mamarika 11.07.07, 17:14 moie dziecko (3 lata)od dwóch tygodni ma kaszel,byłam już trzy razy u lekarz i powiedział mi że płuca oskrzela i gardło jest ok czyste i przpisał syrop herbapect.Kaszel jest odrywający i jakby z chripą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna_skrzypaczka Re: przewlekły kaszel. 11.07.07, 20:18 moj maly tez ma tak samo ale juz prawie drugi miesiac , bylam 4 razy u lekarki,, najpierw bylo wszedzie czysto, potem po 2 tyg gardlo bylo zaczerwienione, potem podala antybiotyk sumamed, a maly nadal kaszle, wiec zastanawim sie, czy ten antybiotyk byl konieczny.troszke jest lepiej, ale nadal mnie i synka, ktory ma 8 m-cy to meczy, wiec zastanawiam sie nadal czy nie pojsc i nie poprosic o badania w kierunku alergii.... mamarika napisała: > moie dziecko (3 lata)od dwóch tygodni ma kaszel,byłam już trzy razy u lekarz > i powiedział mi że płuca oskrzela i gardło jest ok czyste i przpisał syrop > herbapect.Kaszel jest odrywający i jakby z chripą. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: przewlekły kaszel. 12.07.07, 09:48 postawiłabym jedną bańkę co 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: przewlekły kaszel. 15.07.07, 23:30 Porób małemu inhalacje z soli fizjologicznej kilka razy dziennie i przed snem. Czy kaszel pojawił się po jakiejś infekcji?? Odpowiedz Link Zgłoś