kasia80-80 08.07.11, 07:06 witam, moja córka 14 m-cy co noc budzi się z płaczem, strasznie krzyczy nie wiem co jej dolego badania moczu i krwi w normie nie wiem co to może znaczyć bardzo się martwię proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Do Pani Dr 08.07.11, 09:16 nic nie dolega, to rozwojowe, poszukaj podobnych wątków na małym dziecku, pełno tego. Mniej bodźców w dzień, mniej telewizji, rutyna dnia codziennego, czyli stał pory posiłków, zajęć, zasypiania, higiena zasypiania, czyli cisza i zaciemnione pomieszczenie i będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaalbrecht Re: Do Pani Dr 08.07.11, 15:32 czy była badana przez pediatrę? może zęby, ew w tym wieku dzieci zaczynaja mieć już sny, może przeżycia z dnia minionego? Odpowiedz Link Zgłoś
terpuka Re: Do Pani Dr 08.07.11, 15:48 zgadzam się w 100 % z alpepe, w miarę stały rytm dnia, ograniczenie tv, wieczorny rytuał przed spaniem ( u nas to czytanie bajki) i powinno być lepiej moja córka tak reaguje na oglądanie tv, ma limit: jedna bajka rano i jedna wieczorem, najgorsze dla dzieci są reklamy, przeważnie, głośne, jazgotliwe, szybko zmieniające się bodźce zdecydowanie im nie służą Odpowiedz Link Zgłoś