce. Radio Maryja nie miesza się w politykę?! Dobre dobre :) Po prostu teraz nie ma partii, która by im podpasowała. Ale w innym wypadku agitowaliby, że aż niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolucja3 Re: Sluchacze Radia Maryja wiedza na kogo glosowa 18.09.07, 22:27 jeśli jesteś tak oddany Rydzykowi to czemu na innym forum jesteś za karą śmierci? Człowieku to paranoja, czy ktoś się podszywa pod Twojego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: W to się uwierzyć nie da 18.09.07, 19:37 jankbh napisał: > To nie oslabienie frontu politycznego. Po prostu cena wsparcia > poszla w góre i radio oczekuje powaznych propozycji. Czyli potworki i spółka w postaci Sobieckiej Bendera i innych to jeszcze za mała dla Ojca Dyktatora;) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: W to uwierzyć oto kredo "Katotalibanu", 18.09.07, 19:59 Oto kredo "Katotalibanu", co doszedl w "polsce" do męża stanu! Jesteśmy małą "polską" posowiecką , chcemy mieć dziecko oralnie z Siorbecką. Teraz mamy "Rady" przy parafii. Telewizję, radio, druki w poligrafii. Pluralizm dla nas zawsze był marność , więc zawłaszczyliśmy Solidarność . Przyświecały "Kurii" wyższe cele, solidarnie, ale przy "Kościele". Religijność "polaków" to bzdura, z "Klerem" się rodzi nowa kultura. Autorytety są z Pe eR eLu, szukamy nowych, lecz pośród "Kleru". Nie można dać wiary ""narodowi", tylko z biblią po drodze "Klerowi". Dlatego nie będzie referendów, przypadkowi nie wydają sądów. Nie można również ufać "sejmowi", tam są posłowie jeszcze przypadkowi. Do poczęcia stanowisko znane, nasze poglądy nieprzejednane. Dlatego za "polską" sakrsobecką. Na pomoc wołamy Armię Sowiecką . Nikt nie począł z gwałtu w Europie, jak A. Sowiecka ospały chłopie! To nie perfumeria. Won wykształciuchy, obsiadają wybory jak szambo muchy, Muchy mają ludzkie odruchy ssania, posrania od poczęcia do skonania! Ekologiczniej jest chapać kaczym wolem, niż pryskać szamboperfum muchozolem Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: W to się uwierzyć nie da 18.09.07, 21:37 jankbh napisał: > To nie oslabienie frontu politycznego. Po prostu cena wsparcia > poszla w góre i radio oczekuje powaznych propozycji. no tak, a fundusze unijne dla radia wstrzymane?????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: W to się uwierzyć nie da 18.09.07, 21:38 cigi napisała: > jankbh napisał: > > > To nie oslabienie frontu politycznego. Po prostu cena wsparcia > > poszla w góre i radio oczekuje powaznych propozycji. > > no tak, a fundusze unijne dla radia wstrzymane?????? ;) przepraszam za pomyłkę, miało być oczywiście dla szkoły o. Rydzyka, ale to chyba na to samo wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Babcie sterowane radiem i tak już wiedzą 18.09.07, 18:55 A ty urbanoidzie jesteś sterowany przez GW**no i TVN24-PO Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Babcie sterowane radiem i tak już wiedzą 18.09.07, 19:13 talking_head napisał: > A ty urbanoidzie jesteś sterowany przez GW**no i TVN24-PO Tak tak to są takie teksy i taki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Babcie sterowane radiem i tak już wiedzą 18.09.07, 19:12 Dzięki bardzo ! Raz słuchałem i raz za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb... 18.09.07, 18:29 Tylko wyjdzie to Radiu na dobre, tylko, czy temperament szefa na to pozwoli? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb... 18.09.07, 18:29 trzy słowa do ojca prowadzącego".... .. . .... ". Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Nie do wiary! 18.09.07, 18:30 Czyżby OjDyr przestraszył się zarzutów mu stawianych i nie chce dawać argumentów swoim krytykom? Czy po prostu obraził się na LechuJarka i nie ma kogo popierać? Zobaczymy jeszcze, jaki numer wykręci w ostatnim tygodniu przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Nie do wiary! 18.09.07, 18:48 Ludzie jacy wy jesteście naiwni !!! RM nie angażuje się w wybory tak samo jak nie angażuje się TVP1, Fakt, Dziennik i inne reżimowe media. Przez 2 lata się nie nauczyliście że oni co innego mówią, co innego myślą, a co inne robią??? Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Nie do wiary! 18.09.07, 19:10 Dokladnie. Niewazne tak naprawde co bedzie robic teraz RM, mowia to zeby uniknac zarzutow, zreszta juz dawno przegieli z agitacja, wiec luzują. Wazne jest, co w kosciolach sie bedzie mowic w ogloszeniach parafialnych tydzien, dwa przed wyborami - a co sie bedzie mowic, to wiadomo. Glosujcie na pis, bo glosowanie na zgnilych liberalow ... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Proponuje jeszcze modlitwe do Ducha Sw 18.09.07, 18:30 o moc wytrwania w tej bogobojnej postawie. O ile jednak znam zycie...ono przyniesie cos zupelni innego. Zeby tak sie nie stalo...trzeba miec wyparzony jezyk, a tego po kilkudziesieciu latach zycia w zakonie nie da sie osiagnac. Bo to nie sluchacze ale prowadzacy programy prowokuja. I to by bylo na tyle. Mam nadzieje, ze jestem pierwsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A co Ojciec Tadeo się angażuje osobiście? 18.09.07, 18:31 Radio nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb.. 18.09.07, 18:35 jasne, rydzyk sługus kaczek i pIs-u będzie pewnie agitował za PO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Na antenie: nie angażujemy się, a między nami... 18.09.07, 18:42 a między nami, tj. pocztą moherową, przekazujemy wytyczne, żeby głosować na PiS. Alleluja i do żłobu ! repr Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Kiesys byla Wolna Europa i Glos Ameryki a teraz RM 18.09.07, 18:42 . Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Co by robił Michnik i Mosiek Lizus bez O.Rydzyka ? 18.09.07, 18:53 Aj waj, dzięki Bogu Ojciec Rydzyk był, jest i będzie. Zapewnia wierszówki pismakom z GW**** gazety. Dzień bez Ojca Rydzyka w G***nie to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Rydzyk to dla niego jak woda i powietrze 18.09.07, 18:59 talking_head napisał: > Aj waj, dzięki Bogu Ojciec Rydzyk był, jest i będzie. > Zapewnia wierszówki pismakom z GW**** gazety. > Dzień bez Ojca Rydzyka w G***nie to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor a co ty byś zrobił młotku bez Forum GW...??? 18.09.07, 19:00 Do kurnika wchodzą dwa kaczory. Widząc zdziwione i agresywne miny lokatorów jeden z nich mówi: - Ej, tylko bez skojarzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 talking_head..był czas, kochał Kiszczaka ,... 18.09.07, 19:05 stary sprzedajny śmiec z SB.. Dziś bije pokłony Rydzykowi, który tez kapował do UB!...Michnik dał SB-kom do wiwatu!..nienawidza go... Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor talking_head zapisał się teraz do Sekty Maryja...: 18.09.07, 19:09 Wokół Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Pijaku, wracaj do jamy... :) 18.09.07, 19:51 - i wytrzeźwiej... jama.314 napisał: > stary sprzedajny śmiec z SB.. Dziś bije pokłony Rydzykowi, który tez kapował d > o > UB!...Michnik dał SB-kom do wiwatu!..nienawidza go... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat *** Smród, czy więcej gnoju? :D*** 18.09.07, 18:58 patthecat napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor tak, tak, Sekta Maryja to sama Miłość...: 18.09.07, 18:58 polska Radia Maryja to Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Polska nie umiejąca produkować bogactwa, Polska niewykształcona, Polska zaściankowa, Polska nieprzygotowana do stawienia czoła wyzwaniom współczesności, Polska zabobonna, Polska czerpiąca swą siłę do przetrwania z chorobliwej nienawiści do wszystkiego co czyste, szlachetne i mądre, Polska, którą podzieli się wedle własnego życzenia, Polska mentalnie zakorzeniona w komunizmie, Polska, która za Polskę nigdy się nie biła, Polska, budująca dla Polaków małe, krzywe i szare domy, Polska, nie potrafiąca nawet wybudować gładkiej szosy, Polska rozkradająca własność prywatną i publiczną, Polska z pochodów na 22 lipca, Polska szmalcowników i donosicieli, Polska podła i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Sekta RM,Rydzyk,PIS...jedno szambo ! 18.09.07, 19:06 przelało..smród na cały kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: tak, tak, Sekta Maryja to sama Miłość...: 18.09.07, 19:12 lewy_kaczor napisał(a): > > polska Radia Maryja to Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Polska nie u > miejąca produkować bogactwa, Polska niewykształcona, Polska zaściankowa, Polska > nieprzygotowana do stawienia czoła wyzwaniom współczesności, Polska zabobonna, > Polska czerpiąca swą siłę do przetrwania z chorobliwej nienawiści do wszystkie > go co czyste, szlachetne i mądre, Polska, którą podzieli się wedle własnego życ > zenia, Polska mentalnie zakorzeniona w komunizmie, Polska, która za Polskę nigd > y się nie biła, Polska, budująca dla Polaków małe, krzywe i szare domy, Polska, > nie potrafiąca nawet wybudować gładkiej szosy, Polska rozkradająca własność pr > ywatną i publiczną, Polska z pochodów na 22 lipca, Polska szmalcowników i donos > icieli, Polska podła i głupia. BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: tak, tak, Sekta Maryja to sama Miłość...: 18.09.07, 19:13 Osądziłeś Polskę radiamaryja może zbyt surowo ale trafnie. Rzecz w tym, że taka istnieje i niestety trzeba sie z nią liczyć, bo może przeforsować w wyvborach ponownie kACZYńśKICh .I co wtedy? Nie każdy może wyjechać a żyć będzie wstydem.Zamiast dawać upust slusznej nienawiści, poradź coś takim jak ja, którzy muszą pozostać w kaczorlandzie. Może zaapelujmy by ludzie mądrzy poszli głosować np.na PO. Też nie moja partia ale przynajmniej normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor Re: tak, tak, Sekta Maryja to sama Miłość...: 18.09.07, 19:22 tez się nigdzie nie wybieram...zostaje w Polsce. Smutne jest to, ze naród durny (to moja ocena wynikająca zdoświadczenia) znowu może się nabrać na proste hasła typu: "Zabierzemy oligarchom"...itp. i zagłosuje na Kaczorów... Co wtedy? Nie wiem, może emigracja wewnętrzna...nie wiem...pożyjemy zobaczymy. A faktem jest, że trzeba namawiać kogo się da, żeby poszedł na wybory igłosował...oby nie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Lewusie, jesteś zerem... 18.09.07, 19:58 Tylko 'zero' mogło to napisać: lewy_kaczor napisał(a): > > polska Radia Maryja to Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Polska nie u > miejąca produkować bogactwa, Polska niewykształcona, Polska zaściankowa, Polska > nieprzygotowana do stawienia czoła wyzwaniom współczesności, Polska zabobonna, > Polska czerpiąca swą siłę do przetrwania z chorobliwej nienawiści do wszystkie > go co czyste, szlachetne i mądre, Polska, którą podzieli się wedle własnego życ > zenia, Polska mentalnie zakorzeniona w komunizmie, Polska, która za Polskę nigd > y się nie biła, Polska, budująca dla Polaków małe, krzywe i szare domy, Polska, > nie potrafiąca nawet wybudować gładkiej szosy, Polska rozkradająca własność pr > ywatną i publiczną, Polska z pochodów na 22 lipca, Polska szmalcowników i donos > icieli, Polska podła i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Lewusie, jesteś zerem... 18.09.07, 20:07 Zero nie ma czasów - Zero ściga oligarchów. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor bez komentarza... 18.09.07, 20:23 Prożnoś repliki sie spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cię j...bał bo to mezalians byłby dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Lewusie, jesteś zerem... 19.09.07, 04:16 co, mg2005, boli prawda, boli? Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb.. 18.09.07, 19:23 a podobno grzesznicy smażą się w piekle... jak to z wami jest radiomaryjni radiowcy? wy w ogóle wierzycie? mam nadzieję,że Bóg wam wybaczy; ja-nie Odpowiedz Link Zgłoś
khagan Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb.. 18.09.07, 19:26 Jak to, już nie zatapiamy platformy? Co teraz? OJDyrektorze, ratuj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Gosiewski korespondetnem RM 18.09.07, 19:29 wydzwania na antene za każdym razem jak tylko jest okazja by dokopać "diabłom" ciekawe jak tam żona jego przyjaciela się czuje na załatwionej posadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Radiomaryjny ludowy wierszyk, z cyklu podaj dalej: 18.09.07, 19:31 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy prostaczków noce i ranki ze swej maryjnej radioczytanki. Leje na serce miód swoim gościom beret z antenką czesząc z lubością. Geja i Żyda czuje z daleka niewiernych ściga niczym bezpieka. Kościół do góry wierzchem wywraca psoci, figluje - to jego praca. Glemp grozi palcem: Rydzyk - łobuzie Tadzio z uśmiechem nadyma buzie. Pieronek błaga: Daj na wstrzymanie a on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: raz odpuść sobie a Rydzyk: z radiem co zechcę zrobię Lech go popiera, Jarosław chwali a sztab ministrów pokłony wali. A gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje armię beretów mobilizuje. Mohery wielbją swego pasterza bez jego radia nie ma pacierza. I mnie juz Tadziu zamącił w głowie Wspieram go w myślach, uczynku, mowie I wciąż pracuję na swe zbawienie Pompując rentę w jego kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Radiomaryjny ludowy wierszyk, z cyklu podaj d 18.09.07, 20:03 Aleś ty głupia kscapko/kacapie/ i tępa jak ten młot z sowieckiej flagi... taki kaczylechu czy eva numerowana... na szczęście politrukom w Polsce wierzą POP-y..tzn pełniący obowią- zki Polaka...durna dziwko Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor carramba7-szpieg z krainy rydzyków...: 18.09.07, 20:28 Wokół Rydzyka i Radia Maryja zbiera sie element konfidencki współpracujacy z dawną SB. Zrobili sobie z tego naiwnego środowiska potężną twierdzę obronną, aby uniknąć rozliczeń i ujawnienia niechlubnej przeszłości. W najbliższym otoczeniu Rydzyka kręci sie wielu byłych kolaborantów PZPR, którzy w poprzednim ustroju przywdziewali czerwone piorka, a dzisiaj zgodnie z zapotrzebowaniem "nawrócili się" na pana Boga w nadziei na zdobycie większej władzy. Siłą jednoczącą sektę RM są wrogowie czyli Zydzi, liberalowie i ludzie samodzielnie myślący. Rydzykowy pseudokatolicyzm zatruwa umysły osob niewykształconych, wprowadza głębokie podziały w narodzie i poważnie szkodzi Polsce. Rydzyk i jego sekta mimo ciągłego powtarzania pustych sloganów o miłości i prawdzie krzywdzą zwykłych ludzi zawężając ich horyzonty i podając kłamliwe wyjaśnienia skomplikowanych problemów współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ludowy wierszyk tak boli ?! Prawda kłuje w oczy ?! 18.09.07, 20:44 > Aleś ty głupia kscapko/kacapie/ i tępa jak ten młot z sowieckiej flagi... > taki kaczylechu czy eva numerowana... > na szczęście politrukom w Polsce wierzą POP-y..tzn pełniący obowią- > zki Polaka...durna dziwko Ludowy wierszyk tak boli ?! Prawda kłuje w oczy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię w 18.09.07, 19:35 szczurzy endek lze jak najety!zawsze nawolywaly do glosowania "na swoich ".oczywiscie najlepiej wybrac katolickich fanatykow-wiernych synowkosciola tzn watykanu!poszli won! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Radio Maryja............. 18.09.07, 20:08 Ale się zapieniłeś nienawistny tolerasto urbanoidzie..pisz więcej ...bezsiła takich jak to miód na moje serce.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Radio Maryja robi zwrot w kierunku PO 18.09.07, 20:41 bo wie ze PiSdzielce przegraja Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Radio Maryja: Stado tryka łojca rydyka! 18.09.07, 19:35 Stado tryka łojca rydyka! Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą! Kaczorki, osiołki, baranki, wierni, niemiłosierni! Rosną buraki, wzlatują anioły, a napęd moherkowy ! Etyka, radio i telewizja, jedynej prawdy i wiary wizja. Moherowe stado tryka, owieczki Ojca Rydyka, żeby oddali się hosannie, rodakom beczą zarannie, całodobowo nachalnie beczą, beczą nienormalnie o liberałach, homolkach, komuchach no i o Bolkach. Beczą o polskojęzycznych, obywatelach plastycznych, co są chciwymi żydami, libertynami, masonami, takimi niby Polakami i zawsze udawanymi. Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii, owieczkami namaszczonymi do wskazywania kierunku, oceny twego wizerunku, jesteśmy my wybrani, aby ciebie do bani pouczyć jak żyć masz, tak aż staniesz się nasz! Czy ty Boga w sobie masz, czy ty nasze konto znasz? Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem robi sobie i nam kampanię z męczennikiem. Skoro przykład męczeństwa idzie z góry, no od tego co to wanny, z gazem rury i przynosi to jemu, i nam efekty, więc co w tym złego Boże Święty? Bóg jest w nich. Bóg jest ich. Bóg wskazuje wiele dróg. Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg. To nasz wspólnik , a nie wróg, no bo ukraść to nasz Bóg! Ciągnie księżulo i radyja deerektor, kościelny, ministrant jakby był ejektor. Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi, wśród stada baranów żyje i się bawi! Podajmy sobie ręce my jądro narodu, my sól tej ziemi postraszymy zza grobu. Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi, kocham Was, lecz kropię łzami swojemi. Piszą szukamy złodzieji jak Maryji i wszystko jasne, że swój złodziej wiecznie dziewica, teraz i zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Radio Maryja... 18.09.07, 20:32 Nie dość żes kretyn toś do psa podobny o tym żeś grafoman nie warto wspominać panie cezary trąbal Ale w to żeś pan wybitny przedstawiciel PO nie wątpię.... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Radio Maryja... 18.09.07, 20:39 Mądrzysz się jak kaczy głąb, a to przecież protest song! Ale wyszliśmy na głupków! To się nie daje skończyć! Moja litania o rozum i zdrowie! Deerektor więcej mocy, bo Rokita cię zaskoczy! PiS ma coś ze stonogi, durny łeb i same nogi! Stolik brydżowy rządowy i obrusik moherkowy. Cztery rogi, cztery nogi. Centralnie cienka noga. Dalej nogi jak stonoga. Kiedyś belki i szczebelki! Teraz przyszedł okres trwogi. Zamiast wiedzy same nogi! Moherkowy obrusik i święte obrazki. Radio Marryja daje wiedzy łaski. Wiesz w komunie była stonka, a in vitro to mrożonka. Kondom albo lewatywa, drugie w ciapie lepiej pływa. Nowa Polska to Rydzolek, a z komuną, no to Bolek. Pozamykać duże sklepy, bo buraki mają leppy. Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałam w nocy! Och Tyyy…))))) Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) A gdy baba za nim goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki może oddasz swoje wdzięki??? Ale najpierw duże datki zanim z Ciebie zedrę szatki. W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiORki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałam w nocy! Bogactwo nazw, ubóstwo treści. W nazwach PiSu się to mieści! Tylko PiS da beecikowym, jak SamoPiS PiSiakowym… PiS dowcipny, rozPiSka na role, PiSzczy liberały lub PiSzczy UWole. PiS jest prawy,chcecie wierzcie. Raz PiS dzielnie ma się w mieście. Jeśli przyjdzie im ochota, to dziadom pogonią kota! Teraz PiSzczki lub PrawiCzki. Rydzom kasa! Wam kapliczki! Czy cnotliwy, czy cieńkawy budżet robi się dziurawy. PiS jest lewy. PiS jest prawy, puszcza kulki dla zabawy, aż mu został pusty worek, tak poczyna ten PiSiORek! Masz pojechać do Brukseli, do PiSunii ją się wcieli! Ty i twoja cała sfora, słuchać Ojca Dyrektora! Liberalna jest ta unia, nam potrzebna jest PiSunia. Niech PiSunia aport czyni, gdy apetyt nam się ślini. Niech do kasy nie ma tłoku, bo dostaję ślinotoku! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałam w nocy! Obok w krajach postępowych dają im mocy jądrowych. Jak powidal Karel Hajek dum bez prądu, chlap bez jajek! U nas nawet chłop z jajami, nie chce figli z atomami! Za to życie mamy pieskie, rosną nam moce niebieskie, wszystkie miedzią zadaszane, a mieszkania obiecane? Są dla ciebie wirtualnie, głupi jesteś, to żyj marnie. Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Wszystkie ruchy liberalne są dla Rydza nienormalne. Spojrzał groźnie spod moherka. Premier pozycja ratlerka. Tylko Trrwam wam prawdę powie, poukłada jakoś w głowie. Bo kaganiec na ratlerki i zawijać wam w papierki przyjdzie, gdy was liberały, libertyni, agnostycy, aferały razem z koszerną gazetką, że do szamba za klozetką spadniecie po ich kopie, Ty się lepiej słuchaj chłopie! Ja wam wszystko poukładam, ludziom na pokutę zadam. Każdy przecież umoczony, kradnie, rwie do cudzej żony. Oczywiście to nie w Pisie, to w Platformie widzi mi sie. Musisz usiąść na Platformie, jeszcze jest w za dobrej formie. Z rządem mamy siłę młota, na myszy wystarczy kota. Kuski weźmie się do Truska i zrobimy z niego Ruska. Zawsze Niemcy z Ruskim przecie robią nam układy krecie. Z wehrmachtem afera dęta dała nam dziś prezydenta, ale czegoś tu brakuje. PO nam horyzont psuje, z tej przyczyny i dlatego: w miącho, ropę, gaz, wrzucimy jego! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota z bulterierkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Spojrzał groźnie spod moherka, premier pozycja ratlerka, zaostrzajcie prawo karne, ono jest zbyt liberalne, szczególnie kodeks drogowy, tak by ruch spadł do połowy, bo ekskluziw moja bryka pośród gratów się przemyka, a w dodatku takie doły, mam styl jazdy slalomowy. Skoro Ojciec ma obawy, no to nie ma z nami sprawy. Ojcu nikt tu nie dokopie, możesz szaleć u nas chłopie. Już ustawiam producentów, daję swoich do przekrętów, jest akcyza na paliwa, cena na ruch znacznie wpływa. Mamy władzę , mamy Boga, kto nie z nami temu trwoga. Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota z bulterierkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! S_U_K_C_E_(SS)_Z_A_M_B_00_B_R_0_N_Y i ambony! I tak nam tu soli darnie, I tak nam tu soli marnie! I tak soli farmazony czy tak świat jest pomylony? Zmów paciorek za premiera, co ty jesteś dzieckiem zera? Gdyby tata dawał lanie, to mówiłabyś litanie. Chyba przyszło żyć tu karnie i wypasać krowom darnie. Nie ma takich już miesięcy i nas o trzydzieści tysięcy jest mniej o tych co potrafi, że niedługo szlag nas trafi, nas za tanie nam płacenie, cienkie Pisolenie, reform uwalenie! Przyjdzie nadciśnienie, przyjdzie przesilenie! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Gadka lidera w rozum uwiera ! Bo zanim matoł z sensem wystęka, że liberał to jego męka, a Żyd Sorosz, psiororz oraz jakiś Stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Orlen dla klonów petrobaronów, samoobronna gnojowica to lewica, biopaliwa i pycha biokalifa, prawica fika w imię Rydyka, a Demokraci spadli do gaci! Czepiły się Tuska kacze półtuszki jak Polaków prezydent białoruski. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka, gdy korupcja nie przeminie, będą rosły świnie! Feromonem klonów samoobronna gnojowica, na rydzomoheroinie uwalim Balcerowicza! Podług russkowo pierwowzora, naślemy na niego prokuratora! Końska woń, sex, dużo owsa. Taka zlePeRoLowana Polska mi urosła. Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałem w nocy! Mamy różnorodny świat, ja Tobie podaję tylko lusterko w sytuacji kiedy starasz się zawisnąć na jednej ręce nad przepaścią, a ogon masz podkulony! Jeszcze pytam czy masz myśli uczesane i podaję Tobie grzebień! Patrzę na odruchy! Tak, gdzie ta inteligencja, gdzie humaniści, gdzie technologia, gdzie miejsca pracy, jakie finanse, jakie matoły doprowadzili do takich wierszyków? Przecież to są PiS dowcipy! Kraj wieszczy, pcheł i kleszczy! Pamiętaj urzędniku Kodeks Etyczny Wiecznego Urzędnika pt. "spieprzaj dziadu" już wchodzi do użytku! Nie przyjmę chleba od oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim! Napisz o sobie na forum: jestem głupi i z PiS dzielny jestem, i szukam liryki, i nie pojmuję treści, a potem bluzgaj na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Nagrywac audycje klamców 24/h dobe... 18.09.07, 19:43 potem bedzie jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię wyb.. 18.09.07, 19:44 realista1000 napisała: > No, proszę, a GW otwarcie popiera PO i Tuska. GW otwarcie popierała tylko UW, oczywiście jesli uznać, ze Michnik to GW ...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Radio Maryja: Nie angażujemy się w kampanię w 18.09.07, 19:44 Acha i co jeszcze powiedzą? To co to są te programy z udziałem ludzi (tylko) z PiS ?? To nie jest kampania ? Partia Kobiet - Spot Wyborczy : pl.youtube.com/watch?v=DB8nJ8_zWV4 (bez cenzury) Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Radio Maryja.......................... 18.09.07, 20:14 Wypchaj się trocinami pantoflarzu...agitatorze partii pani Gretkowskiej dla której najważniejszą rzeczą w życiu jest łóżko... Żałosny jesteś..tak jak pani G. ...... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatwinogron Re: Radio Maryja.......................... 18.09.07, 23:05 Załosny jestes. Po Twoim poziomie wypowiedzi, zwlaszcza braku argumentów mertorycznych, a także kulturze osobistej mozna poznać, że jestes zwolennikiem PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 PiSdzielcy maja zgryz bo Rydzyk nie da wsparcia 18.09.07, 20:03 Bo Rydzyk nie wie kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiSdzielcy ... 18.09.07, 20:19 Bo Rydzyk wie że PiS wygra z ponad 60 procentowym poparciem.... chcesz się założyć antypiśdzielcu?Wulgarny opozycyjny chamie? Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor carramba7-prawdziwy rydzykowy "katolik"...: 18.09.07, 20:33 ...z Polski Sekty Maryja: Polska, w której żyje carramba7 to... ...Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Polska nie umiejąca produkować bogactwa, Polska niewykształcona, Polska zaściankowa, Polska nieprzygotowana do stawienia czoła wyzwaniom współczesności, Polska zabobonna, Polska czerpiąca swą siłę do przetrwania z chorobliwej nienawiści do wszystkiego co czyste, szlachetne i mądre, Polska, którą podzieli się wedle własnego życzenia, Polska mentalnie zakorzeniona w komunizmie, Polska, która za Polskę nigdy się nie biła, Polska, budująca dla Polaków małe, krzywe i szare domy, Polska, nie potrafiąca nawet wybudować gładkiej szosy, Polska rozkradająca własność prywatną i publiczną, Polska z pochodów na 22 lipca, Polska szmalcowników i donosicieli, Polska podła i głupia. ale carramba7 i tak tego nie pojmie... Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor bluzgaj, bluzgaj "katoliku",Rydzyk cię rozgrzeszy. 18.09.07, 22:19 Do kurnika wchodzą dwa kaczory. Widząc zdziwione i agresywne miny lokatorów jeden z nich mówi: - Ej, tylko bez skojarzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 to jest wlasnie PiSdzielec - ordynarny, bluzgajacy 18.09.07, 20:37 jadem i nienawiscia caramba a PiS sie ze.ra i bedzie mial 20% Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: to jest wlasnie wyborca Tuska.... 18.09.07, 20:58 Jesteś głupszy niż przewiduje ustawa "antypisdzielcu" inteligentny opozycjonisto...bardzo kulturalny..tak jak Tusek...Zbok kralik etc... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: PiSdzielcy ... 18.09.07, 21:29 carramba7 napisał: > Bo Rydzyk wie że PiS wygra z ponad 60 procentowym poparciem.... > chcesz się założyć antypiśdzielcu?Wulgarny opozycyjny chamie? a przepraszam bardzo, nie wiem o czym piszesz. dlaczego rydzyk zajmuje sie polityką ? wyjasnij mi to. co kogo obchodzi ze on mysli ze pis wygra ? chyba czas mu pokazac jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś