jowitus.d 28.05.07, 08:48 Dzień dobry! Chciałam się zapytać kiedy niemowlak w jakim wieku robi normalną kupe?Moja córka ma 6tygodni i jeszcze robi na rzadką i ostatnio robi bardziej zieloną.Pozdrawiam. Jowita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra00 Re: pytanie 28.05.07, 09:27 Witam ! moje dziecko ma 9 miesięcy i robi różne kupy , kiedy było takie malutkie też robiło zielone i nie miało żadnej alergii z tego co się dowiedziałam jest to oznaka zbyt wysokiego poziomu żelaza we krwi , dodam że nigdy nie karmiłam dziecka piersią tylko zawsze mlekiem sztucznym , gdyż wszystkie dziecki karmione wśród moich znajomych piersią miały straszne alergie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitus.d Re: pytanie 28.05.07, 09:42 Ja karmie piersią i się przestraszyłam,że jest coś jest nie tak.Że może coś zjadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: pytanie 28.05.07, 20:00 Stolce niemowlęcia karmionego piersią z czasem stają się papkowate i żółtawe. Trwa to różnie długo u maluchów. Trzeba więc uzbroić się w cierpliwość i obserwować maleństwo. Jeżeli by w stolcach pojawiła się krew lub duże ilości śluzu - warto skonsultować się z pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś