wojtek.sc Hańba! 26.02.08, 12:31 Kosowo to część Serbii, będącej członkiem Narodów Zjednoczonych i nigdy nie powinniśmy uznawać "państewka" muzułmańskiej mafii z okolic Prisztiny. Jak już musimy jakieś nowe państwo w Europie uznać, to proponuję uznać niepodległość Bawarii, Kraju Basków, Szkocji i Litwy Środkowej. Zwłaszcza tej ostatniej, bo byłby to drugi polskojęzyczny kraj. A Kosowo jest sercem Serbii i powinno pozostać serbskie! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekamigo Hańba, wydymaliśmy braci Serbów 26.02.08, 12:34 PO strzeliło sobie w stopę, że hej Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Bomba demograficzna 26.02.08, 12:38 Przy starzejącym się społeczeństwie europy na najprostszy sposób na podbój europy. Jeszcze ze 30 lat i takim państwom jak Francja czy Niemcy opadną klapki z oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Braci serbowie to bandyci!!!! 26.02.08, 15:25 widziałem sceny z wojny w Chorwacji i Bosni? Ja widziałem. Serbowie to nie ludzie. To wilkołaki!!!! I dobrze, że ich taka kara spotkała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Braci serbowie to bandyci!!!! 26.02.08, 15:29 1410_tenrok napisał: > widziałem sceny z wojny w Chorwacji i Bosni? Ja widziałem. Serbowie > to nie ludzie. To wilkołaki!!!! I dobrze, że ich taka kara > spotkała!!! Jaaaasne. Bo pewnie Chorwaci czy muzułmanie bośniaccy to Serbów po główce głaskali. Wiesz wogóle co to jest wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok słyszałem o rzeziach na Wołyniu????? 26.02.08, 15:38 w Krainie i w Bośni było podobne. Tak jakos sie działo, że serbkowie zaczynali. Słyszałes o Vukovarze, Srebrenicy, Karlovacu, Sibeniku, Sarajevie???? Słyszałes o bombardowaniu Dubrownika? Nie masz co bronic tych gadów!!!! Ty oczywiscie wiesz o wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Moglbys sie juz nie odzywać?? 26.02.08, 15:39 Rzygam jak czytam wypociny takiego pomiotu komuny jak ty dziadygo Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ach, rób co chcesz, misiu 26.02.08, 15:43 jak bys oglądał trupy zgwałconych kobiet, który bagnetami rozpruwano wnętrzności, to też miałbyć specyficzny stosunek do tego narodu, co???? Karadzic wzywał, aby gwałcic Bośniaczki, ponieważ w ten sposób oczyści sie. Urodzą serbów!!! Tak!! Serbowie to fajny naród!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck A ty ogladales? 26.02.08, 15:47 A moze widziales Serbow mordowanych przez tych zalosnych Ksowarow czy jak im tam??? A tak w ogole to czy nie powinienes juz siedziec gdzie w domu starcow i wpieprzac kaszke a nie jatrzyc na forum komuchu?? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jak nie masz co powiedziec, to mówisz komuch? 26.02.08, 15:54 zabawny jestes, misiaczku, zabawny. Zwłaszcza do mnie mówiąc "komuch". Poszukaj sobie na tym forum, to dowiesz sie, że do komuchów mam podobny stosunek, jak do serbków. A ja widziałem cywili mordowanych przeze serbskich cetników i to mi wystarcza. Byłem tam i wiem, co sie tam działo. Jak już chesz coś pokrzyczec, to musisz sobie lepszych epitetów poszukac, misiaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek "wilkołaki" 26.02.08, 15:44 1410_tenrok napisał: > widziałem sceny z wojny w Chorwacji i Bosni? Ja widziałem. Trzecia Rzesza robila nie gorsza propagande. > Serbowie > to nie ludzie. To wilkołaki!!!! I dobrze, że ich taka kara > spotkała!!! W latach 1930-tych, mowilbys to samo o Zydach i Cyganach. www.gavagai.pl/nato/zamiast.htm "[...] Ten szpetny rysunek mojej światłej twarzy który całą dobę w rękach swoich ważysz wizerunkiem twego sumienia i podświadomości Podobizna to nie moja tylko twe wnętrzości Bardzośmy są ważne Kraju Ty mój miły Ja i Moje siostry Prawda, Sprawiedliwość skoro takie moce z nami się zmierzyły i gapią się na nas zło i krzywda [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok sciemniasz 26.02.08, 15:49 ja to widziałem in natura. Nikomu nie życze takich widoków. a to wierszydło nie pasuje do tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 12:39 To na kogo zaglosujesz skoro wszystkie partie byly za uznaniem Kosowa, PiS jedynie chcialo poczekac z decyzja ale nie wiadmomo dlaczego, a jak bys sie czul gdyby w 1989 roku inne panstwa nie uznaly III RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: UPR i LPR są przeciwne 26.02.08, 14:02 A jaki wplyw na jakiekolwiek decyzja maja te dwie skompromitowane kanapowe partie? :-D Nie wyglupia sie, bo starasz sie zaklamac rzeczywistosc...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 13:04 "a jak bys sie czul gdyby w 1989 roku inne panstwa nie uznaly III RP ?" - a coz to za belkot? to w 1989 Polska oglosila niepodleglosc? od kogo? tylko mi nie mow, ze od ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 14:08 ready4freddy napisał: > "a jak bys sie czul gdyby w 1989 roku inne panstwa nie > uznaly III RP ?" - a coz to za belkot? to w 1989 Polska oglosila niepodleglosc? > od kogo? tylko mi nie mow, ze od ZSRR. Nie kompromituj sie i kuknij sobie do podrecznikow historii, w 1989 roku Polska odzyskala i oglosila niepodleglosc po tym jak utracila ja w 1939 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 13:26 kralik111 napisał: > To na kogo zaglosujesz skoro wszystkie partie byly za uznaniem > Kosowa, PiS jedynie chcialo poczekac z decyzja ale nie wiadmomo > dlaczego, a jak bys sie czul gdyby w 1989 roku inne panstwa nie > uznaly III RP ? O czym ty mówisz. Czy IIIRP została oderwana od jakiegoś kraju? Można mieć wiele zarzutów do PRL ale mimo wszystko, to była Polska a nie 18-ta republika ZSRR a co do głosowania, w Polsce nie ma obowiązku głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
frusto Ja takze nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 14:11 Zaglosowalem raz, w wyborach do Sejmu. Nastepnym razem bede wolal zostac w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja takze nie głosuję już więcej na PO 26.02.08, 14:16 frusto napisał: > Zaglosowalem raz, w wyborach do Sejmu. Nastepnym razem bede wolal zostac w domu > . Jak dorosniesz i zrozumiesz co to jest odpowiedzialnosc, to moze zmienisz zdanie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub102 zla, niepotrzebna i co najmniej za szybka decyzja 26.02.08, 12:32 nawet jesli rzad musial podjac ta "najlepsza ze wszystkich zlych" decyzje i nawet jesli byl wystawiony na spora presje ze strony rzadow zachodnich i USA - ktorych wsparcia tez bedziemy potrzebowac w przyszlosci (wiekszosc komentujacych na forum chyba tego nie rozumie ale taka jest rzeczywistosc) - to i tak nie trzeba bylo spieszyc sie z ostateczna decyzja: trzeba bylo postawic Kosowu mase warunkow do spelnienia (zapewnienie skutecznej ochrony dla mniejszosci serbskiej i jej dziedictwa kulturowego, funkcjonowanie struktur panstwowych w kosowie etc.)i przeciagac sprawe jak dlugo sie tylko da, tak zeby nie draznic Serbii, nie isc pod prad wiekszosci opinii publicznej w kraju (w sondaze nie wierze, pokazaly sie dopiero po tygodniu), wyslac do Kosowa "obserwatorow" itd. paleta srodkow jest duza. W koncu powazniejsze panstwa jak Chorwacje (w ktorych uznaniu mielismy interes) RP uznala dopiero po roku... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zla, niepotrzebna i co najmniej za szybka dec 26.02.08, 14:22 kaszub102 napisał: > nawet jesli rzad musial podjac ta "najlepsza ze wszystkich zlych" > decyzje i nawet jesli byl wystawiony na spora presje ze strony > rzadow zachodnich i USA - ktorych wsparcia tez bedziemy potrzebowac > w przyszlosci (wiekszosc komentujacych na forum chyba tego nie > rozumie ale taka jest rzeczywistosc) - to i tak nie trzeba bylo > spieszyc sie z ostateczna decyzja: trzeba bylo postawic Kosowu mase > warunkow do spelnienia (zapewnienie skutecznej ochrony dla > mniejszosci serbskiej i jej dziedictwa kulturowego, funkcjonowanie > struktur panstwowych w kosowie etc.)i przeciagac sprawe jak dlugo > sie tylko da, tak zeby nie draznic Serbii, nie isc pod prad > wiekszosci opinii publicznej w kraju (w sondaze nie wierze, pokazaly > sie dopiero po tygodniu), wyslac do Kosowa "obserwatorow" itd. > paleta srodkow jest duza. W koncu powazniejsze panstwa jak Chorwacje > (w ktorych uznaniu mielismy interes) RP uznala dopiero po roku... Wszystki pieknie, tylko, ze to jest interes i stanowisko Moskwy, wytlumacz dlaczego Polska ma popierac ich stanowisko czy interesy?? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tępy Kraliku, zrozum, że uznanie Kosowa jest 27.02.08, 12:29 właśnie jak najbardziej w interesie Rosji, bo 1. Dodatkowo wiąże z nią Serbię 2. W przyszłości umożliwi jej rozgrywki z wykorzystaniem mniejszości rosyjskiej w różnych państwach. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Polski rząd uznał niepodległość Kosowa 26.02.08, 12:32 pierwszy raz popieram prezydenta Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Bardzo dobrze ! 26.02.08, 12:40 manasonta napisała: > a Kaczyńscy kucają przed Putinem ! Sam kucasz jak chcesz się odlać. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Co ty bredzisz ? 26.02.08, 12:52 Przecież jeszcze niedawno beczeliście, że Kaczyńscy za ostro pogrywają z Rosją. Oni po prostu mają kręgosłup i stać ich na suwerenne decyzje w przeciwieństwie do tej waszej pacynki. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Co ty bredzisz ? 26.02.08, 14:09 Daj spokój. Przecież gdyby Tusk nie poparł Kosowa to PiS krzyczałby, że nie poparł dlatego, że jest pacynką Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Wstyd mi za polski rząd... WSTYD!!! 26.02.08, 12:33 Jako Polak przepraszam Serbów za nasz marionetkowy rząd który uznaje rozbicie suwerennego państwa tylko w imię politycznej poprawności, chyląc kark przed USA i częścią krajów UE absolutnie ignorując zdanie większości Polskiego Narodu... Donaldu jeszcze będziesz się wstydził za zdradę europejskiej kultury, chrześcijańskich korzeni Europy i idei praworządności i sprawiedliwości historyczno - narodowej oraz za łamanie rozporządzeń ONZ. Każdy spalony monastyr, każdy wygnany Słowianin czy prześladowana rodzina Serbska obciąża twoje barki. Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: Polski rząd uznał niepodległość Kosowa 26.02.08, 12:35 to wstyd i hańba! Konsekwencje tej decyzji beda dla Polski opłakane. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Nie w moim imieniu 26.02.08, 12:38 Czechy nie uznały one moga a my nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.po.rozumienie.obywatelskie taki powżny sondaż mówi NIE a premier robi błąd ? 26.02.08, 12:35 60 procent się myli jak zwykle..he,he ale i tak może nie jest dobrze ale w 2015 roku będzie lepiej..ale ja już będę w piekle marksistowskim i to mi mówiąc po francusku ,,wisi,,. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.po.rozumienie.obywatelskie pora na Osetię,Kurdystan,Abchzję,Kraj Basków... 26.02.08, 12:39 puszka z pandorą otwarta.. Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: pora na Osetię,Kurdystan,Abchzję,Kraj Basków. 26.02.08, 12:48 i hańba Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Czy ktos wie dlaczego Rząd uznał Kosowo ? 26.02.08, 12:38 Czy ktos potrafi odpowiedzieć na pytanie dlaczego rząd Tuska uznał Kosowo? Czy musieliśmy ? Czy coś zyskaliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw No bo tak chcieli nasi sojusznicy, partnerzy itd 26.02.08, 18:29 A my przecież nie możemy wlec się w ogonie. Przynajmniej jesteśmy 1- szym słowiańskim krajem... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
khorr Kosovo je Srbija - akceptacja dla rozbiorów Serbii 26.02.08, 12:38 Rząd Polski, kraju, który w swojej historii jak mało, który poznał co to rozbiory i zabory, akceptuje rozbiór Serbii. Nie widzę jakiegokolwiek uzasadnienia dla takiego kroku. Ciekawe czy za kilka lat diaspora albańska np: w Niemczech nie zażyczy sobie jakiegoś terytorium, bo zachce niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Wstydzę się za "polski rząd" 26.02.08, 12:38 jest mi wstyd również za tego nijakiego prezydenta. Idźcie precz! Odpowiedz Link Zgłoś
parob prezydent wiedział,jak się zachować w tej sprawie 26.02.08, 12:39 ale jakby zaczął ostrzej stawiać na swoim, to by media go zarżneły, że znów wtrąca się w nieswoje sprawy. Pamiętajmy, że to dzięki Kaczyńskiemu decyzja została przesunięta o tydzień, i POlska nie jest w czołówce uznających. Odpowiedz Link Zgłoś
yigor Hańba 26.02.08, 12:40 Przeciw- 1.prawo międzynarodowe 2.chrześciańskie ziemie oddajemy muzulmanom. Za- 1.chęć przypodobać się USA. Hańba Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk46 Re: Polski rząd uznał niepodległość Kosowa 26.02.08, 12:41 tusk,sikorski wyp.. z polski! NIECH ZYJE SERBIA! Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 PISkomuna wsydzi sie za swojego prezydenta ! 26.02.08, 12:44 słusznie!..kuca przed Putinem... Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek Re: PISkomuna wstydzi sie za swojego prezydenta ! 26.02.08, 12:45 > słusznie!..kuca przed Putinem... tfu ! Odpowiedz Link Zgłoś
assessander proponuję zablokowac emaile rządu - wysyłac protes 26.02.08, 12:42 Kochani to smutne uważam że z moralnego punktu widzenia Polska jako ostatnia winna godzić się na rozbiory jakiegokolwiek kraju. Kosowo może i ma ludność albańską ale to jest Serbia. proponuję zablokować skrzynkę cirinfo@kprm.gov.pl VOX POPULI VOX DEI KOSOVO JE SRBIJA Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: proponuję zablokowac emaile rządu - wysyłac p 26.02.08, 13:46 Już posłałem. Wyraziłem też uargumentowaną prośbę do premiera o cofnięcie decyzji. KOCOBO JE Cpncko! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Rachunek dla Serbii za zaborczą politykę i 26.02.08, 12:42 ukrywanie przestępców wojennych, stali się rosyjską kolonią.. www.eclipptv.com/viewVideo.php?video_id=413&title=Holly_Cow__Vladimir_Putin_vs_Pink_Floyd Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk46 Re: Rachunek dla Serbii za zaborczą politykę i 26.02.08, 12:44 a czym jest kosowo?quazi-panstewko terrorystow i mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Rachunek dla Serbii za zaborczą politykę i 26.02.08, 12:52 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:DoNotFeedTroll.svg Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: 26.02.08, 13:42 Skończ już z tym spamem. Karmik dla trollów dzisiaj nieczynny? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Rachunek dla Serbii za zaborczą politykę i 26.02.08, 18:02 Ja się wcale nie zdziwię, jak sobie zainstalują rosyjskie bazy. I ze swojego punktu widzenia będą mieli rację. Odpowiedz Link Zgłoś
adamyr Re: Polski rząd uznał niepodległość Kosowa 26.02.08, 12:43 pl.youtube.com/watch?v=lKVgoT3JsRE "nauczyłem się wydawac o tym wszystkim pościągliwe zdanie nauczyłem się wydawc o tym wszystkim chłodny sąd" Coma Odpowiedz Link Zgłoś
parob pora na Kaszuby i na prezydent Tuska w Kościerzyni 26.02.08, 12:43 ambicje prezydenckie naszego premierka zostaną zaspokojone. Czyli wszystko jasne, szykuje sobie chłopak alternatywę, jakby jednak nie udało mu się zrealizować obietnic. Odłączy Kaszuby i już jest prezydentem. Choć Kaszubi to mądry narów, i chyba nie wezmą . Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj POTuske wzial na siebie uznanie Kosowa 26.02.08, 12:43 =================================== A Klamczynscy sprawe "tarczy". To tak na zasadzie politycznej rownowagi w najbardziej kontrowersyjnych decyzjach ostatnich lat. Narazie obie partyjki ida ze soba "pod reke", pomimo medialngo zludzenia antagonizmow i sztucznego wszczynania nic nie znaczacych pyskowek. Odpowiedz Link Zgłoś
keramd Polski rząd zapomniał że Polska miała 3-rozbiory 26.02.08, 12:44 i ówczesna większość poparła rozbiory Odpowiedz Link Zgłoś