pies_na_lewizne Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji___________ 29.11.07, 16:26 Zalewskiego wyborcy PiSu wybrali bo mysleli ze jest lojalnym czlonkiem PiSu, ktory ma interes narodu i swojej partii na pierwszym miejscu. Wyrazajac gotowosc przyjecia oferty PO przewodniczenia sejmowej komisji spraw zagranicznej, ktora mu PO zlozyla pomijajac kierownictwo PiS w celu oslabienia PiS, zamiast te propozycje od reki odrzucic, Zalewski pokazal ze jego wlasny interes ma za najwazniejszy, a wyborcow PiS i sam PiS ma gleboko w doopie. Wywalic faceta z PiSu, niech sobie idzie do PO, LiD, PSL, PL czy SO. W PiSie nic po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Voila ! 29.11.07, 16:47 Wywalić Marcinkiewicza, Jurka, Sikorskiego, Ujazdowskiego, Zalewskiego i Dorna, niech przy prezesie pozostanie jedynie Gosiewski i Szczypińska .... i Kurski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 16:54 pies_na_lewizne napisał: > Zalewskiego wyborcy PiSu wybrali bo mysleli ze jest lojalnym > czlonkiem PiSu, ktory ma interes narodu i swojej partii na pierwszym > miejscu. Wg Ciebie interes narodu jest tożsamy z interesem PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 17:17 remez2 napisał: > pies_na_lewizne napisał: > > > Zalewskiego wyborcy PiSu wybrali bo mysleli ze jest lojalnym > > czlonkiem PiSu, ktory ma interes narodu i swojej partii na > > pierwszym miejscu. > Wg Ciebie interes narodu jest tożsamy z interesem PiS? Ja napisalem co napisalem. Nie rozumiesz tego co napisalem? Nie umiesz logicznie myslec? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 17:24 pies_na_lewizne napisał: Problem w tym, że n i e rozumiesz tego co napisałeś. Nie wystarczy wymyśleć doornowaty nick aby pisać na forum. Nie przyszło Ci to nigdy do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 18:01 remez2 napisał: > pies_na_lewizne napisał: > Problem w tym, że n i e rozumiesz tego co napisałeś. Nie > wystarczy wymyśleć doornowaty nick aby pisać na forum. Nie > przyszło Ci to nigdy do głowy? Ja pisze to co pisze i dla ludzi inteligentnych jest to zrozumiale. Ty po sbecku probujesz mi wkladac slowa w usta bo cie widocznie tak na kursach wieczorowych uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 18:21 pies_na_lewizne napisał: > Ja pisze to co pisze I w tym jest problem, ze bez sensu. > Ty po sbecku probujesz mi wkladac slowa w usta bo cie widocznie tak > na kursach wieczorowych uczyli. Spokojnie funkcjonariuszu, spokojnie. Marne masz argumenty. Wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ja was pogodzę :-))) 29.11.07, 18:02 kolejny genialny post qawsrdsfg( tym razem na temat tzw. wartości ) : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=72671477&a=72672933 Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy.apelbaum Zalewajski_!_Spieprzaj_Do_PO-papr ańców_!!!! 29.11.07, 17:10 pies_na_lewizne napisał: > Zalewskiego wyborcy PiSu wybrali bo mysleli ze jest lojalnym > czlonkiem PiSu, ktory ma interes narodu i swojej partii na pierwszym > miejscu. > > Wyrazajac gotowosc przyjecia oferty PO przewodniczenia sejmowej > komisji spraw zagranicznej, ktora mu PO zlozyla pomijajac > kierownictwo PiS w celu oslabienia PiS, zamiast te propozycje od > reki odrzucic, Zalewski pokazal ze jego wlasny interes ma za > najwazniejszy, a wyborcow PiS i sam PiS ma gleboko w doopie. > > Wywalic faceta z PiSu, niech sobie idzie do PO, LiD, PSL, PL czy SO. > W PiSie nic po nim. Słusznie !!!!! ................. Zbuntoway szczurek Zalewajski: Nie widzę powodu wychodzić z partii tylko dlatego, że jej prezes ma o mnie złe zdanie - Bo mnie wybierali wyborcy Prawa i Sprawiedliwości.... ................................................. Wychodzić z PIS nie musisz osiołku :) Będziesz po prostu wykopany :) Wyborcy cię wybierali bo byłeś oddelegowany na listę PIS-u i reprezentowałeś program PIS a nie swój prywatny ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Zalewajski_!_Spieprzaj_Do_PO-papr ańców_!!!! 29.11.07, 17:19 anastazy.apelbaum napisał: > Zbuntoway szczurek Zalewajski: > > Nie widzę powodu wychodzić z partii tylko dlatego, > > że jej prezes ma o mnie złe zdanie - Bo mnie wybierali > > wyborcy Prawa i Sprawiedliwości.... > ................................................. > > Wychodzić z PIS nie musisz osiołku :) > Będziesz po prostu wykopany :) > > Wyborcy cię wybierali bo byłeś oddelegowany > na listę PIS-u i reprezentowałeś program PIS > a nie swój prywatny ! > Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A propos prywatności ... 29.11.07, 17:27 > anastazy.apelbaum napisał: > a nie swój prywatny ! Czy podani niżej panowie poręczali państwowym majątkiem, pisowskim czy PRYWATNYM ? : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=72671477&a=72678234 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Coś do pośmiania :-))) 29.11.07, 17:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=72671477&a=72672752 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 17:37 pies_na_lewizne napisał: > > > Wyrazajac gotowosc przyjecia oferty PO przewodniczenia sejmowej > komisji spraw zagranicznej, ktora mu PO zlozyla pomijajac > kierownictwo PiS w celu oslabienia PiS, zamiast te propozycje od > -------------------- to nie byla oferta PO dla Zalewskiego, tylko dla Zalewskiego jako przewodniczacego tejze komisji Z RAMIENIA PiSu, to jednak co innego o czym piszesz, PO nie sugerowalo Zalewskiemu wychodzenia z PiS, tylko zeby przewodniczyl tej komisji z ramienia PiS, a to nie to samo, ale wy pisiory wszystko roumiecie na opak albo klamiecie jak bure suki Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Wywalic Zalewskiego z PiS, bez dyskusji______ 29.11.07, 18:09 pies_na_prawizne napisał: > to nie byla oferta PO dla Zalewskiego, tylko dla Zalewskiego jako > przewodniczacego tejze komisji Z RAMIENIA PiSu przeciez wiem. to nie zmienia faktu, ze - jesli oferta PO byla w dobrej wierze winna byla przedstawic ja kierownictwu PiSu a nie Zalewskiemu. ale ta oferta nie byla w dobrej wierze, to bylo rozgrywanie Zalewskiego przeciw Kaczynskiemu, tylko idiota tego nie rozumie - Zalewski publicznie wyrazil zainteresowanie oferta i powiedzial ze skonny jest ja przyjac - NIE KONSULTUJAC TEGO UPRZEDNIO Z KIEROWNICTWEM PISu i NIE CZEKAJAC NA ZGODE KIEROWNICTWA. Zalewski sam nie moze decydowac kto z ramnienia PiSu bedzie zasiadac w komisji, nie mowiac juz o jej przewodniczacemu. Zalewski swiadomie wpisal sie w rozgrywki Platformy z PiSem. Z tych dwoch powodow conajmniej Zalewski jest w PiSie przegrany, ma ZERO szans na pozostanie w partii, co do tego nie mam najmniejszych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Niedługo trzeba będzie "konsultować" 29.11.07, 19:28 wizytę w WC z nieudacznym, jednoosobowym "kierownictwem PiS'u" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bez potencjalu intelektualnego J. Kaczynskieg 29.11.07, 16:31 presentation1 napisał: > Twoje zdanie.Tuskowi bardziej do Hitlera niz mi do Jaruzelskiego. Jestes glupcem lesiu, ale takie jest twoje prawo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Tok FM,RMFFM,Zet - co najmniej niepokojące... 29.11.07, 17:35 To moze RMF czyli radjo maryja fakty !! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Zalewski: PiS nie jest partią Kaczyńskiego 29.11.07, 17:33 No niestety, to jest prywatna własność kwaczyńskiego i jak będzie chciał to rozwali te nędzną partyjkę (a nic innego nie potrafi), a jej członków zrobi w jajo jak Marcinkiewicza, Dorna, Romaszewskiego ..... tzn. po wykorzystaniu da kopa w dupę i cześć. Tak więc, Panie Zalewski olej pan tego pacana.... no albo czekaj pan na kopa. Doczeka się Pan, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Zalewski: PiS nie jest partią Kaczyńskiego 29.11.07, 17:57 Niestety panie Zalewski!!Pan sie myli!!PiS jest typowa partia "wodzowska"!!Bez Kaczora traci sens istnienia!!!I rozpadnie sie na kilka mini-partii prawicowycg-czego serdecznie zycze polskiemu spoleczenstwu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Zalewski: PiS nie jest partią Kaczyńskiego 29.11.07, 18:24 taki mądry a taki głupi Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Kto przegrał wybory jest marnym politykiem 29.11.07, 18:35 Kto na własne życzenie rozpętał walkę z LPR , jedyną partią mającą charakter narodowy, ten jest winien klęski wyborczej PiS. Kto ustalał taką arogancką strategię ten jest winien klęski PiS i ten polityk musi odejść na emeryturę polityczną . Żadna partia nie jest partią jednego człowieka, ani grupy osób skupionych wokół wodza. O tym przekonamy się w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jan3211 30.11.07, 00:27 jan3211 napisał: > Kto na własne życzenie rozpętał walkę z LPR , jedyną partią mającą > charakter narodowy, ten jest winien klęski wyborczej PiS. > Kto ustalał taką arogancką strategię ten jest winien klęski PiS > i ten polityk musi odejść na emeryturę polityczną . > Żadna partia nie jest partią jednego człowieka, ani grupy osób > skupionych wokół wodza. O tym przekonamy się w najbliższym czasie. Uwazam, ze nie masz racji. To Lepper i Giertych zawsze wszczynali nieporozumienia, ktore zakonczyly sie burda i rozwaleniem koalicji. Udowodnili, ze nie sa prawdziqymi politykami tylko warcholami. Te dwa typki tylko i wylacznie maja na sumieniu rozwalenie koalicji. Spoleczenstwo osadzilo ich oraz ich partie bardzo surowo! Kaczynski popelnil bledy w trakcie kampanii wyborczej, a kupa naiwnej mlodziezy dala sie nabrac na slogany Tuska. Za dwa lata ci mlodzi stana sie najwiekszymi wrogami Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Re: jan3211 30.11.07, 17:27 wet3-to sa twoje pobozne zyczenia!!PO moze przegrac za 4 lata ale pamietaj,ze juz nikt i nigdy nie wybierze Kaczorow!!! Odpowiedz Link Zgłoś