pw2221 by żyło się lepiej ...sędziom też ! ha ha 23.04.09, 15:44 Msiaku gratulacje mordo ty moja ...wypijcie razem z Januszem po małpce na konto tego wyroku ! he he Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 15:48 czyli dwa okrągłe łby Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Łajdacy nadal udają, że nie rozumieją 23.04.09, 15:52 Łajdacy nadal udają, że nie rozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pnie kornelu morawiecki teraz jestes bohater 23.04.09, 15:53 a dlaczego kiedys nie strzelałes do komuny? Byłoby z pewnością lepiej, gdybś paru uwalił, nie? Gieroj jenterneta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: pnie kornelu morawiecki teraz jestes bohater 23.04.09, 16:30 1410_tenrok napisał: > a dlaczego kiedys nie strzelałes do komuny? Byłoby z pewnością lepiej, gdybś > paru uwalił, nie? Gieroj jenterneta!!! Synku mało ty wiesz kto walczył z komuna i stracił życie i zdrowie, niech wałęsa czy tusk i ci co tak chwalą się walka z komuna pokażą blizny na plecach. Zdrajcy ci i kolaboranci walczyli tylko o stołki kase i o ustawienie się by teraz żyć w luksusach. a ci co maja plecy pałami poorane prez kolesi bolka. żyją w nędzy Odpowiedz Link Zgłoś
wikdan PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:00 wyroki prawa nieważne, tylko kaczuchy mają rację, - powtórka z przeszłości Odpowiedz Link Zgłoś
turnier Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:09 wikdan napisał: > wyroki prawa nieważne, tylko kaczuchy mają rację, - powtórka z przeszłości Sąd zwłaszcza w Polsce wcale nie ma absolutnego monopolu na prawdę, a co do tej powtórki z przeszłości to to jest cysta hipokryzja, czego dowodem jest choćby wczorajsze posiedzenie komisji do spraw tzw nacisków, których (co udowadnia komisja) nigdy nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:10 turnier napisał: > wikdan napisał: > > > wyroki prawa nieważne, tylko kaczuchy mają rację, - powtórka z przeszłośc > i > > Sąd zwłaszcza w Polsce wcale nie ma absolutnego monopolu na prawdę, a co do te > j > powtórki z przeszłości to to jest cysta hipokryzja, czego dowodem jest choćby > wczorajsze posiedzenie komisji do spraw tzw nacisków, których (co udowadnia > komisja) nigdy nie było... Gadaj zdrów, a cystę usuwa chirurg. Może niedługo cały PiS usuniemy. Bye, bye, kaczorki... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak należę do tego Społeczeństwa ! 23.04.09, 16:05 Społeczeństwo już oceniło PiS, biorąc udział w wyborach. A teraz was ocenia z zachowania i postępowania dwóch tych....... którzy już od dziecka tylko kradli ! Odpowiedz Link Zgłoś
turnier Re: należę do tego Społeczeństwa ! 23.04.09, 16:20 nie-naiwniak napisał: > Społeczeństwo już oceniło PiS, biorąc udział w wyborach. > > A teraz was ocenia z zachowania i postępowania dwóch tych....... którzy już od > dziecka tylko kradli ! Akurat poprzednie wybory to efekt kampanii reklamowej i naiwności mas społeczeństwa, takich jak ty, dla których nie liczy się rzetelna wiedza i praca, a dobrze wyglądające i brzmiące hasła i zachowania, które są cool, a w rzeczywistości jesteśmy poddawani manipulacji. Do pewnego momentu wierzyłem że Tusk mimo wszystko chce dobrze dla Polski, a cała różnica polega na drodze do tej lepszej Polski, ale coraz bardziej się przekonuję, że wszystko będzie ładnie wyglądać ale to nie będzie Polska tylko kraj niewolników globalnej wioski w którym nie będziesz miał nic do powiedzenia bo jesteś Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: należę do tego Społeczeństwa ! 23.04.09, 16:25 nie, wynik wyborów to efekt polityki PISu a nie spotów wyborczych. społeczeństwo miało dość z oczywistych względów kartofla i dało temu wyraz. oby nie po raz ostatni. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:08 Z chamem nie ma się co certolić, tylko lać w mordę, bo inaczej nie zrozumie. Złodzieja trzeba wsadzić do więzienia, bo inaczej też nie zrozumie. A PiS można nazwać złodziejem, bo w 2007 roku ukradł z budżetu 65 000 000 PLN za nadużycia wyborcze w 2005, więc teraz ma z czego finnasować swoje wredne spoty, sądy i ma za co się odwoływać. Mam nadzieję, że po procesie Misiaka, mocno mu konto spadnie. A społeczeństwo w najbliższych wyborach wywali ich na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Pawlaki'' wygrały w sądzie :) 23.04.09, 16:11 ,,Sprawiedliwość'' musi być po stronie PO. Teraz i zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Re: ,,Pawlaki'' wygrały w sądzie :) 23.04.09, 16:13 amanasunta napisała: > ,,Sprawiedliwość'' musi być po stronie PO. > Teraz i zawsze :) Na pewno nie po stronie PiSu, bo przecież oni tacy sprawiedliwi są... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Poczekajmy Obaczymy,Polacy nie gesi 23.04.09, 16:19 swoj rozum maja.POpierajmy sie.Ciekawe jak dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kargule chcą sprawiedliwość wymuszać "granatami" 23.04.09, 17:24 PO wygrało normalnie w sądzie. PiS chce uzyskać "sprawiedliwość" inną drogą. Czyli dokładnie na odwrót niż wierna agitatorka PiSu twierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Granaty nosił Pawlak w świątecznym ubraniu .... 23.04.09, 19:18 ...nie znasz kultowego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kargul broni Karguli? 24.04.09, 09:31 No i.....? Zmienia to coś fakt że działasz zarówno Ty jak i cały PiS w tym stylu? za to oskarżasz o to innych? Odpowiedz Link Zgłoś
xy.2.0 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:13 Przecież WYSOKI SĄD w swoim uzasadnieniu delikatnie , bo delikatnie lecz wskazał gdzie popełniono podstawowe błędy.Są one do poprawienia,o ile znów się ktoś za mocno nie rozpędzi i nie zepsuje tego do końca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Sąd sądem, a youtube youtubem 23.04.09, 16:18 www.youtube.com/watch?v=91r1PhGNptM Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:22 asia_25 napisała: > Kwa ... Kwaaa... Kwaaa... > > a teraz marsz do prezydenta na małpkę z żałości.. ;> ILE CI ZAPŁACIŁA PLATFORMA ZA TEN KOMENTARZ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:29 ... a Tobie coś stało? Klawiatura się zacięła na jednej "wklejce", czy może losowo uderzasz w klawisze? Wciąż ten sam dopisek... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Jak czytam nicki typu "patriota", "prawdziwypolak" 23.04.09, 16:31 czy inne tego typu to wiem, że prawie na 100% używa ich jakiś nawiedzony oszołom, czy przygłupiasty ćwierćinteligent. Potwierdza się to prawie zawsze. Wystarczy przeczytać coś takiego jak "ile ci zapłaciła PO" i zaraz wszystko jasne. Prości są ci prawdziwi pseudo patrioci jak drut i łatwi do zdiagnozowania:D Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,.. 23.04.09, 16:24 mi nikt nie płaci za komentarze a komentarz mam jeden. niechże w końcu PIS zniknie ze sceny politycznej bo odkąd się pojawił w polsce nic dobrego się nie dzieje, tylko wieczna wojna. taka prawda. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:29 okulele99 napisał: > mi nikt nie płaci za komentarze a komentarz mam jeden. niechże w końcu PIS > zniknie ze sceny politycznej bo odkąd się pojawił w polsce nic dobrego się nie > dzieje, tylko wieczna wojna. taka prawda. > -- > kaczyzm: > -dokonałem zwrotu o 360 stopni; > -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Wystrzelać? Wytruć? Uśpić? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:55 Oddac do wariatkowa Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 17:40 Zamykanie w psychiatryku to taka stara rosyjsko/sowiecka metoda walki z wrogami. Odpowiedz Link Zgłoś
barex77 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:26 na pis.org.pl czytam: dzienniki sobie, fakty sobie, a prawda tylko na pis.org.pl. a tu mecenas PiS po wyroku: PiS w spocie powoływał się na rzetelną pracę dziennikarzy. taki wyrok ją dezawuuje. przepraszam ,to w końcu jakich dziennikarzy? waszych, PiSowskich (Wildstein, Semka...)? Odpowiedz Link Zgłoś
qb1234 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:26 Jak zwykle zaklinanie rzeczywistości... Sądy są poto żeby to rozsądzić! PIS - Przeproście i Spi......cie Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,.. 23.04.09, 16:27 Materiały prasowe ??? Jako żródło najczystszej prawdy ??? Buahahaha !!! A kto to mówi, że prasa jest be i kłamie??? Czy przypadkiem nie PIS ??? No, chłopaki, zdecydujcie się ! To prasa jest zła, czy dobra ??? Mówi prawdę, czy kłamie ? w życiu nie slyszałem czegoś równie naiwnego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asimek PiS to bolszewia w czystym wydaniu! 23.04.09, 16:29 Cała władza w ręce rad! Furda sądy, instytucje i prawo! Odwołajmy się towarzysze do sprawiedliwości ludowej, może i niezdefiniowanej, ale wynikającej z naszej socjalistycznej godności. Lud posiada mądrość, której nie masz wśród autorytetów. Niech sądzi! Ps. Nie jestem zwolennikiem PO (PiS-u zresztą też). Polskie prawo i praca sądów dalekie są od ideału. Jednak sposób argumentacji tego pana, ten fragment o suwerenie, jest autentycznie przerażający. To pokolenie wychowane na lekcjach wychowania obywatelskiego i skażone materializmem dialektycznym musi po prostu zdechnąć. Innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Tego typu argumentacja godna jest Rajmunda Kaczyńs 23.04.09, 16:35 kiego, tatusia pewnych złośliwych i jadowitych bliźniąt, prominentnego komunisty i czołowego ideologa PZPR asimek napisał: > Cała władza w ręce rad! Furda sądy, instytucje i prawo! Odwołajmy się > towarzysze do sprawiedliwości ludowej, może i niezdefiniowanej, ale > wynikającej z naszej socjalistycznej godności. Lud posiada mądrość, której nie > masz wśród autorytetów. Niech sądzi! > Ps. Nie jestem zwolennikiem PO (PiS-u zresztą też). Polskie prawo i praca > sądów dalekie są od ideału. Jednak sposób argumentacji tego pana, ten fragment > o suwerenie, jest autentycznie przerażający. To pokolenie wychowane na > lekcjach wychowania obywatelskiego i skażone materializmem dialektycznym musi > po prostu zdechnąć. Innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:34 ZAPRASZAM NA SOLO KAZDEGO KTO POPIERA PLATFORME !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:37 Kup sobie prezydencką "małpkę" i zwal konika:D Solo:D Ewentualnie z przyjacielem:D lightcik napisał: > ZAPRASZAM NA SOLO KAZDEGO KTO POPIERA PLATFORME !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:52 MALPA TO TWOJA STARA A KON TO CIE ZROBIL !!! PLATFORMA PAJACE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:58 Śmieszny jesteś misiu:D kontynuuj dalej, bo mnie bawisz:D Lubię, jak się bezsilnie pultasz:D No, jedź dalej... kolega dać nie chciał i jesteś taki wściekły? No cóż... musisz sam:D lightcik napisał: > MALPA TO TWOJA STARA A KON TO CIE ZROBIL !!! PLATFORMA PAJACE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Społeczeństwo już was oceniło 23.04.09, 16:35 Ale nie wyciągneliście z tej lekcji żadnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 PiS skończy na śmietniku historii 23.04.09, 16:36 tak to oceni społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: PiS skończy na śmietniku historii 23.04.09, 16:56 Powiedział krzysztof jarzyna ze szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:38 Metoda stara jak świat: manipulacja, pomawianie, okłamywanie, insynuacje...ciemny lud to kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1952r PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństwo,... 23.04.09, 16:43 Sędzia dodała, że likwidacja stoczni "nie jest wymysłem rządu", a "jedynie konsekwencją zaleceń Komisji Europejskiej" To ja się pytam gdzie nasza suwerenność. Sąd do dupy rząd do bani Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PiS: Spot mówi prawdę. Oceni nas społeczeństw 23.04.09, 16:54 Pis nie wspomnial o gradobiciach Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Prawda to populizm.lapowka to prowizja 23.04.09, 16:57 rzad to zarzad,najwazniejsza jest raga nadzorcza w Brukseli.Zblizamy sie do roku 1772. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ignorancja, blogoslawienstwem POstKomuchow 23.04.09, 16:58 a temu co odbilo ? Odpowiedz Link Zgłoś