liderka3 29.01.08, 17:11 Mój syn ma 15 miesięcy i jeszcze nigdy nie widziałam u niego choćby jednej łzy.jakie mogą być przyczyny braku łez nawet podczas płaczu u małego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liderka3 Re: płacz bez łez 29.01.08, 20:23 czy nikt mi nie potrafi pomóc? Panie doktorze gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: płacz bez łez 29.01.08, 22:20 Moja córka ma 16 miesięcy i raz płacze ze łzami raz bez, może Twój synek nie miał jeszcze powodu by zalać sie łzami ;) tak na wszelki wypadek idz do okulisty jak cie to niepokoi Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: płacz bez łez 30.01.08, 21:41 Nie ma częstych zapaleń spojówek, ropnej wydzieliny w oczkach? Dużo pije, mocz oddaje prawidłowo często? Odpowiedz Link Zgłoś
liderka3 Re: płacz bez łez 31.01.08, 07:14 Nie miał nigdy zapalenia spojówek, a ropna wydzielina w oczkach miał zaledwie kilka razy. pije bardzo dużo, z moczem też nie ma problemów. więc skąd ten brak łez? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: płacz bez łez 02.02.08, 00:51 Napewno ich nie ma, jak się porządnie wkurzy, to też oczęta nie łzawią? Jeżeli tak, to może warto pokazać malucha okuliście. Odpowiedz Link Zgłoś