abba15 07.02.09, 09:28 towarzyszu Wroński wicie rozumicie spadaj do kibucu ty POłgany bucu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abba15 Sobota łżąca 07.02.09, 09:28 towarzyszu Wroński wicie rozumicie spadaj do kibucu ty POłgany bucu! Odpowiedz Link Zgłoś
wu67er wszechpolski odpór Wrońskiemu... 07.02.09, 16:42 abba15 (15 to chyba wiek...) dał w znakomity, młodopolsko-neofaszystowski sposób, odpór red. Wrońskiemu. Jakaż giertyszańska lekkość frazy! No i rym! wewnętzny, jak w "Bogurodzicy"! "kibucu - bucu" , znakomity, skrzący się humorem i zdradzający inteligencję autora! Więcej nam takich gniewnychJugend na naszym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Wroński miernym pismakiem jest 07.02.09, 16:53 taki znany portal, a on "zaliczył" pod swoim artykulikiem jedynie 4 (cztery) komentarze, w tym jeden mój i jeden swój Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Totalitaryzm poznać po fałszu jego mowy. 07.02.09, 17:12 Milcarek jest z wykształcenia i zawodu - wykładowcą totalitarnego systemu ideologicznego stworzonego wokół doktryny katolickiej. Kiedy mówię "totalitaryzm", komuś może wydać się to przesadą. A jednak dziwnie fałszywy język Milcarka, nieprawdopodobnie odklejony od wewnętrznej szczerości, charakterystycznie przypomina rozpoznawalną ponad rozmaitością reżimów gwarę politruków. Mnie fałsz tej mowy każe spodziewać się ukrytych pod nią ogromnych pokładów bezduszności i przemocy. To chory typ psychiczny służący chorej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 autor artykułu nie będzie zadowolony 07.02.09, 17:54 w swoim artykule zmień "Mielcarek" na Wroński, "katolicki" na lewacki, a wtedy wielu mądrych ludzi się z tobą zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 "Poetyzmy" Milcarka nie brzmią ci groteskowo? 07.02.09, 19:04 No ja wiem, że "lewactwo" i GW to diabeł i że to jest poza dyskusją. Ale tak poza tym, czy naprawdę nie czujesz czegoś absurdalnego w cytowanych "poetyzmach" ideologa katolickiego betonu, do których coś podobnego mógłby stworzyć chyba tylko ambasador Korei Północnej, gdyby jakimś trafem mianowano go dyrektorem szanowanej inteligenckiej stacji nadającej w Europie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "Poetyzmy" Milcarka nie brzmią ci groteskowo? 07.02.09, 21:07 nick3 napisał: > > No ja wiem, że "lewactwo" i GW to diabeł i że to jest poza dyskusją. ************************** Katolicka nauka społeczna jest natomiast diabłem przebranym w ornat. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Mielcarek wielkim artystą jest 07.02.09, 21:10 "Zaczął mocną frazą - od Marshalla McLuhana, który radio nazwał „plemiennym bębnem”." ***************************** Problem w tym, że plemienny bęben ciężko zagłuszyć, a II program Mielcarka łatwo wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Ślepowroński wielkim idiotą jest 08.02.09, 17:53 wielkiemu idiocie z GWna żaden idiota nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś