edi54 Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 13:04 Nic madrzejszego Lech Kaczynski juz chyba nie mogl wymyslec. Przede wszystkim nalezaloby zapytac Pana Prezydenta Putina ,czy mialby ochote spotkac sie z Lechem Kaczynskim.Nie mam watpliwosci, ze Putin takim spotkaniem nie bylby zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałby 04.04.08, 13:09 Putin jest na wylocie. Lech Kaczyński, mam nadzieję, wkrótce zrezygnuje z urzędu. Niech polityczni emeryci się spotykają, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałby 06.04.08, 00:04 edi54 napisał: > > Nic madrzejszego Lech Kaczynski juz chyba nie mogl wymyslec. > Przede wszystkim nalezaloby zapytac Pana Prezydenta Putina ,czy > mialby ochote spotkac sie z Lechem Kaczynskim.Nie mam watpliwosci, > ze Putin takim spotkaniem nie bylby zainteresowany. Woli od razu w Waszyngtonie? Odpowiedz Link Zgłoś
mops1111 I znow te jego belkotliwe 04.04.08, 13:11 mysmy, zesmy, wyscie... Co to za polszczyzna? Skad sie biora takie nawyki jezykowe? Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu.k Re: I znow te jego belkotliwe 04.04.08, 16:13 zazwyczaj z domu się to wynosi. ale jak się jest profesorem, hmmm... no to nie wiem skąd Odpowiedz Link Zgłoś
mops1111 Na kolana przed Rydzykiem 04.04.08, 13:22 czy JP2? Czy B16? Czy o kiego ci chodzi. Jakos nikt nie widzial klekaniny i wiernopoddanstwa ze strony Tuska, natomiast ci wszyscy co duby smala o poddanstwie dawno juz omamieni koscielna propaganda na pasku Watykanu biegaja. Ot co!! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 13:18 to nie jest dobra odpowiedz.byla okazja wymienic dyplomatycznie poglady.w tej chwili rosja czuje sie odizolowana.jestem zdania ze powinnnismy starac sie o jak najlepsze stosunki sasiedzkie z rosja.uznanie kosowa przez polske i eu nie wyjdzie nikomu na dobrze.pozatym odizolowanie macedonji jest politycznym bledem eu w tym grecji majaca problem z nazwa panstwa -kompletna dzieciniada.sadzilem ze grecy posidaja troche wiecej rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałby 04.04.08, 13:30 A cóżby mógł mu powiedzieć? Czy to, że pragnie aby Ukraina i Gruzja były w NATO. I bez spotkania wiadomo, że Putin w tym względzie nie zmieni zdania. A do wymiany uśmiechów najlepszy jest Donald i prezydent pozostawił to jemu przy następnym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sugestywniak a moze pełny cetat wypowiedzi? 04.04.08, 13:23 nie chcę komentować wyrwanego z kontekstu jednego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a moze pełny cetat wypowiedzi? 04.04.08, 13:30 I o to chodzi.Kaczynskiemu wklada sie slowa wyrwane z calosci.I to jest fakt wedlug Wyborczej.Zwykla manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: a moze pełny cetat wypowiedzi? 04.04.08, 13:36 a ty, wajdzik, czy jak ci tam, nie masz innych argumentów tylko gazeta i gazeta? wszystko sobie tłumaczysz gazetą? siedzisz całymi dniami na portalu gw i szczekasz, nie znudziło ci sie? presentation1 napisał: > I o to chodzi.Kaczynskiemu wklada sie slowa wyrwane z calosci.I to jest fakt we > dlug Wyborczej.Zwykla manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a moze pełny cetat wypowiedzi? 04.04.08, 13:42 Sprawdzam co mowia ludzie i jakie bajki z mowienia przetwarza Wyborcza.Co do Wajdzik?Nie masz juz innych argumentow? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: a moze pełny cetat wypowiedzi? 04.04.08, 13:47 no to co mówią ludzie? jacy to ludzie? skąd wiesz czy są wiarygodni? może robią cie w chu..a? może nie wiedzą o czym mówią? przytocz kilka "bajeczek" wyborczej. kiedy kłamali? co do wajdzik: nie wstydź się, umiemy wybaczać. presentation1 napisał: > Sprawdzam co mowia ludzie i jakie bajki z mowienia przetwarza Wyborcza.Co do Wa > jdzik?Nie masz juz innych argumentow? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Wybaczyc ?nie badz smieszny.......... 04.04.08, 13:49 Ja do dzis nie wybaczylem Niesiolowskiemu ze byl kapusiem Milicji Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: ..Wybaczyc ?nie badz smieszny.......... 04.04.08, 13:52 fajnie. 1. kto cie okłamał że niesiołowski kapował? (ci ludzie którzy ci coś mówią?) 2. nawet gdyby, to co ty miałbyś mu do wybaczania? ciebie nie zakapował. raczej odwrotnie. presentation1 napisał: > Ja do dzis nie wybaczylem Niesiolowskiemu ze byl kapusiem Milicji Obywatelskiej > . Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Wybaczyc ?nie badz smieszny.......... 04.04.08, 13:53 Napisalem prawde.Niesiolowski to kapus dla Milicji Obyw<atelskiej.I tyle.Rozgrzesz jego bo mnie nie ma z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
mops1111 Jesli tak to postudiuj historie Rajmunda K. 04.04.08, 14:08 Kaczynskiego - tatusia blizniakow. O tym w Pisuarze cisza jak po smierci organisty. A warto by odkurzyc tego donosiciela... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider siła kaczego argumentu 04.04.08, 13:33 Niech sobie Jarek tego czyraka koło nosa przylepi i pojedzie zamiast Leszka nastukać Władimirowi ("bo mogłoby dojść do rękoczynów"). Kuchciński niegdyś tak reklamował "siłę perswazji" Kaczyńskiego. To się nazywa kacza polityka zagraniczna. Mam nadzieję że Kaczyńscy więcej wstydu już nam nie przyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider ps 04.04.08, 13:42 wypowiedź kuchcińskiego "bo mogłoby dojść do > rękoczynów" na pewno dotarła na kreml. wątpie czy puntin w ogóle chciałby rozmawiać z kimkolwiek z kaczej paczki. czyż zaprasza się do domu gości którzy mówią publicznie że będą bic po mordzie? heheheee chirlider napisał: > Niech sobie Jarek tego czyraka koło nosa przylepi i pojedzie > zamiast Leszka nastukać Władimirowi ("bo mogłoby dojść do > rękoczynów"). Kuchciński niegdyś tak reklamował "siłę perswazji" > Kaczyńskiego. > To się nazywa kacza polityka zagraniczna. Mam nadzieję że Kaczyńscy > więcej wstydu już nam nie przyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Dziennikarstwo spsiało do końca. 04.04.08, 15:38 co masz na myśli? dołączyłeś do stadka pisowo-upeero-rydzykowych piesków ujadających: "jakie to GWno nieobiektywne""? Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 Zasluga polskich dyplomatow? 04.04.08, 14:13 Dziennnikarze chyba zapomnieli o takim malym kraiku zwanym USA, ktory to glownie przyczynil sie do tego. A Kaczka to moze jedynie pogrozic Rosji takim malym pistolecikiem i schowac sie za druga kaczke Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Prezydent o sobie 04.04.08, 14:21 Troche to tak dziwnie jakos brzmi: "nie chcialbym czegos popsuc". To dobrze, ze pan prezydent ma jak najlepsze intencje, dobrze tez, ze zdaje sie byc jakos tam jakby troszke samokrytyczny ale ten publiczy przejaw braku pewnosci siebie... Oprocz wielu innych zalet, prezydent powinien byc, wydaje mi sie... ASERTYWNY. Smialy, znaczy sie. SPotkaj sie pan z Putinem, z szerokim usmiechem na twarzy uscisnij jego dlon i wprost, acz grzecznie, powiedz jakie jest stanowisko Polski w wiadomych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 W tym największy jest ambaras,... 04.04.08, 17:44 ...żeby dwoje chciało naraz. strzelec51 napisał: > SPotkaj sie pan z Putinem, z szerokim > usmiechem na twarzy uscisnij jego dlon i wprost, acz grzecznie, > powiedz jakie jest stanowisko Polski w wiadomych sprawach. Pewien jesteś, że Putin chciałby zawracać sobie głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 To calkiem inna rzecz 04.04.08, 21:33 Nie o tym pisalem. Lecz skoro na ten temat zeszlo... znajac postac pana prezydenta ja na miejscu Putina nie zawracalbym sobie spotkaniem z nim glowy. koloratura1 napisała: > Pewien jesteś, że Putin chciałby zawracać sobie głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 14:23 Z chama trudno zrobic pana. Ciekawe, czy Putin zauważy Lecha? A SMS-owcy tak to widzą: •Jeszcze Polska nie zginęła dzięki Polakom mądrym przed szkodą, nie po szkodzie! •Z uczelnianych ugorów nie wyrosną łany światłych profesorów. •Polityk podobnie jak adwokat – prawdę powie jak się pomyli albo jak jest pijany. •Dajmy Jarkowi czołg, będzie taniej niż 6 aut z borowikami. •Czy Pis zrobił coś, kiedyś źle? •Ta kaczuszka coś taka zdechła jakaś… •A może to miał być „sobowtór” a nie potwór??? •A co tam z EURO2012? Co w tum przypadku oznacza cisza? •Byle jaki gej, to też człowiek stworzony przez tego samego BOga. Czyz nie należy mu się szacunek!? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 15:02 To bardzo szlachetna zapowiedź ze strony ze strony pana prezydenta. Może tym razem dotrzyma słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 15:14 Słusznie Mamrot vel Kurdupel może tylko coś spieprzyć więc lepiej niech się do Putina nie zbliża Poza tym Putin ( nie jestem jego fanem ) to człowiek z klasą włada kilkoma językami a nasz kurdupelek ani be ani me ani kukuryku ( jak by to powiedział inny wielki niemowa ) więc rozmowy nie będzie A ciekawe co na to "potwór" Dziwne potwór choć też kurdupel czego ten Tusk nie wymyśli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 15:14 Brawo panie Kaczynski!!!!! Może lepiej jak nie spotka się pan z Putinem. rzeczywiście dosyć Pan już napsół................ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 ...Czyżby kompleksy na tle braku instrukcji ? 04.04.08, 15:31 Jednak krytycy braci Kaczyńskich mieli rację , to jest tandem kompromitujący politykę zagraniczną. Pan "Tusk and Radek" wpisują się w ten sam styl, co jest dowodem , że oni też "robią" za tuby zdalnie kierowane przez reżyserów globalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Kaczyński bojkotuje Putina? 04.04.08, 16:06 A czy Putin aby dostrzeże tego Kaczyńskiego? Nie mówiąc już o tym, czy zauważy, że jest przez niego bojkotowany. Chyba że przeczyta ten "news" w Wyborczej. Jak widać polityka prowadzona na zasadzie "nie oddamy ani guzika" jest w Polsce nadal żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kaczor uciekł, Sikorski najeżony,Niemcy się śmieją 04.04.08, 16:09 Jak doniósł właśnie Phoenix ciętym językiem swego sprawozdawcy zachodni obserwatorzy liczyli na to, że skoro kraje E. Wschodniej, zwłaszcza Polska, ciągle coś Rosji zarzucają, to napewno skorzystają z okazji i podejmą dyskusję z Putinem osobiście wyjaśniając samemu, co ich tak drażni (czyli w domyśle: zamiast ciągłego pomstowania zza kiecki EU i NATO). Niestety, stwierdził komentator, nie doczekano się. Nikt się nie odważył, wszyscy trzymali jak dosłownie rzekł, "gęby na kłódkę"("sie alle haben Klappe gehalten") a Kaczyński UCIEKŁ wręcz podobno z sali, Sikorski stał najeżony, a jego mowa ciła mówiła ponoć wszytko. Komentator z trudem hamując śmiech stwierdził, że wielka to szkoda, że wszyscy wschodni krytycy zmarnowali tak wspaniałą okazję do odważnej dyskusji i polemiki z Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotek_na_kaczki nie klam. nigdy nie uwierze ze na phoenix 04.04.08, 16:28 uzyto zwrotu - sie alle haben Klappe gehalten to nie rtl2 wiec przstan opowiac dyrdymaly Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 twoja wiara mnie nie interesuje 04.04.08, 16:38 Ca. o 15.35-45 w bloku tematycznym "Sicherheit (Bukarest)komentator DOKŁADNIE tak powiedział. Grzecznie zresztą przepraszając, ale to określenie wydawało mu się najbardziej adekwatne do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: twoja wiara mnie nie interesuje 04.04.08, 17:25 A pokazali konferencije Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: twoja wiara mnie nie interesuje 04.04.08, 17:48 A była taka konferencja? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 17:54 Niestety tłumaczka była marna. Ja wolałabym, by było odwrotnie - żeby wyciszono jej głos a nie Putina, którego nieudolnie tłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:17 Nie wiem, nie ma teraz kontroli,bo Rassenamt zliwkidowano w Nimczech w 1945. Jego duch przeniósł się najwyraźniej na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:19 Ja nie pytałem o rasę ale o obywatelstwo. Rassenamt istotnie zniesiono ale nie znieśli tego Niemcy tylko kraje okupujące. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:20 A mówiąc dokładniej, to jestem ciekawy ojczystego języka owej tłumaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:29 Sądząc po czystym niemieckim, bez żadnego obcego akcentu - była to raczej Niemka, sądząc po problemach ze zrozumieniem Putina - również. Do tłumaczenia symultanicznego najlepiej nadają się tłumacze, którzy wyrośli bilingwistycznie. W Niemczech jest ok. 1,5 Rußland-Deutsche i/lub rosyjskich Zydów. Na pewno można w śród nich znaleźć lepszych tłumaczy, więc trochę mnie to zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:40 Widocznie zatem nie dołożono zbyt wielkich starań przy doborze tłumaczki. Widocznie zatem nie uznano osoby Putina za bardzo ważną. Patrząc z drugiej strony, Putin spędził trochę życia w Niemczech i raczej osobiście powinien zadbać o dobór tłumaczki. Ewentualnie nawet dostarczyć swoją. Niezbyt dobrze widocznie zrozumiałem 2. część twojego pierwszego zdania. To w Niemczech nie rozumieją Putina????? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:57 Kto umie, to rozumie (np. ja nie mam problemów). Ona widać nie umiała. Ale takich nieumiejących "nieumnych" jest pełno, daleko nie trzeba szukać, wystarczy się rozejrzeć po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:23 Rassenamt sprawdzał i jedno i drugie. A kto twierdzi, że Niemcy znieśli? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pokazali całą konferencję Putina 04.04.08, 18:24 Z pewnością nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczor uciekł, Sikorski najeżony,Niemcy się ś 04.04.08, 16:51 Pani Evo, a kogo interesuje komentarz niemieckojęzycznej stacji. Jeżeli nasz prezydent nie zechciał rozmawiać z Putinem to może świadczyć jedynie o tym, że Putin nie jest godzien dostąpić tego zaszczytu i tyle. A jakiś zakompleksiony niemiecki dziennikarzyna niech zajmie się komentowaniem tego, co jego dziadek robił, w Waffen SS. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kaczor uciekł, Sikorski najeżony,Niemcy się ś 04.04.08, 17:00 Bardzo mądra odpowiedź. A co ma zrobić komentator o nieniemieckim pochodzeniu? Pewnie i dla niego znajdzie się równie "yntygentna" rada? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczor uciekł, Sikorski najeżony,Niemcy się ś 04.04.08, 18:00 eva15 napisała: > Bardzo mądra odpowiedź. A co ma zrobić komentator o nieniemieckim > pochodzeniu? Pewnie i dla niego znajdzie się równie "yntygentna" > rada? :DDD Nie, temu darujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 ewakuacja Kaczyńskiego? 04.04.08, 18:11 Pozostaje pytanie czy inni wschodnioeuropejscy "hegemoni", w rodzaju prezydentów Litwy lub Estonii zostali na posterunkach, czy też udali się po wskazówki do swego Protektora? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: ewakuacja Kaczyńskiego? 04.04.08, 18:21 Reszta milczała jak zaklęta, nogę dał podobno tylko Kaczyński. Usłyszałam jednym uchem, coś mogło mi umknąć. Może to jeszcze na Phoenixie powtórzą, albo będzie w i-necie. Na inne (nieniszowe) media publiczne nie liczę, bo one muszą bardziej uważać na poprawność polityczną. A Kaczor, wiadomo - wrażliwa mimoza. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 daje link 04.04.08, 18:26 commentisfree.guardian.co.uk/soumaya_ghannoushi_/2008/04/bear_baiting.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Aż dziw, że Guardian wydrukował tak uczciwy art. 04.04.08, 18:54 Aż dziw, że Guardian wydrukował tak uczciwy artykuł o Rosji. To chyba służy jako listek figowy, zwłaszcza w dyskusji z Rosjanami - patrzcie ludzie i podziwiajcie, jaką to mamy demokrację i wolność poglądów w GB. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Artykul w Guardianie 04.04.08, 22:22 eva15 napisała: > Aż dziw, że Guardian wydrukował tak uczciwy artykuł o Rosji. Uczciwy? Moze uczciwy (w swietym przekonaniu autorki o prawdziwosci jej opinii) ale ze zgodnoscia z prawda niewiele ma wspolnego. Jest wrecz beznadziejnie glupi i calkiem dobrze miesci sie w tradycji brytyjskiej "filozofii" sfer wplywow: jak dlugo Rosja nie zagraza Zachodowi moze sobie robic co sie jej zywnie podoba... na przyklad w Europie Wschodniej, na przyklad w Czeczeni. Brawo! ________________________ Probka dziennikarskiej eseistyki pani Soumaya Ghannoushi: Soumaya Ghannoushi - "In the space of a few years, Putin transformed Russia from the world's latest sick man to a confident, resurgent power. Russia is back on its feet after the terrible decade of US/IMF blessed "shock therapy", of rampant corruption and comprehensive decline." Komentarz czytelnika: "Of course the growth in the price of oil had nothing to do with that did it? Rampant corruption, by the way, has not gone away - nor have any of the deeper structural problems such as alcoholism, population decline, poor productivity, the low work ethic of Russians and so on. But what does that matter as long as Moscow can cruise along on easy oil money? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Chyba niezupelnie tak 04.04.08, 21:46 1. Tusk juz sie byl spotkal z Putinem, rozmawial, dyskutowal. Co tam w koncu ustalili obydwaj to inna rzecz ale sie spotkali. 2. Putin to prezydent, Sikorski "tylko" minister - nie jemu przeto zaczepiac Putina. 3. W tej sytuacji poniekad rozstropnie postapil Kaczynski, ze postanowil nie wtracac sie w poczynania obecnej ekipy. No, ale ze i protokolu nie dotrzymal to juz rzeczywiscie przesada. Taki prezydent: "nie sraczka to urok" (tym razem w tej wlasnie kolejnosci). *** Sarkazm niemieckiego komentatora nieco nieuzasadniony. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Raz wystarczy i nigdy więcej? 04.04.08, 22:19 Skoro Tusk już raz się spotkał z Putinem, to Kaczyński jest zwolniony z rozmów no i wysłuchania tego, co Putin do wszystkich zgromadzonych mówi? Myślisz, że prezydenci innych krajów dlatego rozmawiali z Putinem, że ich premierzy (w przeciwieństwie do Tuska) nigdy się z nim nie spotkali? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: Raz wystarczy i nigdy więcej? 04.04.08, 22:29 Nie bronie Kaczynskiego (przeciwnie), uwazam tylko, ze cytowany komentarz posunal sie za daleko. A moze to Twoj komentarz? Na przyklad, co tu zawinil Sikorski? Gdzie indziej zauwazylem Twoja pochwale artykulu pani Soumaya Ghannoushi w Guardianie. ??? Podobnie jak slepa antyrosyjskosc do niczego konstruktywnego nie prowadzi tak samo maja sie sprawy z radykalnym antyamerykanizmem... ktorego zapaszek zaczynam wietrzyc w Twoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
rafacholin Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 04.04.08, 16:10 To dobrze - przecież Lechu mógłby się rzucić na Putina i pobić go do nieprzytomności! Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 mamusia mu zakazała.. 04.04.08, 18:07 Mamusia dobra-katoliczka zakazała mu oglądać Putina-Stalina bo mogłyby ucierpieć jego hemoroidy i... pamięć o Katyniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ten prezydent jest fatalny...najlepiej 04.04.08, 19:54 by zrobil zdajac urzad,i rozpisujac nowe wybory na glowe panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 musiał by mnie Sikorski powstrzymywać .. 04.04.08, 21:51 a tego przecież bym nie zniósł! Putin nawet nie wie w jakim był niebezpieczeństwie, gdyby nie moja zimna krew i mój rozsądek. A teraz idę się poboksować z kotem. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałby 05.04.08, 07:43 Czy nie można było wczesniej powiedzieć 'nie chciałbym'...wówczas wiele spraw poszłoby inaczej i lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Juszczenko odwołał ambasadorów 05.04.08, 09:02 a miała być sielanka «На нинішньому саміті було чітко визначено – Україна буде в НАТО. Це історична подія для нашого народу», - сказав В.ЮЩЕНКО, додавши, що таку позицію займають всі країни Альянсу без винятку. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Prezydent o spotkaniu z Putinem: Nie chciałbym .. 06.04.08, 00:02 Ten człowiek nic ni załatwi jesli spotyka sie tylko z tymi, z którymi i tak widział sie niedawno i maja podobne poglady. On sie chyba boi prawdziwych przeciwników? Niech spotka sie z Putinem i chwyci go za gardło! Nie , to dla niego za trudne. Woli swoich, przewidywalnych choć nudnych. Odpowiedz Link Zgłoś