sirseb 11.05.09, 16:23 glupota ludzka jest czasem przerazajaca. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalobanarodowa Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:23 26 lat? To jakiś wieczny student. Teraz już dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Umiesz czytać? Rozumiesz tekst? 11.05.09, 16:30 "Chłopak, który bezmyślną zabawę przypłacił życiem, był ubiegłorocznym absolwentem elektroniki Politechniki Warszawskiej. Kilka miesięcy temu obronił pracę magisterską, wciąż mieszkał jeszcze w domu studenckim." Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Re: Umiesz czytać? Rozumiesz tekst? 11.05.09, 18:08 Studenci robią też świetne rzeczy - np. projekt P.I.W.O.3 - zamieniają akademik w wielki ekran, a okna to piksele. Jutro we Wrocławiu kolejna część, filmy na wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Umiesz czytać? Rozumiesz tekst? 11.05.09, 22:31 Niech studenci opatentuja cos, raz w roku. Jeden patent dla Polski. Niech cos zrobia. Po co komu okna jako pixele? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu "Robta co chceta". - Patent PO !!!! 12.05.09, 03:54 To patent libertynow z PO oraz deprawatora Owsiaka. Gazeta Wyborowa zacheca: Robta co chceta. Reszta stoi z boku i sie przyglada jak odwoza zmarlych. A pismaki maja o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 Nagrody Darwina na konkursie picia alkoholu 12.05.09, 05:14 Zasługuje na pośmiertną nagrodę Darwina. Nie wiem czy Politechnika wręcza takie nagrody swoim absolwentom, którzy pomagają w ewolucji gatunku ludzkiego eliminując nieudane jednostki? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POlikot rozdal za duzo "malpek" swoim "studentom" 12.05.09, 05:19 pensioner63 napisał: > Zasługuje na pośmiertną nagrodę Darwina. Nie wiem czy Politechnika wręcza takie nagrody swoim absolwentom, którzy pomagają w ewolucji gatunku ludzkiego eliminując nieudane jednostki? M: niewatpliwie alkocholowe odpady "studenckie" znajda zatrudnienie u POlikota. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:44 zalobanarodowa napisała: > 26 lat? To jakiś wieczny student. Teraz już dosłownie. "Chłopak, który bezmyślną zabawę przypłacił życiem, był ubiegłorocznym absolwentem elektroniki Politechniki Warszawskiej"....mógł być po 5-cio letnim technikum,studia pięć i jaki to wieczny student? Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: Student zapił się na śmierć 12.05.09, 10:52 To wtedy 5 lat technikum i studia 6 wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Godny pomnika! 11.05.09, 16:30 Pomnik to on będzie miał, większość studentów zastanowi się 2 razy po tym wypadku. Chociaż te akademiki to słynął z szaleństwa. NIe wiem który to, może Pineska, mieszkałem w nim 6 lat :)))) Super czasy Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: Godny pomnika! 11.05.09, 17:03 Nieźle się w pinesce przypinało dupy z ulicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: Godny pomnika! 11.05.09, 17:50 > Pomnik to on będzie miał, większość studentów zastanowi się 2 razy po tym > wypadku. kto widzial, zeby student sie zastanawail? Taki przypadek nikogo nie zniecheci do chlania hektolitrow wódy Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:30 jaki student,chyba już obronił pracę magisterską. Odpowiedz Link Zgłoś
8y Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:34 Poki nie odda legitymacji studenckiej a jest ona wazna jest on studentem. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk może ciągnął jeszcze jakieś zarządzania 11.05.09, 17:18 i inne pierdy Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Głupich nie sieją 11.05.09, 16:35 Nie pierwszy to przypadek i niestety nie ostatni. Szkoda rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 17:04 No dobra - chlopak sie zapil na smierc.Ale co z tymi co go zmuszali do picia?Zadnej kary...nic...zadnego wyroku...? Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 17:33 benek_z_watykanu napisał: > No dobra - chlopak sie zapil na smierc.Ale co z tymi co go zmuszali > do picia?Zadnej kary...nic...zadnego wyroku...? 1. Niczego takiego nie powiedziałem - skąd więc ta polemika? 2. Ciekawe zagadnienie. Poproszę o wskazanie podstawy prawnej. 3. Nie zmuszali, a nakłaniali. To duża różnica. Mniej więcej taka jak między seksem na randce, a gwałtem. 4. Tak w ogóle to trzeba jeszcze ustalić jak było naprawdę i kto w tym brał udział. Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 17:43 1.Wiem,ze nie powiedziales ale przyznam sie,ze podczepilem sie pod Twoj watek "Glupich nie sieja" bo fajnie brzmial. 2.Podstawa prawna taka,ze powinna byc odpowiedzialnosc zbiorowa jesli bezposredni sprawcy sie nie ujawnia 3.Naklanianie tez jest karalne,a jesli chodzi o gwalt to jest to nagla,nieoczekiwana przyjemnosc:) 4.Trzeba ustalic ilu ich bylo,dlaczego pili w akademiku,czy mieli pozwolenie i co pili. 5.Skoro denat obronil prace magisterska w zeszlym roku to chyba nie powinien byl mieszkac pod wskazanym adresem.Trzeba zbadac dlaczego sie nie wyniosl... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 18:07 beniu "głupich nie sieją" więc skąd ty się wziąłeś w necie, no jak czytam twoje wypociny to zastanawiam sie czy masz 2 czy 4 promile we krwi. Krótko mówiąc gościu pier...sz! Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 18:19 Chodzi o wywolanie dyskusji i usmiechu pomimo tego,ze ten student przyplacil debilny pomysl zaszpanowania zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: Głupich nie sieją 12.05.09, 10:28 Jasne, pośmiejmy się z gwałtu, przecież to takie zabawne. Jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
ebeb1 Re: Głupich nie sieją 11.05.09, 23:33 Ustawa przecież jest - Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i zapobiegania ble ble ble - Art. 14. 1. Zabrania się sprzedaży, podawania i spożywania napojów alkoholowych: 1) na terenie szkół oraz innych zakładów i placówek oświatowo-wychowawczych, opiekuńczych i domów studenckich, Odpowiedz Link Zgłoś
wspanialyy Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:45 ZDELEGALIZOWAĆ ALKOHOL !! Od zioła jeszcze nikt nie umarł :) Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:52 Ale od zioła się zaczyna ślepotko..potem spidzik, koka, hera, kompocik, trumna. Oby szybko te etapy przeszły, nie zamierzam się składać na twoje bezsensowne leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacy-bydgoszcz-esteta Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:03 Gotowe poglądy do uważania, o. Nie wiem jak jest na twoim podwórku, ale na moim zaczyna się od alkoholu. Bez wyjątków. Jeszcze nie spotkałem się z innym narkotykiem na inicjacje. Nie wiem czy wiesz, ale koszta odwyków i leczenia teraz pokrywasz ty, bo cały zysk idzie do mafii. Jeśli narkotyki inne niż alkohol zostaną zalegalizowane, akcyza starczy na opiekę medyczną, becikowe, a nawet prezydenckie małpki. Wszyscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
agatsu sie zaczyna i sie konczy 12.05.09, 04:51 13xm napisał: > Ale od zioła się zaczyna ślepotko..potem spidzik, koka, hera, > kompocik, trumna. 90% seryjnych mordercow na 24 godziny przed zabojstwem jadlo chleb. Zakazac! ;))) A moze, 13xm, dowiedz sie wiecej o statystyce zanim zaczniesz takie rzeczy wypisywac. Znam mnostwo osob, ktore palily trawe, ale nigdy nie sprobowaly niczego mocniejszego. I jusz. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm nagroda Darwina dla tego pana 11.05.09, 16:49 Proszę nie zapomnieć o odpowiednim wpisie w nonsensopedii.. Zupełnie mi tego człowieka nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: nagroda Darwina dla tego pana 11.05.09, 16:53 nie no trochę żal, młody itp. Ale z drugiej strony... niby kształcony. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: nagroda Darwina dla tego pana 11.05.09, 17:07 Prezydent też wykształcony i co?..Irasiad? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: nagroda Darwina dla tego pana 11.05.09, 17:16 ale jemu to wiek i małpki na mózg walą :D Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: nagroda Darwina dla tego pana 11.05.09, 20:08 Toć nie taki stary. Politykę prowadzili ludzie znacznie starsi: Władysław Łokietek, hetman Stanisław Revera-Potocki, Władysław Bartoszewski, Franciszek Józef I, Henri Philippe Petain, Leonid Breżniew, Ludwik XIV i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Student zapił się na śmierć 11.05.09, 16:52 Przez noc zdrowy chłop może wypić nawet litra ale trzeba obowiązkowo zakąszać. Zanim poszedłem na studia nieraz piliśmy jak to w rodzinie kumplami na umór ale zawsze kręciły się przy nas mamusie czy siostry by zawsze było pełno zagrychy. Potem na studiach człowiek miał już wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 20:20 Skandynawowie uważają, że trzeba bez zakąski. Zresztą spróbuj zakąsić wódkę łososiem popijanym zimnym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
loberod Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 21:56 To ty juz pewnie zdrowym chlopem nie jestes, ale przepitaym. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas3 Natura wyeliminowala glupiego...... 11.05.09, 16:52 Natura wyeliminowala glupiego i koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 16:59 Skoro byla akcja z rozrzucaniem czarnych workow ku przestrodze kierowcom to moze teraz akcja rozwieszania pustych i zakrwawionych butelek po rozmaitych alkoholach w akademikach ku przestrodze studentom... Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:06 benek_z_watykanu napisał: > pustych i zakrwawionych butelek a dlaczego "zakrwawionych"? miales na mysli bijatyke z uzyciem szkla? Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:09 miał na myśli aluzję do syfu panującego w akademikach i pretensji naszych kochanych "żaków", że nikt nie sprząta ich wymiocin :p Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:17 13xm napisał: > miał na myśli aluzję do syfu panującego w akademikach i pretensji > naszych kochanych "żaków", że nikt nie sprząta ich wymiocin :p TO TEZ:)A to w akademikach jest syf?Moj boze toz to trza mlodziez szczepic i to szybko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:22 to w wawie tez syf i wymiociny w akademach? myslalem, ze tylko w opolu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:25 Ale w Warszawie i tak sa lepsze bo stolicowe.Maja wyzsza range niz opolskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:28 ech, wawa zawsze lepsza, nawet w wymiocinach :) "stolicowe" :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:46 wiedzialem,ze tym "stolicowym" przyprawie kogos o usmiech na twarzy i chyba sie udalo:)Z poniedzialku trzeba miec troche humoru bo tydzien dluuugi...Pzdr serdecznie wszystkich ktorym sie podoba nowe okreslenie:D Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:15 Im wiecej krwi tym bardziej realne i szybciej powinno zadzialac na wyobraznie mlodych.Tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:24 tzn. jak "realne"? co ma krew do picia alkoholu, poza punktem, ktory wczesniej przedstawilem? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 17:26 Moze mlodzi sie przestrasza,ze butelka mozna zabic albo sie skaleczyc i przestana pic na sepa:)Pzdr tez Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Trzeba chronic mlodziez... 11.05.09, 18:29 beniu idź do porządnego psychiatry zamiast nudzic na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Trzeba chronic mlodziez... 12.05.09, 08:47 Byłeś kiedyś studentem? Zejdź na ziemię... daruj takie akcje... Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: Jak himalaista na K2 11.05.09, 17:20 ciemny_lud napisał: > Zdobył szczyt i zginął. R.I.P. :D zginal smiercia bohatera choc straszna bo zamarzl... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jak himalaista na K2 11.05.09, 17:26 W sumie fajna analogia, jedno i drugie robi się dla osobistej satysfakcji, z narażeniem, a bez pożytku ogólnego Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: na 100% przedstawiciel elektoratu P.O. 11.05.09, 17:26 racja, pis-owi wystarcza jablka, bo fabryki maja w brzuchach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Tak jak Karski pseudonim Melex? 11.05.09, 20:25 Tak jak Karski pseudonim Melex? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk324 Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:14 Uważam, że to jest smutna i kompromitująca studentów sprawa. Wiem, że Polacy piją coraz więcej alkoholi nie mówiąc już o piwie. Kompromitujące zaś uważam to, że jego koledzy którzy uczestniczyli w tych zawodach nie zaopiekowali się nim. Z tej opowiastki wynika morał, że warto wiedzieć ile można wypić i z kim się pije. Współczuje rodzicom tego magistra, który jeszcze nie odebrał na pewno dyplomu ukończenia studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 22:00 jerzyk324 napisał: > Uważam, że to jest smutna i kompromitująca studentów sprawa. Z którego wieku pochodzi ten post ? Ze średniowiecza, kiedy to żacy byli jakąś elitarną grupą, do której tożsamości możnaby się odwołać ? Ale w średniowieczu nie było internetu, nie rozumię. A może to była literówka i chodziło o studentów prawa, to już bardziej konkretny adresat tego komentarza, choć też wątpię, by tysiące studentów nauk prawniczych poczuło się skompromitowanych tym jednakowoż smutnym incydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:15 TAK WŁAŚNIE KSZTAŁCĄ WARSZAWSKIE UCZELNIE. Jak to mówią wykształcony wcale nie oznacza mądry! Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:21 piękną miał śmierc, piękniejsza byłaby tylko gdyby przy okazji bił rekord seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 20:18 Dowiedz się o okolicznościach śmierci hetmana wielkiego koronnego Stanisława Koniecpolskiego. W wieku 56 lat poślubił 16-letnią Zofię Opalińską, siostrę poznańskiego wojewody Krzysztofa (tego, co podpisał kapitulację przed Szwedami pod Ujściem). Hetman, nie taki znowu stary, zażył jakieś afrodyzjaki i skończył był w trakcie... To była prawdziwa tragedia. Stanisław Koniecpolski był przewidziany na wodza armii, którą król Władysław IV chciał poprowadzić na Turcję. W związku z tym obiecał Kozakom liczne przywileje. Koniecpolski potrafił utrzymać Kozaków twardą ręką i zapowiedział, że załatwi Chmielnickiego (profilaktycznie). Po śmierci hetmana zabrakło twardej ręki na Ukrainie i wybuchło powstanie Chmielnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar A kto zrobił najstraszniejszą minę? 11.05.09, 17:22 Na skutek wielokrotnych próśb w ośrodku wypoczynkowym zorganizowano w końcu dzień z konkursami. Konkurencje były dwie - kto wypije najwięcej wódki i kto zrobi straszniejszą minę. Pierwszą wygrał elektryk Kolianycz, który po prostu zgłosił się pierwszy. Drugą bezapelacyjnie wygrał hydraulik Mitrycz, po tym, jak dowiedział się, że spóźnił się na pierwszy konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus "Chłopaka nie dopilnowali" orzekła jakaś idiotka. 11.05.09, 17:27 Ja się pytam kto ma pilnować 26letniego studenta Politechniki? Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Ja to odebrałem inaczej 11.05.09, 17:36 Wydaje mi się, że jej nie chodziło o samo picie, tylko o dopilnowanie już pijanego. Że zostawili go niepitomnego samego w pokoju. Taka wypowiedź może mieć sens. Swoją drogą - znam taki przypadek, gdzie chłopaka dopilnowali. Mimo dosyć szybkiej reakcji i podjęcia wszelkich środków - gościu umarł. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
faiga_danielak jeden Ruski wypił 4 litry wódy i przeżył a nasz 11.05.09, 17:46 biedny inteligent techniczny zmarł już po pierwszym litrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wniebowziety Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:29 Zapił się bo się dowiedział, że Duke Nukem Forever nigdy nie wyjdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: Student zapił się na śmierć 11.05.09, 17:52 A miał wyjść jak będzie studentem jeszcze...niestety nie da się przeciągać w nieskończoność ani jednego ani drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy To samo kiedyś zrobiłem. 11.05.09, 18:04 Z tym, że piliśmy na tzw. hejnał... Trzeba było wypić jaknajwiększą ilość jabola w 3 minuty. Wypiłem 2 x 0,75l... Number One'a ( 20 % ). Zawsze miałem " twardy łeb " jeśli chodzi o picie i tak naprawdę nigdy jeszcze nie udało mi się upić - co najwyżej chodzić podpitym, ale nie pijanym. Dzisiaj w wieku 30 lat wogulę nie piję - po co pić, skoro nie można się upić; a znowu pić coś niedobrego bez żadnych efektów " zawirowania " -... bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
benek_z_watykanu Re: To samo kiedyś zrobiłem. 11.05.09, 18:22 panzwarszawy napisał: > Dzisiaj w wieku 30 lat wogulę nie piję< Oj chyba jednak pijesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ich_sehe_tote_menschen Goowno tam zrobiłes... 11.05.09, 18:49 Trzeba było na hejnał trzyczwarte czystej walnąć, a nie jabole... Ciekawe czy też byś był tylko podpity... Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy A co Ty tam wiesz... 11.05.09, 23:22 Kiedyś wypiłem 0,5 l wódki przy kolegach w jakieś 10-15 min. i czułem się tak, jakbym wypił może jedno piwo - serio. A wiecie jaki jest sposób, żeby błyskawicznie wytrzeźwieć na imprezie ? Zdradzę Wam : trzeba coś zjeśc, co śilnie pobudza trawienie i ogranicza przenikanie alkocholu w jelitach do krwi. Najlepszy sposób, to zjeść smażoną, tłustą kiełasę z ostrą musztardą. 15-20 min i już nikt Was nie przepije do końca imprezy - choćby nie wiem jak bardzo bylibyście wcześniej pijani. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozobuka86 Nawet śmierć mnie nie zatrzymała "PK" 11.05.09, 18:16 Siemaneczko wszystkim. Jestem studentem Politechniki Krakowskiej. W juwenalia trwające od 5 do 10 maja, piłem przez pięć dni. Nikt, ani nic mnie nie potrafiło zatrzymać. MroZo86 średnia 4,7 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Nawet śmierć mnie nie zatrzymała "PK" 11.05.09, 20:40 Nawet brak środków? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: Nawet śmierć mnie nie zatrzymała "PK" 11.05.09, 21:19 ale jestes zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Nawet śmierć mnie nie zatrzymała "PK" 11.05.09, 23:45 "średnia 4,7" - promili? Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Zapił się na śmierć na Juwenaliach 11.05.09, 18:17 Kto więcej wypije. Prawdziwie europejska ambicja. Odpowiedz Link Zgłoś
berta331 Re: Zapił się na śmierć na Juwenaliach 11.05.09, 18:47 Posiadacze "mocnych głów" niech przyjmą do wiadomości, że należą do grupy dużego ryzyka. Takie poczucie, że mozna duzo wypic i nic się złego nie dzieje, to bardzo dobry start do uzależnienia. Swoją drogą, zawody w piciu to stary zwyczaj sarmacki, który dzisiaj ma swój renesans, ze skutkami jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ich_sehe_tote_menschen Re: Zapił się na śmierć na Juwenaliach 11.05.09, 18:51 Taaa... sarmacki zwyczaj który świetnie się ma np. Anglii czy Niemczech... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zapił się na śmierć na Juwenaliach 11.05.09, 20:33 W roku 1940 francuskiemu żołnierzowi przysługiwały codziennie 2 litry wina. To w części wyjaśnia przebieg kampanii. Potem niemieccy żołnierze okupujący Francję wymyślili jakiś bimber o nazwie Absynth, nazywany popularnie Lisol. Odpowiedz Link Zgłoś
ich_sehe_tote_menschen To słabo Polibuda przygotowuje do zawodu... 11.05.09, 18:42 Cienki taki inżynierek... nie poradził by sobie na rynku pracy i w czasach "gospodarki opartej na wiedzy". Wstyd dla uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś