vingaer oświecenie 01.02.09, 02:03 wiecie co ;P? ta awaria była strasznym odkryciem. zdałam sobie sprawę, jak bardzo mój komfort surfowania po sieci jest uzależniony od sprawności google. koszmarna godzina w moim życiu ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
romek-sz Re: oświecenie 01.02.09, 02:22 I albo jutro zainstalujesz przeglądarkę Google (Chrome), albo... Tak czy owak, strzał do własnej bramki - Google. JA wracam do Yahoo! Odpowiedz Link Zgłoś
straszna.dziwka Awaria Google czy atak hakerów 01.02.09, 03:43 Fascynujace, czytalem z wypiekami na twarzy. Ja z kolei slyszalem, ze w Warszawie wczoraj spoznil sie autobus. Dwanascioro dzieci i kobiet nie zdazylo do szkoly albo do pracy, w tym jedno polroczne niemowle. Co za zdziczenie obyczajow. Swiat schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Awaria Google czy atak hakerów? "Zawinił pracow... 01.02.09, 09:35 Pewnie ktoś wpisał 'google' w wyszukiwarkę Google i popsuł Internet Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi "zostawali przekierowywani"...? 01.02.09, 10:29 łomatko gazeto miła, kiedyś (za koszmarnych czasów sanacji, wasz szef wie kto tak pisał) jednym z postawowych warunków zostania dziennikarzem była umiejętność pisania po polsku kogo wy teraz zatrudniacie na miłośc boską?!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylar2009 Awaria Google czy atak hakerów? "Zawinił pracow... 01.02.09, 15:41 Zamiast wymyslac jakies nowe terioe spiskowe przeczytajcie sobie ten artykul. Zwyczajny ludzki blad :) www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&taxonomyName=knowledge_center&articleId=9127101&taxonomyId=1&intsrc=kc_top Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Google security wychwyciło Kongres PiSu 01.02.09, 17:41 Automatyczne zabezpieczenia przeciwko kłamczuchom zareagowały na przemówienie Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś