ferrari4 Seks w wielkich miastach 2 08.12.07, 23:25 Rany co za masakra... dali zwierzenia jakiegos kurdupla [ ile ten koles ma ? 161 cm ? ] i laski ktora ma cos nie tak z mózgiem :/ [ jakis pustak totalny ]. Odpowiedz Link Zgłoś
magnes78 Re: Seks w wielkich miastach 2 09.12.07, 01:07 Ja czasami chodzę na takie randki z sieci i to jest generalnie prawda co jest w tym artykule, również dla warunków polskich. Te dwa przypadki to pewnie skrajności ale też takich już poznałam. Ogólnie uważam że net to kiepska metoda na znalezienie partnera, ale znam wyjątki. Ja poznałam kilku bardzo wartościowych ludzi... Zaliczyłam też kilka porażek :) Najgorsza jaką teraz pamiętam to chłopak, który przyszedł na kacu, zaproponował mi sex bez zobowiązań a jak odmówiłam to kazał się odwieść do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Idealna dziewczyna? - 1,60 m wzrostu 09.12.07, 00:55 nie może być wyższa niż ja. zwierza sie Jérémie. Czyli w realu Jérémie to wysoki karzel. Ale fajnie ze sobie jakos radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taxibychu Re: GW chce sie sprzedawać... 09.12.07, 01:02 Gazetka wyborcza nie ma wyjścia , mając zwroty ogromne, wydrukuje każde g...no byle tylko jakiś nawet ostatni margines zechciał ją przeczytać. To juz ostatnia żenada. W końcu o agencjach towarzyskich i prostytutkach już nudno czytać. Szkoda tylko , że co jakiś czas GW wciska Polakom antysemityzm. Jaki GW ma w tym interes ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnir Re: Idealna dziewczyna? - 1,60 m wzrostu 09.12.07, 14:35 Przważnie Francuzi są niscy...choć zdarzają się wyjatki. A francuski seksowne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penthesileia Re: Idealna dziewczyna? - 1,60 m wzrostu 10.12.07, 01:19 Nie wiem gdzie ty takich niskich Francuzów widziałeś... To taka sama prawda, jak gdyby ktoś powiedział, że większość Francuzów to blondyni, a tylko niektórzy są brunetami. Niscy to są Francuzi pochodzący z Maghrebu, ci z samej Francji są wysocy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Mam mniemanie że minete przdkładam nad ..ie 09.12.07, 01:08 Niech tak się stanie. Mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwakilo NLS 09.12.07, 01:43 Neuro Linguistic seduction. I wszystko jasne 99 na 100 kobiet nie potrafi sie oprzec tej metodzie. I Ty tez nie. Mozesz sprawiac wrazenie niedostepnej, elokwentnej, majacej swoje zdanie. Ale co z tego skoro oboje wiemy, ze gdy bedziesz wracala z pubu do domu to przez caly czas bedziesz rozmyslala o tym, ze ktos powiedzial Tobie cos niemilego na Twoj temat, mimo ze nie dalas po sobie poznac ze Cie to zabolalo to Oboje wiemy ze w glebi duszy jestes wrazliwa jak mala dziewczynka. Musisz sobie poprostu zdac z tego sprawe. Nie mysl o mnie przed zasnieciem calus Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: NLS 09.12.07, 03:48 Hahaha... Taki kowboj jesteś? Uważaj, bo pełno transwestytów po mieście grasuje... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Caly dekadentyzm europejskiej kultury... 09.12.07, 08:08 ...nic dziwnego, ze Francja jest islamizowana, skoro po ulicy chodza dorosle dzieci, ktorych problemem jest jak pozbyc sie u jader nadmiaru spermy...dzieciuch ten Jerome, nawet jesli kazdy lubi sobie zakutasic. ...w ciagu dnia nie wchodzi do meetica bo wtedy nie ma kobiet dla ONS (one night stand)... chatuja *studentki, mezatki albo leniwe"... u nas akurat odwrotnie studentka ma najwieksze potrzeby...dlatego studentka...dentka dla stu... a tak na marginesie, w sieci to kazdy jest gieroj...nie ma to jednak jak klasyka...zobaczyc na ulicy czy w barze kobiete swoich marzen, zagadac i sprawic, zeby utonela w twojej duszy Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Prawdziwy mezczyzna uprawia garncarstwo... 09.12.07, 08:12 ...we Francji...u nas jest pastuchem jak Andrzej L. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax A Ty oczywiscie wygladasz jak Pudzianowski... 09.12.07, 18:38 Dobrze wiedziec..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcenna Seks w wielkich miastach 2 09.12.07, 11:39 Zdumiewa mnie fakt,że Maleńkiego Jerome martwi zależność między wielkością kobiecych piersi, a grawitacją...Penisa grawitacja nie dotyczy? Reszta natomiast, o ile mi wiadomo , do złudzenia przypomina wynurzenia i taktykę uczestników polskich profili randkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: zapewne 90 % z jego zdobyczy to polki 09.12.07, 15:21 zajrzałem na ten serwis i widzę jak tam się te cipy prostytuują. polka= dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Zgadzam sie, ale bez przesady. 09.12.07, 18:52 Przciez Francuzki maja lata swietlne lepsze podejscie do seksu niz Polki. Francuzki robia to na co maja ochote, a Polki to na co im mamusia i tatus pozwola. Odpowiedz Link Zgłoś
coffee-maker24 Seks w wielkich miastach 2 09.12.07, 15:49 Witam! Jestem studentem i tworze teraz plan marketingowy dotyczacy wejscia firmy Starbucks na polski rynek. W zwiazku z tym bylbym bardzo wdzieczny za wypelnienie krotkiej (13 pytan = minuta) ankiety na ten temat: (Bardzo prosze o skopiowanie adresu do paska wyszukiwarki jesli ten nie wyswietli sie jako hyperlink). www.freesurveysonline.com/fso/AskSurvey.fso?Survey=12980&CheckID=11173 Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax To Polska jest zepsuta moralnie i zniszczona. 09.12.07, 18:36 Francja ma najwyzsza dzietnosc kobiet w calej EU i mowie to o bialych Francuzkach. Biale maja okolo 1.9 dziecka, a wszystkie okolo 2.05 dziecka. Jest to porownywalny wynik do Stanow Zjednoczonych. Z tym, ze jedno panstwo jest bardzo religijne, a drugie bardzo niereligijne. Francja ma wydajnosc pracy porownywalna z USA przy krotszym czasie tejze. Dominuje w technologii jadrowej i fizyce czastek, ma jedna z najlepszych na swiecie infrastruktur komunikacyjnych i transportowych. Francja jako jeden z niewielu krajow UE (oprocz Finlandii i moze Szwajcarii) nie ma problemow w niechecia mlodziezy do studiowania kierunkow technicznych. We Francji nie ma prawie czegos takiego jak zamkniete osiedla. A gdzie jest Polska????? Kraj bez autostrad, z jedna z najnizszych dzietnosci kobiet na swiecie (1.2 dziecka), z odgrodzonymi dzielnicami bogatych jak w Brazylii. I glupia mlodzieza, ktora studiuje glownie latwe kierunki. To nie francuzki pracuja w zachodnich burdelach. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: To Polska jest zepsuta moralnie i zniszczona. 09.12.07, 19:17 "Francja ma najwyzsza dzietnosc kobiet w calej EU i mowie to o bialych Francuzkach. Biale maja okolo 1.9 dziecka, a wszystkie okolo 2.05 dziecka." Bo jak nie pracują to mają czas płodzić dzieci. "Francja ma wydajnosc pracy porownywalna z USA przy krotszym czasie tejze." Wikipedia: "Pomimo wyższej niż w Stanach Zjednoczonych wydajności pracy, francuski PKB na mieszkańca jest znacznie niższy (ok. 30 %) od amerykańskiego i jest porównywalny do innych krajów europejskich. Jest to spowodowane znacznie mniejszą niż w USA częścią populacji czynnej zawodowo. Wśród krajów OECD Francja ma jeden z najniższych odsetków ludności w wieku 15 - 64 lat czynnej zawodowo. W roku 2004 pracowało 68,8 % Francuzów w wieku 15 - 64 lat" "Francja jako jeden z niewielu krajow UE (oprocz Finlandii i moze Szwajcarii) nie ma problemow w niechecia mlodziezy do studiowania kierunkow technicznych." Wikipedia: "(...) absolwenci odwlekają wejście na rynek pracy tak długo, jak to możliwe (...)" Studiować każdy może, ale pracować to już nie bardzo... No i dodajmy jeszcze te wieczne rozróby na przedmieściach ludzi strukturalnie bezrobotnych. Palenie samochodów, strzelanie do policjantów. Echhh... ile to ja już razy słyszałem, że gdzie indziej to jest raj a u nas dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nie do konca tak, panie protoplex. 09.12.07, 20:04 Czyli Amerykanki tez nie pracuja, gdyz maja porownywalna dzietnosc jak Francuzki??????? Wydajnosc jest wydajnoscia i nie ma nic wspolnego z PKB per capita. Nie pisalem nic o odwlekaniu wejscia na rynek pracy, tylko o tym, ze Francja nie ma problemu z brakiem absolwentow studiow scislych i inzynieryjnych. NIE PISALEM takze, ze Francja to raj, lecz odpowiedzialem na Twoj argument, jakoby Francja byla zepsuta, a Polska nie. Kazdy kraj ma swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Nie do konca tak, panie protoplex. 09.12.07, 20:34 Hahaha... każdy pretekst jest dobry żeby wyjść rakiem z trudnej sytuacji. A powiedz mi w którym ja dokładnie miejscu stwierdziłem, że Francja jest zepsuta, a Polska nie? hahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nie stwierdziles wprost, ale tak uwazasz. 09.12.07, 21:15 Zauwazylem, ze dla Ciebie kobieta uprawiajaca seks z wieloma mezczyznami to k****a, ale juz mezczyzna popelnia tylko naduzycie. Ot, niescislosc. Faktem jest takze, ze podpadasz pod stwierdzenie pewnego madrego czlowieka, ktory powiedzial, iz jedna z najwiekszych ludzkich perwersji jest wtracanie sie w zycie seksualne innych osob, aby narzucic im wlasne kompleksy i ograniczenia z tymze seksem zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Nie stwierdziles wprost, ale tak uwazasz. 09.12.07, 22:03 Hahahahahaha.... Doprawdy? A w którym miejscu stwierdziłem, że kobieta to ku*wa, a facet nie? Hahahaha... A po drugie to w jaki cudowny sposób chcę narzucic komuś ograniczenia? Przecież forum nie jest jakimś pisanym prawem, tylko miejscem, gdzie ludzie wyrażają swoje poglądy. Z tego co pamiętam, wyrażam tylko swoje zdanie, że takie podejście do życia daleko człowieka nie zaprowadzi. Chyba w imię tolerancji nie odmówisz mi prawa do wygłaszania własnych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Oczywiscie, ze Ci niczego nie zabronie. 09.12.07, 22:11 A nawet bede bronil Twojego prawa do wypowiedzi, choc sie z Toba skrajnie nie zgadzam. Moim zdaniem, podejscie do seksu nie musi wplywac na osiagniecia w innych sferach zycia. Mozna byc konserwatywnym czlowiekiem sukcesu, naukowcem, sportowcem etc, ale mozna byc i liberalnym czlowiekiem sukcesu, naukowcem, sportowcem etc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Oczywiscie, ze Ci niczego nie zabronie. 09.12.07, 22:18 No to fajnie że masz takie zdrowe podejście do ludzi, ale mimo wszystko ponowię zapytanie o oszczerstwo które rzuciłes pod moim adresem. W którym miejscu powiedziałem że zdradzająca kobieta to ku*wa, a zdradzający facet to "tylko nadużycie"? Wyjaśnijmy sobie tą kwestię, a potem w braterskim uścisku dogadajmy się że forum jest miejscem wymiany poglądów zarówno osób o poglądach konserwatywnych, jak i jak to określasz "liberalnych". Chociaż ja jako człowiek prowadzący własny biznes, raczej zaliczyłbym się do owych liberałów niż konserwatystów. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Oczywiscie, ze Ci niczego nie zabronie. 09.12.07, 22:48 Nie musisz bronić mego prawa do wypowiedzi, bo nikt mu nie zagraża... wystarczy, że nie będziesz rzucał oszczerstw. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Juz wyjasniam. 09.12.07, 23:31 Wyciagnalem taki wniosek z kontekstu Twoich wypowiedzi. Jezeli poczules sie urazony to przepraszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Juz wyjasniam. 09.12.07, 23:52 A jednak pokazałeś klasę, respekt dla Ciebie bracie. Naprawdę na GW to niespotykane, żeby ktoś się przyznał do pewnego nieporozumienia. I jeszcze przeprosił za ewentualną urazę :-) A tak gwoli ścisłości, nie wyciągnąłeś tego wniosku z kontekstu, tylko ze stereotypu, że jeśli ktoś pochwala małżeńską wierność, jeśli ktoś uważa że nadmiar seksualnych partnerów raczej szkodzi (psychice) niż pomaga. To na pewno jest zakichanym moherem, który nienawidzi gejów, a wszystkie zdradzające żony by kamienował. :-) A mnie bliżej do ks. Tischnera niż Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
penthesileia Gdzie dzwoni... 10.12.07, 00:28 Pierwsze dwa punkty Twojej wypowiedzi pomijam, już ktoś z Tobą na tym polu polemizuje. Do trzeciego powiem tylko tyle, że Szwajcaria nie jest krajem UE, tak gwoli precyzji. Ale punkt czwarty... Uwierz mi, że akurat we Francji osiedli zamkniętych jest sporo więcej niż w Polsce. W samym Paryżu tego co prawda nie widać, kwestia typu zabudowy, ale w okręgu podparyskim jest tego mnóstwo - nieduże bloki na zamkniętych osiedlach. Niektóre blokowe/apartamentowcowe dzielnice podparyskich miasteczek tak w całości wyglądają - kilka budynków, dwumetrowe ogrodzenie, furtka na klucz, brama na pilota, "dozorca" na terenie... Akurat wiem co mówię, długo we Francji mieszkałam, szczęśliwie w zwykłej kamienicy, ale już większość przyjaciół na takich osiedlach, stąd często to widywałam. Większość moich francuskich znajomych, kórzy mają małe dzieci, wybierają mieszkanie na takich osiedlach. Z moich przyjaciół single i bezdzietne pary mieszkają normalnie, a ci, którzy zdecydowali się na dzieci, przeprowadzili się na takie osiedla jak jeden mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
ratzfatz "rzeczywistość"? 09.12.07, 18:37 młodą kulturę wielkomiejską. pewnie raczej na zachód od odry. Odpowiedz Link Zgłoś
chiquita_79 Seks w wielkich miastach 2 15.01.09, 13:30 eh... co nie co o singlach i portalach randkowych wiem... Ciekawych zapraszam na bloog: odmiennosc-mysli.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś