Gość: jerry IP: *.acn.waw.pl 23.07.04, 21:22 Na razie próbowałem tylko Cabernet Syrah za 23 zł i było to doświadczenie pozytywne. Dobra relacja między ceną a jakością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winersch Re: Wina J. P. Chenet 23.07.04, 22:02 Popieram to wino to przykład przyzwoitej poprawnej Francji do obiadu w umiarkowanej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Wina J. P. Chenet IP: *.d.pppool.de 05.10.04, 10:19 probowalem 8 gatunkow tego wina ,mam dostep do pelnej palety ,znajomi sa bardzo zadowoleni z jakosci wina w stosunku do ceny Odpowiedz Link Zgłoś
thoro Re: Wina J. P. Chenet 05.10.04, 10:41 Miałbym pewną propozycję - może pisząc o jakimś winie piszmy także gdzie ono zostało zakupione - wtedy osoby czytające posty będą też mogły je z łatwością nabyć. Pozdr, thoro Gość portalu: jerry napisał(a): > Na razie próbowałem tylko Cabernet Syrah za 23 zł i było to doświadczenie > pozytywne. Dobra relacja między ceną a jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Wina J. P. Chenet 05.10.04, 11:00 thoro napisał: > Miałbym pewną propozycję - może pisząc o jakimś winie piszmy także gdzie ono > zostało zakupione - wtedy osoby czytające posty będą też mogły je z łatwością > nabyć. Wina J. P. Chenet są dostępne w większości supermarketów, a także znanych mi osiedlowych sklepików spożywczych posiadających w swej ofercie wina lepsze niż sophie. Tak jest przynajmniej w Toruniu. O ile pamiętam rozprowadza je Karmag-SPOIW Candi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argonia Re: Wina J. P. Chenet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:15 Zachęcona tez nabyłam drogą kupna Cabernet Syrah i Cabernet Merlot.Będzie na weekend do obiadu. W W-wie Super Sam,ale ciut drożej 24PLN i 29PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
niegruby Re: Wina J. P. Chenet 19.10.04, 10:53 A mnie odstraszają te ich butelki. Nigdy nie kupuję win które kosztująć 20-30 zł. wlane są w jakieś dziwne "flaszki". Może to nieracjonalne, ale tak już mam. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.my Re: Wina J. P. Chenet 20.10.04, 11:52 niegruby napisał: > A mnie odstraszają te ich butelki. Nigdy nie > kupuję win które kosztująć 20-30 zł. wlane są > w jakieś dziwne "flaszki". Może to nieracjonalne, > ale tak już mam. :-))) Dobrze zauwazyles, ze to nieracjonalne, Bodegas Aragonesas sprzedaje swoje wina w dziwnych butelkach (owiniete w papier, posypane piaskiem kwarcowym lub z zalakowanym korkiem) ale w smaku sa bardzo dobre (i tanie!). Co do J.P. CHenet to zakupilem ostatnio ich Merlot Cabernet Reserve i stwierdzam, ze bylo slabe, zapach jeszcze sie jakos bronil ale w smaku pustka, koncowka delikatnie pieprzna. pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oryks Re: Wina J. P. Chenet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:28 J. P. Chenet - Chardonnay: beczka, beczka ... beczka i chyba niewiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś