anna22290 Skargi księdza Piotra 03.07.09, 11:07 nic nowego przestepcy gwalciciele ,zboczency ,biznesmeni wszystko poboznie sutanna i paciorki a publiczka polska zawsze w zachwycie Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Skargi księdza Piotra 03.07.09, 11:15 na pytanie "dlaczego ..." stawiane w tym artykule - odpowiedz jest prosta - bo bylo to zgodne z jego rzymskokatolickim pojmowaniem rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-tu Skargi księdza Piotra 03.07.09, 11:40 Co robi bardzo młody chłopak gdy dostrzeże u siebie skłonnosci homoseksualne? Chłopak religijny, wychowany we wrogości do grzesznego homoseksualizmu? Nieakceptuje u siebie tej orientacji seksualnej. Bardzo czesto ucieka od seksu w celibat i zostaje księdzem. Z kościelnych badan wynika, że procent homoseksualistow wśród księży jest bardzo dużo wyższy niż wśród ogółu społeczeństwa. Wielu z nich niewytrzymuje celibatu... Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Nic mnie w tej historii nie dziwi 03.07.09, 11:44 Takich spraw jest w KK w Polsce prawdopodobnie tysiące. Problem w tym, że księża pedofile i namolne pedały są chronieni przez babcie roratnie, swych biskupów oraz kolesiów w czarnych kieckach. Od lat pojawiają się przecieki, że w Polsce jest wiele "klubów" katabasich, gdzie wymieniają się dziećmi lub gejami. W ogólności KK jest doszczętnie zgniły moralnie. Obok pedofilstwa, namolnego pedalstwa wskazać można tam na rozpowszechniony alkoholizm, częste sprzeniewierzenia pieniędzy, cyniczne dojenie budżetu państwa i samorządów z kasy, rozpowszechnione uzależnienie od hazardu (głównie ruleta), ukrywanie kleszych przestępców, poświadczanie nieprawdy w dochodzeniach i procesach. Osobiście podejrzewam także, że w KK kwitnie przekręciarstwo przy obrocie nieruchomościami oraz pranie nielegalnie zdobytych pieniędzy. To i tak nie jest jeszcze cała zgnilizna kościelna. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Nawet policja ich chroni 03.07.09, 12:09 Oczywiście przed odpowiedzialnością karna. Najnowszym przykładem jest nieprzyjęcie w Poznaniu doniesienia o uprawie konopii indyjskich na działce miejscowego zakonu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Nawet policja ich chroni 03.07.09, 16:06 Za komuny ksiądz rozbudowujący kosciół bez własciwej dokumentacji czy sprzedający nierejestrowane wydawnictwa był bohaterem, ciekawe ilu dzisiaj takich bojowników ma skrupuły nie płacąc podatków i swiadomosć popełnianego grzechu? Wydaje mi się, że w kosciele poczucie tego co jest grzeszne, a co nie, jest bardzo subiektywne, zwłaszcza, że rozgrzeszenia udzielają w końcu kumplowie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Dzieki GW.Rodziny politykow w Polsce,bezkarni. 03.07.09, 11:44 Dziekuje GW.Jestescie wyjatkowo odwazni przy tych tematach. Ksiadz Piotr,moze byc szczesliwy ze przezyje wiezienie. Ze tak malo otrzymal?Czy zaplacil 1 milion zlotych dla ofiar? Nie.Jest przestepca ,ktory drwi z opinii publicznej. Potrafi manipulowac innymi jak marionetkami.Makabra. Zadnej laski,gdyz wlasnie jego manipulacje sa dowodem wyjatkowego sadyzmu,ukrytego pod tarcza,skruchy i nadzieji...... On wystapil,wlasnie kasiadz Piotr przeciw Watykanowi Prawo kanoniczne to przewiduje.Zdrade zasad RKK. On nie jest ksiedzem tylko wyrafinowanym gangsterem,znajacym, bardzo prawo i ludzi w pl. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynybleh Skargi księdza Piotra 03.07.09, 11:50 Matka ktora nie wierzy wlasnemu synowi, ktory z wielkim bolem i strachem zwierza sie osobie ktorej bezgranicznie ufa- NIE zasluguje na miano matki (swiadomie mala litera)... Jak mozna bardziej wierzyc ksiedzu niz wlasnemu dziecku... To jest chory kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:03 Chora wiara, chorzy też ci ułomni urzednicy boga, a naród głupi, że darzy tych pasibrzuchów zaufaniem a oni sobie miedzy soba jaja z tego robią. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:12 Poniewaz ludzie sa oglupianie wiara od niemowlecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kapidutu śmieszne! 03.07.09, 12:01 :)przed ostatnimi świętami bożego narodzenia miałem się wyspowiadać z okazji chrztu (mialem być ojcem chrzestnym) Poinformowałem więc proboszcza, że to jest spowiedź przed chrztem - a on na to: TAAAK?! przed chrztem?? to chrzest jest wazniejszy od bożego narodzenia!!? Już więcej nie pójdę - thebile Odpowiedz Link Zgłoś
nathanielle Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:13 ale na spokojnie... - DAJEMY PANSTWU PODATKI, PANSTWO ZMAGA SIE Z PRZESTEPCAMI ======= KK nie ma PRAWA byc ponad.... bo inaczej wszystko to nic nie warte jest. A pedofilom radze sie wykastrowac - jesli wogole sa w stanie uswiadomic sobie "jak sobie dogadzaja", jak dają sobie prawo do bycia szczęśliwymi .... do k...y n...dzy - Kściele Katolicki - DAJ ŻYĆ... nie po chrześcijańsku - DAJ ŻYĆ tak wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
lepperoni1 Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:15 Na pewno zrobią tego księdza świętym, albo błogosławionym. Za molestowanie dostanie wyrok w zawieszeniu, a kościół uczyni go świętym. Taką poniesie karę, bo takim kraju żyjemy. Chwalmy Pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Nagonka na KK? 03.07.09, 12:27 Nie rozmumiem tych postow, w ktorych ludzie pisza o nagonce na KK... argument typu, ze pedofil np. strazak powienien byc tak samo postrzegany jak pedofil ksiadz jest dla mnie po prostu nie do przyjecia! Oczywiscie pedofilia ogolnie jest obrzydliwa i wyrzadza wielka krzywde osoba wykorzystywanym, ale nie rozumiem dlaczego dziwi Was, ze spoleczenstwo jest bardziej zszokowane gdy pedofilem okaze sie ksiadz niz osoba nalezaca do innej grupy zawodowej... Ksiadz po pierwsze jest katolikiem, po drugie wybral zycie w celibacie, zycie dla Boga i dla innych, powinien starac sie czynic dorbo, powinien SWIECIC PRZYKLADEM dla innych katolikow. Jest to osoba, ktorej wierni wierza, ufaja, ktorej nie powinni obawiac sie powierzyc swoich dzieci w opieke. Podobnie jak nauczyciela. Po prostu istnieja takei grupy spoleczne, ktore powinny bardziej przykladem swiecic niz inne z racji na zawod, ktory wybraly. Poza tym ksiadz powinien wyznawac nauki Kosciola i byc im podporzadkowany, a przeciez Kosciol nie uznaje nie tylko pedofilii, ale takze homoseksulaizmu, czy nawet seksu przedmalzenskiego. Jak strazak przespi sie z jakas dziewczyna to nikt nie zrobi tego afery - wolny czlowiek, ale jak to zrobi Ksiadz, to tak bedzie i powinna byc afera. W swoim wyborze nalezy byc konsekwentnym. Wiec na prawde chodzi tutaj o cos wiecej niz tylko o przestrzeganie prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 12:36 O naiwna - afery nie bedzie, bo z jednej strony ich tuszowanie staje sie jednym z głównych zadań obecnego koscioła w Polsce a z drugiej ci przestepcy w czarnych sukienkach sa bronieni przez swietojebliwe zastępy ogłupiałych wiernych, podawanych coniedzielnemu praniu mózgu z ambony i straszeniu ogniem piekielnym w razie nieposluszeństwa. A myślenie tych pasoibrzuchów jest proste jak drut: poświeciłem się dla boga, to nawet jak czynię zło to łatwiej mi wybacza bo jestem jego rycerzem. I tak się sami przed sobą rozliczają z tego zła w dupie majac oboiwiązujące prawo i zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 12:45 Masz racje albacor, po prostu wkurza mnie, ze ludzie pisza tutaj o nagonce! Bardzo dobrze, niech bedzie, takie rzeczy powinny byc naswietlane i tepione! A Koscil Katolicki, jako organizacja powinien sie zastanowic, co z tym probleme zrobic i jak go rozwiazac. Nie wszyscy ksieza sa zli, ale jak sobie pomysle, ze moze mi sie trafic, ze bede sie spowiadac przed takim co to z dziecmi sie w toalecie zamyka, a na moje grzechy kiwac bedzie glowa, to mi sie odechciewa.... Przed zadnym strazakiem spowiadac sie nie musze. Od ksiedza wymaga sie wiecej etyki, kultury, wiedzy i DOBRA niz od innych ludzi. Kurcze, czy ludzie na prawde tego nie widza i nie rozumieja!? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 12:50 Pół biedy gdy będziesz się musiała przed takim ..... spowiadać. sam byłem swiadkiem jak podpity klecha drwił sobie z rzeczy wyjawione mu w spowiedzi przez wiernych. A między sobą sa w stanie snuć opowieści i kawały na ten temat. I jak napisałem w innym wątku - miał rację Tuwim piszac, cyt. fragment wiersza: Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rętę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wy wszyscy w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 13:08 a duchowni zydowscy wykpieni w nowym testamencie tez cos sie poprawili??? dalej tworza swoje klany, nader aktywne w administracji prezydenta Busha robily swoje ajwaj ajwaj monita01 napisała: > Masz racje albacor, po prostu wkurza mnie, ze ludzie pisza tutaj o > nagonce! Bardzo dobrze, niech bedzie, takie rzeczy powinny byc > naswietlane i tepione! A Koscil Katolicki, jako organizacja powinien > sie zastanowic, co z tym probleme zrobic i jak go rozwiazac. Nie > wszyscy ksieza sa zli, ale jak sobie pomysle, ze moze mi sie trafic, > ze bede sie spowiadac przed takim co to z dziecmi sie w toalecie > zamyka, a na moje grzechy kiwac bedzie glowa, to mi sie > odechciewa.... Przed zadnym strazakiem spowiadac sie nie musze. Od > ksiedza wymaga sie wiecej etyki, kultury, wiedzy i DOBRA niz od > innych ludzi. Kurcze, czy ludzie na prawde tego nie widza i nie > rozumieja!? Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 13:13 Ale przeciez ja nie mowie nic o innych, nie wypowiadam sie na ten temat, rozmawiamy tutaj o konkretnej sprawie. Jak powiem ze Jasiu ukradl jablko, to nie mowie tym samym, ze Grzesiu tego nie zrobil, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 13:22 Swojski_fr_1 - powiedz no w której parafii pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 13:55 trzezwo mysle, ot co... w olsce niestety, czesc inteligencji wymordowalo gestapo, czesc zydowskie NKWD i SB, czesc uciekla... ta czesc inteligencji ktora dojrzala swiatopogladowo - emigrowala. I kto zostal... imbecylme, ktore nie potrafia samodzielnie myslec. zydowskie osrodki propagandowe, jak gazeta wyborcza, wciskaja ludziom kit za kitem, a to ze bez aborcji zyc sie nie da, a to ze Saddam Husajn tak zblefowal zydowska administracje Busha, ze wojna o rope to przypadek, itp itd albacor napisał: > Swojski_fr_1 - powiedz no w której parafii pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:00 Co ma piernik do wiatraka? Co mają Żydzi, gestapo i inteligencja do molestowania i przypadków ukrytej pedofilii w KK? Trzeźwe myślenie, tez coś, chyba po mszalnym winku. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:08 do nagonki medialnej i technik manipulacji informacja... dewiantow - do leczenia i izolowac od potencjalnych ofiar, przestepcow do wiezienia. Czy tyle sie tu rozpisywano o przyâdkach molestowania poznanskich slowikow przez ateistycznego dyrygenta??? nie bylo zadnych szzcegolow ze sledztwa, zadnych barwnycvh przebitek z wywiadow z ofiarami. tak zydostwo manipuluje informacja. albacor napisał: > Co ma piernik do wiatraka? Co mają Żydzi, gestapo i inteligencja do molestowani > a > i przypadków ukrytej pedofilii w KK? Trzeźwe myślenie, tez coś, chyba po > mszalnym winku. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:12 tak mój drogi swojski_fr, jak rąbnęła sprawa słowików, to też się tak rozpisywano... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:10 swojski_fr_1 napisał: > trzezwo mysle, ot co... Taaa, bardzo trzeźwo :) Wiesz co, jeden z moich kierowców, jak wjechał na drogę, która mu się skończyła, albo jak mnie nie posłuchał, pojechał 100 km na południe i brakło mu na powrót paliwa, albo jak zaspał i rozładowywał się z powodu własnej głupoty dwa dni, to też cały czas twierdzi, ze jaka qrwa żydowska go przeklęła. Widocznie też cały czas trzeźwo myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:21 a pamietasz ateistycznego, lewackiego dyregenta poznanskich slowikow??? czemu wyborcza o jego przygodach i przepustkach nic nie pisze ??? bo szykuje sie pod wsparcie SLD w najblizszych wyborach ;-) gulcia77 napisała: > swojski_fr_1 napisał: > > > trzezwo mysle, ot co... > > Taaa, bardzo trzeźwo :) > Wiesz co, jeden z moich kierowców, jak wjechał na drogę, która mu > się skończyła, albo jak mnie nie posłuchał, pojechał 100 km na > południe i brakło mu na powrót paliwa, albo jak zaspał i > rozładowywał się z powodu własnej głupoty dwa dni, to też cały czas > twierdzi, ze jaka qrwa żydowska go przeklęła. Widocznie też cały > czas trzeźwo myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:30 > bo szykuje sie pod wsparcie SLD w najblizszych wyborach ;-) Bo pisala wtedy, kiedy to bylo aktualne. I to sporo. Zaczynam podejrzewac, ze ty, dziecko, po prostu nie umiales jeszcze wtedy czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:33 no a wiesz co u niego teraz ? ;-))) wlasnie o to chodzi, ze lepiej zeby nie bylo takich pytan. Wiemy za to non-stop co u Rywina, prawda??? ciekawa ta mentalnosc... funia81 napisał: > > bo szykuje sie pod wsparcie SLD w najblizszych wyborach ;-) > > Bo pisala wtedy, kiedy to bylo aktualne. I to sporo. Zaczynam podejrzewac, ze > ty, dziecko, po prostu nie umiales jeszcze wtedy czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:40 Swojski, a co Zydzi maja do tego wszystkiego? I dlaczego w Polsce nadal nazwac kogos "Zydem" to obelga? Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 14:48 to samo, co inni katoliccy ksieza maja do tego przypadku.. tak napisany material obarcza niemal kazdego w sutannie podejrzeniami, tak jak swego czasu ci co nosili turbany tez wydawali sie byc podejrzanymi o ukrywanie w nich ladunkow wybuchowych. Ta gazeta nalezy do ludzi o pewnej orientacji swiatopogladowej i nie znajdziesz tu rzetelnych danych by przeanalizowac problem w sposob nienasaczony ideologia. Wyraz zyd nie jest wyrazem zakazanym, mozna go uzywac do woli. Nie rozumiem twojego zaperzenia. Rownie czesto pada tu slowo czarna mafia, ktora brzmi znacznie gorzej niz gmina zydowska, choc dzialania tej drugiej bardziej przypominaja dzialania mafijne. No i u mnie przymiotnik zydowski nie wiazze sie z narodowoscia, ale z religia, dlatego pisze z malej litery. Gdybym 'mail cos' do Zydow, opisalbym raczej 'Izraelici' Uprzedzen etnicznych nie mam, ani religijnych rowniez. Mieszkam we Francji, moje dzieciaki chodza do publicznej szkoly dosc zroznicowanej etnicznie i wyznaniowo. nie wiem czemu chcesz mi przypisac, ze slowo zyd to dla mnie obelga. Jedni sa zydami, inni polakami, jeszcze inni rusinami... monita01 napisała: > Swojski, a co Zydzi maja do tego wszystkiego? I dlaczego w Polsce > nadal nazwac kogos "Zydem" to obelga? Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 15:05 No jednak inni ksieza katoliccy maja troche wiecej do tego przypadku niz duchowni innych religii. Ksieza katoliccy razem tworza organizacje, ktora jak widac wymaga pewnej "naprawy", wiekszej kontroli ze strony samego Kosciola jak i z zewnatrz, czyli przez panstwo lub samych wiernych. Oczywiscie, ze wszyscy ksieza nie sa zli, nie wszyscy, nawet nie wiekszosc czy polowa sa pedofilami, ale nawet sporadyczne przypadki w organizacji takiej jak Kosciol, sa razace i sa nie do przyjecia. Z drugiej strony, dlaczego zarzucasz, ze gazeta uprawia nagonke na kosciol? Uwazasz, ze taka sprawa nie powinna byla zostac opisana? A moze opisana bez wspominania, ze winni sa duchownymi? Jest to polska gazeta, a Polska to kraj katolicki, wiec nie dziwi mnie, ze wiecej pisze o polskich duchownych katolickich niz o amerykanskich zydach. Kazda gazeta przedstawia jakis swiatopoglad, bardzo trudno o obiektywne relacje z tego co sie wokol nas dzieje.... Jezeli sa takie media, ktore nie racza zlego slowa powiedziec na Kosciol cokolwiek by nie zrobil, to uwazam, ze to dobrzez, ze sa i takie, ktore czyhaja na jego bledy. PS: Co do slowa zyd, to byla to ogolna dygresja i zal, nieskierowane konkretnie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 15:21 to parwda, ze temat powinien byc uciety przez 'zwierzchnikow' a nie zacierany przez udawanie, ze sprawy nie ma. Ksiadz siedzi w wiezieniu, ale material tak jest sporzadzony, ze inny zboczony ksiadz bedzie widzial, jaki mechanizm go chroni. Zreszta ten mechanizm chroni tez i inne dewiacje, jak przypadki alkoholu, czy kradziezy. Moje dygresja do "nagonki" bierze sie z naglowka... wiesz zapewne, kto to by Piotr Skarga... to podobne 'nieswiadome' naduzycie, jak "polski oboz koncentracyjny". Polska, to nie jest chrzescijanski kraj: kradnie sie tu, oszukuje, zazdrosci sasiadom, to nie sa cechy naszego narodu. Inne nasze grzechy tez sa widoczne, ale nie o to chodzi. Nie lubie jak sie z ludzi robi glupkow i daje im poczuc, ze cos sie staje wazne, albno wrecz prawdziwe, jak napisze to gazeta. Problem jest perfidny, niezaleznie na jakie srodowisko trafi, bo zwykle sa to ludzie 'ustawieni' w spolecznosci... czy to parafii, szkoly, grupy sportowcow, spiewakow, czy kolonijnej. Problem sie bagatelizuje, bo osoba pozwalajaca sobie na wiecej, ma zwykle pozwolenie na wiecej w innych dziedzinach, inteligentnie buduje zaufanie. Nie wierze w zupelny obiektywizm, ale w redakcji tej gazety siedze nieglupi ludzie, wrecz spece od masowych informacji, robili z tego dyplomy, staze i kariery zawodowe. Tak na to popatrz. Do takiego artykolu powinni dorzucic material o arcybiskupie Paetz'u, dyrygencie poznanskich slowikow, pokazac jak skonczyly sie ich 'odwolania' i co teraz robia. monita01 napisała: > No jednak inni ksieza katoliccy maja troche wiecej do tego przypadku > niz duchowni innych religii. Ksieza katoliccy razem tworza > organizacje, ktora jak widac wymaga pewnej "naprawy", wiekszej > kontroli ze strony samego Kosciola jak i z zewnatrz, czyli przez > panstwo lub samych wiernych. Oczywiscie, ze wszyscy ksieza nie sa > zli, nie wszyscy, nawet nie wiekszosc czy polowa sa pedofilami, ale > nawet sporadyczne przypadki w organizacji takiej jak Kosciol, sa > razace i sa nie do przyjecia. > > Z drugiej strony, dlaczego zarzucasz, ze gazeta uprawia nagonke na > kosciol? Uwazasz, ze taka sprawa nie powinna byla zostac opisana? A > moze opisana bez wspominania, ze winni sa duchownymi? > > Jest to polska gazeta, a Polska to kraj katolicki, wiec nie dziwi > mnie, ze wiecej pisze o polskich duchownych katolickich niz o > amerykanskich zydach. > > Kazda gazeta przedstawia jakis swiatopoglad, bardzo trudno o > obiektywne relacje z tego co sie wokol nas dzieje.... Jezeli sa > takie media, ktore nie racza zlego slowa powiedziec na Kosciol > cokolwiek by nie zrobil, to uwazam, ze to dobrzez, ze sa i takie, > ktore czyhaja na jego bledy. > > PS: Co do slowa zyd, to byla to ogolna dygresja i zal, nieskierowane > konkretnie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 15:39 Tak po ludzku mi go żal (w żadnym wypadku nie tłumaczę ani z wyrozumiałością nie patrzę na jego czyny) - za kratkami współwięźniowie w sposób szczególny traktują takich, co się nad dziećmi seksualnie znęcali. Zasłużył na to. Z drugiej strony hierarchia i wierni powinni natychmiast zareagować na takie sygnały. Nie uczynili tego i w takim sensie są winni. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 15:47 za kratkami współwięźniowie w sposób szczególny > traktują takich, co się nad dziećmi seksualnie znęcali. Bzdury gadasz... NIkt nic takiegiego nie robi.. To czesty mit krazacy wsrod ignorantow, ktorzy z wiezieniem nie maja nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 15:55 tlenek_wegla napisał: > za kratkami współwięźniowie w sposób szczególny > > traktują takich, co się nad dziećmi seksualnie znęcali. > > Bzdury gadasz... NIkt nic takiegiego nie robi.. To czesty mit krazacy wsrod > ignorantow, ktorzy z wiezieniem nie maja nic wspolnego. > > Jaki stąd wniosek? Czy miałeś coś wspólnego z więzieniem? Jeśli tak, to co? Jeśli nie, to co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Nagonka na KK? 03.07.09, 16:13 Jesli mialem, to wiem wiecej od ciebie i potradfie odroznic mit przecwelowania pedofila od rzeczywisci.. Takie bubki jak Ty karmia sie tym, ze w wiezieniu gorzej traktuje sie pedofili... Bzdura!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena7013 Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:37 Do wszystkich , którzy bronią tego zboczeńca- proście Boga, żeby wasze wnuczki, dzieci nigdy nie spotkała taka krzywda.Mam synka i jak sobie wyobrażę, że taki pedał mógłby coś mu zrobić, zarżnęłabym tępym nożem!Kościół z tymi zboczonymi klechami spali się w ogniu piekielnym, Bóg ich skarze pierwszych.Wierzę tylko w Boga, On widzi to zło, które już się przeciwko klechom obraca. Niech ich szlag trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
monita01 Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 12:40 Kochana Pani, w ramach wyjasnienia: pedal to nie to samo co pedofil, co do reszty sie zgadzam. "Mam synka ijak sobie wyobrażę, że taki pedał mógłby coś mu zrobić, zarżnęłabym tępym nożem!" Odpowiedz Link Zgłoś
zamalomi Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 13:11 Skoro masz synka to sobie nie wyobrazaj takich rzeczy tylko mu tlumacz ze sa pewne zachowania innych ludzi, ktore sa złe niewlasciwe i o ktorych musi Ci mowic jesli je zauwazy. Dziecko powinno to wiedziec i to wiedziec od Ciebie. ps. pedal to nie to samo co pedofil ps. nie lubie ksiezy i kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
bozena7013 Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 15:51 Oczywiście,że pedał to nie to samo co pederasta, w nerwach pisałam, więc przepraszam.Tłumaczyłam synowi,że nikt nie ma prawa go dotykać, syn wie, że z kazdym problemem może do mnie i męża przyjść.Uczulałam go na to od najmłodszych lat, patrząc na ten pokręcony świat, w którym już nikt nie czuje się bezpiecznie. Nienawidzę kleru! Degeneraci, zboczeńcy i tyle.Zakonnice, które się puszczają i ci księża krzywdzący dzieci - gorszego gnoju na świecie nie ma!Watykan to mafia, której Jacuzzi i Camorra do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 16:22 bozena, lepiej sprawdz, czy twojego synka, twoj maz nie dotyka... bo ten swiat taki pokrecony jest... bozena7013 napisała: > Oczywiście,że pedał to nie to samo co pederasta, w nerwach pisałam, > więc przepraszam.Tłumaczyłam synowi,że nikt nie ma prawa go dotykać, > syn wie, że z kazdym problemem może do mnie i męża przyjść.Uczulałam > go na to od najmłodszych lat, patrząc na ten pokręcony świat, w > którym już nikt nie czuje się bezpiecznie. Nienawidzę kleru! > Degeneraci, zboczeńcy i tyle.Zakonnice, które się puszczają i ci > księża krzywdzący dzieci - gorszego gnoju na świecie nie ma! Watykan > to mafia, której Jacuzzi i Camorra do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena7013 Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 16:56 Twój Cię dotykał? Puknij się w łeb pusty Odpowiedz Link Zgłoś
mhm6 zdelegalizować kościół katolicki 03.07.09, 12:54 zdelegalizować kościół katolicki jako organizację wspierającą pedofilię i utrudniającą pracę wymiarowi sprawiedliwości poprzez ukrywanie winnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: zdelegalizować kościół katolicki 03.07.09, 13:09 Nie - nie delegalizować, ale po prostu zrobić porządek w swoich szeregach. I to porządek nie na zasadzie przeniesienia podejrzanego o pedofilię z jednej parafii do drugiej i ochronnego biskupiego parasola.Cos co moglismy po częsci obserwować w KK w Stanach i Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: zdelegalizować kościół katolicki 03.07.09, 13:13 I jeszcze jedno - wydaje mi się paradoksalnie do takiej żąłosnej sytuacji przyczynilo się wybranie Polaka na papieża. Polskie klechy uznały że to hasło do ofensywy, rozpoczęcia hulania i popuszczenia sobie więzów moralnych (No swój szef, to wybaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
bredfan71 Skargi księdza Piotra 03.07.09, 13:12 "mamy ministrantów powtarzały, że nie wierzą w zarzuty" ... durne kwoki, za zboka w czerni gotowe poswiecic wlasne dzieci, gosciu jesli wierzy w pieklo to juz tam jest. Lepiej, zeby sie nie urodzil palant. Zreszta, jesli wierzy w Boga, o ktorym opowiadal molestowanym dzieciom zanim je zaprosil na imprezke (swoja droga potrafi sie chlopak bawic, z rozmachem kurna, dragi, chlanie, sex... pelkny cholera rock'n roll) to On go rozliczy... Rozdajmy im wiecej ziemi, niech sie bawia do woli...ciemnogrod Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Przełomowa rocznica, dalej datki gromnica! Obchody 03.07.09, 13:36 Przełomowa rocznica, dalej datki, gromnica! Obchody polskiej wolności dat. Dwudziestą rocznicę ma Senat. Pluralizm mieści sala sejmowa. Widać zgoda, chwila przełomowa. Biskup zajmuje sektor rządowy. Widać co jemu przyszło do głowy. Episkopat nad rządem pilnuje wartości. Najważniejsza władza i nieruchomości. Polaków dotyczą wyroki sądów. Ojczulków nie dotyczą oni są do modłów. Żyją w ubóstwie , lecz jadą Maybachem. Wszystko dostają grożąc boskim strachem. Miał Ryzdyk dać tysiąc złotych kary. Na Dom Dziecka, nie dał, jemu dary. Polska się stacza w jakiś klechostan. Eksterytorialny kościół, a każdy Pan. Nie dla nich podatki, prawo, obyczaje. Majątki, seks, wóda, na to się nastaje. Niby to ludzkie, ten seks i wóda. Ale los in vitro i ta obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Przełomowa rocznica, dalej datki gromnica! Ob 03.07.09, 13:49 No to limeryk do całości: Raz w pewnej niewielkiej parafii Klecha robił co tylko potrafi -rżnął gosposię az miło i wódę lał w ryło Aż się się bis-capo dziwili w tej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_d_arc Skargi księdza Piotra 03.07.09, 13:47 Jeden tylko chłopiec, na jednej parafii, był kolejno molestowany przez trzech (!) duchownych. To chyba daje nam pogląd na skalę problemu pedofilii w KK. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że akurat ta parafia była wyjątkiem... Ale najgorsze jest to tuszowanie sprawy, zamiatanie pod dywan, udawanie że wszystko jest ok. Zaiste, KK to przerażająca instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry dalej w chu... wystarczy! 03.07.09, 13:47 zdelegalizowac ta organizacje zwierzat, a tych bardziej aktywnych pod mur i rozwalic! Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Żydzi, dlaczego znow szkalujecie kosciol? 03.07.09, 14:03 Pamietajcie, kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Żydzi, dlaczego znow szkalujecie kosciol? 03.07.09, 15:17 zdr1 napisała: > Pamietajcie, kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Księże proboszczu, zastanówże się choć raz zanim coś powiesz. Przeczytałeś artykuł. Zrozumiałeś coś. Pochwalasz tego przestępcę? To może ciebie należałoby leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rafiboss Skargi księdza Piotra 03.07.09, 14:19 W kościele niestety pracują zwykli ludzie patrz księża, a niektórzy zwłaszcza stare babcie doczepiają że są to święci :-) Wiele osób w Polsce uważa, że pójdzie do kościoła pomodli się tam i wszystko co robi poza kościołem zostanie mu wybaczone. Miałem tego przykłady i to dobitne w rodzinach znajomych. To jest taka Polska zaściankowość. To najbardziej absurdalne myślenie z mozliwych :-) I mam nadzieję, że kiedyś okaże się, że nie ma żadnych bogów na świecie anie naszego ani innych. Pewnie starsi ludzie w to nie uwierzą bo nie chcą wierzyć, że tak może być ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.do Sekularyzacja lekarstwem 03.07.09, 14:34 Jest tylko jedna rada - sekularyzacja, rozwiązanie czarnej sekty i konfiskata jej majątków. Uratuje to ludzi od ciemnoty izabobonu, dzieci od molestowania, kraj od dalszych strat materialnych w wyniku rozkradania majątku i pasożytowania kleru i przysporzy biednemu krajowi trochę wolnych środków z odzyskania niesłusznie zawłaszczonych przez czarną sektę ziem.A matkm i ojcom tych dzici z Pomorza mówię to: ciemny ludzie, jak długo będziesz jeszcze w pasibrzuchach, pijakach, zbokach i nierobach upatrywał bożków? jak długo będziesz chodził - w najlepszych (kościółkowych) szmatach na niedzielne cyrki i inne spędy, na których plecie się te same androny od setek lat - androny, których nawet, ciemny ludzie, nie rozumiesz (choć są po polsku). Sami sobie i swoim dzieciom zgotowaliście ten los. A na dewoty, które wierzą w dobroć ich "kapłana" - tego s...syna - nie ma już lekarstwa: do wariatkowa z nimi i wyrzucić klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
kto7 Skargi księdza Piotra 03.07.09, 14:49 Teraz pytanie dlaczego w państwie prawa pod wodzą prawego wodza Kaczyńskiego dzieją się takie dramaty...I czy rzeczywiscie taką władze maja te moherowe berety??!!Kościół powinien byc opodatkowany i surowo rozliczany za wszelkiego typu wystepki a nie pod płaszczykiem bogobojnoście ukrywac zboczeńców, pedofilów i złodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: do poltlenka 03.07.09, 15:04 no i masz tu tok myslowy bystrej kobiecinki... takie cele osiagaja te zydowskie artykoly - a wiadomo, ze propblemu samego w sobie nie rozwiaza... dalej to lewacko-zydowskie towarzystwo wzajemnej adoracji bedzie milczeniem ukrywac wyczyny takich zwyrodnialcow, jak dyrygent poznanskich slowikow, skupiajac swe 'moralne' apele na religijnych oponentach. kto7 napisała: > Teraz pytanie dlaczego w państwie prawa pod wodzą prawego wodza > Kaczyńskiego dzieją się takie dramaty...I czy rzeczywiscie taką > władze maja te moherowe berety??!!Kościół powinien byc opodatkowany > i surowo rozliczany za wszelkiego typu wystepki a nie pod > płaszczykiem bogobojnoście ukrywac zboczeńców, pedofilów i złodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: do poltlenka 03.07.09, 15:20 Tym postem zdemaskowales sie... Jestes zwyklym trolem. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 A paczki chociaz dawal? 03.07.09, 15:06 bo Jankowski dawal i tak mimo bolacej dupy ministranci ochoczo Panu sluzyli Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: A paczki chociaz dawal? 03.07.09, 15:09 no i pozniej hurtem wstapili do mlodziezowki sld cezar85 napisał: > bo Jankowski dawal i tak mimo bolacej dupy ministranci ochoczo Panu sluzyli Odpowiedz Link Zgłoś
computerro Skargi księdza Piotra 03.07.09, 15:31 Czy 15-letni chłopak, ministrant, nie zna bożych przykazań i nie wie, że pozbawianie się życia poprzez wieszanie, picie alkoholu, uprawianie seksu z 40-letnim facetem księdzem jest ZŁE? Co z niego za ministrant, jeżeli nie potrafił odróżnić dobra od zła w tak oczywistej sprawie! Dlaczego nie potrafił wyciągnąć własnych wniosków? Czy był poddany praniu mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Skargi księdza Piotra 03.07.09, 15:52 computerro napisała: > Czy 15-letni chłopak, ministrant, nie zna bożych przykazań i nie > wie, że pozbawianie się życia poprzez wieszanie, picie alkoholu, > uprawianie seksu z 40-letnim facetem księdzem jest ZŁE? > > Co z niego za ministrant, jeżeli nie potrafił odróżnić dobra od zła > w tak oczywistej sprawie! Dlaczego nie potrafił wyciągnąć własnych > wniosków? Czy był poddany praniu mózgu? A skąd wiesz czy tak nie było? Skąd wiesz jakimi słowy on go do tego namawiał? Może stawiał to za przeznaczenie Boga? Stawiając się wyrazicielem słów jego? Przecież to jeszcze dziecko? Jaki ty byłeś, gdy miałeś 15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Der Sturmer straszył żydem, GWno Prawda księdzem 03.07.09, 16:06 Gigantyczna antykościelna batali "żydokomuny" (cytat za panem Michnikiem) z GWno Prawdy i postkomunistycznej POLITYKI rozwija sie w najlepsze. czytając te brednie miałem wrażenie, że autorem jest klon znanego bajkopisarza żydowskiego Kosińskiego, który też "przypominał" sobie różne okropieństwa jakie spotkały go ponoć za młodu. Póżniej, po latach, okazało się że te wszystkie "malowane ptaki" i inne "powieści" to zwykłe bajdurzenia bajkopisarza nastawione na zysk. Medialne Imperium Michnika przystapiło widac do generalnej rozprawy z Kościołem Katolickim w Polsce. Próby obsadzenia "księży patriotów' na czele instytucji kościelnych spełzł jak na razie na niczym, tzrba więc przejśc do konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Der Sturmer straszył żydem, GWno Prawda księ 03.07.09, 17:33 talking_head ty nie jesteś gadająca_głowa, tylko ciemna_masa. Artykuł jest z Polityki nie z GW. Tyle samo warte więc są twoje wypociny o Medialne Imperium Michnika co opowieści o "księżach patriotach". Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Der Sturmer straszył żydem, GWno Prawda księ 03.07.09, 19:09 Japico, Jaśnmiemyślący, ty znowu nie zauważyłeś, że wymieniłem obie te żydowskie i postkomunistyczne gadzinówki !? Artykuł jest oczywiście z POLITYKI, ale to GWno Prawda wybiła go na swoja czołówkę trzymajac w nieskończoność, podejrzewam, ze jutro w "świątecznym", jak to przy szabasie, wydaniu ukaże się na rozkładówce. Dziennikarze POLITYKI są tubami propagandowymi agorowego radia TOK FM oraz często piszą felietony do GW****nej gazety. Najpierw przeczytaj uwaznie, potem pomyśl i wtedy napisz. Mimo inwektyw życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Der Sturmer straszył żydem, GWno Prawda księ 04.07.09, 01:09 No trzęsę się ze zgrozy, że polski sąd skazał na pierdel "świętego męża", ksióndza katolickiego. Żadki, jak sraczka, przypadek w tym klechistanie, ale może to przebiśnieg, zwiastujący wiosnę:) A GWnem to se brudnego ryja nie wycieraj, nawet to nie pomoże, każdy cię, łosiu ognojony pozna, choćby po smrodzie z ryja (maryjnego). Wal się flaku obwisły alking_head napisał: > Japico, Jaśnmiemyślący, ty znowu nie zauważyłeś, że wymieniłem obie > te żydowskie i postkomunistyczne gadzinówki !? > Artykuł jest oczywiście z POLITYKI, ale to GWno Prawda wybiła go na > swoja czołówkę trzymajac w nieskończoność, podejrzewam, ze jutro > w "świątecznym", jak to przy szabasie, wydaniu ukaże się na > rozkładówce. > Dziennikarze POLITYKI są tubami propagandowymi agorowego radia TOK > FM oraz często piszą felietony do GW****nej gazety. > Najpierw przeczytaj uwaznie, potem pomyśl i wtedy napisz. > Mimo inwektyw życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
tyveog Skargi księdza Piotra 03.07.09, 23:21 Religia w wydaniu katolickim, to najbardziej wypaczona forma wiary w tym kraju. Tym bardziej niebezpieczna, że Polska to coraz bardziej kraj konfesyjny, gdzie poza wszelką kontrolą państwa są księża i katecheci nauczający w szkołach, mający styczność z dziećmi i młodzieżą. Oczywiście nie mają wcale oporów by głosić swoją "dobrą" nowinę za pieniądze podatników i "mieć prawo do szczęścia". No jasne, to też ludzie i skoro wyrzekają się normalnych kontaktów seksualnych, pozostają im dewiacje. Szkoda tylko, że za nasze pieniądze i kosztem najmłodszych. Jeszcze trochę i faktycznie będziemy mieli drugą Irlandię- w sprawie afery pedofilskiej księży. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Skargi księdza Piotra 04.07.09, 01:39 Witam, jeżeli np. uznałbym że moje "prawo do szczęścia" musi się zrealizować w formie gwałtu na trzyletnim dziecku, albo na powieszeniu jakiegoś przygodnie spotkanego 13-to latka, to co zrobiłoby ze mną polskie prawodawstwo? Błyskawicznie zrobić śwęcenia "kapłańskie" i już mam nadzieję na zawiasy:) I tym optymistycznym akcentem pozwolę sobie pożegnać wszystkich klechów na tym forum. Idzcie w pokoju, obowiązek spełniony, ministrant czeka, a w ostateczności zadzwoni się po jakąś q.rewkę, męską lub damską, wg. uznania. Hau.. Hau.. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Skargi księdza Piotra 06.07.09, 14:01 taki "grozny" ten nick, a tak cienko szczeka... hau hau... rownie dobrze wystarczy zalozyc lewacka gazete, by bezkarnie jakac bzdety na oponentow, nagrywac biznesowe rozmowy i szantazowac nimi konkurencje. A.Michnik nasiakl tymi metodami w latach swojej mlodosci, teraz juz mu sie pomieszalo, kto swoj kto obcy, wiec na KK raz warknie, a innyùm razem zrobi gratisowy insert w postaci koled, czy sianka.... polski_amstaf napisał: > Witam, > jeżeli np. uznałbym że moje "prawo do szczęścia" musi się zrealizować w formie > gwałtu na trzyletnim dziecku, albo na powieszeniu jakiegoś przygodnie spotkaneg > o > 13-to latka, to co zrobiłoby ze mną polskie prawodawstwo? > Błyskawicznie zrobić śwęcenia "kapłańskie" i już mam nadzieję na zawiasy:) > > I tym optymistycznym akcentem pozwolę sobie pożegnać wszystkich klechów na tym > forum. Idzcie w pokoju, obowiązek spełniony, ministrant czeka, a w ostatecznośc > i > zadzwoni się po jakąś q.rewkę, męską lub damską, wg. uznania. > > Hau.. Hau.. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Skargi księdza Piotra 07.07.09, 00:35 Cienko szczeka, ale zajebiście gryzie. Jeżeli znałbyś te psy to wiedziałbyś że one prawie nie szczekają. A że GW na krk warknie to cześć i chwała jej za to. W krainie JP2 i Ogóra Kiszonego mało jest odważnych, gotowych do demaskowania czarnej mafii. Zresztą to jest przedruk z Polityki. A tak na marginesie, swojaku, to zainstaluj se w tej "hameryce" polską klawiaurę, będziesz bardziej "patriotyczny i swojski" z polskimi ogonkami:) Posdroofka swojski_fr_1 napisał: > > taki "grozny" ten nick, a tak cienko szczeka... hau hau... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Skargi księdza Piotra 07.07.09, 01:05 Czy Michnik kogoś zgwałcił, albo namawiał do samobójstwa? Przykład podaj jakiś, najlepiej z linkiem. Posdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Skargi księdza Piotra 06.07.09, 13:57 ale bredzisz... ten tu jest skazany, siedzi w pierdlu... co tam sie z nim dzieje - wolalbys zeby ci sie nawet nie przysnilo... to takie proste dla ograniczonych umyslow- upatrzec sobie ideologicznego wroga i obwinic go o wszystko, co tylko mozna... tyveog napisała: > Religia w wydaniu katolickim, to najbardziej wypaczona forma wiary w tym > kraju. Tym bardziej niebezpieczna, że Polska to coraz bardziej kraj > konfesyjny, gdzie poza wszelką kontrolą państwa są księża i katecheci > nauczający w szkołach, mający styczność z dziećmi i młodzieżą. Oczywiście nie > mają wcale oporów by głosić swoją "dobrą" nowinę za pieniądze podatników i > "mieć prawo do szczęścia". No jasne, to też ludzie i skoro wyrzekają się > normalnych kontaktów seksualnych, pozostają im dewiacje. Szkoda tylko, że za > nasze pieniądze i kosztem najmłodszych. Jeszcze trochę i faktycznie będziemy > mieli drugą Irlandię- w sprawie afery pedofilskiej księży. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Skargi księdza Piotra 06.07.09, 22:09 swojski_fr_1 napisał: > to takie proste dla ograniczonych umyslow- upatrzec sobie > ideologicznego wroga i obwinic go o wszystko, co tylko mozna... Co jest szczególnie zabawne ponieważ chwilę później, w innym poście naskrobał: rownie dobrze wystarczy zalozyc lewacka gazete, by bezkarnie jakac bzdety na oponentow, nagrywac biznesowe rozmowy i szantazowac nimi konkurencje. A.Michnik nasiakl tymi metodami w latach swojej mlodosci, teraz juz mu sie pomieszalo, kto swoj kto obcy, wiec na KK raz warknie, a innyùm razem zrobi gratisowy insert w postaci koled, czy sianka.... Odpowiedz Link Zgłoś
staruch666 Skargi księdza Piotra 04.07.09, 11:54 Kler - przytułek dla degeneratów, dewiantów, osób chorych i zdegradowanych psychicznie. Akurat geje - są tam niewątpliwie jednymi z najnormalniejszych i najzdrowszych osobników. Bo zdarzają się znacznie gorsi. Seminaria - mateczniki, gniazda i rozsady zgnilizny - moralnej, obyczajowej i seksualnej. I znowu nie chodzi o homoseksualizm, lecz o wszelkie prawdziwe zboczenia. I o dewiacje moralne. Kościół - rozsadnik zła, hipokryzji, zakłamania i głupoty. Wrzód i rak, toczący Polskę od pokoleń. Szczera wiara - jeśli gdzieś jeszcze się w prostych ludziach zachowała - "nadzieją twą!". "Twa zguba w Rzymie!". To napisał Słowacki, najmądrzejszy wieszcz, który miał absolutną rację! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Skargi księdza Piotra 06.07.09, 14:02 no, tylko ze mu sie na syfilis madrali zmarlo... i tyle w temacie. staruch666 napisał: > Kler - przytułek dla degeneratów, dewiantów, osób chorych i > zdegradowanych psychicznie. Akurat geje - są tam niewątpliwie > jednymi z najnormalniejszych i najzdrowszych osobników. Bo zdarzają > się znacznie gorsi. > Seminaria - mateczniki, gniazda i rozsady zgnilizny - moralnej, > obyczajowej i seksualnej. I znowu nie chodzi o homoseksualizm, lecz > o wszelkie prawdziwe zboczenia. I o dewiacje moralne. > Kościół - rozsadnik zła, hipokryzji, zakłamania i głupoty. Wrzód i > rak, toczący Polskę od pokoleń. > Szczera wiara - jeśli gdzieś jeszcze się w prostych ludziach > zachowała - "nadzieją twą!". "Twa zguba w Rzymie!". To napisał > Słowacki, najmądrzejszy wieszcz, który miał absolutną rację! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Skargi księdza Piotra 07.07.09, 00:57 Nie wymądrzaj się tak, nie wiesz na co Ty umrzesz mądralo. AIDS, świńska grypa, udar mózgu? No, na to ostatnie to napewno nie, ponieważ aby skonać na udar mózgu trzeba posiadać mózg:) Posdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
j.dupzinger Skargi księdza Piotra 06.07.09, 21:00 To prawda, proszę księdza pedofilianina, że "każdy ma prawo do szczęścia", niestety - "nie każdy ma szczęście mieć prawo życia w uświęcającym człowieka celibacie", skumbrie we w tomacie... Odpowiedz Link Zgłoś