profanum_vulgus Brawo Panie Kaczyński! 10.11.08, 18:46 Zaproszenie tego buca, który wielokrotnie Panu ubliżał byłoby policzkiem dla przyzwoitych ludzi w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brawo Panie Kaczyński! 10.11.08, 19:00 W takim razie ty powinieneś się smucić z powodu braku zaproszenia dla Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 10.11.08, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Brawo Panie Kaczyński! 10.11.08, 19:13 buca? Bucem to jest ten zakompleksialy kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Kaczyński i przyzwoici ludzie ? Tacy jak Kurski? 10.11.08, 21:44 To jak ogień i woda. Górski z "lewackim terrorystą", Kurski z "ciemny lud to kupi" oto "przyzwoici" ludzie z okolic Kaczyńskiego. Pojawienie się polityków na tej imprezie ( polskich nie zagranicznych ) jest policzkiem dla przyzwoitych ludzi w tym kraju. Szkoda ze Sikorski wymiekł, miałem go za inteligentniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To niby kaczy mlaskacz... 11.11.08, 02:16 jest przyzwoity?...Przeciez to juz sie w glowie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 18:47 To nie jest prywatne przyjęcie pRezydenta ale państwowe z okazji Święta Niepodległości i prezydent Wałęsa powinien być zaproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 19:01 Ależ to miernota znalazła się na przydenckim tronie.... toż to poziom Andrzeja Leppera i Chojarskiej razem wziętych. Profesor prawa w przeddzień święta narodowego wygłasza takie teksty do młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zaden swintuch... 11.11.08, 02:19 nie ma wyczucia powagi miejsca i chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Wałęsa jest związany politycznie z PO 10.11.08, 18:54 syna ma w PO. Tylko ślepy tego nie widzi. Zero obiektywności. Wykorzystuje nobla do obecnej gry politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 krakus24a ,durniu! Wałęsa może,L.Kaczynski nie !!! 10.11.08, 18:57 Kto jest urzędującym prezydentem?..Myśl durniu, to nie boli ! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Kwaśniewski jest związany politycznie z SLD 10.11.08, 19:41 Podejrzany o kontakty ze szpiegiem rosyjskim. Tylko ślepy tego nie widzi. Co nie przeszkadza mu być doradcą prezydenta PiS. Wiadomo - lewic się wspiera... Odpowiedz Link Zgłoś
jamgawel2 To moja piaskownica! 10.11.08, 18:55 i moje wiadereczko i moja lapatka i moje grabki i moj piasek i moja hustawka i moj starszy brat moze cie zbic jak mi bedziesz zabieral zabawki. I moge cie opluc! Wstyd za Kaczynskiego nie jest dobrym stanem amocjonalnym. Wspolczucie jest lepszym. Nie mozna sie wstydzic chorego czlowieka. Trzeba mu wspolczuc i leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: To moja piaskownica! 10.11.08, 21:01 Ale jak mamy go leczyć i z czego, jeśli można wiedzieć? Złapać i wspólnymi siłami wydobywać ze stanu zaawansowanego otępienia starczego i/czy z infantylizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kupic mu lopate... 11.11.08, 10:11 niech wykopie sobie dolek na swoja miare. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ja nie boje sie twojego... 11.11.08, 10:07 brata,bo on jest taki sam kurdupel jak ty.On ma kota ,ktorym szczuje ludzi.KACZORY musza odejsc ,BO ZASWINILY juz cale podworko. Odpowiedz Link Zgłoś
zohen Zgadnijcie pisuary kto - raczej - co to jest: 10.11.08, 18:57 małe, mściwe, mlaskające, małostkowe, zakompleksione,obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczor podłożył sie Wałesie jak dureń !! 10.11.08, 18:59 Teraz Lechu będzie miał używanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Kaczor podłożył sie Wałesie jak dureń !! 10.11.08, 19:02 pierot6 napisał: > Teraz Lechu będzie miał używanie ! To prawda, Kaczynski to przygłup.... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus [...] 10.11.08, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajus75 czy ktoś pamięta??? 10.11.08, 19:02 jak prezydęęt wraz ze swoim braciszkiem jarkaczem palili kukłę Prezydenta Wałęsy pod Belwederem, chyba w 93 ??? Czyżby chodziło mu o to że ma zamiar przeprosić Wałęsę ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaczynski powinien najpierw przeprosic Polakow.... 10.11.08, 19:10 za trzy lata wstydu podczas jego "milosciwego panowania"..... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj może lepiej odtajnić raport o stanie zdrowia. 10.11.08, 19:06 nazwanego Durniem Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaczynski powinien przeprosic najpierw Polakow.... 10.11.08, 19:12 za trzy lata swojej "prezydentury". Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw-2 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 19:17 Tylko 2 ludziom zawdzięczamy niepodległość po 1989 - Wałęsie i Jaruzelskiemu: zgraja małych ludzi, kt. się kręciła około Wałęsy nie ma tu nic do powiedzenia. Mam 85 lat pamiętam dobrze czas z przed 1939 i bardzo mi wstyd - za to co teraz wyprawiają niektórzy z PiS [Partia i Siła]. I poco biłem się do 1945 r. i to z NKWD? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Michnik o Wałęsie: 10.11.08, 19:19 Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich". Jest „nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny". Co gorsza, „nie jest w stanie uczyć się na własnych błędach, gdyż jest przekonany, że ich nigdy nie popełnił”. Poza tym „szkodzi Polsce”, gdyż „szerzy jej obraz jako niestabilnego kraju, pełnego niekończących się konfliktów”. Jest przy tym „niebezpieczny”, bo „ideałem Wałęsy jest przejęcie pełnej władzy bez odpowiedzialności”, a „jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy”. Nie są to cytaty z owianej tajemnicą książki Sławomira Cenckiewicza i Piotra Gontarczyka – rzekomego paszkwilu IPN na byłego przywódcę „Solidarności". Pochodzą z eseju Adama Michnika, który opublikowały w listopadzie 1990 r. niemiecki dziennik „Die Tageszeitung" i francuski „La Libération”. www.wprost.pl/ar/130359/Skaner/?I=1328 I tego człowieka ma Pan Kaczyński zapraszać? Toż to byłby policzek dla Pana Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiospiewa profanum_vulgus o L.Kaczynskim... 10.11.08, 19:23 www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear.html fotoforum.gazeta.pl/photo/6/sb/ff/crmy/Cib3vFYMSoPWya2QOX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 L. Kaczyński, Bal, Niepodleglosc... Walesa 10.11.08, 19:31 Bal z okazji rocznicy niepodleglosci to nie prywatna impreza u Lecha Kaczynskiego ani nawet bal na czesc prezydenta. To jest bal dla uczczenia odzyskania niepodleglosci Polski. Walesa nalezy do grona 10 osob, ktore najbardziej przyczynily sie do odzyskania przez Polske niepodleglosci (tym razem w roku 1989). Sposrod osob zyjacych bodaj nie ma nikogo bardziej zasluzonego. Jesli Lech Kaczynski nie moze zniesc obecnosci na balu Lecha Walesy - nie musi sie tam pokazywac. On nie ma zadnych zaslug w odzyskaniu niepodleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 10.11.08, 19:32 To oczywiste . Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 10.11.08, 19:35 Pan Prezydent często zapomina o swoich gafach, ale za to doskonale pamięta o czyichś... Słynne "spieprzaj dziadu" poczytuje sobie chyba Pan Prezydent za słowa godne epoki - znajdą się one w najlepszych podręcznikach historii, a na Sorbonie powstanie kilka rozpraw naukowych o doniosłości tych słów i z pewnością któraś z nich zasłuży sobie na Nobla "Ojciec Dyrektor" nie musi przepraszać Pani Kaczyńskiej, bo to święty i święte słowa wypowiedział. To już nie jest hipokryzja; to jest dno moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur głupi kartofel wreszcie przeprosi Wałęsę 10.11.08, 19:42 czy to jakaś nowa sztuczka PIS-dziel....ców Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Jeśli dobrze zrozumiałem Lecha Kaczyńskiego, to... 10.11.08, 19:43 zamierza on przeprosić prezydenta Wałęsę, za liczne podłości jakich dopuszczał się pod adresem najbardziej znanego polityka polskiego na świecie, laureata pokojowej nagrody Nobla i postaci powszechnie uznawanej, przynajmniej za granicą, za obaliciela komunizmu. Nie będę zdziwiony jednak, jeśli jak zwykle Kaczyńskiemu wykluło się coś zupełnie innego w tym małym kaczym móżdżku. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jeśli dobrze zrozumiałem Lecha Kaczyńskiego, 10.11.08, 19:47 Ludzie, skąd w Was tyle żółci, jadu i nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Re: Jeśli dobrze zrozumiałem Lecha Kaczyńskiego, 10.11.08, 19:52 anwad napisała: > Ludzie, skąd w Was tyle żółci, jadu i nienawiści? Normalnie, z prawicy. Bo przecież nie z PO, bo to partia miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jeśli dobrze zrozumiałem Lecha Kaczyńskiego, 10.11.08, 19:57 ... partia miłości... właśnie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Jeśli dobrze zrozumiałem Lecha Kaczyńskiego, 10.11.08, 23:45 anwad napisała: > ... partia miłości... właśnie widzę... Dziecko.Nie denerwuj się. Skąd w tobie tyle masochizmu, że nieustannie znajduję twoje wpisy na wrogich forach??? Skoro nie odpowiada ci "partia miłości", to zaloguj się na stronach pisu. Tam znajdziesz samą prawość i sprawiedliwość w czystym,klinicznym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiospiewa anwad zadał pytanie Kaczynskim,Rydzykowi i PIS-wi 10.11.08, 19:59 anwad napisała: > Ludzie, skąd w Was tyle żółci, jadu i nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: anwad zadał pytanie Kaczynskim,Rydzykowi i PI 10.11.08, 20:01 To pytanie mogłabym i Tobie zadać pierocie6... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 10.11.08, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 19:47 No nareszcie pan L. Kaczyński zmądrzał że chce przeprosić bohatera narodowego pana Lecha Wałęsę! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma L. Kaczyński człowiek który wiecznie się spóźnia.. 10.11.08, 19:51 biegłem, biegłem iiii ...dupa ! Teraz przestraszył się swojej małości. Wycofał się ze swojego uporu w sprawie niedopuszczenia do negocjacji UE Rosja. Smieszny ? Tak, ale niech będzie na swój rachunek a nie naraża na szwank prestiż Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne smiech na sali 10.11.08, 19:54 to tak jakby specjalnie kopnal Walese w kostke i z taka sila aby mu zlamac noge, kiedy ta noga juz w gipsie to nie on a Walesa ma go jeszcze przeprosic, no nie........on nie jest glupi, on jest pierd.olniety na amen!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiospiewa Kaczynski sie skomproPISował,czyli zeszmacił !!!! 10.11.08, 19:57 ich nie sieją.... Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Znowu Kaczyński ma rację, a PełOwcy się pienią... 10.11.08, 19:59 Znowu Kaczyński ma rację, a PełOwcy się pienią... to musi być miłosne zaślepienie... ale zaślepic sie w Pinokiu Tusku?!? to trzeba byc rzeczywiscie ograniczonym pełowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
evident przeproś konusie nawiedzony 10.11.08, 20:16 zapalenie kukły Wałęsy w 93 roku Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: przeproś konusie nawiedzony 11.11.08, 00:55 evident napisał: > zapalenie kukły Wałęsy w 93 roku CHYBA KAKTUS WYROSNIE PRZYDENTOWI NA REKU ZANIM GO WALESA PRZEPROSI. MYSLE,ZE DO TEGO NIGDY NIE DOJDZIE,BO ZA CO MA PRZEPRASZAC? ZA TO, ZE ZYJE?, ZA TO , ZE ZNA GO CALY SWIAT?, ZA TO, ZE DOSTAL NOBLA? A BLIZNIAKI DALEJ MALUJA NAM NOWA HISTORIE POLSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Tzn. Kaczyński nie zdazyl przeprosci Walesy? 10.11.08, 20:21 A ja myslalem ze to Kaczynski lzyl Walese i upieral sie pry winie "Bolka" tysiace razy. Walesa bronil sie te tysiace razy i to normalne ze szorstko ocenial Kaczynskich. Zreszta dzis tylko fanatycy braci Kaczynskich nie powiedza o nich zlego slowa. Ci co krytycznie sie wypowiedza o nich zaraz staja sie wrogami i trafiaja na "liste" u oszolomow politycznych niszczacych nawet wlasna partie. Odpowiedz Link Zgłoś
extra330 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 20:22 Przecież to jest Swięto Polski, a nie Kaczyńskiego. Zaprasza prezydent, a nie obywatel Kaczyński. Bez Wałęsy nie ma świętowania. Od kiedy należy przepraszać za prawdę? Wstyd mi. Żenada. Ta funkcja przerasta Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: extra330 10.11.08, 20:32 extra330 napisał: > Przecież to jest Swięto Polski, a nie Kaczyńskiego. Zaprasza prezydent, a nie > obywatel Kaczyński. Bez Wałęsy nie ma świętowania. Od kiedy należy przepraszać > za prawdę? Wstyd mi. Żenada. Ta funkcja przerasta Kaczyńskiego. Wlasnie dlatego, ze to jest swieto Polski, wszystkim donosicielom i kablownikom z Bolkiem na czele wstep wzbroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: tirowy na szose, bal nie dla was 10.11.08, 23:47 pies_na_prawizne napisał: > A weż sobie ten bal i wsadż go tam, gdzie lubisz najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
telefax L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 20:23 Gdyby Wałęsa był na tej gali, mogłoby być nieszczęście. Jakby ten bufon pękł to smród zatruł by pozostałych uczestników. Lechu, kup sobie śruby i powieś półkę na czapkę niewidkę - może się przydać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 10.11.08, 20:28 Czy to powiedział ten który palił kukłę Wałęsy razem z bratem (niech go piekło pochłonie), Dorniem , i tym sapiącym Semką, Panie Wałęsa napluj Pan z góry na te pokurcze, oni nie są warci aby Pan piwo postawił na ich głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Spieprzaj, dziadu 10.11.08, 20:30 Magister elegantiarum się znalazł, pęknę ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś