andrzejzb Re: Zgniłe jajo od PiS 27.10.07, 21:01 AWS / UW czyli dzisiejsza PO ten deal przeprowadzały to niech się teraz martwią - już teraz nie da się tego zamieść pod dywan. Niech Wąsacz i Kamela-Sowińska ze swojego spłacają Eureko. Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Zgniłe jajo od PiS 28.10.07, 00:31 Za prywatyzację PZU powinno kilka osób dostać po 25 lat paki i konfiskatę majątku. O jakim tu konflikcie mowa? Eureko kupiło u pasera, złodzieja więc dostaną swoją kasę z powrotem i won. Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Zgniłe? 28.10.07, 08:31 Tak narzekają wszyscy na komunę a po koleji wyprzedają wszystkie "komunistyczne" firmy :banki,huty,stocznie i inne. Wszystkie po solidarnościowe rządy robią to samo. A ja się pytam gdzie jest kasa z tych prywatyzacji? Niema!Bo wszystkie rządy "dopłacają do budżetu". Czyli PRL wspomaga "dumne demokratyczne" 3RP i 4RP. Ciekaw jestem jak długo to będzie trwało?.Innaczej kiedy "nasi " ukochani politycy wyprzedadzą wszystko co idzie sprzedać? I jak już wyprzedadzą wszystko to co będą sprzedawać dalej? Bo honoru ,czy prawdy historycznej,sprawiedliwośći nikt nie kupi.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Prowizje dawno wziete... a PZU nie chca dac... :) 28.10.07, 08:37 Pewnie PO to na reke... mozna teraz bedzie zarzadac nowych prowizji za oddanie tego "zgnilego jajka"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Zgniłe jajo od PiS 28.10.07, 12:16 To zgniełe jajpo wcześniej PIS otrzymało od PSL i SLD obecnych koalicjantów jawnych i ukrytych Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: hydepark1 28.10.07, 17:35 hydepark1 napisała: > To zgniełe jajo wcześniej PIS otrzymało od PSL i SLD obecnych > koalicjantów jawnych i ukrytych ... ktorzy pilnie, przez okolo 17 lat pracowali nad tym aby to jajo stalo sie prawdziwa zbuka i smierdzielem! Odpowiedz Link Zgłoś
renat_a Zgniłe jajo od PiS 28.10.07, 13:00 Nie umieją z godnością odejść panowie pis-uary więc bez zastanowienia i na kolanie podpisują durne umowy byle utrudnić rządy następcom, a to niestety społeczeństwo zapłaci za głupotę ,,dyplomatołków"..... Odpowiedz Link Zgłoś
iso2061 Zgniłe jajo od PiS - żółtko dla Europy 28.10.07, 15:31 Nie Pan von Tusk sprzeda jak najszybciej PZU potem KGHM a później resztę Orleanu , a Polska niech zmieni nazwę na Izrael dream team 2 a Pan Nowy Premier przejmie w zarządzanie PKO BP I BANK Spółdzielczy a potem podpisze umowę z rządem Polskim na prywatyzacje . A wy młodzi ludzie zobaczycie na co głosowaliście bo nawet nie wiecie jaki program ma PO tylko głosowaliście " przeciw Kaczorom " a nie za swoją racją i tym by żyło się lepiej . PANIE TUSK mam zachowany w domu chełm niemiecki z czasów drugiej wojny światowej - mogę pożyczyć na czas wizytowania w Niemczech . Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Zgniłe jajo od PiS - żółtko dla Europy 28.10.07, 17:38 o ile pamiętam to prywatyzację PZU nie rozpoczął PIS ale Belka w 1999 ,to jakiś amok ignorantów czy brak na Kubie zywności to też wina PIS ,co za durnie tu się wypowiadają ? Odpowiedz Link Zgłoś