Dodaj do ulubionych

Dorn występuje do sądu przeciw J. Kaczyńskiemu

• placebo99 To może Dorn był tym kretem co osłabił partię... 30.09.08, 22:14
      Musiał bardzo potrzebować srebrników na opłacenie alimentów za swoje
      wszystkie nakopulowane dzieci na lewo i prawo. Za te judaszowe
      srebrniki widać podkopywał stabilne filary partii tak, że na chwiłę
      osłabła co wykorzystała ekstrema ścierwoliberalna na garnuszku
      Moskwy i dokonała wrogiego przejęcia władzy. Ale to tylko na chwilę,
      bo już się nie da znieść tego odoru rozkładającej się padliny
      libertyństwa.
      • zetorg Re: To może Dorn był tym kretem co osłabił partię 01.10.08, 03:18
        te, placebo88 ! wez to sobie jeszcze raz przeczytaj, hehehehehe:

> Musiał bardzo potrzebować srebrników na opłacenie alimentów za swoje
        > wszystkie nakopulowane dzieci na lewo i prawo. Za te judaszowe
        > srebrniki widać podkopywał stabilne filary partii tak, że na chwiłę
        > osłabła co wykorzystała ekstrema ścierwoliberalna na garnuszku
        > Moskwy i dokonała wrogiego przejęcia władzy. Ale to tylko na chwilę,
        > bo już się nie da znieść tego odoru rozkładającej się padliny
        > libertyństwa.
        >

wiekszej glupoty dawno nie czytalem. gowno sie z ciebie leje.
      • guru133 Dorn nie jest wcale gorszy od reszty PiSdzielskiej 01.10.08, 03:20
        hołoty.
      • guru133 Opps, zapomniałem cię przywitać ścierwojadzie:) 01.10.08, 03:21
        >
    • zigzaur Ale jaja! Niedługo wszyscy "znakomici prawnicy" z 30.09.08, 22:19
      PiS będą się wzajemnie ze sobą procesować!
    • kosma44 Dorn występuje do sądu przeciw J. Kaczyńskiemu 30.09.08, 22:22
      no i niech się sądzą , przynajmniej wesoło będzie . Kto komu
      dokopie .
    • tomek_al Dorn występuje do sądu przeciw J. Kaczyńskiemu 30.09.08, 22:27
      Prezes PIS bardzo kocha dzieci, kocha je do tego stopnia że ich nie zrobił, czym
      niewątpliwie wyświadczył im ogromną przysługę
    • carpaccio4 signor donaldo blantini, 30.09.08, 22:32
      czy jest w tej sprawie osobą neutralną?
      • tw_wielgus Re: signor donaldo blantini, 30.09.08, 22:38
        (ziew....) a kiedy napiszesz następne tomy...?
        Tak pytam, bo pierwszy strasznie chudziutki...jak teczka Jarosława.
        • carpaccio4 Re: signor donaldo blantini, 30.09.08, 23:20
          nie ziewaj, bo dostaniesz zmarszczek. jest jednak na to metoda:
          botox
          pl.wikipedia.org/wiki/Botox
      • guru133 Carpaccio, ciekaw jestem, gdzie tacy kretyni jak 30.09.08, 23:56
        ty się rodzą. Dla ciebie nieważnym jest o czym się pisze. Jedynym twoim zadaniem
        jest ni z gruszki ni z pietruszki obrażać rząd w myśl instrukcji Jarkacza.
        • carpaccio4 Re: Carpaccio, ciekaw jestem, gdzie tacy kretyni 01.10.08, 00:09
          guru133 napisał:

> ty się rodzą. Dla ciebie nieważnym jest o czym się pisze. Jedynym twoim zadanie
          > m
          > jest ni z gruszki ni z pietruszki obrażać rząd w myśl instrukcji Jarkacza.

masz racje, jestem ni z gruszki ni z pietruszki. ale chyba zabić mnie nie
          chcesz? a wykonywanie instrukcji? stary, za darmo? widzisz mnie w takiej roli?
          tak trudno uwierzyć, że ja to tak sam od siebie? hehehe
          • guru133 Wiesz że to na prawdę trudno uwierzyć że ktoś 01.10.08, 03:25
            może pisać takie głupoty sam od siebie i za darmo:))) A co do zabójstwa, to się
            nie obawiaj. Po pierwsze jestem pacyfistą (jak to guru) a po drugie gdybym już
            musiał zabić, to kogoś za kogo warto by było siedzieć.
    • guru133 Wczoraj trzeci bliźniak, dzisiaj pierwszy wróg. 30.09.08, 22:41
      Takie to i standardy rodem z pisuaru.
    • mieszaniec-zopola Wredne kaczki powinny zniknąć z życia publicznego 30.09.08, 23:01
      Won z polityki, z gazet, z telewizorni.
      Nawet won z dowcipów.
      • stara_twojej_starej Re: Wredne kaczki powinny zniknąć z życia publicz 01.10.08, 03:34
        mieszaniec-zopola napisał:

> Won z polityki, z gazet, z telewizorni.
        > Nawet won z dowcipów.

nawet nie wiesz jak szybko to się stanie... te ścierwa polityczne zaczynają gnić
        i śmierdzieć. Wkrótce zaczną się ucieczki z pissu. Miernoty typu giżyński,
        ziobro czy mułlarczyk i tym podobne śmieci zostaną. Reszta ucieknie. I to będzie
        koniec pissu. I koniec kaczyńskich.
    • ewwwwa Dorn wstyd dla PISu 30.09.08, 23:15
      Uchylać się od płacenia alimentów na swoje dziecko, to skandal.
      • guru133 Re: Dorn wstyd dla PISu 30.09.08, 23:23
        ewwwwa napisała:

> Uchylać się od płacenia alimentów na swoje dziecko, to skandal.
        Gosiewski, wstyd dla PiS-u z tych samych powodów. Kaczyńscy, Kurski, karski,
        Brudziński, Kępa itd, to też wstyd dla PiS-u, tyle tylko że z innych powodów.
        Taka to już partia nieudaczników.
        • bwwald07 Re: Dorn wstyd dla PISu 01.10.08, 00:16
          guru133 napisał:

> Gosiewski, wstyd dla PiS-u z tych samych powodów. Kaczyńscy, Kurski, karski,
          > Brudziński, Kępa itd, to też wstyd dla PiS-u, tyle tylko że z innych powodów.
          > Taka to już partia nieudaczników.

A czym, poza nazwiskami różnią od posłów PO? Rozwalili WSI (poza Komorowskim),
          uchwalali ustawy zgodnie z wytycznymi PiS, które TK wyrzucał do kosza. Fakt, za
          PiS był jednak większy wzrost gospodarczy.
          • guru133 A czy spodziewałeś się że jedna prawicowa partia 01.10.08, 03:13
            w jakiś szczególny sposób będzie się różnić od innej prawicowej partii? jeżeli
            są różnice, to tylko w sposobach osiągania tych samych celów.
          • maaac Re: Dorn wstyd dla PISu 01.10.08, 06:15
            "Fakt, za PiS był jednak większy wzrost gospodarczy."

Który w najmniejszym stopniu nie był ich zasługą. Gospodarkę
            naprawia się długo ale psuje łatwo. PiS miał fuksa załapać się
            na "dobre czasy", tyle że nie potrafili (nie chcieli) tego
            wykorzystać do niezbędnych reform np. służby zdrowia.
    • carpaccio4 signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 30.09.08, 23:36
      chyba to samo co ze szpitalami. hehehe
      "- Z odrobiną dobrej woli jest możliwe podjęcie pozytywnej decyzji w sprawie
      stoczni. Nie widziałem dobrej woli po stronie pani komisarz - powiedział
      minister skarbu po rozmowie."
      można by rzec, że wydymać się nie dali, hehehe
      www.tvn24.pl/-1,1566859,0,1,bedzie-negatywna-opinia-ws-polskich-stoczni,wiadomosc.html
      • carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 30.09.08, 23:41
        biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych
        kupa, to jedyne co mogę wieszczyć to powtórkę z rozrywki, choć wyrokować nie
        będę kto i kogo rozrywać będzie.
        hehehe
        • guru133 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:05
          carpaccio4 napisał:

> biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych
          > kupa, to jedyne co mogę wieszczyć to powtórkę z rozrywki, choć wyrokować nie
          > będę kto i kogo rozrywać będzie.
          > hehehe
          >
          Co do kupy, to masz w pewnym sensie rację. Jest to kupa ekonomicznego gnoju jaką
          po sobie zostawił PiS. Natomiast jeżeli chodzi o historię Europy, to nie wiem
          czemu pomijasz epizod polskiego rządu sterowanego radiem z Torunia.
          • carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:17
            guru133 napisał:

Natomiast jeżeli chodzi o historię Europy, to nie wiem
            > czemu pomijasz epizod polskiego rządu sterowanego radiem z Torunia.

załatw mi dłuższą sygnaturkę i spoko. skąd domysł, że nie chcę umieścić?
            • guru133 Dla chcącego nic trudnego, no ale wtedy musiałbyś 01.10.08, 03:18
              się narazić swojemu panu, Belzebubowi z Torunia:)
        • bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:06
          carpaccio4 napisał:

> biorąc pod uwagę, że historia lubi się powtarzać, a i na rynkach ekonomicznych
          > kupa,

wzrostów...
          money.cnn.com/data/markets/dow/----------------
          Dow Jones Industrial Average
          10,850.66 +485.21 / +4.68%
          Sep 30 4:08pm
          ----------------

A to, że Donaldu Tusku i cały ten rząd (może poza Schetyną i częściowo
          Sikorskim)to nieuki, darmozjady itd - podobnie jak za czasów Piss wszyscy
          ministrowie, to widać, słychać i czuć.

• carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:23
            bwwald07 napisał:

> > kupa,
            >
            > wzrostów...
            > money.cnn.com/data/markets/dow/----------------
            > Dow Jones Industrial Average
            > 10,850.66 +485.21 / +4.68%
            > Sep 30 4:08pm
            > ----------------
            >
            > A to, że Donaldu Tusku i cały ten rząd (może poza Schetyną i częściowo
            > Sikorskim)to nieuki, darmozjady itd - podobnie jak za czasów Piss wszyscy
            > ministrowie, to widać, słychać i czuć.
            >

analiza, że tak powiem 48 godzinnego wykresu:)
            może lepiej tak?
            stooq.com/q/?s=djia&c=1y&t=l&a=lg&b=0
            • bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:33
              carpaccio4 napisał:

> analiza, że tak powiem 48 godzinnego wykresu:)
              > może lepiej tak?
              > stooq.com/q/?s=djia&c=1y&t=l&a=lg&b=0

Podałeś wykresy roczne (?), a ja odnosiłem się do wykresów 24 godzinnych, a nie
              48 ;) Poza tym od prawie roku rządzi w PRL 3.5 Kaszób z Gdańska i raczej nie ma
              wiele wspólnego z indeksami w USA, czy w PRL 3.5. Na przyszłość polskich stoczni
              ma/miał jednak wpływ. Może to i dobrze, że je rozwalą - podobnie jak banki
              inwestycyjne w usa.
              • carpaccio4 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:45
                bwwald07 napisał:

> Podałeś wykresy roczne (?), a ja odnosiłem się do wykresów 24 godzinnych, a nie
                > 48 ;) Poza tym od prawie roku rządzi w PRL 3.5 Kaszób z Gdańska i raczej nie ma
                > wiele wspólnego z indeksami w USA, czy w PRL 3.5. Na przyszłość polskich stoczn
                > i
                > ma/miał jednak wpływ. Może to i dobrze, że je rozwalą - podobnie jak banki
                > inwestycyjne w usa.

ok. 24.... a mój roczny. co do stoczni to chyba już czas na odesłanie dziury bez
                dna w niebyt. a banki? gdyby to nie były naczynia połączone na całym świecie to
                miałbym w nosie.
                • bwwald07 Re: signore donaldo blantini, a co ze stoczniami? 01.10.08, 00:57
                  carpaccio4 napisał:

> a banki? gdyby to nie były naczynia połączone na całym świecie to
                  > miałbym w nosie.

Państwo (podatnicy) powinno wspierać słabszych, ale nie powinno pompować
                  pieniędzy podatników w zabawę spekulantów, hazardzistów itd, którzy zagrają
                  sobie tymi pieniędzmi ponownie, aż do następnej zwałki.
                • guru133 carpaccio, czy ty przestaniesz p......ć o 01.10.08, 03:16
                  d...e Maryni kiedy twoi idole dostają po łbie a ty nie wiesz jak ich bronić?
                  Czyżby instrukcje Jarkacza były dla ciebie niezrozumiałe?
    • madissa Jak ta prawica niemoralnie się prowadzi! 01.10.08, 00:03
      Jak to jest - wśród tych prawicowych oszołomów, którzy jak jeden mąż głosowali
      za brakiem refundacji antykoncepcji, jest cała masa rozwodników, a ich dzieci
      mają nieślubne dzieci? Jak to jest, że mimo to hierarchowie kościelni nie karcą
      ich (tak jak zwykły plebs), a wręcz sadzają w pierwszych rzędach na wszystkich
      uroczystościach kościelnych, modlą się za ich pomyślność, poklepują po pleckach
      itd?

Nie przepadam za lewicą i ludowcami (zresztą PO też nie lubię) - ale na tle
      prawicowców są oni wzorem cnót rodzinnych! Mimo nie obnoszenia się ostentacyjnie
      z przekonaniem o własnej świętości.
    • milo_1 Dornowaty..oj Dornowaty Ludwik.... 01.10.08, 00:18
      Żółtą kartkę od "moherowego słońca" już dostał.....a teraz zamiast czerwonej ... dostał po gębie...
      Oj Dornowaty...Dornowaty.....i po co Ci to było.....

Ostrzeżenie dla pozostałych PiSuarów....."MORDY wy WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA.....

...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych
      stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu
      innemu,może sie i tobie przydarzyć......
    • dialog "za" czy "o" alimenty? 01.10.08, 05:46
      Dorn pozywa Kaczyńskiego za alimenty czy może o alimenty? Warto
      dokładnie sprawdzić.
      • amg53 Że niby Jarosław spłodził dzieciaka ? a czym ??? 01.10.08, 06:33
        jeśli można zapytać....
    • metall Ludwig w PełO? 01.10.08, 08:44
      Kiedy? Zaraz, czy dopiero przed wyborami prezydenckimi?
      A może u Dutkiewicza?

W PiSie stolca już nie dostanie, a siedzieć gdzieś trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka