leszek993 Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:29 Michnik uważaj żebyś od tych prognoz sraczki nie dostał.Źydy jeszcze nie są właścicielami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:33 Właśnie przez takie gó.. jak ty wstyd być Polakiem. Wyjdzie taki menel spod budki z piwem i drze pysk że "Żydy". Lepiej byś się umył, wytrzeźwiał i poszukał uczciwej pracy żeby mieć w życiu więcej radości niż tylko tanie wino. Ale łatwiej drzeć mordę jak jakiś SS- man, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:49 Jak Ci wstyd być Polakiem to serdecznie współczuję! Ale chwileczke.. Pan redaktor Michnik bardzo lubi takich co się wstydza, że są Polakami. Odwagi debilu! Ktoś Cie w końcu doceni Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:51 Jeśli mam uważać za rodaka kogoś kto potrafi powiedzieć tylko "Żydzi" czy "debil", to tak, wstyd mi. Domyślam się że poznałeś takie słownictwo od rodziców, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:56 Ładnie się starasz. Kompleksy czy liczysz na jakąś nagrodę od "Wyborczej" synku? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:00 Brawo, widzę że poszerzasz słownictwo - teraz do "debila" doszły "kompleksy". MW kupiła słowniki? :D Pozwól że odpowiem ci na twoim poziomie, żebyś nie miał problemów z przyswojeniem: mógłbym być twoim ojcem, gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedził. Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:09 Serdecznie dziękuję za bardzo kulturalną ocenę mojej postaci. Najpierw się starałeś ale w końcu puściły Ci nerwy i zniżyłeś się do mojego poziomu. Słabą masz formę "synku". Jesteś prostym wieśniakiem, którego łatwo wyprowadzić z równowagi. Nalej sobie setkę wódki i się wyluzuj, "synku" Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:12 Brzmiałoby to pięknie, gdybyś chwilę wcześniej nie pisał do kogoś "obciągaczu penisów" :D To trochę psuje ten image ynteligienta którym chciałeś błysnąć psi synu :D Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:21 Widzisz "synku": ja , w przeciwieństwie do Ciebie i innych michnikowskich neofitów, nie twierdzę,że jestem kulturalny i na poziomie. A Ty zaczynasz na wysokim tonie i po chwili wyprowadzony z równowagi używasz mojego języka. A myślałem, że Wy jesteście bardziej kulturalni od "nas". Bardzo się rozczarowałem "synku" Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:24 Nie myśl bo ci szkodzi. Zamiast widzieć Polaków to ci się roi jakieś "my" i "wy" - za dużo słuchania Jarosława i Tadeusza. Za chwilę zaczniesz drzeć mordę że stoję tam gdzie stało ZOMO :D Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:37 To Ty wprowadziłeś ten język do naszej dyskusji. Muszę lecieć do pracy. Masz dzieci? Lepiej zajmij się ich wychowaniem,żeby nie wyrosły na takich chamowatych analfabetów jak Ty,"synku" NARA Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:46 Nie martw się tak o moje dzieci bo jeszcze zaburzeń erekcji dostaniesz :) Poczytaj lepiej o Rajmundzie Kaczyńskim, będziesz miał wtedy pojęcie na kogo głosowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 10:25 Co żydowska krew się obudziła w obronie jewreja ty parchu posrany. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 11:40 Tak do ciebie w domu mówili? Bo widzę że bardzo cię fascynuje słowo parch. Odpowiedz Link Zgłoś
b140 Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:43 Ale wy jesteście wredni!!! Na przykładzie wyniku PSL-u i Pawlaka widać dziennikarską manipulację. PSL w tekście brak liczby a w przypadku Pawlaka owe 1,8% nie wiadomo czy Kalinowskiego czy jego dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 08:47 Wiadomo, dotyczy Kalinowskiego, tylko trzeba czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 tai jest "elektorat" szamba-PIS ! 30.10.07, 08:57 chamski,wulgarny,antysemicki i bez wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Łał! Ale mi dowaliś! Tusk da Ci order 30.10.07, 09:06 "dowaliś"? Na której wsi tak mówią? :D Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Łał! Ale mi dowaliś! Tusk da Ci order 30.10.07, 09:16 Miło być "dowaliłaś" ale wkradł sie chochlik. Myślałem,że sie domyślisz "synku" a może "syneczku"? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Łał! Ale mi dowaliś! Tusk da Ci order 30.10.07, 09:23 Co robiłeś? MYŚLAŁEŚ? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Łał! Ale mi dowaliś! Tusk da Ci order 30.10.07, 10:45 Ty kfaker idż gnoju do szkoły a nie wagaruj bo ci mama kieszonkowe odbierze parchu świński. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Łał! Ale mi dowaliś! Tusk da Ci order 30.10.07, 10:56 Za stary jestem na szkołę świnski cycku, i nie napinaj się tak bo kupy nie zrobisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 moher..Już po " rekolekcjach " Rydzyka w RM ? 30.10.07, 09:15 teraz weż tasak,czy siekiere i zacznij zabijac!.. Rydzyk cie nagrodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 moher33.. ilu sprzedałeś ludzi, esbeckie ścierwo ? 30.10.07, 09:52 jak to jest byc smieciem?..opowiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 Gó..o z szambo-PIS zalało forum!!!!! 30.10.07, 08:52 ścierwa nadal plują żółcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 strikep..po co tu przyłazisz,ścierwo? 30.10.07, 08:54 tak z nawyku po tym jak pracowałes w SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: Polacy sa glupi i dlatego sa biedni 30.10.07, 08:56 Mamy raczej pecha do przywódców. Czesi np. mieli Hawla i Klausa a my jakie indywidua jak Wałęsa, Mazowiecki i Kwaśniewski. Nieszczęśliwie też media stały się własnością albo obcego kapitału albo ludzi, którzy ze względu na swą przeszłość, pochodzenie lub poglądy nie są zainteresowani pokazywaniem obiektywnej prawdy o Polsce i Polakach,czy nawet o świecie, lecz tworzą coś w rodzaju niesformalizowanych medialnych parii politycznych i biorą aktywny udział w życiu politycznym kraju. Wpływają na poglądy znacznej części społeczeństwa, które nie zdaje sobie sprawy z tego, że przekazywane w mediach informacje nie są obiektywnym dziennikarstwem lecz w istocie propagandą takiej ukrytej partii medialnej zmierzajacej do osiągnięcia określonego skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Platforma płynie na fali......hurrraaaa...... 30.10.07, 09:24 www.joemonster.org/phorum/images/smiles/fala.gif PiSuary pogrążają się w szambie,które sami sobie wykopali. Fekalia wypełniające szambo nie wylały się bo..... 21 X 2007 skutecznie powstrzymaliśmy ten proces....... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: milo_1 30.10.07, 15:37 milo_1 napisał: > www.joemonster.org/phorum/images/smiles/fala.gif > PiSuary pogrążają się w szambie,które sami sobie wykopali. > Fekalia wypełniające szambo nie wylały się bo..... 21 X 2007 > skutecznie powstrzymaliśmy ten proces....... Nic bardziej falszywego. One wyleja sie wkrotce i pochlona plaforme POpaprancow! Odpowiedz Link Zgłoś
zscn Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:26 Juz nic nie pamietacie kto Polske rozkradł??? UW Unia wolnosci kolesiostwo, afery itp i PO to ci sami ludzie liberałowie dac bogatym zabrac buednym! Nie pamietacie tego? jaka Polska jest biedna ze ma taki durny narod! Juz po nie chce dac nam tego co nasze obnizonej skladki rentowej dzieli narod na mlodych i starych dac mlodym, starym zabrac! Koszmar POLSKO OBUDZ SIE!!! Oby nie było za pozno...... Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:33 To forum ma niewiele wspólnego z Polską. To taki neostalinowski rynsztok i przedszkole komunistyczne. Jak masz zatwardzenie to dobrze rano tu wpaść, ale po kupie pora na coś bardziej ambitnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:38 Można na przykład razem z Tadziem ambitnie okraść emerytów krzycząc o ratowaniu Stoczni Gdańskiej, albo wspólnie z Jarkiem zrobić wicepremierem Leppera po uprzednim krzyczeniu że "my w otwieraniu SO drogi do władzy nie będziemy uczestniczyć". Ach, te wasze ambicje. Tak malutkie jak wy sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:41 Dajmy szansę Tuskowi. Wielu ludzi bardzo chce,żeby Polska była niemiecką prowincją. Dajmy Donaldowi trochę czasu... A w międzyczasie zajmijmy sie nauka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:48 Ciii, Tadzio jeździ teraz niemieckim Audi więc musisz ciszej na Teutonów naskakiwać bo się pogniewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:51 Jesteś z Tadziem na "Ty"? Szczerze zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker do pracy! 30.10.07, 09:53 Zazdrość straszna rzecz, a ty miałeś iść do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: do pracy! 30.10.07, 09:57 Twoje czy nie Twoje? Lepiej zrób test na ojcostwo. Nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: do pracy! 30.10.07, 10:03 Tak plemniki. Ale nie te, które masz w ustach od red. Michnika, tylko te które miały spłodzić Twoje dzieci. Ktoś je zrobił ale czy to byłeś Ty. Pisałeś, że minąłęś się z psem, który mnie spłodził. Mam nadzieję, że do własnych dzieci też Cię nie wyprzedził na klatce schodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: do pracy! 30.10.07, 10:07 Jakich dzieci, synuś, tobie się już miesza ostro :D Ale nie przestawaj, zaśmiewam się do łez jak cię czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:59 moher33 napisała: > Dajmy szansę Tuskowi. Wielu ludzi bardzo chce,żeby Polska była > niemiecką prowincją. Dajmy Donaldowi trochę czasu... A w > międzyczasie zajmijmy sie nauka niemieckiego. _______________________________________ Na naukę czegokolwiek ,dla ciebie moherku jest już za późno.......dni twoje są policzone.... Kiedyś kochałeś czerwony sztandar......teraz kościelny.... ________________ Przypomnij sobie jak kochałeś stać w pierwszym szeregu ....wtedy na trybunie....teraz przed ołtarzem....... ________________ Przypomnij sobie przyjemne "lizanie" d..y..wtedy I sekretarzowi.... teraz o.dyrektorowi...... ________________ Tak to już jest ....przyzwyczajenia pozostały.... i trzeba było ustawić plecy z wiatrem historii aby być zawsze w pierwszym szeregu.......czyli "na świeczniku". ________________ W ten oto sposób "nawróceni" komuniści mając świadomość upływającego czasu pragną odkupienia....... A tu masz ci......niemieccy wyborcy wybrali pro-niemiecką partię z niemieckim przywódcą i niedługo zostaniemy , według przepowiedni ____moher33_____ wasalami Niemiec...... >>>>Strach sie bać...jeee jeee po prostu strach sie bać........ www.konikpolski.ox.com.pl/galeriawww/gal55.php Odpowiedz Link Zgłoś
inzy-nier Do mohera 30.10.07, 20:36 Czytam, czytam te twoje nikczemnosci no i w koncu nie wytrzymalem. Jakim prawem wy PISory ciagle nazywacie Tuska niemcem czy volsdojczem?! Jestem z Gdanska wiec doskonale znam historie tego miasta. Niestety, rdzennych rodzin polskich swiadczacych o dawnej polskosci tych ziem ktore nie poddaly sie zaborom, faszystom i palcej i gwalcacej w 45 roku "wyzwalajacej" Armi Czerwonej mozna na palcach policzyc.Takim rodzinom powinno sie pomniki stawiac bo to wlasnie jest sol tej ziemi i resztki dawnej Polonii Gdanskiej kompetnie wyniszczonej przez Stalina i Hitlera. I taki smiec jak moher ma prawo osadzac takich ludzi? A propo dzadka Tuska, w 39 roku Wolne Miasto Gdansk zostalo automatycznie wcielone do Rzeszy i w zwiazku z tym kazdy obywatel automatycznie nabyl obywatelstwo III Rzeszy jak i OBOWIAZEK SLUZENIA W WEHRMAHCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:44 moher33 napisała: > To forum ma niewiele wspólnego z Polską. To taki neostalinowski > rynsztok i przedszkole komunistyczne. Jak masz zatwardzenie to > dobrze rano tu wpaść, ale po kupie pora na coś bardziej ambitnego. ________________________________________ Podam ci namiary na coś "ambitniejszego" w sam raz dla ciebie.... www.polonica.net/KTO_jest_KIM.htm www.polonica.net/ Tylko tam nie ma FORUM bo wszystko jest "prawdą objawioną"....... Normalni Polacy po dwóch latach otworzyli oczy i dali na to odpowiedź 21 X 2007 r natomiast teraz wystarczyło kilka dni aby zobaczyć czym był PiSuar z Kaczyńskimi na czele........ A tobie moherku jak nie odpowiada forum wybiórczej to spadaj na rynek po kapustę tam znajdziesz swoich forumowiczów o podobnych poglądach i nie zaśmiecaj portalu GW...... www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:50 Powodzenia "milo_1". Podobno red. Michnik ma cudowna spermę. Daj mi znać jak smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:51 Porównasz z Tadziową, smakoszu? Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:55 Mówisz do Tadzia "tatusiu" jak mu bierzesz do buzi, "synku"? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 09:57 Od kogo tyle wiesz o braniu do buzi, od tatusia? To by wyjaśniało twoją ewidentną frustrację :) Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Ludzie czy bwas pogieło???? 30.10.07, 10:05 To mi przychodzi do głowy jak czytam Twoje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Poznalibyście Zdrojewskiego, byłoby jeszcze lepiej 30.10.07, 09:30 Wrocławianie Go znają. Tusk nie da mu żadnej ważnej funkcji, bo by go przyćmił swoją kompetencją i komunikatywnością. Pod względem liczby głosów, Zdrojewski jest na drugim miejscu po Tusku i załatwił mu 9 stołków dla PO. Tym bardziej krzywdzące jest odsuwanie go w cień. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Poznalibyście Zdrojewskiego, byłoby jeszcze l 30.10.07, 09:42 Czego się spodziewałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Re: Poznalibyście Zdrojewskiego, byłoby jeszcze l 30.10.07, 17:16 moher33 napisała: > Czego się spodziewałeś? Zaskoczony nie jestem, ale między "spodziewać się" a "zobaczyć" jest różnica. Polska powinna wyrosnąć z koalicyjnych targów, partyjnych "Dworów Tuska" i innych koterii. Inaczej następne wybory odbędą się na ulicy. W Gdańsku jest "Dwór Artusa" i niech mu Tusk nie robi konkurencji. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 No i teraz widzimy, jaką sforą był PiS....... 30.10.07, 09:35 Jedyna rzeczą,która ich scalała było KORYTO.....teraz zacznie się wzajemne podgryzanie..... TO JUŻ JEST POCZĄTEK KOŃCA PiSuarów....... img95.imageshack.us/img95/1948/wieca5qc.gif Zapalmy im świeczkę ....tak szybko odchodzą...... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksy1978 Polacy sie jednocza kiedy maja okreslonego wroga.. 30.10.07, 09:48 np. PiS i Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker pomódl się do Rydzyka 30.10.07, 09:49 Miałeś do pracy iść. Gnój czeka na przerzucenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: pomódl się do Rydzyka 30.10.07, 09:53 Jak zwykle ambitnie i na poziomie.. ciamk, ciamk. Pozdrów dzieci. Jesteś pewien,że Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: pomódl się do Rydzyka 30.10.07, 09:55 Jak będę miał to ci powiem :) Ach, warto było głosować na PO choćby tylko po to, żeby słuchać jak żałośnie piszczy pisowski ścierwobeton :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekz1 Platforma płynie na fali 30.10.07, 09:47 Nie Polacy, a obywatele Polski bo głosowały też inne narodowości (np. mniejszość niemiecka mająca 1 posła) i proszę nie zzapominać o tym, zwłaszcza w GW. Po drugie nie wszyscy, a jedynie ci w sonadażu, co jak wiemy nijak ma sie do rzeczywistości, bo błędy w wieczór wyborczy miały nie perzekraczać 1-1,5%, a były kliku procentowe. Jednym slowem proszę nie uprawaić propagandy pod przykrywką "obiektywnej informacji". A koalicji chłopsko-liberalnej, czyli micziurinowskiej krzyżowce kaczora z komputerm, życze cudu, czyli zniesienia KRUS, podatków liniowych, wprowadzenia PIT dla rolników i obniżenia ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Dziś Tusk wygrałby wybory prezydenckie a 30.10.07, 09:50 jutro zostałby prezydentam USA. "Gazeto" - przestań podbijać bębenka. Czas na ciężką pracę a nie igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
moher33 Re: Dziś Tusk wygrałby wybory prezydenckie a 30.10.07, 09:54 "Gazeta" i ciężka praca? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Dziś Tusk wygrałby wybory prezydenckie a 30.10.07, 09:56 Mohciu, podobno na forum Waszego Nocnika za tobą tęsknią. Bo tu nikt cię nie chce. Śmieszne to jak nienawidzisz GW, a z jakim zapałem piszesz na jej forum. Zdajesz sobie sprawę że napychasz tym kabzę Michnikowi zwiększając choćby oglądalność reklam? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Gazeta juz się boi i pomaga Tuskowi 30.10.07, 09:54 aby nie wrócili Kaczyńcy ,flaki będa wyprówać aby te miernoty z PO utrzymać przy władzy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Kaczory wrócą 30.10.07, 10:11 Taa, jeszcze 2 tygodnie temu darliście się "PiS wygra", krzykacze :D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: oj popłynie popłynie 30.10.07, 09:55 hydepark1 napisała: > za dwa lata to pewne !!!! Rozumiem, ze bardzo byś chciał. Możesz napisać dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: oj popłynie popłynie 30.10.07, 10:18 bo to partia która ma kandydatów na polityków a w Polsce potrzebni sa w polityce ludzie twardzi .Polska to kraj w którym jak w Niemczech po naziźmie potrzebna jest twarda polityka która zniszczy dziadostwo postkomunistycznie w kazdej postaci .PO musi spłacić dług wdzięczności za wygrane wybory a to sie kłoci z interesem kraju .Tam nie ma ludzi którzy są w stanie poświecic siebie .PO to ludzie którzy zamiast dogadać się z PO po wygranej z PIS zaczęli od słow PIS trzeba odsunąć od władzy kiedy tamci jeszcze nie zaczęli to daje do myslenia !!!!I te obiecanki chyba tylko idiota w to uwierzył na końcu kampanii poszli na całość co jest kłamstwem i oszustwem wyborców .PO nauczyła wyborców rozliczać i dlatego na nich tez przyjdzie kolejka .Nie nie chcę aby połynęli ale jestem realistą i zyję od lat w kraju w którym jest demokracja i bogactwo a rządy takie jak PO byłyby ruina kompletną dla doskonałej gospodarki i kraju a co dopiero w Polsce.Rozdrapią Polskę aferzyści i złodzieje a w TWN bedzie prawdziwa demokracja ale nie dla wszystkich aszczegołnie tych którzy na nich głosowali i najbardziej oczekują na zmiany . Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: oj popłynie popłynie 30.10.07, 10:31 hydepark1 napisała: > Nie nie chcę aby połynęli ale jestem realistą i > zyję od lat w kraju w którym jest demokracja i bogactwo a rządy > takie jak PO byłyby ruina kompletną dla doskonałej gospodarki i > kraju a co dopiero w Polsce. A jaką rolę w Twoim kraju odegrałyby rządy takie jak PiS? Byłyby w ogóle możliwe? Czy nie sądzisz, że idąc do przodu z głową zwróconą do tyłu, kończy się podróż na najbliższym słupie? BTW - nie uważam PO za zbawienie dla Polski ale to co usiłowali stworzyć bracia, nie mieści się w żadnych standardach nie tylko demokracji ale i zwykłej przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 moher33____to zboczek teletubisiowy...... 30.10.07, 10:06 urzędujący przy PiSuarach..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71267037&wv.x=2&a=71273529 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71267037&wv.x=2&a=71273896 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71267037&wv.x=2&a=71274324 Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nie ogłaszajcie takich sondaży,bo kurduple 30.10.07, 10:35 znowu się "obrażą"i trzeba będzie ich przepraszać.A tak naprawdę,to ten pisuarowy prezydent teraz przez 3 lata będzie miał nieustającą biegunkę.Ze strachu.A może będzie okazja wcześniej się go pozbyć.Jak przygarnie do siebie wszystkich matołów jak Fotyga czy Szczygło lub Macierewicz to będzie skandal za skandalem w Kaczym Pałacu.Jeszcze przyjdzie nam przeżywać wiele upokorzeń i wstydu za sprawą "zjawisk biologicznych".UWAGA!!!Nie używać sformułowania -bracia Kaczyńscy-bo się obrażą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krynkasto sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 10:55 Z kąd gazeta bierze te sondaże? Mnie i moich znajomych nikt sie nie pytał o zdanie. A jeśli sondaż był przeprowadzony wsród elit dziennikarskich i elit związanych wogole z mediami to sie nie dziwie. kampanię trzeba dalej prowadzic tzw. socjotechnikę pozytywną dla PO. To dzis partia rzadzaca sprzyjąjaca i dbająca o interesy bogatszych wiec trzeba o nich dobrze mowic. A do internetu takze ma wiekszośc dostep ludzi bardziej uprzewilejowanych portfelowo. A swoja droga szkoda ze nikt nie zauwazył ze jednak na PIS głosowało az 32% wiec w porównaniu do PO to nie jest mało! Oscylowałabym w porownaniu remisowym. Pamietam jak było w 2005 roku jak trabiono jak to duzo miało PO i mnimalna stawka przegrało. Ostatnie dwa lata były trodne w działaniu dla PISU bo nie łatwo podejmowac jakiekolwiek decyzje jesli sie działa na kazdej płaszczyznie wynikiem wszyscy przeciw jednemu. To było zwłaszcza widoczne w telewizyjnych debatach przez całe dwa lata. Dziś na małym ekranie widze inna taktykę. Nieobecni nie maja głosu wogole. Jak zapraszaja do studia to na ogół tylko zwolennikow PO i PSL.A jezeli juz ktoś z Pisu musi byc to znowu brak równowagi w rozmowie. Dwóch na jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 11:00 Pisze się "skąd", nie "z kąd". I to daje ci odpowiedź dlaczego nikt nie pytał o zdanie ciebie ani twoich kumpli spod budki z piwem - bo ani pisać, ani wysłowić się nie potraficie. Wracaj do słuchania Dzidżeja Tadeusza, bo na wyborczej jeszcze żyłka ci pęknie od tropienia "elit". Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 11:05 Tos sie POkemonski matole osmieszyl :))) Nie wiesz, ze wybory sa rowne a kazdy glos liczy sie tak samo? I ze nikt nie wyklucza ludzi spod budki z piwem z demokracji? No ale czegoz sie spodziewac po wiernym, niekumatym czytelniku GW - dziecku Ojca Dyrektora Adama Michnika. Mozna spowiedzac sie tylko braku myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 11:14 O! Typowy wyborca pisu - coś mu nie leży, do zaraz od kochanków Michnika wyzywa. Do twojej informacji, parchu, redaktor Michnik siedział w esbeckim więzieniu podczas gdy twój idol Didżej Tedek siedział bezpiecznie w NRD, a ulubieniec Ziobry niejaki Kryże pakował za kratki działaczy opozycji wysługując się PRL-owskiej władzy. Sam się ośmieszasz pisząc "z kąd" są wyniki sondaży skoro ciebie i reszty przygłupów ze wsi nikt nie pytał. Tak się składa że jedynym sondażem w którym pyta się wszystkich jest referendum. Ale to słowo ma więcej niż 3 zgłoski, więc twoje wypalone uwielbieniem dla Jarka zwoje mózgowe nie są w stanie go przyswoić. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 11:18 > władzy. Sam się ośmieszasz pisząc "z kąd" Facet, czy ty jestes idiota czy tylko funkcjonalny analfabeta???? Spradz durniu nicki. I jeszcze pytanie do POkemona. Wiesz co robil brat Adama Michnika moze??? Jak juz tak kochac grzebanie w przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: sondaze sa na potrzeby PO 30.10.07, 11:22 Wiem. A ty wiesz co robił tatuś Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 przemek1975.. 30.10.07, 11:25 Michnik ma brata{przyrodniego, ten sam ojciec}, nigy nie wychwywali sie razem!..Roman michnik jest o wiele starszy.. Braci sie nie wybiera, poprostu są, lub ich nie ma ! Wybierasz tylko przyjaciół!..Czy odpowiadasz za swiństwa swoich najbliższych,jełopie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 przemek1975..Po "rekolekcjach" Rydzyka w RM ????? 30.10.07, 11:17 teraz weż siekiere i zacznij zabijac!..Rydzyk i twoj ojciec esbek pobłogosławia! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Z was POkemony to mozna sie tylko smiac 30.10.07, 11:23 Dowodem na wasze kompletne zidiocenie i debilowatosc w demonizowaniu Rydzyka jest prosty fakt. RM slucha jakies 300-400 tys. uprawionych do glosowania a Lech Kaczynski w wyborach 2005 dostal w II turze 8 mln glosow. Odsylam do badan dla media plannerow. Rozumiecie durnie??? Rozumiecie glupie POkemony, ze stacja Rydzyka ze sluchalnoscia 2,6% to nisza??? A wy durne palanty ulegacie tak prostej manipulacji mediow: elektorat PiS = sluchacze RM. Z tak durnymi ludzmi jak wy to ten kraj nigdy nie wyjdzie na prosta. Wy liczyc nie potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Z was POkemony to mozna sie tylko smiac 30.10.07, 11:25 To ja ci podam lepszą statystykę: wiesz gdzie PiS osiągnął zdecydowaną przewagę nad PO? W szpitalach psychiatrycznych. Sprawdź jak nie wierzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 przemek1975.. jestes typowym dla PIS..idiota ! 30.10.07, 11:27 jestes chory..bardzo chory... Odpowiedz Link Zgłoś
sarkji Re: Platforma płynie na fali 30.10.07, 11:18 ja bym na nich głosował teraz a nie na PiS bo: 1. Nie wybudują mi drogi S19 z barwinka do lublina 2. Nie obniżą składki rentowej. 3. Kręcą z podatkiem liniowym. 4. Chcą prywatyzować nie tylko przez giełdę (Chlebowski), bez wyceny giełdy znaczy dla mnie chachmęcenie. 5. Chcą podpisać kartę praw podstawowych. 6. Chcą budować obwodnicę przez Rospudę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 do kfakera 30.10.07, 11:28 Szkoda kontynuowac ten watek. Rozmawiasz z jednym, gora dwoma, betonowymi pisiakami, ktorzy wystepuja wielonickowo. Widac to wyraznie po nowych, nieznanych nickach, ktore "masowo" pojawiaja sie po wyborach. Maja za zadanie robic szum i wrazenie tlumu, a budza tylko smiech i litosc. Odpusc.. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: do kfakera 30.10.07, 11:33 Wiem, ale warto było głosować żeby posłuchać tego żałosnego pisku :D Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r śmieszni jesteście 30.10.07, 11:18 Ponad tydzień minął od wyborów a wy w kółko t samo - o kaczkach, kaczyźmie, IV RP. To było "modne" przed i w trakcie kampanii ale teraz już się nie ośmieszajcie. Może czas zainteresować się tym co się teraz dzieje? Pewnie jakiś półgłów zaraz się odezwie i mnie wyzwie od pisuarów (niesłusznie z resztą) - i wy zarzucacie Kaczorom brak tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Platforma płynie na fali 30.10.07, 11:42 Teraz to se wsadźcie swoje poparcie w d.. mówiąc brzydko. Trzeba było iśc głosować, a nie płaszczyć tyłek w domu. A teraz nagel wielkie poparcie.. które zda się psu na budę, bo przecież głosowania ponownego nie będzie i te wyniki można sobie wyrzucić przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Znam szczegóły tej sprawy 30.10.07, 11:53 Warto się z nimi dogłębnie zapoznać. Źródła są dostępne w następujący sposób. Klęknij na podłodze i pochyl się do przodu. Włóż do gardał dwa palce głęboko i chwilkę poczekaj. Wypłynie duża rzyga i w niej właśnie są te całe szczegóły jak na dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś