placebo99 To może Dorn był tym kretem co osłabił partię... 30.09.08, 22:14 Musiał bardzo potrzebować srebrników na opłacenie alimentów za swoje wszystkie nakopulowane dzieci na lewo i prawo. Za te judaszowe srebrniki widać podkopywał stabilne filary partii tak, że na chwiłę osłabła co wykorzystała ekstrema ścierwoliberalna na garnuszku Moskwy i dokonała wrogiego przejęcia władzy. Ale to tylko na chwilę, bo już się nie da znieść tego odoru rozkładającej się padliny libertyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: To może Dorn był tym kretem co osłabił partię 01.10.08, 03:18 te, placebo88 ! wez to sobie jeszcze raz przeczytaj, hehehehehe: > Musiał bardzo potrzebować srebrników na opłacenie alimentów za swoje > wszystkie nakopulowane dzieci na lewo i prawo. Za te judaszowe > srebrniki widać podkopywał stabilne filary partii tak, że na chwiłę > osłabła co wykorzystała ekstrema ścierwoliberalna na garnuszku > Moskwy i dokonała wrogiego przejęcia władzy. Ale to tylko na chwilę, > bo już się nie da znieść tego odoru rozkładającej się padliny > libertyństwa. > wiekszej glupoty dawno nie czytalem. gowno sie z ciebie leje. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dorn nie jest wcale gorszy od reszty PiSdzielskiej 01.10.08, 03:20 hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ale jaja! Niedługo wszyscy "znakomici prawnicy" z 30.09.08, 22:19 PiS będą się wzajemnie ze sobą procesować! Odpowiedz Link Zgłoś
kosma44 Dorn występuje do sądu przeciw J. Kaczyńskiemu 30.09.08, 22:22 no i niech się sądzą , przynajmniej wesoło będzie . Kto komu dokopie . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Dorn występuje do sądu przeciw J. Kaczyńskiemu 30.09.08, 22:27 Prezes PIS bardzo kocha dzieci, kocha je do tego stopnia że ich nie zrobił, czym niewątpliwie wyświadczył im ogromną przysługę Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 signor donaldo blantini, 30.09.08, 22:32 czy jest w tej sprawie osobą neutralną? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: signor donaldo blantini, 30.09.08, 22:38 (ziew....) a kiedy napiszesz następne tomy...? Tak pytam, bo pierwszy strasznie chudziutki...jak teczka Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: signor donaldo blantini, 30.09.08, 23:20 nie ziewaj, bo dostaniesz zmarszczek. jest jednak na to metoda: botox pl.wikipedia.org/wiki/Botox Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Carpaccio, ciekaw jestem, gdzie tacy kretyni jak 30.09.08, 23:56 ty się rodzą. Dla ciebie nieważnym jest o czym się pisze. Jedynym twoim zadaniem jest ni z gruszki ni z pietruszki obrażać rząd w myśl instrukcji Jarkacza. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Carpaccio, ciekaw jestem, gdzie tacy kretyni 01.10.08, 00:09 guru133 napisał: > ty się rodzą. Dla ciebie nieważnym jest o czym się pisze. Jedynym twoim zadanie > m > jest ni z gruszki ni z pietruszki obrażać rząd w myśl instrukcji Jarkacza. masz racje, jestem ni z gruszki ni z pietruszki. ale chyba zabić mnie nie chcesz? a wykonywanie instrukcji? stary, za darmo? widzisz mnie w takiej roli? tak trudno uwierzyć, że ja to tak sam od siebie? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wiesz że to na prawdę trudno uwierzyć że ktoś 01.10.08, 03:25 może pisać takie głupoty sam od siebie i za darmo:))) A co do zabójstwa, to się nie obawiaj. Po pierwsze jestem pacyfistą (jak to guru) a po drugie gdybym już musiał zabić, to kogoś za kogo warto by było siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wczoraj trzeci bliźniak, dzisiaj pierwszy wróg. 30.09.08, 22:41 Takie to i standardy rodem z pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Wredne kaczki powinny zniknąć z życia publicznego 30.09.08, 23:01 Won z polityki, z gazet, z telewizorni. Nawet won z dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Wredne kaczki powinny zniknąć z życia publicz 01.10.08, 03:34 mieszaniec-zopola napisał: > Won z polityki, z gazet, z telewizorni. > Nawet won z dowcipów. nawet nie wiesz jak szybko to się stanie... te ścierwa polityczne zaczynają gnić i śmierdzieć. Wkrótce zaczną się ucieczki z pissu. Miernoty typu giżyński, ziobro czy mułlarczyk i tym podobne śmieci zostaną. Reszta ucieknie. I to będzie koniec pissu. I koniec kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ewwwwa Dorn wstyd dla PISu 30.09.08, 23:15 Uchylać się od płacenia alimentów na swoje dziecko, to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Dorn wstyd dla PISu 30.09.08, 23:23 ewwwwa napisała: > Uchylać się od płacenia alimentów na swoje dziecko, to skandal. Gosiewski, wstyd dla PiS-u z tych samych powodów. Kaczyńscy, Kurski, karski, Brudziński, Kępa itd, to też wstyd dla PiS-u, tyle tylko że z innych powodów. Taka to już partia nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Dorn wstyd dla PISu 01.10.08, 00:16 guru133 napisał: > Gosiewski, wstyd dla PiS-u z tych samych powodów. Kaczyńscy, Kurski, karski, > Brudziński, Kępa itd, to też wstyd dla PiS-u, tyle tylko że z innych powodów. > Taka to już partia nieudaczników. A czym, poza nazwiskami różnią od posłów PO? Rozwalili WSI (poza Komorowskim), uchwalali ustawy zgodnie z wytycznymi PiS, które TK wyrzucał do kosza. Fakt, za PiS był jednak większy wzrost gospodarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czy spodziewałeś się że jedna prawicowa partia 01.10.08, 03:13 w jakiś szczególny sposób będzie się różnić od innej prawicowej partii? jeżeli są różnice, to tylko w sposobach osiągania tych samych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dorn wstyd dla PISu 01.10.08, 06:15 "Fakt, za PiS był jednak większy wzrost gospodarczy." Który w najmniejszym stopniu nie był ich zasługą. Gospodarkę naprawia się długo ale psuje łatwo. PiS miał fuksa załapać się na "dobre czasy", tyle że nie potrafili (nie chcieli) tego wykorzystać do niezbędnych reform np. służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 30.09.08, 23:36 chyba to samo co ze szpitalami. hehehe "- Z odrobiną dobrej woli jest możliwe podjęcie pozytywnej decyzji w sprawie stoczni. Nie widziałem dobrej woli po stronie pani komisarz - powiedział minister skarbu po rozmowie." można by rzec, że wydymać się nie dali, hehehe www.tvn24.pl/-1,1566859,0,1,bedzie-negatywna-opinia-ws-polskich-stoczni,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 30.09.08, 23:41 biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych kupa, to jedyne co mogę wieszczyć to powtórkę z rozrywki, choć wyrokować nie będę kto i kogo rozrywać będzie. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:05 carpaccio4 napisał: > biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych > kupa, to jedyne co mogę wieszczyć to powtórkę z rozrywki, choć wyrokować nie > będę kto i kogo rozrywać będzie. > hehehe > Co do kupy, to masz w pewnym sensie rację. Jest to kupa ekonomicznego gnoju jaką po sobie zostawił PiS. Natomiast jeżeli chodzi o historię Europy, to nie wiem czemu pomijasz epizod polskiego rządu sterowanego radiem z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:17 guru133 napisał: Natomiast jeżeli chodzi o historię Europy, to nie wiem > czemu pomijasz epizod polskiego rządu sterowanego radiem z Torunia. załatw mi dłuższą sygnaturkę i spoko. skąd domysł, że nie chcę umieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dla chcącego nic trudnego, no ale wtedy musiałbyś 01.10.08, 03:18 się narazić swojemu panu, Belzebubowi z Torunia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:06 carpaccio4 napisał: > biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych > kupa, wzrostów... money.cnn.com/data/markets/dow/---------------- Dow Jones Industrial Average 10,850.66 +485.21 / +4.68% Sep 30 4:08pm ---------------- A to, że Donaldu Tusku i cały ten rząd (może poza Schetyną i częściowo Sikorskim)to nieuki, darmozjady itd - podobnie jak za czasów Piss wszyscy ministrowie, to widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:23 bwwald07 napisał: > > kupa, > > wzrostów... > money.cnn.com/data/markets/dow/---------------- > Dow Jones Industrial Average > 10,850.66 +485.21 / +4.68% > Sep 30 4:08pm > ---------------- > > A to, że Donaldu Tusku i cały ten rząd (może poza Schetyną i częściowo > Sikorskim)to nieuki, darmozjady itd - podobnie jak za czasów Piss wszyscy > ministrowie, to widać, słychać i czuć. > analiza, że tak powiem 48 godzinnego wykresu:) może lepiej tak? stooq.com/q/?s=djia&c=1y&t=l&a=lg&b=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:33 carpaccio4 napisał: > analiza, że tak powiem 48 godzinnego wykresu:) > może lepiej tak? > stooq.com/q/?s=djia&c=1y&t=l&a=lg&b=0 Podałeś wykresy roczne (?), a ja odnosiłem się do wykresów 24 godzinnych, a nie 48 ;) Poza tym od prawie roku rządzi w PRL 3.5 Kaszób z Gdańska i raczej nie ma wiele wspólnego z indeksami w USA, czy w PRL 3.5. Na przyszłość polskich stoczni ma/miał jednak wpływ. Może to i dobrze, że je rozwalą - podobnie jak banki inwestycyjne w usa. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:45 bwwald07 napisał: > Podałeś wykresy roczne (?), a ja odnosiłem się do wykresów 24 godzinnych, a nie > 48 ;) Poza tym od prawie roku rządzi w PRL 3.5 Kaszób z Gdańska i raczej nie ma > wiele wspólnego z indeksami w USA, czy w PRL 3.5. Na przyszłość polskich stoczn > i > ma/miał jednak wpływ. Może to i dobrze, że je rozwalą - podobnie jak banki > inwestycyjne w usa. ok. 24.... a mój roczny. co do stoczni to chyba już czas na odesłanie dziury bez dna w niebyt. a banki? gdyby to nie były naczynia połączone na całym świecie to miałbym w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:57 carpaccio4 napisał: > a banki? gdyby to nie były naczynia połączone na całym świecie to > miałbym w nosie. Państwo (podatnicy) powinno wspierać słabszych, ale nie powinno pompować pieniędzy podatników w zabawę spekulantów, hazardzistów itd, którzy zagrają sobie tymi pieniędzmi ponownie, aż do następnej zwałki. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 carpaccio, czy ty przestaniesz p......ć o 01.10.08, 03:16 d...e Maryni kiedy twoi idole dostają po łbie a ty nie wiesz jak ich bronić? Czyżby instrukcje Jarkacza były dla ciebie niezrozumiałe? Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Jak ta prawica niemoralnie się prowadzi! 01.10.08, 00:03 Jak to jest - wśród tych prawicowych oszołomów, którzy jak jeden mąż głosowali za brakiem refundacji antykoncepcji, jest cała masa rozwodników, a ich dzieci mają nieślubne dzieci? Jak to jest, że mimo to hierarchowie kościelni nie karcą ich (tak jak zwykły plebs), a wręcz sadzają w pierwszych rzędach na wszystkich uroczystościach kościelnych, modlą się za ich pomyślność, poklepują po pleckach itd? Nie przepadam za lewicą i ludowcami (zresztą PO też nie lubię) - ale na tle prawicowców są oni wzorem cnót rodzinnych! Mimo nie obnoszenia się ostentacyjnie z przekonaniem o własnej świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Dornowaty..oj Dornowaty Ludwik.... 01.10.08, 00:18 Żółtą kartkę od "moherowego słońca" już dostał.....a teraz zamiast czerwonej ... dostał po gębie... Oj Dornowaty...Dornowaty.....i po co Ci to było..... ____________________________ Ostrzeżenie dla pozostałych PiSuarów....."MORDY wy WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
dialog "za" czy "o" alimenty? 01.10.08, 05:46 Dorn pozywa Kaczyńskiego za alimenty czy może o alimenty? Warto dokładnie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Że niby Jarosław spłodził dzieciaka ? a czym ??? 01.10.08, 06:33 jeśli można zapytać.... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Ludwig w PełO? 01.10.08, 08:44 Kiedy? Zaraz, czy dopiero przed wyborami prezydenckimi? A może u Dutkiewicza? W PiSie stolca już nie dostanie, a siedzieć gdzieś trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś